Σιγά το νέο. Η αριστερή και δεξιά τσέπη των παντελονιών, πάντα μαζί πάνε.Τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ και για τη σεζόν 2018-19 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Σιγά το νέο. Η αριστερή και δεξιά τσέπη των παντελονιών, πάντα μαζί πάνε.Τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ και για τη σεζόν 2018-19 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
Από τον Όλσεν που πουλήθηκε για 12 νομίζω είναι σίγουρα καλύτερος.pilotos έγραψε:Σε άλλα νέα ο Μπάρκας κάνει πάνω από 15 μύρια χαχαχαχαχα χαχαχαχαρτινεεεεε
SM-G965F
Αποτυχία...Rorschach έγραψε:Ο Ολσεν ειναι σχεδον 29 χρονων με μια ασημαντη αποτυχημενη καριερα(απο τους χειροτερους που εχουν περασει απο τον ΠΑΟΚ) και τωρα που πηγε στη Ρομα ηδη τον κραζουν ολοι. Δεν συγκρινεται με τον Μπαρκα που δυστυχως σωζει την ΑΕΚ σε πολλα ματς.
Εγω πάλι τον θεωρώ απλά καλό...υστερεί στις εξόδους και στο παιχνίδι με τα πόδια...obanebane έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι ο Μπαρκας εξελισεται σε πολυ καλο τερμα,κακα τα ψεματα.
Λάθος. Αλλά και αλήθεια να ήταν, δε σημαίνει πως ο άχρηστος Όλσεν είναι τερματοφύλακας της προκοπής.pilotos έγραψε:Αποτυχία...Rorschach έγραψε:Ο Ολσεν ειναι σχεδον 29 χρονων με μια ασημαντη αποτυχημενη καριερα(απο τους χειροτερους που εχουν περασει απο τον ΠΑΟΚ) και τωρα που πηγε στη Ρομα ηδη τον κραζουν ολοι. Δεν συγκρινεται με τον Μπαρκα που δυστυχως σωζει την ΑΕΚ σε πολλα ματς.
Κάθε χρόνο σε ομάδες που έπαιζαν CHL...
Κανεις δεν μπορει να ονομασει ουτε εναν αλλον Σουηδο τερματοφυλακα. Οι αλλοι 2 τερματοφυλακες της Σουηδιας παιζουν ο ενας στη Γκινγκαμπ και ο αλλος ανηκει στη Σουονσι χωρις να αγωνιζεται ποτε. Πρωτος μεταξυ πουθεναδων ο Ολσεν.Ζαντός έγραψε:Και διεθνής με την Σουηδία.
Ρε τον άχρηστο. Πού να ξέρουν οι Σουηδοί...
vasilis.A έγραψε:Εγω πάλι τον θεωρώ απλά καλό...υστερεί στις εξόδους και στο παιχνίδι με τα πόδια...obanebane έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι ο Μπαρκας εξελισεται σε πολυ καλο τερμα,κακα τα ψεματα.
pilotos έγραψε:Τώρα που ο Καμμένος μίλησε με τον Καρυπίδη (τον μπροστινό), θα βγει κανένας να πει για χάρες;;;;
Από όσο ξέρω δεν υπάρχει, βάση πυραύλων, ούτε στρατόπεδο στην οδό Παπαναστασίου, εδώ και 100 χρόνια.
SM-G965F