Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Λοιπον παω να τν πεσω οτι νεοτερο θα το μαθουμε απο τν παε κ τι ισχυει κ τι οχι ολα τα αλλα στο χορτο καληνυχτα σας με τν νικη αυριο καθαρη ενα 3-0 κ ξανα μιλαμε ....
Σωστός ! Έτσι είναι , πάντα ακούγεται ότι πάμε για κάποιον ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι και πάντα κάτι χαλάει και περνούμε κάποιον υποδιαιστερο .goran 64 έγραψε:Για εμάς τους οπαδούς αδερφέ, που θέλουμε έναν Π.Α.Ο.Κ. να πετάει ψηλότερα απ όλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!!!TheCursed έγραψε:Επισης τα ποσα πηρε γιατι τα πηρε κ αν μας τον δινει ο μανατζερ αυτα παιδια δν μας ενδιαφερουν εμας εμας μας ενδιαφερει να ερθει ο χ ιρανος να βαλει το γκολακι του κ να φωναξουμε γκολ εχουμε ξεχασει να ειμαστε οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ κοιταμε κ ασχολουμαστε με πραγματα π δν εχουν καμια σχεση με το dna του παοκτση η δοιηκηση κανει κ κρινεται οπως κ εμεις εμεις ειμαστε για το πεταλο κ για τν ομαδα μας να τν προστατευουμαι απο τα λαμογια π υπαρχουν κ ειναι πολλα.
Για παράδειγμα γιατί να ικανοποιούμαστε με τα χ γκολάκια του Πέρση χειροκροτώντας (όχι ότι δεν θα το κάνουμε φυσικά, οπωσδήποτε αυτό είναι το χρέος μας στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας) και να μην ζητάμε τα 2 ή 3 Χ χ γκολάκια του Αργεντίνου Bou ή οποιουδήποτε άλλου που είναι εφικτό να αγοραστεί με φραγκάτο Πρόεδρο, ο οποίος θέλει να κάνει την ομάδα μας μια απ τις 20 καλύτερες της Ευρώπης, σύμφωνα μάλιστα με δικές του δηλώσεις??? Πόσα χρόνια θα πρέπει να περιμένουμε γι αυτό/αυτούς τους παίχτες, όταν βλέπουμε πως 4+ χρόνια τώρα είμαστε στο σημειωτόν???
Καλά...Thank's φυσικά, αλλά πιστεύω να σε διαβάζουμε και μετά τις μεταγραφές αδερφέ, ασχέτως αν εγκριθεί απ τους modes το e-message που θα τους στείλεις με τα πιπεράτα εσωτερικά της ομάδας...Τα λες ωραία γιατί...TheCursed έγραψε:χχαχααχα goran ειδες ο καθενας με τα σκαλωματα του χαχααχ θα τα πω να τελειωσουν οι μεταγραφες πρωτα ο θεος κ θα στειλω ενα μαιλ στους μοντς κ αν δν εχουν καποιο θεμα θα το κοινοποιησουν

Οταν λέμε "ακούγεται" , εννοούμε τισ π@π@ριες των ΑΡΔ ? Που δεν έχουν τι να πουλήσουν κ τα γεννάνε ?Tupac έγραψε: Σωστός ! Έτσι είναι , πάντα ακούγεται ότι πάμε για κάποιον ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι και πάντα κάτι χαλάει και περνούμε κάποιον υποδιαιστερο .
Ξέρω γω τι είναι ρε αδερφέ??? Εσύ (λες ότι) ξέρεις...TheCursed έγραψε:γιατι να τς καλυψει φιλοι του δν ειναι?? απλα θεωρησε οτι αυτος εφερε τν ευθυνη η ετσι νμζε....gorannn αστο σ λεω δν μπορουμε να τα πουμε εδω μας βλεπουν κ πολλοι κιολας.goran 64 έγραψε:Εγώ πάλι στις πρόσφατες δηλώσεις του όταν ανέλαβε Πρόεδρος, τον θυμάμαι να παίρνει ο ίδιος την ευθύνη που δεν πουλήθηκε ο Κλάους και μάλιστα ακριβά, λέγοντας ότι έκανε στρατηγικό λάθος επειδή άρεσε στον ίδιο και λειτούργησε σαν οπαδός...Ψέματα έλεγε δηλαδή για να καλύψει τους 23 που λες???TheCursed έγραψε:εμ οταν εχεις 23 ατομα να σ λενε κ σ ξανα λενε ποσο παιχταρας ειναι ο κλαους κ οταν δν εισαι κοντα στν ομαδα αυτα παθαινεις.Κ εβαζε κ 15 γκολ τν χρονια σ λεει αυτος καλος ειναι γιατι να παρω αλλον.
Να βγούμε για ρετσίνα, θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά...Αφού σ αρέσει κι η μαγική μας πόλη...TheCursed έγραψε:μ αρεσει ο τροπος π σκεφτεσαι να βγουμε για ρετσινα εχουμε να πουμε πολλα κ ενας μοντ ομως για να σ πω για το παρεακι να μν τα λεω πολλες φορες εντωμεταξυ ψαχνεις τι γραφω κ απαντας χαχαχαχαgoran 64 έγραψε:Για εμάς τους οπαδούς αδερφέ, που θέλουμε έναν Π.Α.Ο.Κ. να πετάει ψηλότερα απ όλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!!!TheCursed έγραψε:Επισης τα ποσα πηρε γιατι τα πηρε κ αν μας τον δινει ο μανατζερ αυτα παιδια δν μας ενδιαφερουν εμας εμας μας ενδιαφερει να ερθει ο χ ιρανος να βαλει το γκολακι του κ να φωναξουμε γκολ εχουμε ξεχασει να ειμαστε οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ κοιταμε κ ασχολουμαστε με πραγματα π δν εχουν καμια σχεση με το dna του παοκτση η δοιηκηση κανει κ κρινεται οπως κ εμεις εμεις ειμαστε για το πεταλο κ για τν ομαδα μας να τν προστατευουμαι απο τα λαμογια π υπαρχουν κ ειναι πολλα.
Για παράδειγμα γιατί να ικανοποιούμαστε με τα χ γκολάκια του Πέρση χειροκροτώντας (όχι ότι δεν θα το κάνουμε φυσικά, οπωσδήποτε αυτό είναι το χρέος μας στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας) και να μην ζητάμε τα 2 ή 3 Χ χ γκολάκια του Αργεντίνου Bou ή οποιουδήποτε άλλου που είναι εφικτό να αγοραστεί με φραγκάτο Πρόεδρο, ο οποίος θέλει να κάνει την ομάδα μας μια απ τις 20 καλύτερες της Ευρώπης, σύμφωνα μάλιστα με δικές του δηλώσεις??? Πόσα χρόνια θα πρέπει να περιμένουμε γι αυτό/αυτούς τους παίχτες, όταν βλέπουμε πως 4+ χρόνια τώρα είμαστε στο σημειωτόν???
Ο πρώτος διαθέσιμος moderator σας παρακαλώ ας στείλει το e-mail μου στον @The cursed...
Και παρακαλώ ας έρθει μαζί μας για ρετσίνα μόλις το κανονίσουμε, ελπίζω πριν να τελειώσουν οι μεταγραφές...
Καληνύχτα αδερφέ...Ελπίζω να τα πούμε και αύριο και στην συνέχεια...Να είσαι καλά για την ενημέρωση...TheCursed έγραψε:Λοιπον παω να τν πεσω οτι νεοτερο θα το μαθουμε απο τν παε κ τι ισχυει κ τι οχι ολα τα αλλα στο χορτο καληνυχτα σας με τν νικη αυριο καθαρη ενα 3-0 κ ξανα μιλαμε ....
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με Μάξιμουμ 1 και 1,5 εκατομμύριο που δίνεις για αγορά , δεν πρόκειται να φέρεις καλό ποδοσφαιριστή από ένα καλό πρωτάθλημα και σε καλή ηλικία . Θα πρέπει να σκάσεις περισσότερα πως να το κάνουμε . Όταν μαλιστα όπως είπε και ο goran ο πρόεδρος σου θέλει να σε κάνει μία από τις 20 καλύτερες ομάδες στην ΕυρώπηMapogo έγραψε:Οταν λέμε "ακούγεται" , εννοούμε τισ π@π@ριες των ΑΡΔ ? Που δεν έχουν τι να πουλήσουν κ τα γεννάνε ?Tupac έγραψε: Σωστός ! Έτσι είναι , πάντα ακούγεται ότι πάμε για κάποιον ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι και πάντα κάτι χαλάει και περνούμε κάποιον υποδιαιστερο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tupac την Κυρ 08 Ιαν 2017, 03:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρα δεν παμε καν για παικτες απο το πανω ραφι;;αυτο ειναι ακομα χειροτερο..Mapogo έγραψε:Οταν λέμε "ακούγεται" , εννοούμε τισ π@π@ριες των ΑΡΔ ? Που δεν έχουν τι να πουλήσουν κ τα γεννάνε ?Tupac έγραψε: Σωστός ! Έτσι είναι , πάντα ακούγεται ότι πάμε για κάποιον ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι και πάντα κάτι χαλάει και περνούμε κάποιον υποδιαιστερο .
Ο Π.Α.Ο.Κ. του Ιβαν δε πρεπει να κινειται για περιπτωσεις λαχειων παρ ελχιστων περιπτωσεων.Πρεπει ν αποκτα παικτες ετοιμους που να εμπνεουν σιγουρια.
Με λιγα λογια πρεπει να ανεβει το μπατζετ πρεπει ν δωσει λεφτα πολλα να φερει αυτους που ΔΕΝ ερχονται Ελλαδα.
Ολα τα αλλα ειναι μετριοτητες κι ν χαμε ν λεγαμε.εκτος αν ειναι να ριξουμε τις απαιτησεις μας.και επιτελους να σταματησουμε να ευλογουμε τα γενια μας κι ας κοιταμε την αληθεια στα ματια και ας ποναει..
Tupac k Indio
Ολοι μας θα θέλαμε καλύτερους παίχτες. Κ λογικά οι καλύτεροι είναι κ ακριβότεροι. Δεν αναφέρομαι στο τι θα θέλαμε. Αυτό που λέω είναι το εξής:
Οταν η μεγαλύτερες αγορές μας είναι 1-1.5 μύριο ,με τους περισσότερους (ειδικά φέτος) να έχουν έρθει ελεύθεροι, πως να περιμένω ότι ξαφνικά θα αρχίσουμε να σκάμε 5 μύρια για 1 παίχτη ?
Δεν λέω να μην γίνει. Λέω πως δεν το περιμένω να γίνει. Προφανώς κ θα αλλάξω γνώμη αν δω να γίνονται σιγά-σιγά διαφορετικές κινήσεις.
Ολοι μας θα θέλαμε καλύτερους παίχτες. Κ λογικά οι καλύτεροι είναι κ ακριβότεροι. Δεν αναφέρομαι στο τι θα θέλαμε. Αυτό που λέω είναι το εξής:
Οταν η μεγαλύτερες αγορές μας είναι 1-1.5 μύριο ,με τους περισσότερους (ειδικά φέτος) να έχουν έρθει ελεύθεροι, πως να περιμένω ότι ξαφνικά θα αρχίσουμε να σκάμε 5 μύρια για 1 παίχτη ?
Δεν λέω να μην γίνει. Λέω πως δεν το περιμένω να γίνει. Προφανώς κ θα αλλάξω γνώμη αν δω να γίνονται σιγά-σιγά διαφορετικές κινήσεις.
Το καλό με τον Ιρανό είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί άμεσα. Μιλάμε από το επόμενο ματς. Επίσης ξέρει και τις λακούβες των ελληνικών γηπέγων και πως παίζουν οι ομάδες της λίγκας.
Από την άλλη, από το λίγο που έχω παρακολουθήσει τον παίκτη τις έχω τις αμφιβολίες μου αν μπορεί να σταθεί σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ με απαιτήσεις, πίεση και συναγωνισμό. Θα το δούμε στο χόρτο, και για μένα το καλύτερο σενάριο είναι να βοηθήσει να ανεβούν και οι άλλοι επιθετικοί (βλέπε Κλάους). Ο Κουλούρης πχ που μπήκε αλλαγή προχτες άλλαξε όλο το ματς, σούταρε στη φάση που το έχασε ο Τζάλμα, δημιούργησε. Τον θέλεις τον 20χρονο Κουλούρη να έχει τον συναγωνισμό του για την θέση 9 και όχι να παίζει ελλείψει άλλου.
Από την άλλη, από το λίγο που έχω παρακολουθήσει τον παίκτη τις έχω τις αμφιβολίες μου αν μπορεί να σταθεί σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ με απαιτήσεις, πίεση και συναγωνισμό. Θα το δούμε στο χόρτο, και για μένα το καλύτερο σενάριο είναι να βοηθήσει να ανεβούν και οι άλλοι επιθετικοί (βλέπε Κλάους). Ο Κουλούρης πχ που μπήκε αλλαγή προχτες άλλαξε όλο το ματς, σούταρε στη φάση που το έχασε ο Τζάλμα, δημιούργησε. Τον θέλεις τον 20χρονο Κουλούρη να έχει τον συναγωνισμό του για την θέση 9 και όχι να παίζει ελλείψει άλλου.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου φιλε μου απλως αυτο που μ εκνευριζει ειναι οτι αε μια θεση που η ομαδα ποναει για χρονια και ειδικα φετος το ξερουν και οι πετρες και μιλαμε για μια θεση που χαριζει μεχρι κι τιτλουα η ΠΑΕ δεν κανει νοιγμα και φερνει εναν Ιρανο απο τον Πανιωνιο που δεν υπηρχε καν στο καδρο κατι μηνες πριν κι ΚΥΡΙΩΣ αν εμπαινε καποιος στο φορουμ μετα τον αγιαξ ας πουμε κι ελεγε οτι θ παρουμε εναν απο Πανιωνιο θα ελεγαν αποκλειεται ολοι.Mapogo έγραψε:Tupac k Indio
Τι να πω ισως εχω καει απο Κουτσιανικουλη Φιλομενο Παπαδοπουλο Χατζηισαια Σκονδρα και φυσαω κι το γιαουρτι.Ισως παλι να χω δικιο.Ιδωμεν.
Λοιπόν, μάλλον απόψε μετά το μάτς του Πανιωνίου ανακοινώνεται ο Ιρανός.
Καποια στιγμη ομως πρεπει να καταλαβουμε πως λειτουργει αυτο το ρημαδι που λεγεται ποδοσφαιρο και τι κανονες εχει. Μερικες φορες, ακομα και αν εχεις λεφτα, τα χερια σου ειναι δεμενα. Δεν σημαινει οτι καποιος ειναι τσιγκουνης, σημαινει απλα οτι δεν μπορεις να κανεις οτι θελεις γιατι η ζωη δεν ειναι ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι, πως να το κανουμε δηλαδη? Απο το οτι εχουμε με κανουμε με ζωντανους ανρθωπους που σημαινει οτι εχουν αποψη για το αν θελουν να ερθουν εδω 'η οχι, μεχρι αυτο το ρημαδι το ffp που εχει εξηγηθει εδω μεσα απειρες φορες και δεν σε αφηνει να κανεις οτι γουσταρεις. Καλο ειναι να ζηταμε εμεις οι οπαδοι τα μεγαλεια για την κ@υλ@ μας, αλλα να κατανοησουμε και 5 πραγματα ρε παιδι μου. Εγω δεν πιστευω οτι το Σαββιδεικο ειναι τσιγγουνηδες (αν και καθε πλουσιος ειναι
) ουτε οτι δεν εχει λεφτα να παρει 3 παιχτες καλους. Αντιθετα αυτο που παρατηρω ειναι οτι ΔΕΝ κανουν οτι γουσταρουν πλεον και εχουν συμμαζευτει στο που θα σκορπισουν τα λεφτα σε μεταγραφες (συμμφωνα με το ffp) και χαιρομαι για αυτο. Γιατι στο τελος δεν θα την πληρωσει ο συλλογος, οτι και να γινει, γιατι θα ειναι σε θεση να αυτοσυντηρειται. Τα βηματα προς τα εμπρος γινονται απλως ειναι μικρα ακομα για εμας.
Το οτι βγαλαμε φετος 14 μυρρια περιπου απο μεταγραφες δεν σημαινει οτι εχουμε και 14 μυρρια να ξοδεψουμε, σημαινει οτι μολις καταφεραμε να κλεισουμε τις τρυπες προηγουμενων ετων. Τα 1,5 που δινουμε για αγορες ειναι μια χαρα αρκει παντα να πουλαμε στα 4+. Του χρονου οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 2.5 (οι πωλησεις αντιστοιχα) και τον επομενο χρονο οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 3.5 κτλ κτλ. Ετσι παει το πραγμα και ετσι πρεπει να παει. Γιατι αν παμε κατευθειαν στα 5.5 μεταγραφες και αυριο-μεθαυριο την κανουν οι Σαββιδηδες, να δουμε ποσο πολυ θα τρεξουμε να καλυψουμε τις τρυπες. Το καλο του ΠΑΟΚ με ενδιαφερει, οχι το να κανω εγω την καυλα μου πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Ηρεμα παιδια, καλοι παιχτες ερχονται συνεχεια. Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι η φετινη ομαδα ειναι καλυτερη απο την περσινη. Και η περσινη ηταν καλυτερη απο την προπερσινη. Πλεον εχουμε μπει σε εναν δρομο να γινομαστε καλυτεροι καθε χρονο. Αυτος δεν ειναι ο βασικος στοχος μας? Η ομαδα ειναι πολυ καλη αυτη την στιγμη, εχει καλο κορμο, καλοι παιχτες θα ερθουν και τον Γεναρη, και ακομα καλυτεροι το καλοκαιρι (εκει πιστευω θα δουμε αυτες τις 2-3 μεταγραφες που ολοι θελουμε). Τα καλυτερα ερχονται μπροστα μας, να προετοιμαστουμε και εμεις οπως πρεπει για να μπορεσουμε να τα χαρουμε και οπως πρεπει.

Το οτι βγαλαμε φετος 14 μυρρια περιπου απο μεταγραφες δεν σημαινει οτι εχουμε και 14 μυρρια να ξοδεψουμε, σημαινει οτι μολις καταφεραμε να κλεισουμε τις τρυπες προηγουμενων ετων. Τα 1,5 που δινουμε για αγορες ειναι μια χαρα αρκει παντα να πουλαμε στα 4+. Του χρονου οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 2.5 (οι πωλησεις αντιστοιχα) και τον επομενο χρονο οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 3.5 κτλ κτλ. Ετσι παει το πραγμα και ετσι πρεπει να παει. Γιατι αν παμε κατευθειαν στα 5.5 μεταγραφες και αυριο-μεθαυριο την κανουν οι Σαββιδηδες, να δουμε ποσο πολυ θα τρεξουμε να καλυψουμε τις τρυπες. Το καλο του ΠΑΟΚ με ενδιαφερει, οχι το να κανω εγω την καυλα μου πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Ηρεμα παιδια, καλοι παιχτες ερχονται συνεχεια. Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι η φετινη ομαδα ειναι καλυτερη απο την περσινη. Και η περσινη ηταν καλυτερη απο την προπερσινη. Πλεον εχουμε μπει σε εναν δρομο να γινομαστε καλυτεροι καθε χρονο. Αυτος δεν ειναι ο βασικος στοχος μας? Η ομαδα ειναι πολυ καλη αυτη την στιγμη, εχει καλο κορμο, καλοι παιχτες θα ερθουν και τον Γεναρη, και ακομα καλυτεροι το καλοκαιρι (εκει πιστευω θα δουμε αυτες τις 2-3 μεταγραφες που ολοι θελουμε). Τα καλυτερα ερχονται μπροστα μας, να προετοιμαστουμε και εμεις οπως πρεπει για να μπορεσουμε να τα χαρουμε και οπως πρεπει.
Εφόσον είναι επιλογή προπονητή και τ.δ. τότε η μεταγραφή είναι εντάξει.Πιστεύω στον Ίβιτς και τις επιλογές του.
Εγώ βλέπω να κάνουμε έξι με επτά μεταγραφές και τέσσερις με πέντε αποδεσμεύσεις μέχρι το τέλος του μήνα.
Ο Ιβάν δεν θα αφήσει έτσι την ομάδα και τον προπονητή.Με τίποτα.Θα με θυμηθείτε σύντομα.
Εγώ βλέπω να κάνουμε έξι με επτά μεταγραφές και τέσσερις με πέντε αποδεσμεύσεις μέχρι το τέλος του μήνα.
Ο Ιβάν δεν θα αφήσει έτσι την ομάδα και τον προπονητή.Με τίποτα.Θα με θυμηθείτε σύντομα.
Σύμφωνοι 100%. Κ εγώ το καλοκαίρι ήθελα φορ για βασικό κ ακόμα πιστεύω πως αν το είχαμε πάρει, τώρα θα ήτανε όλα αλλιώς. Στη φάση που είμαστε όμως, με τον Κλάους ντιπ ανύπαρκτο , πιστεύω ότι χρειαζόμεστα κάτι άμεσα. Εντελώς άμεσα. Δεν θεωρώ τον Ανσά το σούπερ-ντούπερ φορ , αλλά ελπίζω ότι θα βοηθήσει ΑΜΕΣΑ. Το καλοκαίρι , με περισσότερες επιλογές , κ με πιο καθαρό το τοπίο , βλέπουμε.Indio έγραψε: Καταλαβαινω το σκεπτικο σου φιλε μου απλως αυτο που μ εκνευριζει ειναι οτι αε μια θεση που η ομαδα ποναει για χρονια και ειδικα φετος το ξερουν και οι πετρες και μιλαμε για μια θεση που χαριζει μεχρι κι τιτλουα η ΠΑΕ δεν κανει νοιγμα και φερνει εναν Ιρανο απο τον Πανιωνιο που δεν υπηρχε καν στο καδρο κατι μηνες πριν κι ΚΥΡΙΩΣ αν εμπαινε καποιος στο φορουμ μετα τον αγιαξ ας πουμε κι ελεγε οτι θ παρουμε εναν απο Πανιωνιο θα ελεγαν αποκλειεται ολοι.
Τι να πω ισως εχω καει απο Κουτσιανικουλη Φιλομενο Παπαδοπουλο Χατζηισαια Σκονδρα και φυσαω κι το γιαουρτι.Ισως παλι να χω δικιο.Ιδωμεν.
Mapogo συμφωνοι απλως τρελαινομαι γιατι οι αλλοι ειναι χωμα.Με σοβαρο παικτη τους κανεις κηδειες ιστορικες επισης ιστορικοταρη ευκαιρια να παμε στους 16 κι να πετυχουμε κατι σπουδαιο αγωνιστικα στην 5ετια Ιβαν.Μια ωθηση θελουμε και ειδικα χωρις γκαρυ θελει προσοχη.τεσπα ελπιζω να πανυγυριζουμε ολοι παρεα τα γκολ του.