Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
simba

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από simba »

Μακαρι να τον φερναμε προ τριετίας αντι για κατι αα κ ιγκορ, θα ειχαμε ανεβει επιπεδο πολυ πιο γρηγορα (κ ως ομαδα κ θα βελτιωνε ατομικα καποιους μικρους) -ουτε αυτο μην παρεξηγηθει με το τωρα :D -
Αλλα δε νομιζω οτι θα εκανε πολυ χωριο με ιβαν, αν ζητουσε με πυγμη παικτες..ειχε εντονο χαρακτηρα ο ρουμανος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μπάνε θα ξεφύγει η κουβέντα.

Το εύκολο είναι να κάνεις πυροτεχνήματα εμφανίσεις.
Το δύσκλο είναι να σταθεροποιηθείς και να παίρνεις ότι σου αξίζει σε κάθε ματς.
Βεβαια για εμας θα είναι να παίρνουμε +3 στα ματς γιατί αυτά θα πρέπει να αξίζουμε.
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Το κακο με τις "αναλυσεις" μετα απο ηττες, ειναι οτι δεν μας νοιαζει τοσο ΤΙ φταιει αλλα ΠΟΙΟΣ; Διψαμε για αιμα, πρεπει παντα καποιος να παρει την ευθυνη, ειτε προπονητης ειτε προεδρος ειτε καποιος παιχτης.

Η ομαδα του Ιβιτς απο την αρχη της χρονιας εχει κανει πολλα καλα παιχνιδια οπως και αρκετα ασχημα. Το θεμα ειναι πως με τα καλα και τα κακα της εχει αποκτησει ταυτοτητα, με τα αδυνατα σημεια να ειναι πια εμφανη. Θες κυριως μια ΧΑΦΑΡΑ που να παιρνει την ομαδα στης πλατες του αλλα ακομα περισσοτερο πρεπει να φτιαξεις νοοτροπια ομαδας πρωταθλητισμου. Να μπορεις να μπαινεις σε ολα τα ματς με την ιδια συγκεντρωση και εννοειται χωρις φοβο και κομπλεξ. Απο την στιγμη ομως που ο οργανισμος ΠΑΟΚ εδω και τοσες δεκαετιες μετα απο μια μεγαλη νικη βραχυκυκλωνει ή τον πιανει αλλεργια καθε φορα που κατεβαινει στο κωλοΟΑΚΑ τοτε προφανως και χρειαζεται χρονο για να αλλαξει.
Οντως σε σχεση με αλλες εποχες (Σαντος) μπορει να ειμαστε λιγο πιο ποιοτικοι απο κουλες και ζελες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα εχουμε και τα διπλα εκει κατω στο τσεπακι μας.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το κακο με τις "αναλυσεις" μετα απο ηττες, ειναι οτι δεν μας νοιαζει τοσο ΤΙ φταιει αλλα ΠΟΙΟΣ; Διψαμε για αιμα, πρεπει παντα καποιος να παρει την ευθυνη, ειτε προπονητης ειτε προεδρος ειτε καποιος παιχτης.
Μεγαλη αληθεια. Το βασικο βεβαια ειναι ο Σαββιδης και γενικα η ομαδα σαν οργανισμος να λειτουργει ακριβως αντιθετα απο εμας και να κοιταξει να βρει ΤΙ φταιει και να το διορθωσει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:αχ ρε κατ, με τι λεξεις παιζουμε γμτ..
ως ντερμπι στην αθηνα θεωρουνται και τα ματς με κουλα κ βαζελο και εκει αναλωθηκε η κουβεντα με αφορμη το χθεσινο, στο γεγονος οτι δε μπορουσες να τους παρεις..
Ενας απ'τους λογους ηταν οτι τοτε ειχαν πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα κ εμπειρια απο τωρα και οτι ηταν ισαξιοι, αν οχι καλυτεροι σε ορισμενες μοναδες. Κυριως το 09/10 αλλα και το 08/09.
Θελω να πω τοτε δικαιολογειται καπως, τα τελευταία 2 χρονια που εισαι σχετικα ανωτερος κ πιο ακριβος οχι τοσο..

Δατς ολ, δε σημαινει οτι λεγοντας αυτο υποβαθμιζεις τους 3-4 παικταραδες που ειχες τοτε, ουτε οτι αλλαζεις αποψη σαν τα πουκαμισα..
Οπως και το να θες 2-3 σαν αυτους που ειχες τοτε για να εκτοξευσεις το καλο τωρινο συνολο δε σημαινει οτι θεωρουσες υπερομαδα αυτη του σαντος (ουτε ο ιδιος το πιστευε γι'αυτο κ εφυγε) ουτε οτι πριονιζεις το μιχελ ουτε τπτ..

Απλα πραγματα ρε γμτ!
Simba εισαι απαραδεκτος και δεν εχει νοημα πλεον να συζητω μαζι σου.Κριμα ,καμια σχεση με παλια.
Μια ολκληρη μερα το παλευω κι ουτε ενα σεντονι ρε μλκ? Μονος του παιζει ο Γκοραν
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

χεχεχε, με 300% μεγέθυνση διάβασα το υστερόγραφο :-)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ο καθε προπονητης μπορει να διαβασει λαθος το ματς. Η διαφορα του καλου με τον κακο η αν θελετε του εμπειρου με τον απειρο καλύτερα ειναι οτι ο πρωτος θα βρει τον τροπο παρα τις ολες στραβες να διορθωσει τα κακως κειμενα. Ο ιβιτς ειναι δεδομενα απειρος. Αυτες οι σφαλιαρες αν θελουμε να γινει εμπειρος πρεπει να ειναι εκκωφαντικες. Αυτο που με χαλασε πιο πολυ ειναι οι δηλωσεις γιατι βγαζουν την αισθηση οτι δεν κατάλαβε πως χασαμε κατά κρατος απο την αεκ προχθες.

Απο την αλλη ο σαντος που αναφερθηκε σαφως διαβαζε καλυτερα τα ματς αλλα οσον αφορα παρεμβασεις κ αλλαγες εν ωρα ματς περιοριζοταν στη χρήση δευτερου φορ απο το 80 και μετα. Αυτην την εικονα την εχω ξεκάθαρη στο μυαλο μου. Και ας ειναι εμπειρος δεν ειναι ο τσειντζερ προπονητης.

Εν ολιγοις ξερω πως κανείς εδω δε θελει τυχον αποπομπη ιβιτς η μιχελ το καλοκαίρι. Προσωπικα εγω λεω παραμονη τους κ συνεχεια του εργου τους οτι και αν πετύχουμε στο τελος της χρονιας. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλο νεο ξεκινημα ειδικα απο τη στιγμη που ο ιβιτς δειχνει πως περα απο τα οποια πολλα η λιγα λαθη του δουλεύει σοβαρα για δημιουργια ομαδος.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εν ολιγοις ξερω πως κανείς εδω δε θελει τυχον αποπομπη ιβιτς η μιχελ το καλοκαίρι. Προσωπικα εγω λεω παραμονη τους κ συνεχεια του εργου τους οτι και αν πετύχουμε στο τελος της χρονιας. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλο νεο ξεκινημα ειδικα απο τη στιγμη που ο ιβιτς δειχνει πως περα απο τα οποια πολλα η λιγα λαθη του δουλεύει σοβαρα για δημιουργια ομαδος.
Ετσι ρε Μπιλαρε, εννοειται!

Υ.Γ. Κατ, ντροπη..θαρθω στο κιγκλιδωμα την κυριακη το μεσημερι που θαμαστε απλα κ θα δεις εσυ :lol: :pano:
Vermillion

Δημοσίευση από Vermillion »

Dimg4 έγραψε:Βλανταν οπως βλεπεις πολλοι οπαδοι οι οποιοι δεν εγιναν προπονητες και αδικηθηκαν απο το συστημα διακρινουν συνεχεια λαθη σου. Επρεπε να το περιμενεις. Βλεπεις 14 ματς που τους πηγαινες γαμιωντας ησουν ο μαγος σερβος, μετα ησουν "απειρος" με το χ στη γρια και μετα ξαναεγινες μαγος με το καθαροτατο 2-0 με τον γαυρο.
Σημερα εφαγες 3 απο το πουθενα οποτε επεσαν σαν τα κορακια σε πτωμα να σε φανε οι γνωστοι αγνωστοι.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις την σπανια γκελα του Τσιμιροτ απο οπου ο οντως παιχταρας Αραουχο εβαλε γκολαρα. Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι θα τραυματιστουν 2(!!!) βασικοι σε 2 λεπτα και σπαταλησες 2 σημαντικοτατες αλλαγες.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι ο Μαλεζας θα κανει ενα απιστευτο για την εμπειρια του λαθος και θα φαει κοκκινη.
Φυσικα το οτι με την μαγκια σου πατησες την αεκ με 10 παικτες και αν ηταν λιγοτερο ατσουμπαλοι στην τελικη οι παικτες μας θα ηταν 1-2, το παραβλεπουμε. Βλεπεις δεν συμφερει.
Οποτε μετα που φυσιολογικοτατα κλαταρε η ομαδα απο την υπερπροσπαθεια του 50-80, τρως ενα πολυ ομορφο γκολ λογω κακης θεσης του γλυκου και τελειωνει το πανηγυρι. Το 3ο γκολ απλα ηρθε λογικα.

Εγω ΒΛΑΝΤΑΝ σημερα θα σε στηριξω και θα σου πω μπραβο. Βλεπεις μολις πατησες τον γαυρο και οταν εκανες τα σερι, δεν μπηκα να σου λεω μπραβο γιατι ηξερα πως θα με χρειαστεις στις επιπονες ηττες σαν τη σημερινη.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΛΑΝΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ.
Τωρα που θα πατησεις τον νιονιο δε θα με δεις σε αυτο το τοπικ. Ουτε οταν κερδισεις καθαρα τον λαγο.
Οταν φερεις χ με καναν πλατανια θα ειμαι εδω. Ο Σαντος ντερμπι δεν επαιρνε ουτε με αιτηση στον ΟΗΕ την πρωτη χρονια και τον ελεγαν λουζερ.
Βεβαια μετα καταπιαν τη γλωσσα τους και σου εκλεψαν το πρωταθλημα. Ο Βλανταν δε θα πεσει στην ιδια παγιδα του χρονου. Ειμαι σιγουρος πως ηδη εχει ζητηθει τερματοφυλακας, χαφ και εξτρεμ επιπεδου Πριγιοβιτς.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
+ οσα θες αφερφε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Μια ολοκληρη μερα το παλευω κι ουτε ενα σεντονι ρε μλκ? Μονος του παιζει ο Γκοραν
:shock: :shock:

Γκούχου γκούχου... :roll: :roll:

Απλά προς ενημέρωση και δίχως διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης, θα αναφέρω ότι εκτός απ τον καταγραφέα τελευταίας διαστημικής τεχνολογίας, ρώσικης κατασκευής και προέλευσης, ο οποίος με βοηθάει λιγουλάκι, αλλά και τους εκατομμύρια ηλεκτρονικούς σελιδοδείκτες που χρησιμοποιώ καθημερινά, έχω στην κατοχή μου και ηλεκτρονικό-πηρυνικό μεγεθυντικό φακό, αντίστοιχο ενός υπερσύγχρονου τηλεσκοπίου των ουράνιων σωμάτων, δηλαδή της τάξεως του 50.000.000/1 και επιπλέον γυαλιά πρεσβυωπίας με φακούς HOYA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Vermillion έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Βλανταν οπως βλεπεις πολλοι οπαδοι οι οποιοι δεν εγιναν προπονητες και αδικηθηκαν απο το συστημα διακρινουν συνεχεια λαθη σου. Επρεπε να το περιμενεις. Βλεπεις 14 ματς που τους πηγαινες γαμιωντας ησουν ο μαγος σερβος, μετα ησουν "απειρος" με το χ στη γρια και μετα ξαναεγινες μαγος με το καθαροτατο 2-0 με τον γαυρο.

-14 Ματς αλλά πολλές γκέλες μην το ξεχνάμε αυτό.Μέχρι στιγμής σε θέμα αποτελεσμάτων τι έχει να δείξει περισσότερο από τους προκατόχους του ; Το να επιβραβεύεις κάποιον όταν πάει καλά και όταν δέχεται κριτική για τα λάθη που κάνει είναι κάτι περίεργο ;

Σημερα εφαγες 3 απο το πουθενα οποτε επεσαν σαν τα κορακια σε πτωμα να σε φανε οι γνωστοι αγνωστοι.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις την σπανια γκελα του Τσιμιροτ απο οπου ο οντως παιχταρας Αραουχο εβαλε γκολαρα. Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι θα τραυματιστουν 2(!!!) βασικοι σε 2 λεπτα και σπαταλησες 2 σημαντικοτατες αλλαγες.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι ο Μαλεζας θα κανει ενα απιστευτο για την εμπειρια του λαθος και θα φαει κοκκινη.

Φυσικα το οτι με την μαγκια σου πατησες την αεκ με 10 παικτες και αν ηταν λιγοτερο ατσουμπαλοι στην τελικη οι παικτες μας θα ηταν 1-2, το παραβλεπουμε. Βλεπεις δεν συμφερει.

-Αδερφέ για 5 γκολ είμασταν εσύ πιστεύεις οτι τους κουμαντάραμε λόγο της προπονητικής ικανότητας του Ιβιτς ; Σβάρνα μας πήγαιναν.

Οποτε μετα που φυσιολογικοτατα κλαταρε η ομαδα απο την υπερπροσπαθεια του 50-80, τρως ενα πολυ ομορφο γκολ λογω κακης θεσης του γλυκου και τελειωνει το πανηγυρι. Το 3ο γκολ απλα ηρθε λογικα.

Εγω ΒΛΑΝΤΑΝ σημερα θα σε στηριξω και θα σου πω μπραβο. Βλεπεις μολις πατησες τον γαυρο και οταν εκανες τα σερι, δεν μπηκα να σου λεω μπραβο γιατι ηξερα πως θα με χρειαστεις στις επιπονες ηττες σαν τη σημερινη.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΛΑΝΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ.

-Και εγώ θέλω να πιστεύω του χρόνου με πολύ ποιοτικές μεταγραφές θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα ο Ιβιτς και Μίχελ έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις φέτος , εκτός του Τίαμ βέβαια και του Campos που Σαλπιγγίζει μετά την γκολάρα στον Άγιαξ γενικά όμως έχουν πετύχει σχεδόν τις τέλειες μεταγραφές.

Τωρα που θα πατησεις τον νιονιο δε θα με δεις σε αυτο το τοπικ. Ουτε οταν κερδισεις καθαρα τον λαγο.
Οταν φερεις χ με καναν πλατανια θα ειμαι εδω. Ο Σαντος ντερμπι δεν επαιρνε ουτε με αιτηση στον ΟΗΕ την πρωτη χρονια και τον ελεγαν λουζερ.

Τον Πανιώνιο πιστεύω θα τον κερδίσουμε αν και θα είναι δύσκολο ματς λογικά.Το ματς με βάζελο το φοβάμαι γιατί στο 90% των δύσκολων αγώνων αρχίζουμε να έχουμε απόδοση μετά το 20-25 και ήμασταν αρκετά τυχεροί που δεν δεχόμασταν γκολ στα περισσότερα.

Βεβαια μετα καταπιαν τη γλωσσα τους και σου εκλεψαν το πρωταθλημα. Ο Βλανταν δε θα πεσει στην ιδια παγιδα του χρονου. Ειμαι σιγουρος πως ηδη εχει ζητηθει τερματοφυλακας, χαφ και εξτρεμ επιπεδου Πριγιοβιτς.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
+ οσα θες αφερφε

-Σε γενικές γραμμές η δικιά μου άποψη για τον Ιβιτς την τωρινή σεζόν είναι ούτε ζέστη ούτε κρύο αλλά ναι όντως και εγώ το πιστεύω πως του χρόνου θα δείξει και ο ίδιος και η ομάδα την αξία τους.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Δηλαδη να μην κανουμε κριτικη στους υπευθυνους??
Ειχε μια κακη προσεγγιση του παιχνιδιου απο την αρχη....να μην το πουμε??
Εχει τα κολληματα του (και ποιος δεν εχει).
Ο Ιβιτς ειναι παρα πολυ καλος προπονητης και πρεπει να τον στηριξουμε...
δεν λεει κανεις το αντιθετο αλλα οταν κανει λαθη δεν μπορουμε να μην τα
πουμε.
Οποιος λεει να φυγει ο Ιβιτς γιατι εχασε απο την κουλα και εφερε χ με την
γρια απλα δεν εχει καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γαυρος να κερδιζει
ακομα και οταν ολα ειναι κατα του αλλα θα παρει τα σφυριγματακια του
και ολα καλα. Θελουμε το 50-50 και γι αυτο δεν θα ειναι ιδιο το ποδοσφαιρο
μετα τις εκλογες της ΕΠΟ.
Κακο στησιμο της ομαδας (ο σχηματισμος δεν ηταν σωστος γιατι το δυνατο
σημειο της κουλας ειναι το κεντρο κι εμεις δεν φορτωσαμε με κεντρικους
σκυλια το κεντρο).
Χρησιμοποιηση Μαλεζα στα στοπερ χωρις να εχουμε να αντιμετωπισουμε
ψηλο και βαρυ κορμι στην επιθεση παρα τον Αραουχο που ειναι ταχυτατος
και με τριπλα.
Καψιμο του δυνατου μας χαρτιου στα στοπερ (Κρεσπο) που πηγε αριστερα
και οχι την χρησιμοποιηση του Λεοβατς ο οποιος ειναι ο 2ος σε ασιστ
ποδοσφαιριστης μας.
Συνεχιζουμε in Vladan We Trust.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

in Vladan We Trust.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

"βλαδαρε",
ξεκινα σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς ξανά τους ιδιους 11-12 να ρολάρει λίγο η ομάδα. εντάξει υπάρχουν κάρτες αλλα άμα αλλάζεις συνεχεια σχηματισμούς και τρόπους ανάπτυξης δεν μαθαίνει ποτε ο ένας ποιον έχει διπλα του.
1 βδομάδα ξεκούραση είναι αρκετή για τον κάθε παίκτη και δεν ξεκινήσαμε και Ιούνιο φέτος.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Notorious, υπερβαλλεις πολυ στο 1ο μπλε, οσον αφορα στους προκατοχους. οι προπονητες, ποσο μαλλον στην 1η χρονια (κ με 0 εμπειρια) με πολλους νεους παικτες, δε μπορουν να κρινονται αποκλειστικα απ'τα αποτελεσματα ή απο 3-4 γκελες (που ολοι κανουν).
Κρινονται και απ'το ποδοσφαιρο που παρουσιαζουν, απ'την προσαρμοστικοτητα στις συνθηκες ενος παιχνδιου αλλα και του κλαμπ, απ'τη δυνατοτητα να εντοπιζουν κ να διορθωνουν λαθη, απ'την αγωνιστικη ετοιμοτητα-φρεσκαδα των παικτων, απ'τη διαχειριση του υλικου, απ'την αντιμετωπιση των τραυματισμων, απ'την προσωπικοτητα-σοβαροτητα, απ'τη διαχειριση κρισεων κ την πειθαρχια, και πολλα αλλα.
Και κυριως κρινονται σε βαθος χρονου.
Δεν εχει κανα μαγικο ραβδακι ο βλαντο για ναναι αριστος σε ολα, αλλα επειδη εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια και εχει ταλεντο κ πεισμα, δουλευει τις αδυναμιες του σα σκυλι κ ψαχνεται διαρκως για βελτιωση (παρα τις σχετικα αστοχες δηλωσεις με κουλα), θα στηριχθει οσο δεν παει.

Κατα τ'αλλα, συμφωνουμε απολυτα με "Το να επιβραβεύεις κάποιον όταν πάει καλά και όταν δέχεται κριτική για τα λάθη που κάνει, δεν είναι κάτι περίεργο"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”