Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο αντικαταστάτης του Τσόλακ πρέπει να έρθει χτες
Δεν το ξανασκέφτονται να πάρουν και κάτι άλλο στη θέση Μπισεσβαρ που ακόμα διακοπαρει και δεν θα πάει καν για προετοιμασία;
Επίσης πέρα από τις ηλικίες και τους γηγενείς,ας κοιτάνε λίγο και το ύψος αλλά και το aggressiveness,δε μπορεί με το μυαλό μας να πουλάμε και Κουρτιτς και Αουγκούστο,και να πάμε μόνο με τα "παιδάκια"
Δεν το ξανασκέφτονται να πάρουν και κάτι άλλο στη θέση Μπισεσβαρ που ακόμα διακοπαρει και δεν θα πάει καν για προετοιμασία;
Επίσης πέρα από τις ηλικίες και τους γηγενείς,ας κοιτάνε λίγο και το ύψος αλλά και το aggressiveness,δε μπορεί με το μυαλό μας να πουλάμε και Κουρτιτς και Αουγκούστο,και να πάμε μόνο με τα "παιδάκια"
Θα πρότεινα να πάρεις κανά δυο ζαναξακια καλού κακούjoshua έγραψε:Δεν σας ειπα εγω οτι θα εχουμε μεταγραφη σημερα? Ο αντικαταστατης του Τσολακ παντως θα φανερωσει πολλα για την πολιτικη του ΠΑΟΚ στις μεταγραφες.

https://fb.watch/e4VK9knFey/
5/7/1972 ο ΠΑΟΚ κατακτά τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του επικρατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκού στον 30ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο στάδιο Καραϊσκάκη.
5/7/1972 ο ΠΑΟΚ κατακτά τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του επικρατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκού στον 30ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο στάδιο Καραϊσκάκη.
- ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ να μιλάτε στον Λειτουργό του Υψίστου με περισσότερο σεβασμό. Άκου παλικάρι μου! Λες και είμαστε τσακαλοπαρέα. Όλα ένα ίσωμα!theo-drama έγραψε:Αντέ παληκαρι μου, γιατί δεν μπαίνεις τόση ώρα, ...prist64 έγραψε:μα καλα,μελι εχουν τα σεντερ φορ
απο τη Νιγηρια?
Θα διαμαρτυρηθώ στους mods της ευρύτερης περιοχής Αττικής και περιχώρων.
- thomas Murg
Θέλω τρολιά στο τουίτερ της ΠΑΕ. "Αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες του κόσμου μας και κάναμε αυτό που πρέπει"rainmaker έγραψε:Ποντάρω δέκα ευρώ ότι εφόσον εξελιχθούν ομαλά και φυσιολογικά τα πράγματα με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου θα λέει "ευτυχώς πιέσαμε εμείς και ξύπνησαν στην ΠΑΕ"
γιατί άλλωστε ο κόσμος μας εκτός από δωδέκατος παίκτης είναι και ΤΔ και προπονητής
-
Σ αρεσει να τσιγκλας τον κοσμοrainmaker έγραψε:Ποντάρω δέκα ευρώ ότι εφόσον εξελιχθούν ομαλά και φυσιολογικά τα πράγματα με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου θα λέει "ευτυχώς πιέσαμε εμείς και ξύπνησαν στην ΠΑΕ"
η το εγραψες για καποιον αλλο
συγκεκριμενο λογο αυτο τωρα;
Για να καταλαβω δηλαδη.
ΥΓ. Ασε που το συγκεκριμενο "εργο"
αυτο του ξυπνηματος των υπευθυνων
το εχει παρει εργολαβια ο Μπουζας!
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
- thomas Murg
Όταν συμφωνείς με τον Μπούζα (φαλακροκόρακα, Πορδοσάλτε κτλ.) η προπαγάνδα είναι απλώς αποτελεσματική.
Όταν μιλάς σαν τον Μπούζα (φαλακροκόρακα, Πορδοσάλτε κτλ.) η προπαγάνδα έχει εξελιχθεί σε απολύτως πετυχημένη πλύση εγκεφάλου.
Όταν μιλάς σαν τον Μπούζα (φαλακροκόρακα, Πορδοσάλτε κτλ.) η προπαγάνδα έχει εξελιχθεί σε απολύτως πετυχημένη πλύση εγκεφάλου.
Mανι μανι εχουν γραφτει 4-5 ποστ οφτοπικ αρχης γενομενης απο μοντ ,κατα τα αλλα φταινε οι γκρινιαριδες που γινεται το τοπικ @$#λο...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εδώ ρε συ το ΠΑΟΚ24 μας λέει οτι χάθηκαν μέρες για το θέμα του αντικαταστάτη του Τσόλακ. Οι εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλα. Ξέρουν οτι δεν έκανε επαφές ο Μπότο. Αυτοί μας ενημερώνουν..rainmaker έγραψε:Ποντάρω δέκα ευρώ ότι εφόσον εξελιχθούν ομαλά και φυσιολογικά τα πράγματα με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου θα λέει "ευτυχώς πιέσαμε εμείς και ξύπνησαν στην ΠΑΕ"
Τι να μου κανει το ζαναξ...Να με δεσουν στο καταρτι σαν τον Οδυσσεα πρεπει για να μην βουτηξω...giapas έγραψε:Θα πρότεινα να πάρεις κανά δυο ζαναξακια καλού κακούjoshua έγραψε:Δεν σας ειπα εγω οτι θα εχουμε μεταγραφη σημερα? Ο αντικαταστατης του Τσολακ παντως θα φανερωσει πολλα για την πολιτικη του ΠΑΟΚ στις μεταγραφες.
Σταματησα να δινω σημασια στους 24 οταν ανεβασαν άρθρο" καλος ο λεο ματος αλλα θα μπορεσει να παρει την θεση του βασικόυ απ τον κιτσιου;"Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εδώ ρε συ το ΠΑΟΚ24 μας λέει οτι χάθηκαν μέρες για το θέμα του αντικαταστάτη του Τσόλακ. Οι εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλα. Ξέρουν οτι δεν έκανε επαφές ο Μπότο. Αυτοί μας ενημερώνουν..rainmaker έγραψε:Ποντάρω δέκα ευρώ ότι εφόσον εξελιχθούν ομαλά και φυσιολογικά τα πράγματα με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου θα λέει "ευτυχώς πιέσαμε εμείς και ξύπνησαν στην ΠΑΕ"
Τι καθεσαι και ψαχνεις. Ευτυχως δεν ξεκινησαν απο ποστ σου ή απο ποστ μου, να την ακουσουμε στερεοφωνικαjoshua έγραψε:Mανι μανι εχουν γραφτει 4-5 ποστ οφτοπικ αρχης γενομενης απο μοντ ,κατα τα αλλα φταινε οι γκρινιαριδες που γινεται το τοπικ @$#λο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην δινεις και πολυ σημασια..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εδώ ρε συ το ΠΑΟΚ24 μας λέει οτι χάθηκαν μέρες για το θέμα του αντικαταστάτη του Τσόλακ. Οι εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλα. Ξέρουν οτι δεν έκανε επαφές ο Μπότο. Αυτοί μας ενημερώνουν..rainmaker έγραψε:Ποντάρω δέκα ευρώ ότι εφόσον εξελιχθούν ομαλά και φυσιολογικά τα πράγματα με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου θα λέει "ευτυχώς πιέσαμε εμείς και ξύπνησαν στην ΠΑΕ"
Οι ανθρωποι ζουν το ονειρο τους χωρις να πολυκαιγονται για το ρεπορταζ...
Τζαμπα διακοπουλες (απο τους χορηγους θελω να ελπιζω και οχι απο τον ΠΑΟΚ), βλεπουν ΠΑΟΚ και προετοιμασια χωρις να καταλαβαινουν τι βλεπουν, νοιωθουν μερος του οργανισμου ΠΑΟΚ και οτι χαρασουν πολιτικη και σαχλαμαριζουν με αοριστιες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι φετος ενα σοβαρο ρεπορταζ δεν εχει γινει. Οτι μαθαμε , μα ΟΤΙ μαθαμε το μαθαμε πρωτα απο δημοσιευματα του εξωτερικου
Δεν θα ασχολιομουν και τοσο πολυ αν αυτος ο "ομιλος" δεν θεωρουνταν η ναυαρχιδα της ενημερωσης περι ΠΑΟΚ
θελω να ειμαι δικαιος και να πω οτι δεν υπηρχε λογος για αυτο τωρα. Μοιαζει με τσιγκλησμα.rainmaker έγραψε:Ποντάρω δέκα ευρώ ότι εφόσον εξελιχθούν ομαλά και φυσιολογικά τα πράγματα με τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου θα λέει "ευτυχώς πιέσαμε εμείς και ξύπνησαν στην ΠΑΕ"
Μια μερα που μπορουμε να επικεντρωθουμε σε ποδοσφαιρικη και μονο κουβεντα μιας και απο οτι φαινεται ειναι μερα μεταγραφης και υπαρχει και το φιλικο..