Πραγματικά όμως. Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέα περίπτωση από τον παλίκαρο αυτό. Που σήμερα δε διανοείται κανείς εξ ημών να μην ανανεώσει.DimitrisS έγραψε:Banksy έγραψε:Πολύ μετρίων δυνατοτήτων από όσα βίντεο με στιγμιότυπα της Μπέτις και της Μπενεβέντο είδα. Προβλέπω ότι θα περάσει και δε θα ακουμπήσει. Μικρό το κακό βέβαια, γιατί για αναπληρωματικός (και αχρείαστος να ναι που λέμε) έρχεται. Ο Λουτσέσκου δεν φαίνεται να θέλει να περάσει τον Βιειρίνια μπροστά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- sourmenetes
- Moderator
Τι να πω.η ιστορια μιλαει απο μονη της.και να μην ερθει κανεις πληρεις ειμαστε αλλα ολο και κατι θεωρω πως θα ερθειGoMaRoS έγραψε:Για πες για πεςsourmenetes έγραψε:Μην ξεγραφετε τις τελευταιες μερες των μεταγραφων.αρεσκεται ο ιβαν σε τετοια κολπα και ειδικα αν παιξουμε τσου λου.
- sourmenetes
- Moderator
Τι θες να πει δημοσια παλαιολογε;;Παλαιολόγος έγραψε:μπορει να ισχυει αυτο που λες,αλλα ο ιδιος δηλωσε προσφατα πως εγω τους λεω απλα την θεση που χρειαζομαι και αυτοι ψαχνουν τους παιχτεςdanirifle έγραψε:ρε παιδιά, τον ξέρει σίγουρα καλά ο λουτσέσκου τον παίχτη
τι συζητάμε? υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να του φορτώσουν παλτό?
εμπιστοσύνη στον προπονητή μας
βεβαια εδω μιλαμε για ρουμανο ποδοσφαιριστη
Ετσι ακριβως ειναι, αν μπουμε ομιλους τσ λ, ο Ιβαν θα κανει την υπερβαση για ακομα μια φορα
εξαιρετικος παικτης ,που εφοσον τελικα δεν εφυγε απο αποελ ,πρεπει να παρουμε ειναι ο ουγγρος σαλαι.. ειναι ταλενταρα παιζει παντου μπροστα.. εκανε οργια περσυ και επαιζε για πολλες ομαδες αλλα οι κυπριοι ζητουσαν πολλα.. πανω απο 3-4..ειναι 21 χρονων..
https://www.youtube.com/watch?v=samYlz744oE
https://www.transfermarkt.co.uk/roland- ... ler/332798
https://www.youtube.com/watch?v=samYlz744oE
https://www.transfermarkt.co.uk/roland- ... ler/332798
- Παλαιολόγος
δεν καταλαβα το υφος του ερωτηματος,τι εννοεις; τι εγραψα που δεν εγινε κατανοητο; πως ο ιδιος ειπε απλα τους λεει την θεση και εκεινη ψαχνουν τους παιχτεςsourmenetes έγραψε:Τι θες να πει δημοσια παλαιολογε;;Παλαιολόγος έγραψε:μπορει να ισχυει αυτο που λες,αλλα ο ιδιος δηλωσε προσφατα πως εγω τους λεω απλα την θεση που χρειαζομαι και αυτοι ψαχνουν τους παιχτεςdanirifle έγραψε:ρε παιδιά, τον ξέρει σίγουρα καλά ο λουτσέσκου τον παίχτη
τι συζητάμε? υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να του φορτώσουν παλτό?
εμπιστοσύνη στον προπονητή μας
εδω μιλαμε για ρουμανο ,που σημαινει θα τον ξερει,δεν μπορει να μην ζητησαν την αποψη του
τοσκιτσης λεει γ αιγυπτιο..
νομιζω συτον λεει
Seif Farouk Gaafar
https://www.transfermarkt.com/seif-faro ... ler/569772
https://www.google.gr/search?q=Seif+Far ... e&ie=UTF-8
νομιζω συτον λεει
Seif Farouk Gaafar
https://www.transfermarkt.com/seif-faro ... ler/569772
https://www.google.gr/search?q=Seif+Far ... e&ie=UTF-8
- Παλαιολόγος
α καταλαβα my mistake sourme απαντησα στην πρωτη προταση και περασα στα γρηγορα το υπολοιπο του μηνυματος του διχως να το διαβασω
καλα εξυπακουεται οτι δεν υφισταται ανθρωπος που θελει να φορτωσει παλτο στην ομαδα και ο ρουμανος ακομα αι σε μια τετοια εξωφρενικη περιπτωση δεν υπηρχε περιπτωση να δεχοταν.αυτονοητο ειναι αυτο
αυτα ειναι τελειως deep καφενειακες σκεψεις και κουβεντες που δεν αξιζουν προσοχης και συζητησης,σαν τις αλλες των αεκτσηδων περσι περι χαλιφη λεει ιβαν
και ειδαμε τελικα ποιος και πως το σηκωσε
καλα εξυπακουεται οτι δεν υφισταται ανθρωπος που θελει να φορτωσει παλτο στην ομαδα και ο ρουμανος ακομα αι σε μια τετοια εξωφρενικη περιπτωση δεν υπηρχε περιπτωση να δεχοταν.αυτονοητο ειναι αυτο
αυτα ειναι τελειως deep καφενειακες σκεψεις και κουβεντες που δεν αξιζουν προσοχης και συζητησης,σαν τις αλλες των αεκτσηδων περσι περι χαλιφη λεει ιβαν
και ειδαμε τελικα ποιος και πως το σηκωσε
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο λεω.δημοσια τι θα βγει να πει στα αρδ;;δε μου κανει ο ενας ή δε θελω τον αλλον;;Παλαιολόγος έγραψε:δεν καταλαβα το υφος του ερωτηματος,τι εννοεις; τι εγραψα που δεν εγινε κατανοητο; πως ο ιδιος ειπε απλα τους λεει την θεση και εκεινη ψαχνουν τους παιχτεςsourmenetes έγραψε:Τι θες να πει δημοσια παλαιολογε;;Παλαιολόγος έγραψε: μπορει να ισχυει αυτο που λες,αλλα ο ιδιος δηλωσε προσφατα πως εγω τους λεω απλα την θεση που χρειαζομαι και αυτοι ψαχνουν τους παιχτες
εδω μιλαμε για ρουμανο ,που σημαινει θα τον ξερει,δεν μπορει να μην ζητησαν την αποψη του
- Παλαιολόγος
χμ οκ δεν νομιζω να μετεθετε ετσι την ευθυνη των μεταγραφων ομως,νομιζω ειναι ειλικρινης εδω
αλλωστε και με τσιμιροτ παραβλεφθηκαν οι επιθυμιες του εδω που τα λεμε
αλλα απο την αλλη πιστευω και εγω πως ιδιως σε περιπτωσεις σαν του ρουμανου θα δινει και αυτος το οκ
αλλωστε εχει βγει ενισχυμενος απο την περσινη σεζον,μετραει
αλλωστε και με τσιμιροτ παραβλεφθηκαν οι επιθυμιες του εδω που τα λεμε
αλλα απο την αλλη πιστευω και εγω πως ιδιως σε περιπτωσεις σαν του ρουμανου θα δινει και αυτος το οκ
αλλωστε εχει βγει ενισχυμενος απο την περσινη σεζον,μετραει
Πολύ γρηγορος αμυντικός καλός πασέρ
σκυλήσιος και πολλα κλεψίματα και τάκλιν.
Μου αρέσει
Στα αρνητικά του το οτι έρχεται δανεικός και δεν εχουμε καλη προιστορία με τέτοιους.
Επιθετικά παίζει πολυ απλά απο σέντρες δεν είδα κάτι ουαου.Περιοχή δεν πατάει ποτε ουτε σουτ κτλπ
Ο τόσκα ολα αυτα
σκυλήσιος και πολλα κλεψίματα και τάκλιν.
Μου αρέσει
Στα αρνητικά του το οτι έρχεται δανεικός και δεν εχουμε καλη προιστορία με τέτοιους.
Επιθετικά παίζει πολυ απλά απο σέντρες δεν είδα κάτι ουαου.Περιοχή δεν πατάει ποτε ουτε σουτ κτλπ
Ο τόσκα ολα αυτα
- Παλαιολόγος
θετικο οτι ειναι ταχυς οπως λετε και δυναμικος.τετοιους θελουμε...οκ αν ανεβαινε κιολας θα ηταν ιδεατη κατασταση
Τη θέση του Πέλκα την έχει ο Μαροκινός. Πέρυσι αυτός ήταν ο βασικός σε αυτήν και του την πήρε ο μικρός. Στο δικό μου μυαλό πάντα θα υπάρχει η μαγική τριπλέτα Ζαμπά-Πελκας-Ουάρντα. Η τριάδα αυτή άνετα παίζει και στις 3 θέσεις πίσω από τον Πρίγιοβιτς και μπορεί να εναλλάσσεται μέσα στο παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourdos4 την Παρ 24 Αύγ 2018, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρχίζω να πιστεύω ότι ο Τόσκα έρχεται για να ταιριάξουν οι συνδυασμοί στα στέντερ μπάκ (πέρα από το να είναι backup του Βιερίνια). Δηλαδή, σε απουσία Κρέσπο μπορεί να παίξει αριστερό σέντερ καί με Χατσερίδη καί με Βαρέλα, αποφεύγωντας έτσι την χρησιμοποίηση του Βαρέλα αριστερά. Δηλαδή:
Βαρέλα Κρέσπο
Βαρέλα Τόσκα (έχουν παίξει 2 χρόνια μαζί)
Χατς Κρέσπο
Χατς Τόσκα
Ετσι δεν χρειάζεται να βάλει Βαρέλα Χατσερίδη μαζί, και μπορεί επιτέλους να ξεκουράζει τον Κρέσπο.
(όσο για Μαλεζά, νομίζω ότι φέτος δύσκολα θα παίξει).
Αρα αλλάζουν και οι απαιτήσεις προς τον παίκτη, δηλαδή εάν είναι γρήγορος (σαν στόπερ) και με καλή μεταβίβαση (πρώτη πάσα) και δυνατός αμυντικά, μας καλύπτει. Ανεβάσματα απ᾽ότι ξέρουμε γι᾽αυτόν, δεν έχει, αλλά με την παραπάνω λογική δεν θα τα χρειαστεί ιδιαίτερα.
Βαρέλα Κρέσπο
Βαρέλα Τόσκα (έχουν παίξει 2 χρόνια μαζί)
Χατς Κρέσπο
Χατς Τόσκα
Ετσι δεν χρειάζεται να βάλει Βαρέλα Χατσερίδη μαζί, και μπορεί επιτέλους να ξεκουράζει τον Κρέσπο.
(όσο για Μαλεζά, νομίζω ότι φέτος δύσκολα θα παίξει).
Αρα αλλάζουν και οι απαιτήσεις προς τον παίκτη, δηλαδή εάν είναι γρήγορος (σαν στόπερ) και με καλή μεταβίβαση (πρώτη πάσα) και δυνατός αμυντικά, μας καλύπτει. Ανεβάσματα απ᾽ότι ξέρουμε γι᾽αυτόν, δεν έχει, αλλά με την παραπάνω λογική δεν θα τα χρειαστεί ιδιαίτερα.