Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- 
				mbison
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Θα φυγει κ ο Ουαρντα κ του χρονου μπορει ο Τζαλμα.
Τετραδα εξτρεμ, Ζαμπα, Τζαλμα, Ενρικε, Λημνιος,
Με Βασιλεια θα ξεκινησει φορ.
Εντυπωση μου κανει οτι στα βιντεο με Κορινθιανς ειναι αδυνατος, μοιαζει τον Νειμαρ. Ενω στα βιντεο με Γκροζνι εχει παρει ογκο κ παει να μοιασει στον Χουλκ. Ειναι δλδ Χουλκονειμαρ.

Τετραδα εξτρεμ, Ζαμπα, Τζαλμα, Ενρικε, Λημνιος,
Με Βασιλεια θα ξεκινησει φορ.
Εντυπωση μου κανει οτι στα βιντεο με Κορινθιανς ειναι αδυνατος, μοιαζει τον Νειμαρ. Ενω στα βιντεο με Γκροζνι εχει παρει ογκο κ παει να μοιασει στον Χουλκ. Ειναι δλδ Χουλκονειμαρ.
Εγω την κινηση την βλεπω σαν αλλη μια λυση στα εξτρεμ και σαν αντιΚουλουρη.

Δεν έχει σημασία το ακριβές ποσό. Ο τρόπος που λειτουργούμε έχει σημασία.

Το είδα τώρα που το είπες δεν πιστεύω να δώσουμε 5χαρτιά φίλε για παίχτη 2μπορεί τα νούμερα τα πετάνε έτσι.
Είπαμε έχουμε ομαδάρα δεν είμαστε και η MAN City.
Απλά τα γράφουν ο κάθε ΑΡΔ που δεν πιστεύω κανέναν αν δεν δω από transfermarkt τα ποσά.
Εδώ δώσαμε τον Rodrigues 3,5 και τον Cimirot 2,5 ξαφνικά μας έπιασε και έγιναν τώρα τα ποσά που γράφει ο κάθε ΑΡΔ 5χαρτούρες;
Τέλος πάντων ο παίχτης μου άρεσε για επένδυση για το μέλλον πάρα πολύ θετικά στοιχεία Hermann,

Απλά τα γράφουν ο κάθε ΑΡΔ που δεν πιστεύω κανέναν αν δεν δω από transfermarkt τα ποσά.
Εδώ δώσαμε τον Rodrigues 3,5 και τον Cimirot 2,5 ξαφνικά μας έπιασε και έγιναν τώρα τα ποσά που γράφει ο κάθε ΑΡΔ 5χαρτούρες;
Τέλος πάντων ο παίχτης μου άρεσε για επένδυση για το μέλλον πάρα πολύ θετικά στοιχεία Hermann,
Συμφωνώ και Επαυξάνω σε αυτό.Magpies4 έγραψε:Δεν έχει σημασία το ακριβές ποσό. Ο τρόπος που λειτουργούμε έχει σημασία.
Έπρεπε να πάρουμε κ παίκτη με μεγάλο ποσό ώστε να πουλήσουμε κ ακριβά μια μέρα.. Όταν με το καλό σε 2 χρόνια έρθουν να τον αγοράσουν θα πούμε ότι με 5 τον πήραμε, θέλουμε 20..

Δεν γίνεται να γράφουν όλοι για 5εκ ευρό και να μην έχουν ιδέα όλοι δλδ ούτε ο πετρωτος ουτε ο τοσκιτσης ουτε στο σιτε του χοντρου ουτε ο βραζιλιανος δημοσιογραφος νταξει με τα ισοπεδώνουμε όλα δουλειά είναι κ αυτό π κάνουν δεν χρειάζεται συνεχεία αμφισβήτηση και επιπλέον εμάς σαν οπαδούς δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει κιόλας αυτοί π είναι στην ομάδα τόσα θεωρούν τόσα δίνουν για τώρα για το που προορίζεται ξέρει ο λουτσεσκου δεν χρειάζεται να ξέρει κάνεις άλλος.

2 αγοράστηκε πέρυσι, δεν υπάρχει περίπτωση να τον δίνανε πάλι σε αυτά τα λεφτά με την προοπτική που έχει. Μόνο με αρκετά μεγαλύτερο ποσό θα δινόταν.DaRkFeaR έγραψε:Το είδα τώρα που το είπες δεν πιστεύω να δώσουμε 5χαρτιά φίλε για παίχτη 2μπορεί τα νούμερα τα πετάνε έτσι.
Ο Βραζιλιάνος είναι έγκριτος δημοσιογράφος, έχει verified profile στο twitter.
ΈτσιDemir έγραψε:Έπρεπε να πάρουμε κ παίκτη με μεγάλο ποσό ώστε να πουλήσουμε κ ακριβά μια μέρα.. Όταν με το καλό σε 2 χρόνια έρθουν να τον αγοράσουν θα πούμε ότι με 5 τον πήραμε, θέλουμε 20..
Και όσους ενδεκαδάτους πουλήσαμε ή θα πουλήσουμε τους πουλάμε με πάνω από τα λεφτά που δώσαμε: Λούκας, Μακ, Γκάρυ, Τσίιροτ οπότε τα λεφτά που θα ζητήσουμε θα είναι πολλαπλάσια. Να ευχόμαστε να είναι γερός και να προσαρμοστεί γρήγορα και θα βγάλουμε πολλά γούστα.
Σχετικά με το ποσό νομίζω πως κάνουμε ότι κοροϊδεύουμε αν πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα είχε ταβάνι τα 2 αγορά έδωσε 5 για έναν 19χρονο.

joshua αυτό δε λέω ρε φίλε πάνω;
Παρακαλάμε να έρθει πρόταση στον Prijovic 10χαρτιά και δεν δίνει καμιά ομάδα και ξαφνικά το ταβάνι που ξεπουλάμε Cimirot με 2,5(κοψοχρονιά ψάχνουμε και περιμένουμε τον Σουηδό 1 μήνα πήραμε υποτίθεται τον Moulin) τον Rodrigues(που δεν έχει τέτοιος γρήγορος σε ομάδα στην ΣούπερΛίγδα) 3,5χαρτιά και τον δίνει η Galata 30άραΧαρτιά
Είμαστε σοβαροί τώρα είπαμε υπόστηρίζουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και εγώ μέρα νύχτα βλέπω εδώ έξω +++ αν πήραμε τίποτα και τι δώσαμε κτλπ
Τέλος πάντον

Παρακαλάμε να έρθει πρόταση στον Prijovic 10χαρτιά και δεν δίνει καμιά ομάδα και ξαφνικά το ταβάνι που ξεπουλάμε Cimirot με 2,5(κοψοχρονιά ψάχνουμε και περιμένουμε τον Σουηδό 1 μήνα πήραμε υποτίθεται τον Moulin) τον Rodrigues(που δεν έχει τέτοιος γρήγορος σε ομάδα στην ΣούπερΛίγδα) 3,5χαρτιά και τον δίνει η Galata 30άραΧαρτιά
Είμαστε σοβαροί τώρα είπαμε υπόστηρίζουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και εγώ μέρα νύχτα βλέπω εδώ έξω +++ αν πήραμε τίποτα και τι δώσαμε κτλπ
Τέλος πάντον
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 20 Ιουν 2018, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.