Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Trilofiotis »

desperando έγραψε:μεγαλυτερη χαζομαρα απ αυτο δεν εχω διαβασει
Νόμιζα ότι είσαι υπερβολικός αλλα έχεις 100% δίκιο.. Έλεος :roll:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:Ο Αγγελος παραιτηθηκε γιατι κατάλαβε οτι εχασε πλεον και την ομαδα,το τελευταίο στηριγμα.Δεν εχει νοημα πλεον η παραμονή.

Αν ισχύει η θέση παραίτησης στη διάθεση της διοίκησης, ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΙΣΧΥΕΙ, δεν πρόκειται για ουσία παραίτηση. Να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λοιπον. επειδη ο ενας θα πει οτι η λιστα ειχε 9, ο αλλος θα πει οτι η λιστα δεν ειχε το νοβοα αλλα τον τετε και ο αλλος θα πει οτι η λιστα ειχε το νοβοα και οχι το τετε. ο παραλος θα πει οτι η λιστα δεν ειχε 9 αλλα ειχε 15 που οι 9 ηταν παιχταραδες και οι αλλοι 6 καλοι αλλα ειχε το νοβοα και οχι το τετε και αλλος θα πει οτι η λιστα ειχε 15 αλλα οχι το νοβοα αλλα το κοροβεση και το ουσερο...

αν ειναι να μλεξουμε με λιστες, ας ρωτησουμε το μετρ, τον κυριο σιντλερ να μας απαντησει γιατι απο αυτα που εχουμε να τραβηξουμε απο αρδ, μηχανικους και μητσαρες (χωρις καμια προσωπικη νιξη σε κανενα) θα ειναι τοσα πολλα και εσωστρεφη που η μπαλα, η ηδη χαμενη μπαλα, θα χαθει ακομα πιο μακρια στο υπερπεραν.

και δεν με νοιαζει αν ηθελε η οχι και αν δεν ηθελε η οχι. εμενα με νοιαζει μεχρι το μαϊο να κρατησει οσο πιο αξιοπρεπως μπορει την ομαδα και μετα αν η διοικηση κρινει οτι οκ, να μεινει, αλλιως να παει στην ευχη της Παναγιας και να προχωρησουμε, πιο σοφοι; δεν ξερω, θα το δειξει η ιστορια.

απο τωρα εγω παντως λεω οτι θελω ενα προπονητη μαξιμουμ 45-48 ετων με 3ετες συμβολαιο. προπονητη ομως που δεν θα αποφασισει κανενας μεγαλομετοχος,τζακ,βρυζας,μιζας, παντελος κτλ απο μονος του, αλλα ενα προπονητη κοινης αποδοχης ολων των διοικητικων αλλα και συνδεσμων της διοικηησης με το αγωνσιστικο τμημα ωστε να ξερουμε τουλαχιστον οτι ο ανθρωπος οχι μονο θα στηριχτει αλλα οτι οτι θα γινεται θα ειναι απορια ομαδικης συνεργασιας και κοινων αποφασεων.

φτανει με τις λιστε του ενος και του αλλου. ελεος.

υγ: και ναβι, αν θες να παραιτηθεις, παραιτησε. δεν λες θελω αλλα αν δεν θελουν δεν θελώ κτλ γινεσαι σαν τον εδεσαικαρα μετα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

teod1980 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Ταδε έφη ΜΗΤΣΑΡΑΣ :

"Απαντώντας λοιπόν σε όλους γράφω ότι από την 1η Δεκεμβρίου ο Αναστασιάδης είχε δώσει λίστα με παικταράδες από το εξωτερικό και 3 από την Ελλάδα, σύμφωνα και με την γνώμη - εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ. Ο δε Ιβάν Σαββίδης μίλησε για ποσό περί τα 4 εκατ., από τα 2 εκατ. που είχε αρχικά πει.
Στην λίστα υπήρχαν σέντερ μπακ, αριστερά μπακ, χαφ και εξτρέμ (αρκετοί παίκτες για 6 θέσεις συνολικά).
Η λίστα διέρρευσε σε παίκτες της ομάδας με την επισήμανση ότι "σας τρώει" ο Αναστασιάδης και έτσι ξεκίνησε το "φαγωμα" εκ των έσω.
Τελικά έφεραν τους δύο παίκτες που ήλθαν και τον Παπαγιαννόπουλο.
Οι μεταγραφές των νεαρών παικτών που έφυγαν από την ομάδα, είχαν προγραμματιστεί με βάση την λίστα.
Τα παιδιά έφυγαν, αλλά ήλθαν λιγότεροι.
ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ, ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ."

Αυτά μου έστειλε ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" που ξέρει και πέντε πράγματα παραπάνω.
Τώρα απαντήστε εσείς.
Αν είναι αυτή η αλήθεια ? ποιός φταίει ?
Υπάρχει τρύπημα εκ των έσω ή όχι ?
Και η απάντηση του προπονητή ποια είναι; Θα καλυφθούν εκ των έσω;
Έτσι λειτουργεί υπέρ της ομάδας;
Οχι αδελφέ, όπως έχουμε δει παντού, βγαίνει ο προπονητής και κράζει την διοίκηση και τον Τ.Δ. που δεν έφερε παίκτες και λέει "με τους άχρηστους που να πάω ...".
Ομως άφησες ασχολίαστο, το περί διαρροής της λίστας σε παίκτες με την επισήμανση ότι "δεν σας θέλει, σας διώχνει κλπ."
Αρ. μπακ για παράδειγμα.
Υπήρχαν στην λίστα, λέει ο "δικός μου", καλοί παίκτες νεότεροι του Ρατς για να παίξουν και τα επόμενα χρόνια ... όταν λοιπόν το "βγάζεις" αυτό στους παίκτες, τι κάνουν και ο Ράτς και οι άλλοι πίσω του ?
Υπήρχαν στην λίστα σέντερ μπακ ... πως νοιώθει ο Τζαβ και ο Κατσικάς ?
Υπήρχαν εξτρέμ ... τι κάνει ο ... ?
Υπήρχαν χαφ και επιθετικοί μέσοι ... ?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό λέω κι εγώ. Ουσιαστικά ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

Για μια στιγμή. Οι αποδείξεις του ... Μητσάρα (υπαρκτό πρόσωπο ειναι; σοβαρά ρωτάω) ποιές ακριβώς είπαμε ότι είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 05 Φεβ 2015, 14:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:
προπονητη ομως που δεν θα αποφασισει κανενας μεγαλομετοχος,τζακ,βρυζας,μιζας, παντελος κτλ απο μονος του, αλλα ενα προπονητη κοινης αποδοχης ολων των διοικητικων αλλα και συνδεσμων της διοικηησης με το αγωνσιστικο τμημα ωστε να ξερουμε τουλαχιστον οτι ο ανθρωπος οχι μονο θα στηριχτει αλλα οτι οτι θα γινεται θα ειναι απορια ομαδικης συνεργασιας και κοινων αποφασεων.
:lol: :lol: :lol: Κοινής αποδ.. :lol: :lol: :lol: :lol: Κονης αποδοχης λεει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Περίπτερε δεν έχω πλευρά.

Εγώ με ΠΑΟΚ είμαι.

Αν δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους ο μόνος που χάνει είμαι εγώ.

Οπότε ας την κάνουν ελφαριά κι ωραία.

Αλλά αν αγαπάνε τον ΠΑΟΚ πρέπει να μιλήσουν να γνωρίζει ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Ο Αναστασιάδης καλά έκανε και δεν παραιτήθηκε 3 μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Θα του έγραφαν εδώ ότι φυγομαχεί και ότι την έκανε γιατί η ομάδα όπως την έκανε θα φάει 5 από τον γαύρο.
Από καλοήθεια σκίζουν κάποιοι.

Ο Αναστασιάδης θα φύγει την Δευτέρα, αφού λουστεί και όσα γίνουν με τον γαύρο.
Βέβαια, ο Σαββίδης γνωρίζει τι έχει συμβεί και θα φύγουν και άλλοι μαζί με τον Αναστασιάδη.
Εκτός, εάν σε χρόνο που δεν γνωρίζουμε, ο ΑΑ έχει πει του Σαββίδη και άλλα πράγματα, οπότε το τι θα γίνει παραμένει εκκρεμές.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε:
K_geo έγραψε:
προπονητη ομως που δεν θα αποφασισει κανενας μεγαλομετοχος,τζακ,βρυζας,μιζας, παντελος κτλ απο μονος του, αλλα ενα προπονητη κοινης αποδοχης ολων των διοικητικων αλλα και συνδεσμων της διοικηησης με το αγωνσιστικο τμημα ωστε να ξερουμε τουλαχιστον οτι ο ανθρωπος οχι μονο θα στηριχτει αλλα οτι οτι θα γινεται θα ειναι απορια ομαδικης συνεργασιας και κοινων αποφασεων.
:lol: :lol: :lol: Κοινής αποδ.. :lol: :lol: :lol: :lol: Κονης αποδοχης λεει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε μερα που ειναι, ας πουμε και καμια μαλακια. χιλιες δυο εχω διαβασει κσι -κυριως- ακουσει....
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Ο αθλητισμός και οι αθλητές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτό που κάνουν.
Μισή κουβέντα μπορεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες.
Ημουν 14,5 ετών και έπαιζα στο αντρικό ομάδας Α΄ τοπικής κατηγορίας.
Οχι μόνο ήμουν το πουλέν της ομάδας, αλλά και 1ος σκόρερ, ριμπαουντερ και κάτι άλλα της κατηγορίας.
Ξαφνικά, μαθαίνω από τις εφημερίδες ότι υπάρχει πρόταση από μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με λεφτά που ήταν απίθανα για την εποχή.
Από τον πιτσιρικά που αγαπούσε όλη η ομάδα, μετατράπηκα στον ποιό μισητό συμπαίκτη. Δύο χρόνια έκανα να δω πάσα.

Οταν θέλεις να φας μια ομάδα από μέσα, αρχίζεις το μπλα-μπλά στους παίκτες.
Αυτά είναι γνωστά σε όλους όσους έχουν παίξει σοβαρά σε κάποιο ομαδικό άθλημα.
Εμαθα αυτό, αυτό μου είπε ο κόουτς, δεν σε πηγαίνει, θέλει άλλον στην θέση σου, δεν του κάνεις ... και όλα αυτά
"εμπιστευτικά". Πολλές φορές στο δείχνει και ο ίδιος ο κόουτς ότι θέλει να σε φάει.

Ας αφήσουμε τον Σαββίδη να αποφασίσει.Αυτός ξέρει περισσότερα.
Τα έχασε τα "αποδυτήρια" ο Αναστασιάδης, όπως τα έχασε ο Στέφενς, ο Δώνης, ο Μπολονι κλπ.
Υπάρχουν κοινοί παρονομαστές όλα αυτά τα χρόνια, είτε παίκτες, είτε παράγοντες ?
Ας ψάξουν οι υπεύθυνοι και οι αρμόδιοι.
Εμείς την φόλα την φάγαμε και φέτος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παλυ καλα παντως που μετα απο καθε ηττα δηλωνει οτι φταιει αυτος και οχι τα παιδια.Εχει ηδη διωξει τον Μαρτενς μετα την γκινγκαμπ,ειχε προηγηθει ο Σπυροπουλος,στο τσακ αν και τον εδωσε στεγνα την γλιτωσε ο Μαντουρο,προσφατα ο Τζαβελας,τωρα μας λενε οτι την επεσε στον Ιτανζ γιατι δεν επιασε 3ο πεναλτι σε 4 αγωνες,αλλαααα για ολα φταιει εκεινος ,δηλωσεις μονο και μονο για προφιλ και likes και βεβαια ποτε δεν φταει ο Σαλπι και ο Τζανδαρης.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ο λόγος που ΔΕΝ πήγε ο Τρελός στην Τούμπα εχθές είναι για να μην ανοίξει το στόμα του στον ΛΑΟ. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν επιλογή του ή έλαβε εντολή...
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έλειπε (και) από την σημερινή συνάντηση στην Τούμπα.

Όταν ακούς μόνο τη μία πλευρά, τα πράγματα απλοποιούνται...
Από την άλλη, στον μόνο που δίνει αναφορά -και πολύ καλά κάνει- είναι ο Ιβάν.
Ένας Ιβάν που οφείλει να λάβει σοβάρα υπόψιν του τόσο τις εκθέσεις των Τσιτσιακόφ & Χουμπ όσο και αυτά που θα του πει ο Τρελός.

** Και γω με τον ΠΑΟΚ είμαι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σταματήσει να είναι γκαγκατσομάγαζο. Ή τώρα ή ποτέ...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Περιπτερος έγραψε:
teod1980 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Ταδε έφη ΜΗΤΣΑΡΑΣ :

"Απαντώντας λοιπόν σε όλους γράφω ότι από την 1η Δεκεμβρίου ο Αναστασιάδης είχε δώσει λίστα με παικταράδες από το εξωτερικό και 3 από την Ελλάδα, σύμφωνα και με την γνώμη - εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ. Ο δε Ιβάν Σαββίδης μίλησε για ποσό περί τα 4 εκατ., από τα 2 εκατ. που είχε αρχικά πει.
Στην λίστα υπήρχαν σέντερ μπακ, αριστερά μπακ, χαφ και εξτρέμ (αρκετοί παίκτες για 6 θέσεις συνολικά).
Η λίστα διέρρευσε σε παίκτες της ομάδας με την επισήμανση ότι "σας τρώει" ο Αναστασιάδης και έτσι ξεκίνησε το "φαγωμα" εκ των έσω.
Τελικά έφεραν τους δύο παίκτες που ήλθαν και τον Παπαγιαννόπουλο.
Οι μεταγραφές των νεαρών παικτών που έφυγαν από την ομάδα, είχαν προγραμματιστεί με βάση την λίστα.
Τα παιδιά έφυγαν, αλλά ήλθαν λιγότεροι.
ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ, ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ."

Αυτά μου έστειλε ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" που ξέρει και πέντε πράγματα παραπάνω.
Τώρα απαντήστε εσείς.
Αν είναι αυτή η αλήθεια ? ποιός φταίει ?
Υπάρχει τρύπημα εκ των έσω ή όχι ?
Και η απάντηση του προπονητή ποια είναι; Θα καλυφθούν εκ των έσω;
Έτσι λειτουργεί υπέρ της ομάδας;
Οχι αδελφέ, όπως έχουμε δει παντού, βγαίνει ο προπονητής και κράζει την διοίκηση και τον Τ.Δ. που δεν έφερε παίκτες και λέει "με τους άχρηστους που να πάω ...".
Ομως άφησες ασχολίαστο, το περί διαρροής της λίστας σε παίκτες με την επισήμανση ότι "δεν σας θέλει, σας διώχνει κλπ."
Αρ. μπακ για παράδειγμα.
Υπήρχαν στην λίστα, λέει ο "δικός μου", καλοί παίκτες νεότεροι του Ρατς για να παίξουν και τα επόμενα χρόνια ... όταν λοιπόν το "βγάζεις" αυτό στους παίκτες, τι κάνουν και ο Ράτς και οι άλλοι πίσω του ?
Υπήρχαν στην λίστα σέντερ μπακ ... πως νοιώθει ο Τζαβ και ο Κατσικάς ?
Υπήρχαν εξτρέμ ... τι κάνει ο ... ?
Υπήρχαν χαφ και επιθετικοί μέσοι ... ?
Τα λενε οι συνομιλητες του(πχ πετρουλάκης, ......μητσάρας, κλπ)
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ti λέτε για Σα Πίντο (σε περίπτωση που φύγει ο ΑΑ)? Μόλις παραιτήθηκε απο Ατρομητο.
Κι αυτος τρελός φαίνεται και μπαλαδόφατσα με παραστάσεις.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Περιπτερος έγραψε: Ας αφήσουμε τον Σαββίδη να αποφασίσει.Αυτός ξέρει περισσότερα.
Τα έχασε τα "αποδυτήρια" ο Αναστασιάδης, όπως τα έχασε ο Στέφενς, ο Δώνης, ο Μπολονι κλπ.
Υπάρχουν κοινοί παρονομαστές όλα αυτά τα χρόνια, είτε παίκτες, είτε παράγοντες ?
Ας ψάξουν οι υπεύθυνοι και οι αρμόδιοι.
Εμείς την φόλα την φάγαμε και φέτος.
Πολυ σωστος...
Για τα αποδυτηρια ακουγονταν επισης οτι κινδυνεψαν να χαθουν πολλες φορες και επι Σαντος. Παρολαυτα χασαμε το πρωταθλημα 5 αγωνιστικες πριν το τελος οπως το χασαμε και καναμε περιπατο στα πλει-οφ

Ο ΠΑΟΚ ειναι ανοχυρωτος σε ολα τα επιπεδα. Ετσι φαινεται τουλαχιστον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”