Αυτό ακριβώς .. τίποτα άλλοTolaros έγραψε:Μπράβο ρε γαυρε.
Μπράβο ρε γ@μμενο σιχαμα, μπράβο.
Καλή επιτυχία στη Φιορεντίνα
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
- PAOK_Antarctica
- 
				theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ένα στατιστικό ακόμη,που δείχνει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα
Μέχρι χθες
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην 1η θέση 13 φορές.
Ο παο βρέθηκε 13 φορές κι αυτός
Η αεχ βρέθηκε 9 φορές.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε 9 φορές.
Επίσης με τις 4 ομάδες έχουμε
ΠΑΟΚ: 21 βαθμούς
αεχ: 19 βαθμους
ολυμπιακος: 10 βαθμους
παο: 14 βαθμους

Μέχρι χθες
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην 1η θέση 13 φορές.
Ο παο βρέθηκε 13 φορές κι αυτός
Η αεχ βρέθηκε 9 φορές.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε 9 φορές.
Επίσης με τις 4 ομάδες έχουμε
ΠΑΟΚ: 21 βαθμούς
αεχ: 19 βαθμους
ολυμπιακος: 10 βαθμους
παο: 14 βαθμους
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 16 Μάιος 2024, 08:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- ΑποστόληςΑ
Περισσότερες ευκαιρίες έχασε ο γαύρος. Πάντως από τότε που μίλησε ο Κούλης τα πράγματα βαίνουν καλώς. Ας πει κάτι καλό και για τον α.ρ.η.kataramenos5 έγραψε:Ειδα τα μαλλιά που εχασε η κουλα στο 1ο ημιχρονο κι ενα εχω μονο να πω. Κυριακο,πρωθυπουργαρα, ευχαριστουμε βρε.60% θα βγαλεις στη Β Ελλάδα
- ΑποστόληςΑ
PAOK_Antarctica έγραψε:ΛΑΜΙΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

- Amsterdamer_87
Εμας μονο να μην ξαναπιασει στο στομα του..ΑποστόληςΑ έγραψε:Περισσότερες ευκαιρίες έχασε ο γαύρος. Πάντως από τότε που μίλησε ο Κούλης τα πράγματα βαίνουν καλώς. Ας πει κάτι καλό και για τον α.ρ.η.kataramenos5 έγραψε:Ειδα τα μαλλιά που εχασε η κουλα στο 1ο ημιχρονο κι ενα εχω μονο να πω. Κυριακο,πρωθυπουργαρα, ευχαριστουμε βρε.60% θα βγαλεις στη Β Ελλάδα

ερπετα ησασταν, ειστε και θα ειστε 
αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα
με οτι αποτελεσμα και αν κατσει την Κυριακη

αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα
με οτι αποτελεσμα και αν κατσει την Κυριακη
Παράσιτα ηταν και θα παραμεινουν.Το dna τους δεν αλλαζει.
Θα παμε να το σηκώσουμε εκει μεσα για ολους τους προσφυγες παππούδες μας που βιωσαν την περιφρονηση και τον ρατσισμο τους 100 χρονια πριν.

Θα παμε να το σηκώσουμε εκει μεσα για ολους τους προσφυγες παππούδες μας που βιωσαν την περιφρονηση και τον ρατσισμο τους 100 χρονια πριν.
Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμα το topic του τελευταίου ματς, θα το γράψω εδώ. Θα το γράψω απλά και ξεκάθαρα.
Πατατάκι να πέσει μέσα, φτερό να ακουμπήσει παίκτη μας, χαρτοπετσέτα να πέσει στο πούλμαν, σταγόνα νερού να ακουμπήσει τον προπονητή μας και το σταφ, παίρνετε την ομάδα και φεύγετε ΑΜΈΣΩΣ.
ΑΜΕΣΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ. ΑΜΕΣΩΣ.
Περάσαμε τρία γαμημένα ντέρμπι φωτιά, η Τουμπάρα ήταν εκκλησία άνευ προηγουμένου. Δεν έχει πέσει μέσα ούτε σποράκι!
Σε ματς που κρίνονταν τα πάντα, με την αγωνία 30 χιλιάδων ανθρώπων στο κόκκινο, ήμασταν τυπικότατοι, δεν κάναμε ούτε μισή μαλακία και αφήσαμε το ποδόσφαιρο να παιχτεί εκεί που πρέπει. Στο χορτάρι.
ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Έτσι και πάνε να στήσουν ένα σκηνικό αντίστοιχο με το ματς του Σπάθα, με τραμπούκους μέσα και έξω από το γήπεδο, βεγγαλικά κροτίδες κλπ σε πάγκους και κόρνερ, ΦΕΎΓΕΤΕ αμέσως, 0-3 και αντίο ζωή στα ερπετά.
Ή θα παιχτεί ένα κανονικό παιχνίδι, με 50αρίσια διαιτησία και νορμάλ συνθήκες ή τελειώστε τους. ΟΡΙΣΤΙΚΆ.

Πατατάκι να πέσει μέσα, φτερό να ακουμπήσει παίκτη μας, χαρτοπετσέτα να πέσει στο πούλμαν, σταγόνα νερού να ακουμπήσει τον προπονητή μας και το σταφ, παίρνετε την ομάδα και φεύγετε ΑΜΈΣΩΣ.
Περάσαμε τρία γαμημένα ντέρμπι φωτιά, η Τουμπάρα ήταν εκκλησία άνευ προηγουμένου. Δεν έχει πέσει μέσα ούτε σποράκι!
Σε ματς που κρίνονταν τα πάντα, με την αγωνία 30 χιλιάδων ανθρώπων στο κόκκινο, ήμασταν τυπικότατοι, δεν κάναμε ούτε μισή μαλακία και αφήσαμε το ποδόσφαιρο να παιχτεί εκεί που πρέπει. Στο χορτάρι.
Έτσι και πάνε να στήσουν ένα σκηνικό αντίστοιχο με το ματς του Σπάθα, με τραμπούκους μέσα και έξω από το γήπεδο, βεγγαλικά κροτίδες κλπ σε πάγκους και κόρνερ, ΦΕΎΓΕΤΕ αμέσως, 0-3 και αντίο ζωή στα ερπετά.
Ή θα παιχτεί ένα κανονικό παιχνίδι, με 50αρίσια διαιτησία και νορμάλ συνθήκες ή τελειώστε τους. ΟΡΙΣΤΙΚΆ.
- loukas karadimos
<3Blackgr4 έγραψε:Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμα το topic του τελευταίου ματς, θα το γράψω εδώ. Θα το γράψω απλά και ξεκάθαρα.
Αυτο σκεφτομουν ακριβως. Αν τολμησουν να κανουν χοντραδες απαιτω να πανηγυρισουμε πρωταθλημα χωρις καν να αγωνιστουμε.Blackgr4 έγραψε:Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμα το topic του τελευταίου ματς, θα το γράψω εδώ. Θα το γράψω απλά και ξεκάθαρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να πω και εγώ μια σκέψη που μου έχει καρφωθεί από την πρώτη μέρα που είδα την κλήρωση των πλέι οφ;
Αν εκεί προς το τέλος είμαστε μπροστά στο σκορ, τότε απλά δεν θα τελειώσει το ματς..

Αν εκεί προς το τέλος είμαστε μπροστά στο σκορ, τότε απλά δεν θα τελειώσει το ματς..
- WeWillRockYou
Δεν νομίζω να γίνει κάτι, όταν λίγες μέρες μετά έχουν Τελικό Κυπέλλου.
Και δεν υπάρχει και λόγος. Σίγουρα θα είναι ματς φωτιά και δεν θα μας χαριστεί τίποτα.
Περισσότερες πιθανότητες για ενδεχόμενα επεισόδια βλέπω στο ματς της Λεωφόρου, όπου θα πάνε μετά το συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου. Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις Τερίμ, αν ο ΟΣΦΠ ρίξει κάνα ντόρτι και μείνουν τέταρτοι, θα βράζει η κερκίδα.

Και δεν υπάρχει και λόγος. Σίγουρα θα είναι ματς φωτιά και δεν θα μας χαριστεί τίποτα.
Περισσότερες πιθανότητες για ενδεχόμενα επεισόδια βλέπω στο ματς της Λεωφόρου, όπου θα πάνε μετά το συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου. Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις Τερίμ, αν ο ΟΣΦΠ ρίξει κάνα ντόρτι και μείνουν τέταρτοι, θα βράζει η κερκίδα.
Άστο φίλε, δεν το έχουν σε τίποτα να πουν ότι εμείς αποχωρήσαμε άνευ λόγου, να μας μηδενίσουν και νομίζω ότι μέχρι Β΄ μπορούν να μας ρίξουν αν δεν κατεβούμε ή φύγουμε από τον αγώνα. 
Μπράβους αυτοί, μπράβους και 'μεις. Παίζουν τελικό Ch. L. στον αγωνιστικό χώρο; Λεκτικές απειλές και κλωτσιές σε Μορόν, Νταρίντα και κάνα-δυο κομβικούς παίκτες τους, ότι όχι τον τελικό θα χάσουν, αλλά μπορεί να ξαναπαίξουν μπάλα τα Χριστούγεννα. Αυτά έκαναν με τον Σπάθα, αυτά να βρουν μπροστά τους. Ακόμα θυμάμαι το @@@στράκι τον Κάλβο που έβγαλε την γλώσσα του καθισμένος στο χορτάρι και έκλεισε το μάτι στον Σπάθα όταν μας έβγαλε την κόκκινη κάρτα. Θυμάσαι μετά τί έγινε; Δήλωσε τραυματίας και δεν ήλθε στην Τούμπα για τον αγώνα των play off.
Πραγματικά ντρέπομαι για μένα για αυτά που έγραψα χθες και γράφω και σήμερα και εδώ και αλλού. Έχω κάνει αθλητισμό στα νιάτα μου και ήθελα τότε και θέλω και σήμερα την άμιλλα. Πείτε μου όμως, ποια άμιλλα με αυτούς;
ΥΓ "Αν χάσαμε το κύπελλο για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, χαλάλι!!!" Ντ. Μπαλλής Μάιος 2010.

Μπράβους αυτοί, μπράβους και 'μεις. Παίζουν τελικό Ch. L. στον αγωνιστικό χώρο; Λεκτικές απειλές και κλωτσιές σε Μορόν, Νταρίντα και κάνα-δυο κομβικούς παίκτες τους, ότι όχι τον τελικό θα χάσουν, αλλά μπορεί να ξαναπαίξουν μπάλα τα Χριστούγεννα. Αυτά έκαναν με τον Σπάθα, αυτά να βρουν μπροστά τους. Ακόμα θυμάμαι το @@@στράκι τον Κάλβο που έβγαλε την γλώσσα του καθισμένος στο χορτάρι και έκλεισε το μάτι στον Σπάθα όταν μας έβγαλε την κόκκινη κάρτα. Θυμάσαι μετά τί έγινε; Δήλωσε τραυματίας και δεν ήλθε στην Τούμπα για τον αγώνα των play off.
Πραγματικά ντρέπομαι για μένα για αυτά που έγραψα χθες και γράφω και σήμερα και εδώ και αλλού. Έχω κάνει αθλητισμό στα νιάτα μου και ήθελα τότε και θέλω και σήμερα την άμιλλα. Πείτε μου όμως, ποια άμιλλα με αυτούς;
ΥΓ "Αν χάσαμε το κύπελλο για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, χαλάλι!!!" Ντ. Μπαλλής Μάιος 2010.