Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από sunnyblack »

Mapogo έγραψε:
che4 έγραψε:ρε που τη βρισκετε την αισιοδοξια τετοιες ωρες να παμε να αγορασουμε και εμεις
Αλλος με τριπουράκια , άλλος μπυρίτσες ...

Οτι προτιμάει ο καθένας μας ... :lol:
Τριπουράκι ίσον τριπάκι σε υγρή μορφή? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Το αποτέλεσμα μετράει ...

Πχ στα πόσα τσίπουρα αποκτάς ένα ζεν να φτάσεις να λές ...

Δε μαμιέται ρε... μια χαρά θα είμαστε με Καραγκούνη , μιά χαρά είμαστε με Σκόνρα κ Τζαβέλα cb ... κ θα είμαστε ακόμα καλύτερα μόλις ο Σάλπι μάθει τη θέση ...

Εκει χτυπάς άλλα 2 στο καπάκι ... κ πας για πρωτάθλημα ...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

sunnyblack έγραψε:
Mapogo έγραψε:
che4 έγραψε:ρε που τη βρισκετε την αισιοδοξια τετοιες ωρες να παμε να αγορασουμε και εμεις
Αλλος με τριπουράκια , άλλος μπυρίτσες ...

Οτι προτιμάει ο καθένας μας ... :lol:
Τριπουράκι ίσον τριπάκι σε υγρή μορφή? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:nairepaok:
όχι ! τρία πουρα μαζί για να την ακούσεις!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Διάβασα δήλωση του Κρίστιαν Μπαρόνι: «Είμαστε ευχαριστημένοι εγώ και η οικογένεια μου στην Κωνσταντινούπολη. Οι δρόμοι μας με τη Φενέρμπαχτσε χώρισαν, ωστόσο θα ήθελα να μείνω στην Κωνσταντινούπολη».
Κι ο ΠΑΟΚ, ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι ρε αδερφέ.

Και εκείνο το «προτάθηκε ο Μπαρόνι στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται», το είδα και έπεσα από τα γέλια. Τί «εξετάζεται» ρε φίλε, κανονικά σε τέτοια πρόταση η απάντηση είναι «τόσα δίνω, πόσα θες», καπάκι τηλέφωνο-skype-ξερωγωτί στον μεγαλομέτοχο, «θείο Ιβάν, δώσε κανά κατοστάρικο» και μετά φέρνεις τον παίκτη Δευτέρα απόγευμα, να γκρεμίσεις και το αεροδρόμιο (γιατί Σ/Κ όλοι στη Χαλκιδική θα είναι και θα την ακούσεις που δεν εκμεταλλεύτηκες μαρκετίστικα τη μεταγραφή).

Όσο για το «προτάθηκε» είμαι σίγουρος. Το e-mail του klainmein έπιασε τόπο.
Εκτός κι αν το παρεξήγησαν. Το διαβάζει ο Ζήσης και παίρνει τηλέφωνο τον Άγγελο: «Πάμε για Μπαρόνι;» τον ρωτά και ο Άγγελος απάντησε «για μπαρόνι να πάτε εσείς οι νέοι, εγώ μέχρι ουζερί είμαι».
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol:

στο θεμα Καραγκουνη για να τελειωνουμε:

αγωνιστικα αυτο:
από MANIAKOS » Σάβ Αύγ 30, 2014 11:55 am
Δυστυχώς είμαστε τόσο τραγική ομαδα στα χαφ ..στην οργάνωση παιχνιδιού που ο kara θα βοηθούσε..βέβαια χωρίς προετοιμασία..θ αργήσει,

Ο μαρτενς στα χαφ πρέπει να δοκιμαστεί μια φορα
αλλα εξωαγωνιστικα αυτο :
από RoMaN » Σάβ Αύγ 30, 2014 11:42 am
Αν έρθει ο Καραγκούνης, θα αναρωτιόμαστε γιατί έχει η Τούμπα 13.000 maximum σε κάθε αγώνα πλην γαύρου και βάζελου και γιατί πουλήθηκαν λιγότερα από 50 διαρκείας τις τελευταίες μέρες...
Εν τω μεταξύ τα διαρκείας στη Κ.Α.Ε. θα έχουν χτυπήσει το τετραχίλιαρο...
ζυγιζετε και διαλέγετε! :mrgreen:

για Κριστιαν τωρα, εξαιρετικά χλωμο το βλεπω, πιο πιθανο πχ ο Μπολάνιος.....

για στοπερ η προταση του Παρολου θα ηταν το ιδανικο. αριστεροποδαρος, αλητης, καλος ψηλα, εμπειρος. ταμαμ με λιγα λογια.... αλλα και αυτον το κοβω αν οχι απιθανο αλλα εξαιρετικα δυσκολο.

αληθεια, με τον Ρουνιε τελικα, τον ξεχασαμε;;;;;;;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

che4 έγραψε:οκ παω για τσιπουρα θα το ξανα ανοιξω το βραδακι μπορει να ειμαι και εγω αισιοδοξος μετα ;) ;) ;) ;)
Μη το δενεις και κομπο.
Στις μια η ωρα εβγαλα απο το φουρνο ενα μπουτι αρνισιο(γαλακτος απο τα δικα μου).
Εχω παρεα δυο φιλαρακια και πινουμε μπυρες, μια κασα ηδη παραδοθηκε,και μπαινω συνεχεια στο
φορουμ και διαβαζω για Καραγκουνη.Λες να το γυρισουμε στα τσιπουρα?
Εχω μια καλη γραμπα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

desperando έγραψε:
arisk έγραψε:
PA0Kman έγραψε:3 μεταγραφες ειναι καντες να τελειωνουμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ να γλιτωσεις και την ξεφτιλα και τον λανθασμενο σχεδοασμο που πετατε χαρταετο εκει στην διοικηση 48ωρες ειναι CB(M'Bow-Panthrakikos 15 ληγει το συμβολαιο του 1.92 ψηλος στα δεδομενα που θελει ο αναστασιαδης) AMRLC(Jonathan Viera ουτε συμμετοχη στο europa ουτε στο πρωταθλημα παρτον δανεικο εστω με 1μυριο ρητρα(εφικτη) και τσιμπα και τον Cristian(ελευθερο)
με ενα 700αρι συμβολαιο για 1+1 και γλιτωνεις πολλα πραγμαα απο βρισιμο+ξεφτιλα+αντικανοτητα+μη σωστος σχεδιασμος+αλλα πολλα
Απλά πραγματα... Οχι τα ονόματα των παικτών, αλλα η λογική... Οοοοοοολα τα αλλα ειναι μαλακιες και να'χαμε να λέγαμε... Τρεις λογικές προσθηκες και λύνεις ποοοοοολυ περισσοτερα προβλήματα και απο οτι φαντάζεσαι... Και τελικα θα κανεις απόσβεση και των χρημάτων, αν ειναι αυτο το προβλημα, απο διαρκείας, εισιτηρια, μπουτίκ, κλίμα, νίκες, πορείες, αλλαγη αγωνιστικών στόχων, βελτίωση νεαρών (άλλο να μαθαίνει ο Σαββίδης και ο Γκολασα απο το Μπαρονι και άλλο να μαθαίνει απο το Τζιόλη πχ)...
και επειδη εγω ειμαι λιγο χαζος,για εξηγηστε μου και εμενα τι ακριβως λυνεις με την αποκτηση του M'Bow? ποια η λογικη αυτης της αποκτησης?
Βρε φιλε μου και ξέρεις οτι σε συμπαθώ κιολας, γιατι αρπάζεσαι και μαλιστα εμφανώς λαθος, χωρις λογο, αφού το λεω καθαρά, οχι τα ονόματα των παικτών, χεστηκα αν τον λενε ΕμΜπο ή ΜπιΜπιΜπο, για τη λογική μιλάω που λεει οτι θα παρω ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδοσφαιριστή, ΚΑΝΟΝΙΚΟ στοπερ, νορμαλ αμυντικό, που αυτη ειναι η δουλεια του, γι'αυτο πληρώνεται, ειναι πχ στοπερ ή ειναι πχ αριστερό χαφ. Πχ ο Μακ τι ειναι, υπαρπαικτης; Ειναι ενας κανονικός ποδοσφαιριστής, που φαινεται να ειναι καλός και παίζει στη θέση του ή εστω καπου εκει κοντα... Στον ΠΑΟΚ εχουμε φτάσει πλέον να συζητάμε τα αυτονόητα και να παρακαλάμε γι'αυτα...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (εδω δεν μπορώ τη δεξιά να τον βλέπω να πατάει, ποσο μαλλον την αριστερή :D ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΤΕΝΣ (που έπαιξε 20' λεπτα με μια ερασιτεχνική με το σκορ στο 3-0 και τωρα νιώθει παλι ενοχλήσεις :shock: )...

Λεω κατι περιεργο ρε παιδιά...; Ρε Despe διαφωνείς σε κατι απο αυτα...; :|
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από pgetsos »

prist64 έγραψε:
Μη το δενεις και κομπο.
Στις μια η ωρα εβγαλα απο το φουρνο ενα μπουτι αρνισιο(γαλακτος απο τα δικα μου).
Εχω παρεα δυο φιλαρακια και πινουμε μπυρες, μια κασα ηδη παραδοθηκε,και μπαινω συνεχεια στο
φορουμ και διαβαζω για Καραγκουνη.Λες να το γυρισουμε στα τσιπουρα?
Εχω μια καλη γραμπα.
Θείο, πόσα κεφάλια έχουμε για προίκα;

:lol:

Έχω ωραίο τσιπουρακι σπιτικό από το Βαρικό, προβλέπω άνοιγμα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε συ arisk δεν αρπαζομαι ( αν και ειναι πολυ δυσκολο με αυτα που συμβαινουν ) απλα η λογικη να παρουμε παικτες για να παρουμε σε αυτες τις τρεις θεσεις ειναι πιο λαθος απο το να μην παρουμε καθολου.
τι σημαινει ΄΄κανονικος ποδσφαιριστης΄΄?
και ο φυντανιδης κανονικος ποδοσαιριστης ειναι αλλα δεν μπορεινα προσφερει κατι παραπανω απο τον τζαβελλα για παραδειγμα.
εμεις θελουμε (τουλαχιστον για τις δυο θεσεις του αξονα) ποδοσφαιριστες ηγετες.
επρεπε σημερα η ομαδα να εχει ενα στοπερ με τα χαρακτηριστικα του ινσα που θα ηταν ο οδηγος της αμυνας.
το ιδιο και στο 8. εναν παικτη τουλαχιστον επιπεδου σορλεν
για τα αριστερα και μιας και δεν εχεις κανεναν ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ για αυτη τη θεση ... ναι εκει ακομα και ενας παικτης επιπεδου μακ θα δωσει λυσεις.

οτιδηποτε διαφορετικο το εκλαμβανω ως ημιμετρο που το πιο πιθανο ειναι σε εναν χρονο να ψαχνουμε τροπους να απαλαγουμε
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

desperando έγραψε:τωρα που ξαναβλεπω το ματς με την ζιμπρου καταλαβα γιατι δεν παμε για 8αρι.
αφου αυτο ο προπονητης το βρηκε στο προσωπο του κλαους.
απο το 20΄και μετα ο κλαους παιζει στα χαφ
Στο μυαλό μου εισαι...! Ειχα την ιδια απορία... Για μεγαλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού ο Κλαους έπαιζε κεντρικό χαφ (οχι πανω στη φαση, πχ η μπάλα παίζονταν στην αντίπαλη περιοχή σε συνεχόμενες φάσεις, εμείς είχαμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή και ο Κλαους ηταν στο κεντρο, η φαση άλλαζε απο φαση επίθεσης σε φαση άμυνας και ξανά μανά άλλαζε και παλι ο Κλαους εκει και μαλιστα στατικά, έπαιζε εμφανώς εκει για πανω απο 15' λεπτα τουλαχιστον...

1) Πήγε εκει για να ανοίξει την άμυνα;
Απάντηση: Καμια περιπτωση, αφού δεν τον ακολουθούσε κανενας, οι κεντρικοί αμυντικοί στα παπάρια τους, κανενας δεν τον πλησίασε (ίσως βρωμουσαν οι μασχαλες του; :? )

2) Πήγε να φτιάξει παιχνίδι απο πισω και να βοηθήσει τα χαφ;
Απάντηση: Καμια περιπτωση, αφού ο Κλαους ειναι άμπαλος (με την καλή την έννοια :P δεν ειναι καλός με τη μπάλα στα ποδια), οσο και αν βελτίωσε το καλοκαίρι το παιχνίδι του με τη μπάλα στα πόδια, δεν μπορει απο τη μια μερα στην αλλη να γινει δημιουργικός χαφ με τρίπλα, πάσα, μοίρασμα και έλεγχο του παιχνιδιού... :ugeek:

3) Κουράστηκε και τραβήχτηκε για να ξεκουραστεί;
Απάντηση: Καμια περιπτωση, αφού ναι μεν ειναι κλασσική κίνηση των επιθετικών σε καποια μικρά σημεία των παιχνιδιών οταν κουράζονται να τραβιούνται για λιγο στα πλάγια, ομως στα πλαγια που δεν επηρεάζουν δραστικά την λειτουργία της ομάδας (επιθετικά και αμυντικά), οχι στο κεντρο του γηπέδου εκει που πρεπει να τρέξουν και να μαρκάρουν, να δημιουργήσουν, να κόψουν και να ραψουν)... :roll:

Εχω και εγω λοιπόν την απορία, τι όνειρο είδε (όποιος και αν το είδε) και βρέθηκε ο Κλαους εκει... :?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:Αν έρθει ο Καραγκούνης, θα αναρωτιόμαστε γιατί έχει η Τούμπα 13.000 maximum σε κάθε αγώνα πλην γαύρου και βάζελου και γιατί πουλήθηκαν λιγότερα από 50 διαρκείας τις τελευταίες μέρες...
Εν τω μεταξύ τα διαρκείας στη Κ.Α.Ε. θα έχουν χτυπήσει το τετραχίλιαρο... :D
Τα λέει ο RoMaN και δεν τον ακούτε. Μεγάλο ΠΑΟΚτσάκι ο ΖΒ, από τους παλιούς μπασκετικούς. Φροντίζει για τον Μπάνε!
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Σάβ 30 Αύγ 2014, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

arisk έγραψε: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (εδω δεν μπορώ τη δεξιά να τον βλέπω να πατάει, ποσο μαλλον την αριστερή
Ε και σας το ειπα μην αρχιζετε με τα τσιπουρα μεσημεριατικα. το παιδι ζαλιστηκε, παταει τις γραμμες και δεν περναει το αλκοτεστ. αλητες.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

:lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τον γύρισε μάλλον για τα ριμπάουντ τον Κλάους..δε μπορώ να βρω ότι άλλο ειδικά και με κάτσε μεσα
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

desperando έγραψε:ρε συ arisk δεν αρπαζομαι ( αν και ειναι πολυ δυσκολο με αυτα που συμβαινουν ) απλα η λογικη να παρουμε παικτες για να παρουμε σε αυτες τις τρεις θεσεις ειναι πιο λαθος απο το να μην παρουμε καθολου.
τι σημαινει ΄΄κανονικος ποδσφαιριστης΄΄?
και ο φυντανιδης κανονικος ποδοσαιριστης ειναι αλλα δεν μπορεινα προσφερει κατι παραπανω απο τον τζαβελλα για παραδειγμα.
εμεις θελουμε (τουλαχιστον για τις δυο θεσεις του αξονα) ποδοσφαιριστες ηγετες.
επρεπε σημερα η ομαδα να εχει ενα στοπερ με τα χαρακτηριστικα του ινσα που θα ηταν ο οδηγος της αμυνας.
το ιδιο και στο 8. εναν παικτη τουλαχιστον επιπεδου σορλεν
για τα αριστερα και μιας και δεν εχεις κανεναν ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ για αυτη τη θεση ... ναι εκει ακομα και ενας παικτης επιπεδου μακ θα δωσει λυσεις.

οτιδηποτε διαφορετικο το εκλαμβανω ως ημιμετρο που το πιο πιθανο ειναι σε εναν χρονο να ψαχνουμε τροπους να απαλαγουμε
Αρχικά δες 2-3 βδομάδες μετα ποια θα ειναι η ενδεκάδα σου... Θα εχει μεσα 1 τέρμα, 2 αμυντικά χαφ και 4 πλαγια μπακ και 4 σεντερ φορ...
Γλύκος τέρμα, 2 χαφ (εκ των Μαντουρο, Κατσε, Τζιόλη, Γκολασα) και εχουμε και λέμε, 4 πλαγια μπακ (Σκόνδρας-Τζαβέλας κεντρικοί αμυντικοί και Κιτσιου-Ρατς στο πλάι) και 4 επιθετικοί (δίδυμο μπροστά Περειρα-Κλαους και στα πλαγια Παπ αριστερα και Σάλπι δεξιά)...

Οταν λεω οτι θελω στοπερ, εννοώ οτι θελω παίκτη που να ξερει τη θέση, να εχει μάθει να παίζει εκει, να εχει εξοικείωση με τη θέση, να νιώθει πλέον με τον καιρο η ψυχή του οτι ειναι ο τελευταίος, αν κανει μαλακια δεν εχει άλλον απο πισω... Μπορει τα παπαγαλάκια να λενε "τι καλα που τα παει ο Σκόνδρας εκει", αλλα εσυ δεν βλεπεις οτι οταν τον πλησιάζει η μπάλα εκει πισω τον πιάνει τρικυμία; Οτι δεν πατάει καλα εκει; Οτι οταν γινει το πρωτο λαθος μετα ερχεται τρικυμία και το ενα διαδέχεται το άλλο (οπως στη Μολδαβια για 15' λεπτα); Ρωτάω εσενα γιατι νιώθεις απο μπάλα και μπορείς να καταλάβεις, για πολλους ολα ειναι ιδια, όλοι ποδοσφαιριστές ειναι, έχουν δυο ποδια δυο χέρια οποτε όπου και να παίξουν το ιδιο ειναι, παντου μπορουν (με τη λογική του Κόκκαλη οταν πήρε τον Κετσπάγια προπονητή και τον κραζανε και λεει "γιατί χολέρα εχει;", δηλαδη οποίος δεν ειχε χολέρα θα μπορούσε να ειναι προπονητής)...

Την ιδια εξήγηση μπορώ να κανω και για το αριστερό χαφ, αλλα δεν υπαρχει λογος, το νόημα σιγουρα εγινε κατανοητό, οποτε ας μην τρώμε χρονο και χώρο...

Εν κατακλείδι, οχι δεν θελω λιμά, θελω καλούς ποδοσφαιριστές. Αν δεν μπορουν να φέρουν καλούς ποδοσφαιριστές (Περειρα, Ρατς), ας φέρουν κανονικούς ποδοσφαιριστές (Γκολασα, Μακ). Αν δεν μπορουν να φέρουν ούτε κανονικούς ποδοσφαιριστές, να μην φέρουν λιμά, δεν θελω. Ομως θελω να παρουν τον πούλο αν δεν μπορουν να βρουν ούτε καν κανονικούς αξιοπρεπείς ποδοσφαιριστές (οχι ο Σαλπι δεν ειναι αξιοπρεπής ποδοσφαιριστής οταν κανει το αριστερό εξτρεμ, ειναι αξιοπρεπής ανθρωπος και επαγγελματίας γιατι παλεύει με ολες του τις δυνάμεις να ανταπεξέλθει σε κατι που του ζήτησαν να κανει και δεν μπορεί, ναι ειναι αξιοπρεπής σαν ανθρωπος και επαγγελματίας, αλλα σαν ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή ειναι για λύπηση, τον βλέπω να μάχεται, να μοχθει, να βασανίζεται και τον λυπάται η ψυχή μου, οπως λυπάμαι και εμας που τον βλέπουμε)...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”