Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Εγώ πάντως αν έβλεπα Μακ-Φορτούνη-Λουσέρο-Ρούνιε στη βαζέλα δε θα έλεγα ότι ανεβαίνουν επίπεδο.. ή ότι έχουν ελπίδες στα προκριματικά του τσου λου.. ή ότι θα τερματίσουν με 7-8 βαθμούς διαφορά από τον γάβρο...
** Για να καταλάβω, πάμε για πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε "νεο-έμπειρους" παίκτες?
Γιατί να μη στηρίξουμε Σαββίδη & Πόζογλου αλλά πάμε να τους ρίξουμε πίσω από τους "νεο-έμπειρους" Φορτούνη και Μακ? Μας χαλάει να έχουμε Πόζογλου πίσω από Σαλπιγγίδη-Μάρτενς και Σαββίδη πίσω από Γκολάσα-Κάτσε?
Γιατί να μην έχουμε τριτοτέταρτους τους Ιντζίδη-Κιόσε (και Κατσικά) και πάμε να τους ρίξουμε πίσω από κάποιον Ρούνιε & Καμπρέρας?
Γιατί ψαχνόμαστε να φέρουμε 4-5 παίκτες των 300 χιλιάδων? Δεν είναι προτιμότερο να φέρουμε 2 παίκτες των 700 παρέχοντας -μεταξύ άλλων- και ηγετικές προσωπικότητες στους πιτσιρικάδες μας?
Οι προσωπικότητες που έχουμε σήμερα στο ρόστερ είναι ο Ρατ, ο Μαντούρο, ο Μάρτενς και ο Σάλπι. Άντε και οι Τζιόλης-Κλάους.
Φέρνουμε μια σεντερμπακάρα και μια εξτρεμάρα και τελείωσε το παραμύθι.
** άντμινς, έχω κάνει ένα σχόλιο εδώ και ώωωωωωωωωωωωρες στο θέμα του Ιβάν. Τί παίχτηκε?
** Για να καταλάβω, πάμε για πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε "νεο-έμπειρους" παίκτες?
Γιατί να μη στηρίξουμε Σαββίδη & Πόζογλου αλλά πάμε να τους ρίξουμε πίσω από τους "νεο-έμπειρους" Φορτούνη και Μακ? Μας χαλάει να έχουμε Πόζογλου πίσω από Σαλπιγγίδη-Μάρτενς και Σαββίδη πίσω από Γκολάσα-Κάτσε?
Γιατί να μην έχουμε τριτοτέταρτους τους Ιντζίδη-Κιόσε (και Κατσικά) και πάμε να τους ρίξουμε πίσω από κάποιον Ρούνιε & Καμπρέρας?
Γιατί ψαχνόμαστε να φέρουμε 4-5 παίκτες των 300 χιλιάδων? Δεν είναι προτιμότερο να φέρουμε 2 παίκτες των 700 παρέχοντας -μεταξύ άλλων- και ηγετικές προσωπικότητες στους πιτσιρικάδες μας?
Οι προσωπικότητες που έχουμε σήμερα στο ρόστερ είναι ο Ρατ, ο Μαντούρο, ο Μάρτενς και ο Σάλπι. Άντε και οι Τζιόλης-Κλάους.
Φέρνουμε μια σεντερμπακάρα και μια εξτρεμάρα και τελείωσε το παραμύθι.
** άντμινς, έχω κάνει ένα σχόλιο εδώ και ώωωωωωωωωωωωρες στο θέμα του Ιβάν. Τί παίχτηκε?
Ουεφάκι είναι να σε αποκλείουν καρδούλες κ Ραπίντ ... ουεφάκι είναι κ το να φτάνεις τελικό κ ίσως να το παίρνεις κιόλας.
Ε όποιος θωρεί ότι είναι ίδια , κ είναι όλα "ουεφάκι" ... μάλλον είναι ουφάκι
Ε όποιος θωρεί ότι είναι ίδια , κ είναι όλα "ουεφάκι" ... μάλλον είναι ουφάκι

- buffalobill4
Καταρχην ποιος ειναι ο Αργεντινος Λουσερο που γραφεται?
Κατα δευτερον χωρις να εχω παρακολουθησει κανεναν εκ των Ρουνιε-Μακ αλλα εχοντας δει τις ηλικιες τους και συνυπολογιζοντας πως ηδη ειναι διεθνεις με τις εθνικες τους συν τις εμπειριες που εχουν εχοντας παιξει ο μεν πρωτος ακομα και ομιλους τσου λου ο δε δευτερος μπουντεσλιγκα το μονο που εχω να πω ειναι πως αν κλεισουν θα προκειται για μεταγραφες απο αυτες που μου αρεσουν. Παιχτες με μεταπωλητικη αξια και σε πολυ καλες ηλικιες.
Και για οσους ονειροβατουν απλα να πω πως η ομαδα φετος θα εχει στοχο
1)Να μπει στους ομιλους του εουροπα και αν μπορεσει να προκριθει
2)Να χτισει ομαδα η οποια καθε βδομαδα θα βελτιωνει τον τροπο παιχνιδιου της
3)Το ταβανι μας θα ειναι 2η θεση μεσω πλει οφ
Ολα τ αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση. Και μη μας συγκρινετε καν με το βαζελο. Ο βαζελος εκανε ποδοσφαιρικες κινησεις περσι και φετος χτιζει στην υπαρχουσα ομαδα. Εμεις με κινησεις εντυπωσιασμου (και μονο) εδω και δυο χρονια ειμαστε ηδη ενα χρονο πισω.
Κατα δευτερον χωρις να εχω παρακολουθησει κανεναν εκ των Ρουνιε-Μακ αλλα εχοντας δει τις ηλικιες τους και συνυπολογιζοντας πως ηδη ειναι διεθνεις με τις εθνικες τους συν τις εμπειριες που εχουν εχοντας παιξει ο μεν πρωτος ακομα και ομιλους τσου λου ο δε δευτερος μπουντεσλιγκα το μονο που εχω να πω ειναι πως αν κλεισουν θα προκειται για μεταγραφες απο αυτες που μου αρεσουν. Παιχτες με μεταπωλητικη αξια και σε πολυ καλες ηλικιες.
Και για οσους ονειροβατουν απλα να πω πως η ομαδα φετος θα εχει στοχο
1)Να μπει στους ομιλους του εουροπα και αν μπορεσει να προκριθει
2)Να χτισει ομαδα η οποια καθε βδομαδα θα βελτιωνει τον τροπο παιχνιδιου της
3)Το ταβανι μας θα ειναι 2η θεση μεσω πλει οφ
Ολα τ αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση. Και μη μας συγκρινετε καν με το βαζελο. Ο βαζελος εκανε ποδοσφαιρικες κινησεις περσι και φετος χτιζει στην υπαρχουσα ομαδα. Εμεις με κινησεις εντυπωσιασμου (και μονο) εδω και δυο χρονια ειμαστε ηδη ενα χρονο πισω.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές σε 48 ώρες έρχεται... η Κυριακή!!!
Οπότε αράξτε σε καμιά παραλία γιατί από Δευτέρα πάλι μας βλέπω με F5 

- SePuLtUrA_4_
Rain και εγω μαζι σου αδερφε. Αλλα γιατι να σκεφτομαστε αυτους που θα παρουν διαρκειας μονο αμα ερθει ο μεσι (που και για αυτον κατι θα βρουν να γκρινιαξουνε) και θα πανε γηπεδο μονο στα ντέρμπι η σε κανα ευρωπαικο ματς? Δυστηχως ειμαστε πανυγιρτζιδικος λαος...εγω θα ηθελα να στηριξουμε και οικονομικα την ομαδα για να δωσουμε και ενα επιπλεον κινητρο στον ιβαν να προχωρησει σε μια αγωνιστικη και οικονομικη υπερβαση. Πρεπει εμεις πρωτα απο ολα να στηριξουμε την ομαδα. Απο τοτε που ανελαβε ο ιβαν εχουμε γινει πολυ απλες σαν οπαδοι και καπου εχουμε βαλει τον ΠΑΟΚ στην ακρη...rainmaker έγραψε:Sepultura συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και καλώς εχόντων των οικονομικών πραγμάτων, θα πάρω το διαρκείας μου χωρίς καμία σκέψη ή ενδοιασμό για το ρόστερ.
Το θέμα είναι τι κάνει ο πολύς κόσμος όμως. Και άλλωστε εν προκειμένω η ένσταση μου έχει να κάνει με την παντελή έλλειψη σοβαρότητας.
Χτες βούηξαν όλα τα ΜΜΕ οτι ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ απο την ΠΑΕ οτι τις επόμενες ώρες θα ενημερωθούν για τον Αργεντίνο και τον Ευρωπαίο, και σήμερα -είπε ο Γκίνας προ ολίγου- οτι τους είπαν "Παρεξηγήσατε, δεν σας είπαμε οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνει κάποια ανακοίνωση". Ε συγγνώμη αλλά τέτοια μαλακία καταντάει προσβλητική για τον οπαδό. ΚΑΝΕΙΣ χτες δεν κατάλαβε οτι δημιουργείτε στην Ελλάδα τεράστια παραπληροφόρηση;
Επιτέλους μη σώστε και κάνετε ΚΑΜΙΑ μεταγραφή, αλλά τουλάχιστον μη μας σπάτε τα νεύρα.
ο φυτανιδης υπεγραψε 4ετες με 700.000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ουμπιδες 200.000... λεγε οτι θες... ταβανι ατρομητου ηταν τα 150.000 κ εγινε εξαιρεση σε 3 παικτες.. 180.000 παπαδοπουλος,180.000 φυτανιδης και 200.000 ουμπιδες....
η αλκμααρ ταβανι εκτος μαρτενς (που εφυγε) τα 300.000!!!!!!!!!!!!!
τεσπα εσεις πιστευετε οτι με 500.000 δεν βρισκεις παικτες να κανουν διαφορα..λες κ ο μιραλας κ ο βιειρινια -τουρε-βιτορ-μπερκ- κ.α οταν ηρ8αν ελλαδα κοστιζανε 1.000.000 το χρονο ο καθενας.... το θεμα ειναι να παρεις παικτη με 300.000-500.000 και να σε παιζει για 1 μυριο!!! οχι το αντιθετο που καναμε!
η αλκμααρ ταβανι εκτος μαρτενς (που εφυγε) τα 300.000!!!!!!!!!!!!!
τεσπα εσεις πιστευετε οτι με 500.000 δεν βρισκεις παικτες να κανουν διαφορα..λες κ ο μιραλας κ ο βιειρινια -τουρε-βιτορ-μπερκ- κ.α οταν ηρ8αν ελλαδα κοστιζανε 1.000.000 το χρονο ο καθενας.... το θεμα ειναι να παρεις παικτη με 300.000-500.000 και να σε παιζει για 1 μυριο!!! οχι το αντιθετο που καναμε!
καλά ρε να σε λένε μακ και να μην είσαι σκωτσέζος?
ντροπή!
εγώ από μακ, μόνο την κρίστι μακ ξέρω
ντροπή!
- Περιπτερος
Αστροναύτη, το πρόβλημα (στο έχω πει) είναι ότι οι παίκτες των 700+ χιλιάδων δεν έρχονται εύκολα στο Ελλάντα. Ειδικά και ακόμα χειρότερα και δυσκολότερα στο Ελλάντα της κρίσης και του γαυροκράτορα.
Εάν θέλουμε παίκτες των 700+ χιλιάδων μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάναμε πέρυσι : να πληρώνουμε με 700+ χιλιάδες, παίκτες των 300.000 !!!.
Καλή η σκέψη σου.
Αδιαχώρητο στην Ολλάντα από τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Νοίκιασε πούλμαν ο Ζήσης για να τους πάει από το Αμστερνταμ στο Αρνεμ.
Μέχρι τώρα ο μόνος παίκτης που πήγε στο Αρνεμ για μεταγραφή ήταν αυτός ο μικρός ομογενής που κόπηκε.
Βλέπω τον Αναστασιάδη και ανησυχώ με την αδιαφορία του στις προπονήσεις.
Θυμάμαι πέρυσι εκείνο τον κύριο που καθόταν στην προετοιμασία σε ένα τραπεζάκι και παρατηρούσε οπτικώς εκ του μακρώθεν τους προπονούμενους.
Οι Κόλκες άρχισαν τις προσπάθειες ροκανίσματος του Α.Α. . Αναφέρονται σε ατάκες του.
Νομίζουν πως ο κόσμος θεωρεί ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι φορέας της σοβαροφάνειας κεντρικού τραπεζίτη.
Γουστάρει ο κόσμος, γουστάρουν και τα παιδιά που τα προχωράει σε άλλα παικτικά στάδια και επίπεδα και το κάνει με όμορφο τρόπο και όχι με το βλοσυρό ύφος κάποιων άλλων.
Ο μέγας παίκτης που τον άφησε ελεύθερο (δεν τον άντεχε άλλο) η ομάδα β' γερμανίας και δεν τον παίρνει ούτε δωρεάν η Φρανφούρτη, διαπραγματεύεται και με τον τριφυλλοφόρο. Μήλον της έριδος ο μέγας παίκτης. Στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια.
Και εις άλλα με υγεία ... . Υπομονή ,τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.
Εάν θέλουμε παίκτες των 700+ χιλιάδων μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάναμε πέρυσι : να πληρώνουμε με 700+ χιλιάδες, παίκτες των 300.000 !!!.
Καλή η σκέψη σου.
Αδιαχώρητο στην Ολλάντα από τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Νοίκιασε πούλμαν ο Ζήσης για να τους πάει από το Αμστερνταμ στο Αρνεμ.
Μέχρι τώρα ο μόνος παίκτης που πήγε στο Αρνεμ για μεταγραφή ήταν αυτός ο μικρός ομογενής που κόπηκε.
Βλέπω τον Αναστασιάδη και ανησυχώ με την αδιαφορία του στις προπονήσεις.
Θυμάμαι πέρυσι εκείνο τον κύριο που καθόταν στην προετοιμασία σε ένα τραπεζάκι και παρατηρούσε οπτικώς εκ του μακρώθεν τους προπονούμενους.
Οι Κόλκες άρχισαν τις προσπάθειες ροκανίσματος του Α.Α. . Αναφέρονται σε ατάκες του.
Νομίζουν πως ο κόσμος θεωρεί ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι φορέας της σοβαροφάνειας κεντρικού τραπεζίτη.
Γουστάρει ο κόσμος, γουστάρουν και τα παιδιά που τα προχωράει σε άλλα παικτικά στάδια και επίπεδα και το κάνει με όμορφο τρόπο και όχι με το βλοσυρό ύφος κάποιων άλλων.
Ο μέγας παίκτης που τον άφησε ελεύθερο (δεν τον άντεχε άλλο) η ομάδα β' γερμανίας και δεν τον παίρνει ούτε δωρεάν η Φρανφούρτη, διαπραγματεύεται και με τον τριφυλλοφόρο. Μήλον της έριδος ο μέγας παίκτης. Στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια.
Και εις άλλα με υγεία ... . Υπομονή ,τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.
- efthimis_paok
Σωστός.Demir έγραψε: τεσπα εσεις πιστευετε οτι με 500.000 δεν βρισκεις παικτες να κανουν διαφορα..λες κ ο μιραλας κ ο βιειρινια -τουρε-βιτορ-μπερκ- κ.α οταν ηρ8αν ελλαδα κοστιζανε 1.000.000 το χρονο ο καθενας.... το θεμα ειναι να παρεις παικτη με 300.000-500.000 και να σε παιζει για 1 μυριο!!! οχι το αντιθετο που καναμε!
Χαχαχα!!! Αυτή αν ερχόταν να έβλεπες λαό στο αεροδρόμιο!danirifle έγραψε:καλά ρε να σε λένε μακ και να μην είσαι σκωτσέζος?
ντροπή!

- buffalobill4
Και κατι αλλο.
Δε γιεται ρε παιδια να εχεις βασικο τον Κουαρεσμα και αλλαγη του τον Ποζογλου. Πως να το κανουμε.
Αυτο λεω 2 χρονια τωρα. Δε γινεται να εχεις Νατχο και διπλα του τον Καμαρα-Ολισε πχ.
Απλα δε γινεται. Πρωτη χρονια φετος μετα απο δυο χρονια του Σαββιδη πιστευω οτι γινεται σοβαρη δουλεια. Αν μαλιστα καθορισει και ο ιδιος ο Σαββιδης μπατζετ και δωσει ελευθερια κινησεων στους υπευθυνους ποδοσφαιρικου τμηματος θα παμε καλυτερα.
Αλλα ειναι τοσο αμπαλος που δεν παραδειγματιζεται ουτε καν απο τη δουλεια που ομολογουμενως γινεται στις ακαδημιες μας. Βαζει το χρονο εκει 1 μυριο (ολα μαζι) και αφηνει τον Πουρλιοτοπουλο κα τον Ιβιτς συν ολους τους προπονητες των φυτωριων να κανουν κουμαντο. Δεν τον ειδα εκει να λεει "μιλαω με το ταδε ταλεντο της Γιουναιτεντ για να ερθει στην Κ17". Οσο μενει μακρια απο ποδσφαιρικες αποφασεις θα ειμαστε καλα.
Οσο μπλεκεται μονο κακο μπορει να κανει οπως κανει δυο χρονια τωρα. Ασε ρε Ιβαν να χτισουμε την ομαδα και παρατα δηλωσεις τυπου Μπερμπατοφ-Ροναλντινιο και παλμαρε για το τσου λου στο Μακεδονια Παλας.
Δε γιεται ρε παιδια να εχεις βασικο τον Κουαρεσμα και αλλαγη του τον Ποζογλου. Πως να το κανουμε.
Αυτο λεω 2 χρονια τωρα. Δε γινεται να εχεις Νατχο και διπλα του τον Καμαρα-Ολισε πχ.
Απλα δε γινεται. Πρωτη χρονια φετος μετα απο δυο χρονια του Σαββιδη πιστευω οτι γινεται σοβαρη δουλεια. Αν μαλιστα καθορισει και ο ιδιος ο Σαββιδης μπατζετ και δωσει ελευθερια κινησεων στους υπευθυνους ποδοσφαιρικου τμηματος θα παμε καλυτερα.
Αλλα ειναι τοσο αμπαλος που δεν παραδειγματιζεται ουτε καν απο τη δουλεια που ομολογουμενως γινεται στις ακαδημιες μας. Βαζει το χρονο εκει 1 μυριο (ολα μαζι) και αφηνει τον Πουρλιοτοπουλο κα τον Ιβιτς συν ολους τους προπονητες των φυτωριων να κανουν κουμαντο. Δεν τον ειδα εκει να λεει "μιλαω με το ταδε ταλεντο της Γιουναιτεντ για να ερθει στην Κ17". Οσο μενει μακρια απο ποδσφαιρικες αποφασεις θα ειμαστε καλα.
Οσο μπλεκεται μονο κακο μπορει να κανει οπως κανει δυο χρονια τωρα. Ασε ρε Ιβαν να χτισουμε την ομαδα και παρατα δηλωσεις τυπου Μπερμπατοφ-Ροναλντινιο και παλμαρε για το τσου λου στο Μακεδονια Παλας.
- ace79grpaok
παντως ολο αυτο το θεμα με τις μεταγραφες θα γυρισει μπουμερανγκ στην παε και με την μορφη λιγων διαρκειας ,αλλα και με την ελλειψη υπομονης απο εμας στην ομαδα με κραξιμο στην πρωτη στραβη λογω της περιρεουσας ατμοσφαιρας αν δεν θα κανουν μεταγραφες ας το πουν και να κανονισουμε την πορεια μας αλλα η τακτικη πεταω ενα ονομα και δεν κανω καμμια μεταγραφη (βλεπε μολλο μακ κτλ)οπως και το σηριαλ "ο φορτουνης ο γλυκουλης" μονο ασχημα αποτελεσματα μπορει να εχουν
Από που προκύπτει ότι η εικόνα στα διαρκείας οφείλεται στο μεταγραφικό ?
- ace79grpaok
ειναι τα μισα απο περσι ε,συ που το αποδειδεις?Mapogo έγραψε:Από που προκύπτει ότι η εικόνα στα διαρκείας οφείλεται στο μεταγραφικό ?