Αλλα δε νομιζω οτι θα εκανε πολυ χωριο με ιβαν, αν ζητουσε με πυγμη παικτες..ειχε εντονο χαρακτηρα ο ρουμανος

Μεγαλη αληθεια. Το βασικο βεβαια ειναι ο Σαββιδης και γενικα η ομαδα σαν οργανισμος να λειτουργει ακριβως αντιθετα απο εμας και να κοιταξει να βρει ΤΙ φταιει και να το διορθωσει.Το κακο με τις "αναλυσεις" μετα απο ηττες, ειναι οτι δεν μας νοιαζει τοσο ΤΙ φταιει αλλα ΠΟΙΟΣ; Διψαμε για αιμα, πρεπει παντα καποιος να παρει την ευθυνη, ειτε προπονητης ειτε προεδρος ειτε καποιος παιχτης.
Simba εισαι απαραδεκτος και δεν εχει νοημα πλεον να συζητω μαζι σου.Κριμα ,καμια σχεση με παλια.simba έγραψε:αχ ρε κατ, με τι λεξεις παιζουμε γμτ..
ως ντερμπι στην αθηνα θεωρουνται και τα ματς με κουλα κ βαζελο και εκει αναλωθηκε η κουβεντα με αφορμη το χθεσινο, στο γεγονος οτι δε μπορουσες να τους παρεις..
Ενας απ'τους λογους ηταν οτι τοτε ειχαν πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα κ εμπειρια απο τωρα και οτι ηταν ισαξιοι, αν οχι καλυτεροι σε ορισμενες μοναδες. Κυριως το 09/10 αλλα και το 08/09.
Θελω να πω τοτε δικαιολογειται καπως, τα τελευταία 2 χρονια που εισαι σχετικα ανωτερος κ πιο ακριβος οχι τοσο..
Δατς ολ, δε σημαινει οτι λεγοντας αυτο υποβαθμιζεις τους 3-4 παικταραδες που ειχες τοτε, ουτε οτι αλλαζεις αποψη σαν τα πουκαμισα..
Οπως και το να θες 2-3 σαν αυτους που ειχες τοτε για να εκτοξευσεις το καλο τωρινο συνολο δε σημαινει οτι θεωρουσες υπερομαδα αυτη του σαντος (ουτε ο ιδιος το πιστευε γι'αυτο κ εφυγε) ουτε οτι πριονιζεις το μιχελ ουτε τπτ..
Απλα πραγματα ρε γμτ!
Ετσι ρε Μπιλαρε, εννοειται!Εν ολιγοις ξερω πως κανείς εδω δε θελει τυχον αποπομπη ιβιτς η μιχελ το καλοκαίρι. Προσωπικα εγω λεω παραμονη τους κ συνεχεια του εργου τους οτι και αν πετύχουμε στο τελος της χρονιας. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλο νεο ξεκινημα ειδικα απο τη στιγμη που ο ιβιτς δειχνει πως περα απο τα οποια πολλα η λιγα λαθη του δουλεύει σοβαρα για δημιουργια ομαδος.
+ οσα θες αφερφεDimg4 έγραψε:Βλανταν οπως βλεπεις πολλοι οπαδοι οι οποιοι δεν εγιναν προπονητες και αδικηθηκαν απο το συστημα διακρινουν συνεχεια λαθη σου. Επρεπε να το περιμενεις. Βλεπεις 14 ματς που τους πηγαινες γαμιωντας ησουν ο μαγος σερβος, μετα ησουν "απειρος" με το χ στη γρια και μετα ξαναεγινες μαγος με το καθαροτατο 2-0 με τον γαυρο.
Σημερα εφαγες 3 απο το πουθενα οποτε επεσαν σαν τα κορακια σε πτωμα να σε φανε οι γνωστοι αγνωστοι.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις την σπανια γκελα του Τσιμιροτ απο οπου ο οντως παιχταρας Αραουχο εβαλε γκολαρα. Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι θα τραυματιστουν 2(!!!) βασικοι σε 2 λεπτα και σπαταλησες 2 σημαντικοτατες αλλαγες.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι ο Μαλεζας θα κανει ενα απιστευτο για την εμπειρια του λαθος και θα φαει κοκκινη.
Φυσικα το οτι με την μαγκια σου πατησες την αεκ με 10 παικτες και αν ηταν λιγοτερο ατσουμπαλοι στην τελικη οι παικτες μας θα ηταν 1-2, το παραβλεπουμε. Βλεπεις δεν συμφερει.
Οποτε μετα που φυσιολογικοτατα κλαταρε η ομαδα απο την υπερπροσπαθεια του 50-80, τρως ενα πολυ ομορφο γκολ λογω κακης θεσης του γλυκου και τελειωνει το πανηγυρι. Το 3ο γκολ απλα ηρθε λογικα.
Εγω ΒΛΑΝΤΑΝ σημερα θα σε στηριξω και θα σου πω μπραβο. Βλεπεις μολις πατησες τον γαυρο και οταν εκανες τα σερι, δεν μπηκα να σου λεω μπραβο γιατι ηξερα πως θα με χρειαστεις στις επιπονες ηττες σαν τη σημερινη.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΛΑΝΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ.
Τωρα που θα πατησεις τον νιονιο δε θα με δεις σε αυτο το τοπικ. Ουτε οταν κερδισεις καθαρα τον λαγο.
Οταν φερεις χ με καναν πλατανια θα ειμαι εδω. Ο Σαντος ντερμπι δεν επαιρνε ουτε με αιτηση στον ΟΗΕ την πρωτη χρονια και τον ελεγαν λουζερ.
Βεβαια μετα καταπιαν τη γλωσσα τους και σου εκλεψαν το πρωταθλημα. Ο Βλανταν δε θα πεσει στην ιδια παγιδα του χρονου. Ειμαι σιγουρος πως ηδη εχει ζητηθει τερματοφυλακας, χαφ και εξτρεμ επιπεδου Πριγιοβιτς.
ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
kataramenos5 έγραψε:Μια ολοκληρη μερα το παλευω κι ουτε ενα σεντονι ρε μλκ? Μονος του παιζει ο Γκοραν
Vermillion έγραψε:+ οσα θες αφερφεDimg4 έγραψε:Βλανταν οπως βλεπεις πολλοι οπαδοι οι οποιοι δεν εγιναν προπονητες και αδικηθηκαν απο το συστημα διακρινουν συνεχεια λαθη σου. Επρεπε να το περιμενεις. Βλεπεις 14 ματς που τους πηγαινες γαμιωντας ησουν ο μαγος σερβος, μετα ησουν "απειρος" με το χ στη γρια και μετα ξαναεγινες μαγος με το καθαροτατο 2-0 με τον γαυρο.
-14 Ματς αλλά πολλές γκέλες μην το ξεχνάμε αυτό.Μέχρι στιγμής σε θέμα αποτελεσμάτων τι έχει να δείξει περισσότερο από τους προκατόχους του ; Το να επιβραβεύεις κάποιον όταν πάει καλά και όταν δέχεται κριτική για τα λάθη που κάνει είναι κάτι περίεργο ;
Σημερα εφαγες 3 απο το πουθενα οποτε επεσαν σαν τα κορακια σε πτωμα να σε φανε οι γνωστοι αγνωστοι.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις την σπανια γκελα του Τσιμιροτ απο οπου ο οντως παιχταρας Αραουχο εβαλε γκολαρα. Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι θα τραυματιστουν 2(!!!) βασικοι σε 2 λεπτα και σπαταλησες 2 σημαντικοτατες αλλαγες.
Βλεπεις επρεπε να προβλεψεις οτι ο Μαλεζας θα κανει ενα απιστευτο για την εμπειρια του λαθος και θα φαει κοκκινη.
Φυσικα το οτι με την μαγκια σου πατησες την αεκ με 10 παικτες και αν ηταν λιγοτερο ατσουμπαλοι στην τελικη οι παικτες μας θα ηταν 1-2, το παραβλεπουμε. Βλεπεις δεν συμφερει.
-Αδερφέ για 5 γκολ είμασταν εσύ πιστεύεις οτι τους κουμαντάραμε λόγο της προπονητικής ικανότητας του Ιβιτς ; Σβάρνα μας πήγαιναν.
Οποτε μετα που φυσιολογικοτατα κλαταρε η ομαδα απο την υπερπροσπαθεια του 50-80, τρως ενα πολυ ομορφο γκολ λογω κακης θεσης του γλυκου και τελειωνει το πανηγυρι. Το 3ο γκολ απλα ηρθε λογικα.
Εγω ΒΛΑΝΤΑΝ σημερα θα σε στηριξω και θα σου πω μπραβο. Βλεπεις μολις πατησες τον γαυρο και οταν εκανες τα σερι, δεν μπηκα να σου λεω μπραβο γιατι ηξερα πως θα με χρειαστεις στις επιπονες ηττες σαν τη σημερινη.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΛΑΝΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ.
-Και εγώ θέλω να πιστεύω του χρόνου με πολύ ποιοτικές μεταγραφές θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα ο Ιβιτς και Μίχελ έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις φέτος , εκτός του Τίαμ βέβαια και του Campos που Σαλπιγγίζει μετά την γκολάρα στον Άγιαξ γενικά όμως έχουν πετύχει σχεδόν τις τέλειες μεταγραφές.
Τωρα που θα πατησεις τον νιονιο δε θα με δεις σε αυτο το τοπικ. Ουτε οταν κερδισεις καθαρα τον λαγο.
Οταν φερεις χ με καναν πλατανια θα ειμαι εδω. Ο Σαντος ντερμπι δεν επαιρνε ουτε με αιτηση στον ΟΗΕ την πρωτη χρονια και τον ελεγαν λουζερ.
Τον Πανιώνιο πιστεύω θα τον κερδίσουμε αν και θα είναι δύσκολο ματς λογικά.Το ματς με βάζελο το φοβάμαι γιατί στο 90% των δύσκολων αγώνων αρχίζουμε να έχουμε απόδοση μετά το 20-25 και ήμασταν αρκετά τυχεροί που δεν δεχόμασταν γκολ στα περισσότερα.
Βεβαια μετα καταπιαν τη γλωσσα τους και σου εκλεψαν το πρωταθλημα. Ο Βλανταν δε θα πεσει στην ιδια παγιδα του χρονου. Ειμαι σιγουρος πως ηδη εχει ζητηθει τερματοφυλακας, χαφ και εξτρεμ επιπεδου Πριγιοβιτς.
ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ