Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από prist64 »

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5CC09CBE

εγω ενα καπρακι βαρεσα σημερα
το μπαμ μπουμ χαφ περιμενω
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Από τότε που ήρθε ο Λέοβατς κι έριξα μια ματιά στη Ριέκα έλεγα να κοιτάμε προς τα κει, είχε καλή φουρνιά πιτσιρικάδων, ο καλός της χαφ βέβαια ήταν άλλος, νομίζω ότι έχει φύγει για Ιταλία. Αυτός ο Μίσιτς οκ, για συμπληρωματικό χαφ καλός είναι, να παίξει αντί του Μαουρίσιο αν χρειαστεί και να αναπληρώσει τον Σάχοφ, εξάρι χλωμό. Ο Πολωνός μπορεί να γίνει πουλέν με τα στοιχεία που έχει, το θέμα είναι αν θα προσαρμοστεί γρήγορα στη μεγάλη ομάδα που δεν θα είναι το πρώτο βιολί. Σωστή η φιλοσοφία της μεταγραφής, δεν τους το είχα, ομολογώ.
Με τον όλο σχεδιασμό τη μεγαλύτερη ένσταση την έχω με τον Ενρίκε. Ειδικά αν φύγουν και Ουάρντα και Καντουρί. Γιατί μπορεί να ήταν πλεονασμός να υπάρχουν 3 παίχτες ίδιου στυλ (βάζω και τον Μπίσε μέσα) και κανένας καθαρός εξτρέμ, αν όμως φύγουν δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο απροπόνητος, από διακοπή πρωταθλήματος Ενρίκε, που ούτε όταν ήταν σε καλή κατάσταση δεν έπεισε τον Λουτσέσκου. Γνώμη μου να μείνει ο ένας απ τους δύο, κατά προτίμηση ο Ουάρντα και να προσπαθήσουμε να βρούμε εξτρέμ κλάσης το καλοκαίρι, ή να πάρουμε τώρα αν βρεθεί κάτι, αφού ούτως ή άλλως αποκλείω να πορευτούμε του χρόνου με βασικό τον Ενρίκε. Δεν βάζω στην εξίσωση των εξτρέμ τον Βιερίνια μέχρι το καλοκαίρι γιατί δε νομίζω να τον πάρει από τα μπακ ο Λουτσέσκου τώρα. Αν αλλάξει θέση θα πάει δεξιά μέχρι να συνέλθει ο Μάτος.
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

χαχαχα...όντως.. :opaokara:
Επαγγελματίες οι Πορτογάλοι
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Α ρε πάτερ.
Στο Αρκούδι περιμένω φωτό μετά το σολαριουμ που θα κάνει.
beeman

Δημοσίευση από beeman »

prist64 έγραψε:https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/49896474_1144522985708939_1449321153368686592_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=50424d3fba0866018a005fcabcd83b29&oe=5CC09CBE

εγω ενα καπρακι βαρεσα σημερα
το μπαμ μπουμ χαφ περιμενω
λεγε ρε. Σωραίος.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ελπίζω να μην βγεις σαν τον τελευτεο Κροατη που πέρασε απτην ομάδα...!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ο Πολωνος παντως λογικα υπολογιζεται τοσο για την κορυφη οσο και για τα ακρα, καθως αν αποχωρησουν τοσο ο Ουαρντα οσο και ο Ελ Καντουρι μενει μονο ο Μπισεσβαρ και ισως ο Βιερινια, αν επιστρεψει ο Γιαννουλης.Ωραια αυτο που ψαχναμε τοσο καιρο,ενα εξτρεμ-φορ και μαλιστα αριστεροποδαρος,σουπερ!!!
Και ο ενρικε
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Alastor έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Φταινε οσοι γκρινιαζουν και μπλα μπλα μπλα. Πειτε μου τη λογικη να φτανουμε 20 του μηνος κ απο το προηγουμενο μηνα δε ξερουμε αν θα ανανεωσουν αν θα φυγουν, ποιοι θα φυγουν. φευγει ο καλυτερος σου παιχτης, τραυματιζετε παιχτης σου σοβαρα στο κεντρο κ τα αντανακλαστικα των υπευθυνων να αναπληρωσουν τα κενα ειναι απαραδεκτα. Ακουμε καθε μερα για αλλο παιχτη απο ειμαστε κοντα σε ερχεται κ στο τελος παμε για κατι καλυτερο. Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους αν ειναι να κανεις μεταγραφη Ιανουαριο ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ....

ΥΓ: ΔΩΣΤΕ ΖΑΝΑΞ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Εσυ ποιος εισαι για να σου δωσουν αναφορα? Επειδη δεν εμαθες ποιος ανανεωνει και ποιος οχι στις εφημεριδες και στα ραδιοφωνα,τι παει να πει? Οτι δεν ξερουν αυτοι ποιον θελουν και ποιον δεν θελουν και αν εχουν συμφωνηθει η μπαινουν οι λεπτομερειες στις ανανεωσεις?

Ο Πριγιοβιτς την προηγουμενη βδομαδα εφυγε και δεν ηταν ποτε στο προγραμμα να παρθει βασικο φορ τον Γεναρη. Εσυ ηθελες δηλαδη την αλλη μερα να σου χουν ετοιμο κλεισμενο βασικο φορ ,μαλιστα. Χρησιμοποιεις και σαν επιχειρημα το οτι ακους καθε μερα για αλλον παικτη,λες και εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα αυτα που ακους η διαβαζεις.Οσον αφορα τον αντικαταστατη του Βερνμπλουμ,δεν περιμενουν ακριβως στην ουρα Γεναρη μηνα τον ΠΑΟΚ διαφοροι ποιοτικοι χαφ για να καλυψουν το κενο που του προεκυψε

Φιλικη συμβουλη,κοψτε τα ραδιοφωνα και τις εφημεριδες,ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
Πρωτον δεν ακουω ραδια οποτε πες το σε αλλους. Δευτερον αν θελεις να λεγεσαι σοβαρη ομαδα φροντιζεις να μην πας τελη του μηνα παλι.. οπς καθε χρονο που κατι τυποι σαν κ εσενα εκραζαν καποτε. τηγνωμη μου λεω κ δεν θα δικαιολογηθω σε σενα. εσυ κατσε και πατα το F5 μεχρι τις 31 γεναρη. Κατι τυποι σαν κ εσενα ομως θα βγουν κ θα κραζουν αν ερθει η στραβη.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Πακετας της Pizza fan!
nikos77

Δημοσίευση από nikos77 »

Τελικά με τον Πολωνό τι έγινε; Θα έρθει η θα πάει στην Ιταλία; Είπε τίποτα ο Σαββίδης;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έχει πάρει μαζί κανέναν που του μοιάζει να περάσει τα εργομετρικά?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Πιστεύω πως με τέτοιο μαγαρισμα θα βγάλει μάτια ο γιοσιπαρος.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Έχω πάντως την μεγαλύτερη απορία κάθε ΠΑΟΚτση ποτέ θα τον δούμε να αγωνίζεται? Εγώ Πιστεύω Μάρτιο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

WestBlock4 έγραψε:
Alastor έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Φταινε οσοι γκρινιαζουν και μπλα μπλα μπλα. Πειτε μου τη λογικη να φτανουμε 20 του μηνος κ απο το προηγουμενο μηνα δε ξερουμε αν θα ανανεωσουν αν θα φυγουν, ποιοι θα φυγουν. φευγει ο καλυτερος σου παιχτης, τραυματιζετε παιχτης σου σοβαρα στο κεντρο κ τα αντανακλαστικα των υπευθυνων να αναπληρωσουν τα κενα ειναι απαραδεκτα. Ακουμε καθε μερα για αλλο παιχτη απο ειμαστε κοντα σε ερχεται κ στο τελος παμε για κατι καλυτερο. Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους αν ειναι να κανεις μεταγραφη Ιανουαριο ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ....

ΥΓ: ΔΩΣΤΕ ΖΑΝΑΞ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Εσυ ποιος εισαι για να σου δωσουν αναφορα? Επειδη δεν εμαθες ποιος ανανεωνει και ποιος οχι στις εφημεριδες και στα ραδιοφωνα,τι παει να πει? Οτι δεν ξερουν αυτοι ποιον θελουν και ποιον δεν θελουν και αν εχουν συμφωνηθει η μπαινουν οι λεπτομερειες στις ανανεωσεις?

Ο Πριγιοβιτς την προηγουμενη βδομαδα εφυγε και δεν ηταν ποτε στο προγραμμα να παρθει βασικο φορ τον Γεναρη. Εσυ ηθελες δηλαδη την αλλη μερα να σου χουν ετοιμο κλεισμενο βασικο φορ ,μαλιστα. Χρησιμοποιεις και σαν επιχειρημα το οτι ακους καθε μερα για αλλον παικτη,λες και εχει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα αυτα που ακους η διαβαζεις.Οσον αφορα τον αντικαταστατη του Βερνμπλουμ,δεν περιμενουν ακριβως στην ουρα Γεναρη μηνα τον ΠΑΟΚ διαφοροι ποιοτικοι χαφ για να καλυψουν το κενο που του προεκυψε

Φιλικη συμβουλη,κοψτε τα ραδιοφωνα και τις εφημεριδες,ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
Πρωτον δεν ακουω ραδια οποτε πες το σε αλλους. Δευτερον αν θελεις να λεγεσαι σοβαρη ομαδα φροντιζεις να μην πας τελη του μηνα παλι.. οπς καθε χρονο που κατι τυποι σαν κ εσενα εκραζαν καποτε. τηγνωμη μου λεω κ δεν θα δικαιολογηθω σε σενα. εσυ κατσε και πατα το F5 μεχρι τις 31 γεναρη. Κατι τυποι σαν κ εσενα ομως θα βγουν κ θα κραζουν αν ερθει η στραβη.

Να σε ρωτησω κατι εντελως φιλικα?Ποια νομιζεις ειναι η Ελλαδα για τα καλα ονοματα του εξωτερικου που θα πεταξουν τη σκουφια τους για μας?Αν θες γρηγορες μεταγραφες θα παιρνεις παικτες μετριους κανεις μα κανεις δε θελει να ερθει εδω και να ειναι ευγνωσμενης αξιας παικτης.Ειναι λογικο οταν ο ΠΑΟΚ χτυπαει παικτες τυπου Κρανεβιτερ να πω εγω να καθυστερει βλ.Βερμπλουμ.Αυτα.Και μην τρελενεσαι ολοι τον ΠΑΟΚ αγαπαμε :pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εσύ δεν τον πηγές από την αρχή κ θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς σε λίγο καιρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”