Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
παντως και εγω τον βαρεθηκα φιλε ...........και με την ανακοινωση του πιο πολυ χρονο φαινεται να θελει να κερδισει παρα να θελει να γινει το deal
τελος παντων ...εγω ΠΑΟΚ ειμαι
Κλείστε ρε το γαμοτόπικ! και γενικά το forum μέχρι την Πέμπτη που έχουμε ματς! Ποιος φωστήρας το ξανάνοιξε? Δεν καταλαβαίνετε τι κακό γίνεται??
καλα χαλαρωσε φιλε...εσυ νομιζεις οτι εμεις θα παιξουμε μπαλα
Οχι να μην κλεισει. Δεν υπαρχει λογος να κλεισει. Ετσι κι αλλιως αυτα που λεγονται εδω μεσα σε λιγες μερες θα λεγονται στο γηπεδο, στις καντινες, στους δρομους, στις δουλειες του καθενος μας, στα σπιτια μας..
Απορω ρε αδερφια.. Αν φυγει ο ακατανομαστος απο την πισω πορτα (για το Ζαγορακη μιλαω) και επιβεβαιωθει πως οντως δημιουργησε χρεη απο λαθη ή δολο, τι πραγματικα θα κερδισει η μεριδα του κοσμου που πιστευει τα παραπανω;
Δηλαδη ο Ζησης με τους 2 ασπρομαληδες εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να καταφερουν αυτα που καταφερε ο Ζαγορακης; Και δεν μιλαω να ριξουν ενα καρο λεφτα. Ενα καρο λεφτα ποτε δεν εφερε την ευτυχια.
Α! Ξεχασα. Θα διωξουν και τον Σαλπιγγιδη με τον Χαλκια.
ΥΓ. Να μην κλεισει το τοπικ. Τωρα ειναι που πρεπει να ανοιξει για τα καλα!
ΥΓ.2. ΟΚ, τον βαρεθηκαμε τον Θοδωρα, μπορει να μου πει καποιος πως φανταζεται την διαδοχη κατασταση;
Απορω ρε αδερφια.. Αν φυγει ο ακατανομαστος απο την πισω πορτα (για το Ζαγορακη μιλαω) και επιβεβαιωθει πως οντως δημιουργησε χρεη απο λαθη ή δολο, τι πραγματικα θα κερδισει η μεριδα του κοσμου που πιστευει τα παραπανω;
Δηλαδη ο Ζησης με τους 2 ασπρομαληδες εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να καταφερουν αυτα που καταφερε ο Ζαγορακης; Και δεν μιλαω να ριξουν ενα καρο λεφτα. Ενα καρο λεφτα ποτε δεν εφερε την ευτυχια.
Α! Ξεχασα. Θα διωξουν και τον Σαλπιγγιδη με τον Χαλκια.
ΥΓ. Να μην κλεισει το τοπικ. Τωρα ειναι που πρεπει να ανοιξει για τα καλα!
ΥΓ.2. ΟΚ, τον βαρεθηκαμε τον Θοδωρα, μπορει να μου πει καποιος πως φανταζεται την διαδοχη κατασταση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Σάβ 23 Ιούλ 2011, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο φλωριδης δηλαδη του οποιου τη μαπα την ειδαμε αφου τον μπουζουριασανε,ο οποιος ειναι παντελως αγνωστος στον επιχειρηματικο χωρο,ο οποιος ηταν εξαφανισμενος τοσο καιρο,ο οποιος επι 2 μηνες ερχοταν,χανοταν ξαναερχοταν και γενικα μαλακιζοταν ο οποιος βγαζει ανακοινωσεις σαν υποψηφιος επενδυτης που ειναι τουλαχιστον ασοβαρες γραφικες και της τουαλετας εχει σοβαρες προοπτικες...tigon4 έγραψε:παντως και εγω τον βαρεθηκα φιλε ...........και με την ανακοινωση του πιο πολυ χρονο φαινεται να θελει να κερδισει παρα να θελει να γινει το deal
απο την αλλη η παε που απλα τονιζει τα βασικα στοιχεια(αφμ,φορολογικη ενημερωτητα, πληρη στοιχεια???απαπαπα του βαζετε δυσκολα του βασιλακη) παιζει επικοινωνιακα παιχνιδια...
μαλιστα...τυφλα να εχει ο ψηλος με τα μαγιο αυτον τουλαχιστον τον ηξεραν εκει στη σκανδηναβια....
καποιες συστασεις
οπλαρχηγε παρατηρησεις για ορθρογραφικα μην ξανακανεις οπως ξερεις στην κοινωνια μας δεν λαβαμε ολοι την καταλληλη μορφωση...ειναι τουλαχιστν ακομψο...και μονο που καποιος εχει τα @@ να γραφει ενω δεν ξερει καλη ορθογραφια εμενα μου κανει...
επισης προσεχε τους χαρακτηρισμους σου προς αλλα μελη
αλεκακιους οταν ενα ποστ δεν ειρωνευεται αλλα μελη και γενικα ειναι συμφωνα με τους κανονισμους δεν ειναι κατακριτεο και λιγος χουλιαμας δε βλαπτει στην τελικη
και κατι προς ολους τις προσωπικες σας κοντρες να τις κρατατε μακρια απο τα τοπικ συζητησεων υπαρχουν και πμ και τσατ και με λιγη κουβεντα να δειτε που στο τελος μπορει και να συμφωνησετε σε πολλα... :ugeek: :ugeek:
οπλαρχηγε παρατηρησεις για ορθρογραφικα μην ξανακανεις οπως ξερεις στην κοινωνια μας δεν λαβαμε ολοι την καταλληλη μορφωση...ειναι τουλαχιστν ακομψο...και μονο που καποιος εχει τα @@ να γραφει ενω δεν ξερει καλη ορθογραφια εμενα μου κανει...
επισης προσεχε τους χαρακτηρισμους σου προς αλλα μελη
αλεκακιους οταν ενα ποστ δεν ειρωνευεται αλλα μελη και γενικα ειναι συμφωνα με τους κανονισμους δεν ειναι κατακριτεο και λιγος χουλιαμας δε βλαπτει στην τελικη
και κατι προς ολους τις προσωπικες σας κοντρες να τις κρατατε μακρια απο τα τοπικ συζητησεων υπαρχουν και πμ και τσατ και με λιγη κουβεντα να δειτε που στο τελος μπορει και να συμφωνησετε σε πολλα... :ugeek: :ugeek:
Μα το θεμα δεν ειναι να συμφωνησουμε αλλα να συνεχισουμε να αντιδικουμε και ετσι να εχουμε ενα μεγαλο αναγνωστικο κοινο, του φορουμ την δεδομενη στιγμη, ικανοποιοντας τον εγωισμο μας αφου μας διαβαζουν τοσοι πολλοι. Και αν εχουμε και αποδοχη !!!!!!!!!!!!!!! Ε ρε γλεντια!!!!!!!!
Δεν υπαρχει διαλογος, δεν θελουμε να βρουμε λυσεις.
Επικρατει η νοοτροπια των τηλεπαραθυρων που με τις φωνες τους διαπληκτισμους και την αναμπουμπουλα χανετε το νοημα αλλα ανεβαινουν οι τελεθεασεις. Και φυσικα αφου δεν βγαινει κανενα νοημα κρυβεται και η ημιμαθεια των συμμετεχοντων.
Δεν υπαρχει διαλογος, δεν θελουμε να βρουμε λυσεις.
Επικρατει η νοοτροπια των τηλεπαραθυρων που με τις φωνες τους διαπληκτισμους και την αναμπουμπουλα χανετε το νοημα αλλα ανεβαινουν οι τελεθεασεις. Και φυσικα αφου δεν βγαινει κανενα νοημα κρυβεται και η ημιμαθεια των συμμετεχοντων.
Λόγιε το νου σου και συ...
Την tv την εχω αποσυνδεδεμενη πλεον. Καμια ταινια που και που βλεπω και αυτη κατεβασμενη.
Το γήπεδο παει για κοψιμο.
Λες να ασχοληθει η πλατια μαζα με τις "τηλεθεασεις"; Με τα "κλικς"; Η Θα παει και αυτο για κοψιμο;
Την tv την εχω αποσυνδεδεμενη πλεον. Καμια ταινια που και που βλεπω και αυτη κατεβασμενη.
Το γήπεδο παει για κοψιμο.
Λες να ασχοληθει η πλατια μαζα με τις "τηλεθεασεις"; Με τα "κλικς"; Η Θα παει και αυτο για κοψιμο;
- PAPA TSIBIKOS
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το ζουμί στην ανακ/ση της ΠΑΕ είναι ότι δεν θα
επιτρέψουν με κάθε τρόπο και μέσο (θεμιτό αθέμιτο) να σπάσει το 51% των μετοχών
σε κομμάτια κάτω του 10%.
Αισχάτη προδοσία αν διοριστούν οι μαυροπακετάδες σε διοίκηση πρωτοδικείου.
επιτρέψουν με κάθε τρόπο και μέσο (θεμιτό αθέμιτο) να σπάσει το 51% των μετοχών
σε κομμάτια κάτω του 10%.
Αισχάτη προδοσία αν διοριστούν οι μαυροπακετάδες σε διοίκηση πρωτοδικείου.
- Federacion
είσαι τρελοκομείο!!!!!!emeissaspsirizoume4 έγραψε:

μια φορα και εναν καιρο ειπαμε οτι μεταξυ του κοσμου και της διοικησης θα υπαρχει ειλικρινεια.εμεις νομιζαμε πως αυτο σημαινει οτι θα συνδιοικησουμε.οτι οι αποφασεις κ επιλογες ειναι αρεστες σε ελους.οταν καταλαβαμε οτι διοικηση ειναι ο ζαγορακης κ οχι εμεις αρχισε ο διχασμος.εμεις θελαμε καθημερινη ενημερωση κ ο ζαγορακης την εκανε σπανια και θολη.συνεπεια ειναι να ερχεται ο καθε ουρανοκατεβατος και να παιρνουμε το μερος του λες και ο ζαγορακης και ο βρυζας λιγα εκαναν.αφησαν τις οικογενειες τους για να υπαρχει ο ΠΑΟΚ.με τα οποια λαθη τους.λες και οποιος ερθει λιγοτερα λαθη θα κανει.
η ολη αγοραπωλησια ειναι μια φαρσα.ολοι δοκιμαζουν τα ορια ολων.παιχνιδι καταγγελιων απο ολους.εγω προτιμω να καταγγειλω μονο τους αρδ.εστω ενας να υπηρχε που να ειχε το στοιχειωδες επαγγελματικο μεγεθος με δυο αρθρα θα εβαζε τα πραγματα στη θεση τους και θα εχαιρε αυριο εκτιμησης.και κανεις δεν θα μαλωνε.
1)ποιος ειναι ο φλωριδης.
2)ποιες οι αρμοδιοτητες του ΑΣ κ της ΠΑΕ πρωτοδικειου στις διαδικασιες αγοραπωλησιας.
τωρα ο καθενας κατηγορει κ αλλον.ζαγορακη,βρυζα,σαχπατζιδη,βιολιδη,κατσαρη φλωριδη..μπαχαλο.ολοι κατηγορουμε χωρις να ξερουμε ουτε τις διαδικασιες ουτε τον φταιχτη.
δυστυχως οι αρδ της πολης ειναι ολοι επιπεδου νικολακοπουλου και ακομη πιο χαμηλα.ολοι ανεξαιρετως ομως.
η ολη αγοραπωλησια ειναι μια φαρσα.ολοι δοκιμαζουν τα ορια ολων.παιχνιδι καταγγελιων απο ολους.εγω προτιμω να καταγγειλω μονο τους αρδ.εστω ενας να υπηρχε που να ειχε το στοιχειωδες επαγγελματικο μεγεθος με δυο αρθρα θα εβαζε τα πραγματα στη θεση τους και θα εχαιρε αυριο εκτιμησης.και κανεις δεν θα μαλωνε.
1)ποιος ειναι ο φλωριδης.
2)ποιες οι αρμοδιοτητες του ΑΣ κ της ΠΑΕ πρωτοδικειου στις διαδικασιες αγοραπωλησιας.
τωρα ο καθενας κατηγορει κ αλλον.ζαγορακη,βρυζα,σαχπατζιδη,βιολιδη,κατσαρη φλωριδη..μπαχαλο.ολοι κατηγορουμε χωρις να ξερουμε ουτε τις διαδικασιες ουτε τον φταιχτη.
δυστυχως οι αρδ της πολης ειναι ολοι επιπεδου νικολακοπουλου και ακομη πιο χαμηλα.ολοι ανεξαιρετως ομως.
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Γρήγορα βαρεθηκαμε μακάρι ο άγνωστος φλωριδης να είναι η λύση αλλα υπάρχουν πΟλλα αλλα.....tigon4 έγραψε:παντως και εγω τον βαρεθηκα φιλε ...........και με την ανακοινωση του πιο πολυ χρονο φαινεται να θελει να κερδισει παρα να θελει να γινει το deal
Δυστυχώς αυτούς που αγαπάνε πραγματικά τον σύλλογο γρήγορα τους απαξιωνουμε γνωστή πάλια ιστορία .....
Απλά να παραδώσει ο ζαγορ στον ΑΣ όταν το αισθανθεί ότι πρέπει και οι ´ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ και ο φλωριδης να ξεκινήσουν το νέο πλάνο μαζύ τους αν ο ΠΑΟΚ φτάσει στο σημείο που δεν μπόρεσε να τον παει ο ζαγορ και απλά ήταν μια ενδιάμεση κατάσταση για να έρθει κάτι μεγάλο......
λοιπον για παμε τωρα ενα στορυ..................Sera4 έγραψε:ο φλωριδης δηλαδη του οποιου τη μαπα την ειδαμε αφου τον μπουζουριασανε (σε νοιαζει δλδ πως ειναι η φατσα του ?...οταν καποιοι αλλα εβαζαν την μαπα τους στα μμε λεγαμε οτι κανουν διαφημιση),ο οποιος ειναι παντελως αγνωστος στον επιχειρηματικο χωρο(ορισε μου σε παρακαλω τον επιχειρηματικο χωρο ενω να τονισουμε οτι επιχειρηματικα δεν ειχε σχεση με την ελλαδα!),ο οποιος ηταν εξαφανισμενος τοσο καιρο(δεν ξερουμε ομως για ποιον λογο-απαντηση σε αυτο μπορει να ειναι και το πρωτο) ,ο οποιος επι 2 μηνες ερχοταν (οι 2 μηνες ειναι υπερβολη γιατι μιλαμε για 10 μερες),χανοταν ξαναερχοταν(το ιδιο με πριν) και γενικα μαλακιζοταν ο οποιος βγαζει ανακοινωσεις σαν υποψηφιος επενδυτης που ειναι τουλαχιστον ασοβαρες γραφικες και της τουαλετας εχει σοβαρες προοπτικες...(εχω δει μεγαλες προοπτικες απο σοβαρες ανακοινωσεις επενδυτων.....)tigon4 έγραψε:παντως και εγω τον βαρεθηκα φιλε ...........και με την ανακοινωση του πιο πολυ χρονο φαινεται να θελει να κερδισει παρα να θελει να γινει το deal
απο την αλλη η παε που απλα τονιζει τα βασικα στοιχεια(αφμ,φορολογικη ενημερωτητα, πληρη στοιχεια???απαπαπα του βαζετε δυσκολα του βασιλακη) παιζει επικοινωνιακα παιχνιδια...
μαλιστα...τυφλα να εχει ο ψηλος με τα μαγιο αυτον τουλαχιστον τον ηξεραν εκει στη σκανδηναβια....
μεχρι πριν 1 χρονο ξεραμε οτι τα χρεη ειναι 2,5- 3εκ, αλλα κυκλοφορει φημολογια οτι μπορει να ειναι και 4.....ξαφνικα οφ δε ρεκορντ ο αμισθος συνεργατης του ζαγρακη λεει οτι τα χρεη ειναι κοντα στα 10...πανε οι συνδεσμοι στην παε και κανουν καταληψη....παει ο ζαγορακης εκει και λεει εκανε λαθος το χρεος ειναι στα 5.........απο 2,5-3 βαρια 4..παμε στο 5.........λεμε τι γινεται ??.......ερχεται ο φλωριδης-σαχπατζιδης λενε θελουμε την ομαδα κλπ.....πανε να κανουν τους ελεγχους αλλα δεν τους αφηνουν και μαλιστα ενω μιλανε με καποιον γαμω την τρελα μου και αυτο μου σπαει το κεφαλι εδς 1-2 μηνες ξαφνικα του λενε ποιος ειστε κυριε φλωριδη ...πραγματικη παρανοια ......συνεχιζουμε και ο φλωριδης ερχετε θεσσλανονικη και καποιος αποδεχτα απο ολους και χωρις να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τον καρφωνει στους μπατσους.....αυτος μεσα απο το κρατιτηριο συμφωνω οτι πουλαει τρελα (για μενα αυτο ειναι δειγμα δυναμης )....τελος παντων για μαλακια ηταν μεσα πληρωνει 18 χιλιαρικα και βγαινει.....μετα παλι καποιοι προσπαθουν να τον βγαλουν οτι εχει πλαστα διαβατηρια...ενω στην ελλαδα πως μπηκε ??....στην αθηνα γιατι δεν τον επιασαν ?...απιστευτα κωμικοτραγικα πραγματα.......
αυτος ακομα και αν μπηκε στο κελι συνεχιζει να ενδιαφερεται ακομα πιο πολυ....με κας χρηματα ....και τωρα θελω εναν λογικο να μου πει αν υπαρχει ανθρωπος που μπαινει στην φυλακη...βγαινει και θα συνεχιζε να ειναι στα φωτα της δημοσιοτητας ενω απο πλλους ειναι λαμογιο--το μελος του Α.Σ. κυριακος καλπακης κατηγορησε ανοικτα τον ζαγορακη στον 107,4 με ονομα και επιθετο και μιλουσε σαν να υπαρχει στον ΠΑΟΚ ζαγορικη χουντα ενω ειπε οτι υπαρχει φημολογια οτι τα χρεη ειναι στα 10,4 εκ. ....(ααα τωρα που το θυμηθηκα η εφημεριδα εθνος γιατι πριν ασχοληθει ο φλωριδης με τον ΠΑΟΚ δεν εγραψαν τιποτα ??....αλλο ενα αστειο της υποθεσης)..............τελος στην αλλαγη ισως σελιδας στον ΠΑΟΚ ...ο προεδρος του ΠΑΟΚ εκανε διακοπες στην χαλκιδικη.....και καποιοι το λενε και δεν αναρωτιουνται τι γινεται ρε πουστη μου............και για τον βιολιδη ακουγονται πολλα...τελος παντων
ο ζαγορακης πλεον δεν ειναι αποδεκτος απο μεγαλο κομματι του κοσμου και για αυτο δεν φταει ο κοσμος....για μενα ο φλωριδης μπορει να μην υπαρχει καν...ουτε με νοιαζει, ας μην ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ κανενας σαχπας και φλωριδης αλλλα
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟς ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΟΚ
ο ελεγχος θα ειναι η ο καθρεφτης
αν τα χρεη ειναι πανω απο 10 τοτε θα ξεκαθαρισει το τοπιο και για εμενα αυτο ειναι ενα θετικο μεσα στο αρνητικο του συνολου.
το θεμα τιγκον ειναι γιατι φτασαμε στο σημειο να πιστευουμε αυτο που ειπε ο αμισθος οπως λες υπαλληλος του ζαγορακη και οχι το ζαγορακη.ο ζαγορακης γιατι να πει ψεματα ενω επικειται το πορισμα των ορκωτων?για να κυνηγηθει μετα πιο αγρια?
γινεται πολεμος χαρακωματων και οσο εμεις πηγαινουμε με το ενα η το αλλο στρατοπεδο πριν βγει στο φως η αληθεια κανουμε τεραστιο κακο στην ομαδα.
γινεται πολεμος χαρακωματων και οσο εμεις πηγαινουμε με το ενα η το αλλο στρατοπεδο πριν βγει στο φως η αληθεια κανουμε τεραστιο κακο στην ομαδα.
Εγω μπορω να σου υπογραψω πως ο Ζαγορακης ειναι ακομη αποδεκτος απο μεγαλο κομματι του κοσμου. Δυστυχως ομως αυτη η μετρηση εκτος του οτι ειναι παντελως ασκοπη και ακαιρη ειναι ελαφρως αδυνατο να πραγματοποιηθει.tigon4 έγραψε:
ο ζαγορακης πλεον δεν ειναι αποδεκτος απο μεγαλο κομματι του κοσμου και για αυτο δεν φταει ο κοσμος....για μενα ο φλωριδης μπορει να μην υπαρχει καν...ουτε με νοιαζει, ας μην ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ κανενας σαχπας και φλωριδης αλλλα
Στο διαταυτα φιλε μου το οικονομικο ειναι το μοναδικο που μπορουσε να χτυπηθει ο Ζαγορακης ανελεητα και εκει τον χτυπανε.
Απλα πρεπει να παραδεχτεις πως ηταν λαθος η καταληψη και η ανακοινωση πριν 10-15 μερες προς την ΠΑΕ αλλα θα επρεπε να γινει στον ΑΣ. Αφου ειναι το προβλημα ο ζαγορακης και ο ζαγορακης ειναι στην ουσια ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ και ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ καλο θα ηταν να ασχοληθουμε με τους μετοχους. Και επειδη μεγαλομετοχος αυτη τη στιγμη ειναι ο ΑΣ με 10% μηπως θα επρεπε να πεσει εκει το βλεμμα των συνδεσμακων; (αλα Θοδωρακη).
Φιλε δεν πειθει η αντιπολιτευση. Αν δεν υπαρχουνε επιβεβαιωμενες πληροφοριες, αν δεν υπαρχουνε επισημα στοιχεια καλο ειναι να μην μιλαμε. Και μεχρι στιγμης το πιο αξιολογο κλανοχαρτο που κυκλοφορει για τα οικονομικα της ΠΑΕ ειναι ο ετησιος ισολογισμος της.
Παντως να ξερεις πως με τον τροπο που κινουνται τα νηματα και οσο φαινονται μπροστα τυποι Δεντροποταμου φως δεν προκειται να δουμε.
Απαντηση δεν περιμενω να παρω αλλα χτυπαω το σαμαρι μηπως και ακουσει ο γαϊδαρος.