Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
alexgarcia6

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
Εγκλημα μισους καθαρα ηταν και καμμια σχεση με ομαδες και οπαδους..και ειδικα με τον ΠΑΟΚ..
Δεν ανεχομαι με τιποτα να βρωμιζει το ονομα του ΠΑΟΚ αυτος ο πουτανας γιος..
Σεβομαι τους κανονες του φορουμ αλλα δεν μπορω κρατηθω και να μην εκφρασω τις σκεψεις μου..
στο 80% των εγκληματων επι 30 χρονια ειναι μεσα αυτοι οι συγκεκριμενοι..
Μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα αν το κρινετε σωστο..
ο Θεος να αναπαυσει το παιδακι και κουραγιο στη μανουλα του..
Οχι που θα χανατε την ευκαιρια! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παντως ο καθε ΑΡΔ με πενα πληρωμενη απο την ομαδα του δημοσιου εχει αρχισει επιθεση στην πολη αρχικα και στην ΠΑΕ και τον Ιβαν. Αυτα τα σιχαματα που ριχνουν κι αλλο λαδι στην φωτια και εξυπηρετουν συμφεροντα το παιζουν τωρα αθωοι δικαστες. Το νου σας παλικαρια, πανε παλι να μας στησουνε στον τοιχο και να μας βαλουν την ετικετα του αποδιοπομπαιου τραγου για να ξεπλυθουνε κυριοι υπαιτιοι της καταστασης αυτης. Παρουσιαζουν γεγονοτα που τους βολευουν και αποκρυπτουν αλλα, για να χρεωσουν τον δηθεν ξεπεσμο της Θεσσαλονικης στον ΠΑΟΚ.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

πως γινεται παντα το πρωτο πραμα που λενε οι ρατσιστες να ειναι "Δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα"
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Amsterdamer_87 έγραψε:Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε φασιστας και ουτε εθνικιστης..
Εχω ομως να πω γι αυτο το μπασταρδο το σκουπιδι που εφαγε το παιδακι οτι,
η καταγωγη και η προελευση,παιζουν μεγαλο ρολο στην ανατροφη,τον τροπο σκεψης και στο μισος που κρυβει μεσα του περα απο ομαδες και αλλες προσωπιδες..
περίπου 10 άτομα ήταν φιλε. έλεος.
και δεν ήταν απλοί θεατές, το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 02 Φεβ 2022, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η συζήτηση περί ΣΦ να συνεχιστεί εδώ, καθώς τα περί ΣΦ είναι περισσότερο καθ'ημάς και δεν αφορούν άλλες ομάδες.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Θύμα οπαδικής βίας 14χρονος στη Θεσσαλονίκη - Από τα χτυπήματα υπέστη αιμάτωμα στο συκώτι

Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης - Ο 15χρόνος αδελφός του κατάφερε να ξεφύγει
Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ακόμα ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ 3, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην παραλία της Θεσσαλονίκης κοντά στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς ένας 14χρονος μαζί με τον 15χρονο αδελφό του έπεσαν θύματα οπαδικής βίας.

Τα δυο αδέλφια είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους, ωστόσο ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

Ο ανήλικος από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι και στο σώμα, εκτός από μελανιές, υπέστη και αιμάτωμα στο συκώτι.

Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, ήταν εκείνο που βγήκε έξω, απώθησε τα άτομα που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3
soigol

Δημοσίευση από soigol »

kos έγραψε:Να βρεθούν και τα άλλα καλοπαιδα.
Είναι συνένοχοι. Με την παρουσία τους έδωσαν θάρρος στο κάθαρμα το οποίο πιθανότατα δεν θα τολμούσε οτιδήποτε μόνο του.
Ξέρουμε πως λειτουργούν οι δειλοί, το μπουγιο.
Να βρεθούν και πέρα από τις όποιες ποινικές ευθύνες να αποβληθούν από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον σύλλογο.
Μα αφού δεν υπάρχει έλεγχος, στην 4 τουλάχιστον, πως να τον αποκλείσεις;;;
Το έχει ξανακάνει, δεν σκότωσε τότε, και έχει υπάρχει εκκρεμοδικία.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Στα αγωνιστικα, 2-0 ηδη ο γαβρος τον Παναιτωλικο και καπακι δοκαρι ο Βεργος. Ηλπιζα σε Χηναρι αλλα δεν..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Η ομάδα θα πρέπει να καθαρίσει από τέτοια σκουπίδια
Φτάνει και με τα γελοία συνθήματα,2022 έχουμε
Φτάνει με τις ανεξέλεγκτες μπούκες

Οι επίδοξοι μελλοντικοί δολοφόνοι θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι κάποιοι από εμάς
Αφαίρεση νεφρού και κόψιμο δακτύλων σε κάθε μ@υνόπ@νο οποιασδήποτε ομάδας που θα πάει να ρωτήσει κάποιον (κανενα πιτσιρίκι όπως συνήθως λόγω θρασυδειλίας) τι ομάδα είναι για να δείρει ή να σκοτώσει

Συλληπητήρια στην οικογένεια του μικρού.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Να πούμε κάτι βασικό.

Το να δολοφονείς έναν άνθρωπο απλά και μόνο επειδή δεν σου αρέσει η ομάδα που υποστηρίζει είναι απεχθές, αδιανόητο, άδικο και τρομερά ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ

Το να γενικεύεις και να κατηγορείς έναν ολόκληρο λαό για τις πράξεις ενός, δέκα, εκατό, χιλίων ατόμων είναι εξίσου άδικο, ρατσιστικό και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ!

Αν και αρκετά νέος, έχω μεγαλώσει αγκαλιά με Αρειανούς! Τα φιλαράκια μου θα μπορούσαν να είναι στη θέση του Άλκη! Δεν το χωράει ο νους μου... Αλλά εγώ έχω μεγαλώσει αλλιώς και έχω πάρει άλλα μαθήματα για το τί σημαίνει ΠΑΟΚ από γονείς και παππούδες που μεγάλωσαν και αυτοί αγκαλιά με Αρειανούς και Ηρακληδείς! Και ναι, θέλω να μπορώ να ζω σε μία πόλη που θα μπορώ να πάω στο Χαριλάου και να χαρώ με τη χαρά του αδερφού μου, χωρίς να ανησυχώ ότι δεν θα γυρίσω σπίτι μου... Δεν θα αμαυρώσει λοιπόν ένας κοινωνικά και συμπεριφορικά αποκλίνων την ιδέα που έχω εγώ για την ομάδα μου και το τι σημαίνει αυτή για εμένα! Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά όσοι έχετε, σας εκλιπαρώ να τα μεγαλώσετε με αγάπη και σεβασμό! Σε οποιοδήποτε μορφή διαφορετικότητας. Φυλετική, Σεξουαλική, Οπαδική κοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EugenePAOKI την Τετ 02 Φεβ 2022, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πέθανε και ο ποδοσφαιριστής της Ηλιουπολης στο γήπεδο. 21 χρόνων.

Όλο καλές ειδήσεις.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Νεκρός ποδοσφαιριστής 22 ετών στην τρίτη εθνική. Τι γίνεται ρε!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

alexgarcia6 έγραψε:πως γινεται παντα το πρωτο πραμα που λενε οι ρατσιστες να ειναι "Δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα"
Πρωτον. δεν με γνωριζεις..
Δευτερον. τον χαρακτηρισμο σου τον επιστρεφω..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

2-1 o Παναιτωλικός
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

astral έγραψε:2-1 o Παναιτωλικός
Ωπα, ειχανε και δοκαρι. Βρε λες;;;
Κλειδωμένο