Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Magpies4 »

DimitrisS έγραψε:Βλεπω βγαινουν ηδη ρεπορταζ οτι για τις περιπτωσεις Μειτε-Κετζιορα ο ΠΑΟΚ εχει δουλεμενες και σε καλο σημειο μαλιστα τις εναλλακτικες του.

Το "ρεπορταζ" εχετε καταλαβει φανταζομαι ποιο ειναι πλεον για τους περισσοτερους ρεπορτερ...

"Ελα ρε Κυριακο, εχουμε καποιο νεο, καποια εξελιξη, κατι να γραψουμε τελος παντων..."

Το μετα: "Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες και μετα απο το ρεπορταζ μας....."
Γιατί, πίστευες έως τώρα οτι τρέχουν για να κάνουν ρεπορτάζ και σκοτώνονται στη δουλειά με τις πηγές τους ;
Το πιό πιθανό είναι να κάθονται σε ένα καφέ και να παίρνουν τηλεφωνήματα.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Εγώ πάλι έχω μία "διαίσθηση", ότι όλοι οι παίκτες στους οποίους στοχεύουμε σε αυτήν την φάση (Μεΐτέ, Κετζιόρα, Τζουτζούκος και πουλέν Πόρκυ), θα κλείσουν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Για μενα αν ισχυει οτι περιμενει προταση για Αραβια μου δειχνει οτι δεν εχει διαθεση να παιξει σοβαρα μπαλα.
Οσο και αν θελω να παραμεινει τι να το κανω αν μεινει και βαριεται;
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

sourmenetes έγραψε:
simoss έγραψε:Αν ο Καμαρά πλησιάσει την απόδοση που είχε στην 3ετια με Ολυμπιακό (που γιατί να μην το κάνει στα 27 του) είναι φουλ αναβάθμιση στη θέση .
Από κει και πέρα με την ευφορία του πρωτάθληματος δεν χρειάζεται να τους κάνουμε όλους παιχταραδες.
Χίλιες φορές να μην μείνει ο μειτε, περίπτωση μπισεσβαρ μυρίζονται αν μείνει, συμπαθής στους πολλούς μικρή προσωπικότητα και όχι κάτι ιδιαίτερο για το επόμενο επίπεδο.
Πέρα από την επιτυχία του πρωταθλήματος η ομάδα είχε κενά ποιοτικά και αδυναμίες, αν πιάσουμε την ενδεκάδα τοπ κλας θεωρώ κοταρσκι-μπαμπα- κουλιερακη- Τάισον - ντελια και ζιβκοβιτς. Οι υπόλοιποι 5( σβαμπ, κεντζιορα, σαστρε, μειτε ,τομας ) πρεπει να θυσιάστουν αν θέλεις να πας ένα επίπεδο πανω.
Ή να μείνουν ως εναλλακτικες
Σορρυ αλλά μέτριος δεν είναι ο μειτε.
Ούτε ο κεντζιορα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για σουπα λιγδα ειναι σουπερ. κορυφαιοι.

για chl ομως εχω κι εγω καποιες αμφιβολιες που εχουν να κανουν με την ταχυτητα του Μειτε και την ικανοτητα του Τομας στις προσωπικες μονομαχιες. Σκεφτειτε μονο τι επιπεδου παικτες θα εχουν ως αντιπαλους στο league stage.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Καλύτερες από την Μπρυζ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Paokmania Talks με τον πολύ αγαπημένο μας Σταύρο Κόλκα!

Ακούστε τη συζήτηση, αφήστε ένα σχόλιο, πείτε το σε φίλους σας!
Και φυσικά αφήστε like και εγγραφείτε!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω οπως κ με την περιπτωση του Ντελια, θα κανω την προβλεψη οτι ο Μεϊτε θα μεινει
Πολυ θετικο το νεο για τον Καμαρα π τον ηθελα
Μεχρι στιγμης δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος για γκρινια κ ειμαι απο τους πλεον γκρινιαρηδες κ απαιτητικους
Ειμαστε εντος των χρονικων πλαισιων
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ρε Μειτε sign επιτέλους. Τι θες να αρχίσω να σε συγκρίνω και εσένα με τον μεγάλο Άντερσον για γούρι;
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Εάν περάσουμε 1-2 προκριματικούς βλέπω κατά τον Αύγουστο να έχουμε και Καμάρα και Μειτε και Μισιτς...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Paokmania Talks με τον πολύ αγαπημένο μας Σταύρο Κόλκα!

Ακούστε τη συζήτηση, αφήστε ένα σχόλιο, πείτε το σε φίλους σας!
Και φυσικά αφήστε like και εγγραφείτε!
Το εγραψα και στο θεμα των media το γραφω και εδω που ειναι ολοι για να το δουνε τα μελη.

Πολλα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που συνεχιζουν και τρεχουν για το σαιτ, τα talks, το forum.

Μια συμβουλη αν και ξερω οτι τα μυαλα που εχει η ομαδα που το τρεχει ειναι αυτα που πρεπει.

Μην απογοητευτειτε αν αρχικα δεν παιρνετε το feedback που περιμενατε και θελετε ή αν τα νουμερα δεν ειναι τοσο μεγαλα. Εκει ειναι το σημειο για να συνεχισεις να κανεις αυτο που σε γεμιζει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ότι ακριβώς έγραφα για τον Καμαρά και εν τέλει φαίνεται πως δικαιωνομαι, ισχύει και για Μειτε.
Τα λεφτά που ζητάει θα τα βρει σε Ελλάδα, Τουρκία και Αραβία.
Χαφ αργό που δε σκοράρει σε τοπ πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρει τέτοια ποσά.
Για τα ελληνικά δεδομένα είναι παικταρας, αλλά καλό θα ήταν ο ατζέντης του να κατανοήσει γρήγορα την αγορά.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Πάρτε Φαμπιάνο τζάμπα βρε
Στην θέση του Νασμπεργκ
Μια χαρά παίκτης και με ένα 600 έρχεται πετώντας και ο Νασμπεργκ πολύ λιγότερα δε νομίζω να παίρνει
Ο δε Misic στην Κροατία σύμφωνα με το ίντερνετ κάπου 400 το χρόνο παίρνει
Με 600-700 και 2 εκ η ομάδα του μια χαρά δουλειά γίνεται άμα δε θέλει ο Μειτέ

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εναλλακτικες υπαρχουν αλλα το βελτιστο για τον προπονητη ειναι να μη γινουν πολλες αλλαγες κ συμφωνω, μιας κ τους συγκεκριμενους παικτες τους ξερει (Μεϊτε, Κεντζιορα)

Δεν ανησυχω καθολου προς το παρον
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

paok24

Ο «δύσκολος» κύριος Μεϊτέ!
Το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ, η κωλυσιεργία του ποδοσφαιριστή, η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών και το… plan b!

Νωρίτερα, διαβάσατε στο PAOK24 το πως έχει αυτή τη στιγμή το θέμα της παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν εδώ και ημέρες έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την παραχώρηση του Γάλλου χαφ!

Ωστόσο, ενώ ο Δικέφαλος έφερε σε πέρας το κομμάτι που έδειχνε περισσότερο δύσκολο, προκύπτει μία κωλυσιεργία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, την οποία στην Τούμπα μεταφράζουν ως μία προσπάθεια της πλευράς Μεϊτέ να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια μήπως προκύψει μία καλύτερη πρόταση από του ΠΑΟΚ, πιθανότατα από τη Σαουδική Αραβία!

Σε αντίθεση όμως με τον Μεϊτέ, που ενδεχομένως να έχει και ως “καβάντζα” και το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και του αποφέρει 1,7 εκ. ευρώ ετησίως, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια ακόμα.

Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Δικέφαλος ενημέρωσε την πλευρά του Γάλλου πως θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην πρόταση που του έγινε και προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, ποσό που είναι πολύ… κοντινό στα “θέλω” του Μεϊτέ, ο οποίος δεν “πέφτει” βέβαια από το 1,7 εκ. ευρώ.

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν από το περσινό καλοκαίρι πως ο 30χρονος χαφ δεν είναι και από τους πιο… εύκολους διαπραγματευτές και γι΄ αυτόν τον λόγο όλο αυτό το διάστημα “δουλεύεται” και μία άλλη λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, προκειμένου σε περίπτωση που ο Μεϊτέ τραβήξει κι άλλο το “σχοινί” της υπομονής ή δεν ρίξει τις απαιτήσεις του στα “θέλω” του Δικεφάλου, να είναι ήδη προχωρημένο το… plan B
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 13 Ιουν 2024, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

tad έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:Μειτε

Sign re Malaka μη σε ζουμπαδιασω λέμε
αδερφέ Λουκά εάν είσαι ο Λουκάς σε μέγεθος θέλω όντως να το δω πως θα το κάνεις αυτό που λες :lol: :lol:

εάν είσαι Λουκάς μόνο κατά όνομα , και κατά τα άλλα εισαι καμία τρίφυλλη παοκτσήδικη ντουλάπα ... ρισπεκτ ... σχίστονα τον φλώρο τον Γάλλο :opaokara:
ενταξει ρε μια κουβεντα ειπαμε τωρα θα τα βρουμε :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”