Για να περασει στην ιστορια και μαλιστα ως ο καλυτερος πρεπει να δειξει παραπανω πραγματα νομιζω, με το ροστερ που εχει η ομαδα και η διαφορα ποιοτητας με τους αλλους δεν ειναι κατορθωμα το φετινο, το μονο που θα δικαιολογουσε ισως απωλεια τιτλου ειναι η αναμπουμπουλα που δημιουργηθηκε στην ομαδα μεχρι να ερθει ο Λουτσεσκου...buffalobill4 έγραψε:Τεραστιε λουτσε.
Στο τελος της χρονιας που θα κλειδωσεις και το πρωτο νταμπλ της ιστοριας μας θα αναδειχθεις δικαιως ως ο κορυφαιος προπονητης που εκατσε στην ακρη του παγκου της τουμπας
Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Ε?Jairo έγραψε:Εντάξει, κράξτε τον για τους αγώνες που ΘΑ χάσει στο μέλλον, προκαταβολικά!Εσείς ξέρετε..χαμηλά την μπάλα κι έτσι.
Σωστόςslidar έγραψε:Για το μονο που λυπαμαι ρε λουτσο ειναι οτι αν σε ειχα απο την αρχη θα ημουν ηδη πρωταθλητης.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μπράβο κοουτς.
Και ευχαριστούμε.
33 χρόνια είναι πολλά.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Και ευχαριστούμε.
33 χρόνια είναι πολλά.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
-
Ότι και να γίνει από δω και πέρα απέδειξες ότι είσαι προπονητής. Γιαυτό κάνω και γώ μια κολοτούμπα. Πούνε εκείνη η ασπρόμαυρη γάτα ;
- Μπαρκαρούτσος
-
Για να ευλογησω λιγο τα γενια μου ειχα γραψει τον Σεπτεμβριο
Παοκτσης μια ζωη, διαβαζω αυτο το forum 6 χρονια και αυτο ειναι το πρωτο μου Post. Καθοτι Ξανθιωτης τον Lucesku τον εχω ζησει με το παραπανω. Δεν θα κρινω αν ειναι καλος η κακος προπονητης, αυτο θα το δειξει η πορεια. Ξερω οτι τον ειχα πετυχει στο supermarket περυσι με την γυναικα του την 6 αγωνιστικη οταν η Ξανθη ηταν στην ζωνη του υποβιβασμου και του ειπα "Coach the team is that shit that hurts my eyes". Η απαντηση του ηταν "Trust me it hurts my eyes as well but I will fix things". Και το εκανε. Ειναι ξεροκεφαλος και σιγουρα θα κανει οτι κρινει αυτος απαραιτητο. Δεν ειναι δημοσιοσχετιτστας σαν τον Ivic ουτε ευκολος χαρακτηρας. Μαλλον tough cookie. Δεν ξερω αν ειναι αρκετος και ικανος για την Παοκαρα μας αλλα ξερω οτι η Ρωμη δεν χτιστικη σε μια μερα οποτε για εμενα θα πρεπει να πορευτουμε ολη τη χρονια μαζι του. Απο την αλλη η Διοικηση εχει τοσο σχεση με την σοβαροτητα οσο φανατικο μελος του Isis με μια καλοψημενη χοιρινη μπριζολα οποτε δεν θα μου κανει αισθηση να τον στειλει σημερα κιολας...
Η Ρωμη ξεκινησε να χτιζεται....
Παοκτσης μια ζωη, διαβαζω αυτο το forum 6 χρονια και αυτο ειναι το πρωτο μου Post. Καθοτι Ξανθιωτης τον Lucesku τον εχω ζησει με το παραπανω. Δεν θα κρινω αν ειναι καλος η κακος προπονητης, αυτο θα το δειξει η πορεια. Ξερω οτι τον ειχα πετυχει στο supermarket περυσι με την γυναικα του την 6 αγωνιστικη οταν η Ξανθη ηταν στην ζωνη του υποβιβασμου και του ειπα "Coach the team is that shit that hurts my eyes". Η απαντηση του ηταν "Trust me it hurts my eyes as well but I will fix things". Και το εκανε. Ειναι ξεροκεφαλος και σιγουρα θα κανει οτι κρινει αυτος απαραιτητο. Δεν ειναι δημοσιοσχετιτστας σαν τον Ivic ουτε ευκολος χαρακτηρας. Μαλλον tough cookie. Δεν ξερω αν ειναι αρκετος και ικανος για την Παοκαρα μας αλλα ξερω οτι η Ρωμη δεν χτιστικη σε μια μερα οποτε για εμενα θα πρεπει να πορευτουμε ολη τη χρονια μαζι του. Απο την αλλη η Διοικηση εχει τοσο σχεση με την σοβαροτητα οσο φανατικο μελος του Isis με μια καλοψημενη χοιρινη μπριζολα οποτε δεν θα μου κανει αισθηση να τον στειλει σημερα κιολας...
Η Ρωμη ξεκινησε να χτιζεται....
- back in black
- ΑποστόληςΑ
Τελικά αυτή η επιλογή Stanojevic, κόντρα στην άποψη του Lubos, μας στοίχισε πολύ:
1. Χάσαμε 5 μύρια από το Europa League, καθώς η ομάδα δεν μπορούσε να τρέξει μετά το 65΄.
2. Χάσαμε σωρεία βαθμών στον πρώτο γύρο.
3. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ανενεργοί, αφού η ομάδα δεν κάνει πολλά παιχνίδια.
1. Χάσαμε 5 μύρια από το Europa League, καθώς η ομάδα δεν μπορούσε να τρέξει μετά το 65΄.
2. Χάσαμε σωρεία βαθμών στον πρώτο γύρο.
3. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ανενεργοί, αφού η ομάδα δεν κάνει πολλά παιχνίδια.
Αυτα τα ιταλικα σαλια του μπαρμπα Λουτσεσκου παντως δεν μου αρεσουν καθολου.
"Θα μπορουσε να παει στην Κροτονε" λεει... Στο μεγαθηριο Κροτονε... Στον ΠΑΟΚ ειναι ο κανακαρης σου μπαρμπα, οχι στην κατω ραχουλα για να ζαχαρωνεις Κροτονε. Οκ, ειπαμε δεν εχουμε κανενα σοβαρο πρωταθλημα οχι ομως σε τετοιο βαθμο να θεωρειται καλυτερη επιλογη καποια Κροτονε απο τον πρωταθλητη Ελλαδας.
"Θα μπορουσε να παει στην Κροτονε" λεει... Στο μεγαθηριο Κροτονε... Στον ΠΑΟΚ ειναι ο κανακαρης σου μπαρμπα, οχι στην κατω ραχουλα για να ζαχαρωνεις Κροτονε. Οκ, ειπαμε δεν εχουμε κανενα σοβαρο πρωταθλημα οχι ομως σε τετοιο βαθμο να θεωρειται καλυτερη επιλογη καποια Κροτονε απο τον πρωταθλητη Ελλαδας.
Αυτές οι δηλώσεις είχαν γίνει κατά τον Νοέμβριο μεριά νομίζω και δεν ξέρω γιατί τις ξαναέβγαλαν στην φόρα οι Ιταλοί, αλλά ξέρω σίγουρα γιατί, μέρος τους τουλάχιστον, τις αναπαράγει η πουταNOVΑ και οι ΑΡΔ της...
Προσωπικά εκτιμώ λοιπόν λάθος να ασχολούμαστε με περσινά ξινά σταφύλια και με δηλώσεις της γριάς πονήρως αλεπούς, οι οποίες πολύ πιθανά θα χαν (και) τότε στόχο να κερδίσει κάποια πράγματα παραπάνω ο γιόκας της...
Από τότε, πολύ νερό έχει χυθεί στον μύλο του Π.Α.Ο.Κ., πριν μπει τελικά στο αυλάκι, για να ισχύουν αυτά...

Προσωπικά εκτιμώ λοιπόν λάθος να ασχολούμαστε με περσινά ξινά σταφύλια και με δηλώσεις της γριάς πονήρως αλεπούς, οι οποίες πολύ πιθανά θα χαν (και) τότε στόχο να κερδίσει κάποια πράγματα παραπάνω ο γιόκας της...

Από τότε, πολύ νερό έχει χυθεί στον μύλο του Π.Α.Ο.Κ., πριν μπει τελικά στο αυλάκι, για να ισχύουν αυτά...

Λογω ηρεμιας πλεον της ομαδας ας μην αναπτυξουμε το πλανο με την διαχειριση λουτσεσκου στο τελος της σεζον. Τιποτα δε γινεται τυχαια παντως.
Και μια κολοτουμπα από μένα. Ραζβαν γερά το νταμπλ είναι κοντά
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk