Οι μεταγραφές έχουν σχέση με τα πάντα τοτε.με τις ακαδημίες, με το φερευρα, με τον τδ κτλ κτλ...malampar έγραψε:οι μεταγραφες εχουν σχεση με τα οικονομικα
Δε θα κάνουμε ανάλυση στα πάντα εδώ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι μεταγραφές έχουν σχέση με τα πάντα τοτε.με τις ακαδημίες, με το φερευρα, με τον τδ κτλ κτλ...malampar έγραψε:οι μεταγραφες εχουν σχεση με τα οικονομικα
Αυτό ακριβώς.Doomlord4 έγραψε: Απλά δεν πρέπει να σχολιαστούν σε κάποιο θέμα και οι - ΜΗ μεταγραφές; -
Σωστά, έπεσε.john4serres έγραψε:Championship ειναι η Watford με στοχο την άνοδο.
Τοτε μεγάλε να ανοιξετε ενα τοπικ στο οποιο να μπορουμε να κανουμε γενικη συζητηση για τα μεταγραφικα τα οικονομικα και τον σχεδιασμο. Εκτος αν υπαρχει καποιο ηδηsourmenetes έγραψε:Όχι μεγάλε.
Δε θα κλειδωνουμε τα τοπικ επειδή δεν μπορείτε να πειθαρχειτε και να καταλαβαίνετε τι ζητάμε.
Το τοπικ θα μείνει ανοιχτό για τις μεταγραφές.
Για φήμες, για άρθρα, για όλα.
Αν δεν έχετε κάτι να γράψετε δεν είναι απαραίτητο να γράφετε κάθε μέρα και τα ίδια και οφτοπικ πράγματα.
Μάθετε να πειθαρχειτε σε ένα χώρο που σας δίνει βήμα να μιλάτε, να ανταλλάσετε ιδέες.
Απλά τα πραγματα
Γενικα, υπαρχουν μελη εδω μεσα που θελουν ειδικη ξεναγηση στο forum.sourmenetes έγραψε:Υπάρχουν τα πάντα.