Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Πάλι με αυτούς πρώτο παιχνίδι πλέι οφ
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρεμιέρα με την ε.ο. στην Τούμπα στα play-off. Χωρίς Γιαννούλη, Ίγκι και Αύγουστο, χώρια βέβαια Κρέσπο και Ζαμπά. Μήπως να βάλει τον Εσίτι πάνω στον Βαλμπουενά για ευνόητους λόγους;
Και χωρίς Βαρέλα.Γερασίμου έγραψε:Πρεμιέρα με την ε.ο. στην Τούμπα στα play-off. Χωρίς Γιαννούλη, Ίγκι και Αύγουστο, χώρια βέβαια Κρέσπο και Ζαμπά. Μήπως να βάλει τον Εσίτι πάνω στον Βαλμπουενά για ευνόητους λόγους;
Αριστερό μπακ Βιειρίνια - αν είναι υγιής -, κέντρο άμυνας Μιχάι και Μιχαηλίδης (;;) και η μόνη αλλαγή πίσω από Μαουρίσιο - Μίσιτς θα είναι ο Εσίτι.
Καταστροφικότατο. Χάθηκε να παίζαμε με ΟΦΗ Τούμπα πρώτη αγωνιστική; Σκατά.
- navigator11
Ευκαιρία να ξεκινήσει δυναμικότατα και η ... μηνυματοδοσία απέναντι στους καρκίνους, κρατικούς και παρακρατικούς. Πιο προσβλητικό ακόμα πανό, κορεό, ό,τι σκατά θέλετε, εναντίον του βόθρου. Να πιάνει ει δυνατόν όλο το γήπεδο. Ας δείχνει και το κούλι να κάνει τσιμπούκι στον πρέζα, που λέει ο λόγος.
- sourmenetes
- Moderator
Και έτσι πάλι σφαλιάρα θα φάνε...
Μιχαι ματος σέντερ μπακ
Δεξιά. Ροντριγκο
Αριστερά αντελινο.
Πόσο πιο. ΠΑΟΚ κατάσταση; ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιχαι ματος σέντερ μπακ
Δεξιά. Ροντριγκο
Αριστερά αντελινο.
Πόσο πιο. ΠΑΟΚ κατάσταση; ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- potamda
- Bet Guru 2023
Γιατί δεν ήμασταν εναντίον της επικύρωσης της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-6;
Γιατί δεν περιμέναμε την απόφαση στην έφεση όπως για τις θέσεις 7-14;
Δεν κατανοώ τη στάση μας!
...και ξύλο στους γαύρους μέσα και έξω από το γήπεδο,ούτως ή άλλως η αφαίρεση βαθμών έγινε, ας αφαιρεθούν άλλοι τρεις. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.
εμένα δε με πείθει κανείς ότι αυτό τώρα απλά έτυχε
- VasilisG4 - Tatavla
Καλησπέρα αδέρφια!
Θέλω να πω δυο κουβέντες, μπορεί να έχω γράψει λίγες φορές λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά διαβάζω τα σχόλια σας σχεδόν καθημερινά με το που βρω ευκαιρία.
Λοιπόν, στο ίδιο έργο θεατές εδώ και δεκαετίες, δεν αλλάζει τίποτα στη μπανανία δυστηχώς. Ζώντας στην Αθήνα από τα 20 έμαθα να αποκρυπτογραφώ τους γαύρους, πρό φυγής Λουτσέσκου ήξερα ότι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα με τίποτα.
Η σωτηρία των γαύρων ήταν να βγεί ο κουμπάρος τους, από εκεί και πέρα, είτε αυτό λεγόταν Ξάνθη είτε οτιδήποτε άλλο, με τις ευλογίες της κυβερνήσεως και με το έτσι και το θέλω, το πρωτάθλημα το είχανε στημένο. Ρε τη Μπαρτσελόνα να φτιάξεις θα βρούνε τρόπο οι χαμουτζήδες να μην το πάρεις.
Εξαίρεση το περσινό, διότι βρέθηκε ο μόνος πολιτικός αρχηγός που δεν ήταν εντολοδόχος του χοντρού ή του κάθε χοντρού, πράσινου ή κόκκινου, για να μην ξεχνάμε τα παλιά και για τις βαζέλες, ωστόσο πάλι για να το πάρουμε μας βγάλανε τη ψυχή οι ποκιτες με τα σχέδια τους εντός γηπέδων, βλέπε πως το πήρε η κούλα ή πέρυσι που μας την φυλάγανε στην γωνία και ο μόνος τρόπος ήταν να τους πάρουμε όλους και να μην δώσουμε τη παραμικρή αφορμή. Για τους κακοπροαίρετους, αυτό δεν αφορά πολιτικό σχόλιο.
Επειδή δεν πρόκειται να δούμε φως και επειδή πιστεύω οι περισσότεροι δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε στο βρώμικο πρωτάθλημα των χαμουτζήδων, κύριε Ιβάν, πάρε την ομάδα, δήλωσε συμμετοχή στη Κύπρο, στο βαλκανικό πρωτάθλημα που πρόκειται να φτιάξουν οι πρώην γιουκοσλαβικές χώρες, δεν ξέρω που αλλού, τουλάχιστον να παίζουμε επί ίσοις όροις και να δούμε τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας στην Ευρώπη. Όσο μένεις εδώ ή θα σε αρρωστήσουνε(μαζί με εμάς) ή θα σε διώξουν απο τη χώρα μαζί με όλα αυτά που θα ήθελες να κάνεις για τη Μακεδονία μας, εννοώ επενδύσεις πέρα απο τον ΠΑΟΚ.
Θέλω να πω δυο κουβέντες, μπορεί να έχω γράψει λίγες φορές λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά διαβάζω τα σχόλια σας σχεδόν καθημερινά με το που βρω ευκαιρία.
Λοιπόν, στο ίδιο έργο θεατές εδώ και δεκαετίες, δεν αλλάζει τίποτα στη μπανανία δυστηχώς. Ζώντας στην Αθήνα από τα 20 έμαθα να αποκρυπτογραφώ τους γαύρους, πρό φυγής Λουτσέσκου ήξερα ότι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα με τίποτα.
Η σωτηρία των γαύρων ήταν να βγεί ο κουμπάρος τους, από εκεί και πέρα, είτε αυτό λεγόταν Ξάνθη είτε οτιδήποτε άλλο, με τις ευλογίες της κυβερνήσεως και με το έτσι και το θέλω, το πρωτάθλημα το είχανε στημένο. Ρε τη Μπαρτσελόνα να φτιάξεις θα βρούνε τρόπο οι χαμουτζήδες να μην το πάρεις.
Εξαίρεση το περσινό, διότι βρέθηκε ο μόνος πολιτικός αρχηγός που δεν ήταν εντολοδόχος του χοντρού ή του κάθε χοντρού, πράσινου ή κόκκινου, για να μην ξεχνάμε τα παλιά και για τις βαζέλες, ωστόσο πάλι για να το πάρουμε μας βγάλανε τη ψυχή οι ποκιτες με τα σχέδια τους εντός γηπέδων, βλέπε πως το πήρε η κούλα ή πέρυσι που μας την φυλάγανε στην γωνία και ο μόνος τρόπος ήταν να τους πάρουμε όλους και να μην δώσουμε τη παραμικρή αφορμή. Για τους κακοπροαίρετους, αυτό δεν αφορά πολιτικό σχόλιο.
Επειδή δεν πρόκειται να δούμε φως και επειδή πιστεύω οι περισσότεροι δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε στο βρώμικο πρωτάθλημα των χαμουτζήδων, κύριε Ιβάν, πάρε την ομάδα, δήλωσε συμμετοχή στη Κύπρο, στο βαλκανικό πρωτάθλημα που πρόκειται να φτιάξουν οι πρώην γιουκοσλαβικές χώρες, δεν ξέρω που αλλού, τουλάχιστον να παίζουμε επί ίσοις όροις και να δούμε τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας στην Ευρώπη. Όσο μένεις εδώ ή θα σε αρρωστήσουνε(μαζί με εμάς) ή θα σε διώξουν απο τη χώρα μαζί με όλα αυτά που θα ήθελες να κάνεις για τη Μακεδονία μας, εννοώ επενδύσεις πέρα απο τον ΠΑΟΚ.
Δηλαδή ο γαύρος το πιο δύσκολο του παιχνίδι θα έρθει το παίξει την ευνοϊκότερη στιγμή? Να μπορεί μετά να κόψει βαθμούς και ο ρουλης για να νιώσουν τα σκουληκια καθαρά?
τυχαίο? Πώς να το πιστέψουμε με αυτά που βλέπουμε?
τυχαίο? Πώς να το πιστέψουμε με αυτά που βλέπουμε?
- navigator11
Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση πώς και δε βγήκε χτες προ του αγώνα η "απόφαση". Δεν περίμενα τέτοια σεβαστική στάση από τους ... θεσμούς 

- invincible
Η κόκκινη του Γιαννουλη που μετράει μόνο στο κύπελλο ? Λένε όμως μετά την έφεση που θα κάνουν Νιονιος , Αελ και Πανε παρόλο που έγινε η κλήρωση θα παρουν αναβολή τα πλέι οφ αν δεν έχουν τελειώσει οι δίκες ...gika έγραψε:Και χωρίς Βαρέλα.Γερασίμου έγραψε:Πρεμιέρα με την ε.ο. στην Τούμπα στα play-off. Χωρίς Γιαννούλη, Ίγκι και Αύγουστο, χώρια βέβαια Κρέσπο και Ζαμπά. Μήπως να βάλει τον Εσίτι πάνω στον Βαλμπουενά για ευνόητους λόγους;
Αριστερό μπακ Βιειρίνια - αν είναι υγιής -, κέντρο άμυνας Μιχάι και Μιχαηλίδης (;;) και η μόνη αλλαγή πίσω από Μαουρίσιο - Μίσιτς θα είναι ο Εσίτι.
Καταστροφικότατο. Χάθηκε να παίζαμε με ΟΦΗ Τούμπα πρώτη αγωνιστική; Σκατά.
- deep_gia_deep
++++++++++potamda έγραψε:Γιατί δεν ήμασταν εναντίον της επικύρωσης της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-6;
ποιά βαθμολογία επικυρώθηκε και γιατί..??..
διαβαζω για επικυρωση βαθμολογιας, και δε διαβαζω πουθενα οτι αυτη εγινε με αστερισκο.
WTF?
WTF?
Ο νάνος δεν πρέπει να βγάλει το ματς. Να τελειώσει η σεζόν στο πρώτο τάκλιν. Και ας βγάλουμε με 10 όλο το ματς.Γερασίμου έγραψε:Πρεμιέρα με την ε.ο. στην Τούμπα στα play-off. Χωρίς Γιαννούλη, Ίγκι και Αύγουστο, χώρια βέβαια Κρέσπο και Ζαμπά. Μήπως να βάλει τον Εσίτι πάνω στον Βαλμπουενά για ευνόητους λόγους;