Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν είναι μόνο να ρθει άλλος αλλά και το ποιος έρχεται. Στον ΠΑΟΚ των πολλών εκατομυρίων του Σαββίδη η εναλλακτική είναι ο ΓΧ.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ βλέπω βελτίωση σε πολλά πράγματα, όπως η μετάβαση από άμυνα σε επίθεση, η προσπάθεια να παιχτεί κάθετο ποδόσφαιρο, να διακρίνονται οι ρόλοι στα χαφ, να βγαίνουν οι πλάγιοι μπακ ισορροπημένα για όβερλαπ, οι αλληλοκαλύψεις που τρέχουν να κάνουν τα εξτρεμ αλλά και τα χαφ και άλλα πολλά. Βλέπω επίσης απειρία, τόσο από παίχτες όσο και από προπονητή, πολλά προσωπικά λάθη, περιπτώσεις παιχτών που υπολείπονται σε ποιότητα, ύψος, δύναμη, ταχύτητα κλπ. Βλέπω και έλλειψη σε παίχτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, σε όλες τις γραμμές από το τέρμα, μέχρι και το φόρ. Αλλά δεν με καίει και τόσο να φύγει ο Τούντορ. Δεν είναι αυτοσκοπός της ζωής μου. Ούτως ή άλλως κορμό με πιτσιρικάδες του είπανε να φτιάξει φέτος. Σαν τι να τον διώξουν? Σαν αποτυχημένο, επειδή βάζει πιτσιρικάδες και δοκιμάζει σχήματα? Πως αλλιώς θα φτιάξει αυτό που του ζητήσανε?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

μια ερωτηση ,,
χτες υπαρχει καποιος που να μην αμτιληφθηκε την ποιοτικη υπεροχη του ΠΑΟΚ σε ροστερ?
δηλαδη για να κριθει ο προπονητης πρεπει να εχει το τελειο ροστερ?
απο οσες ομαδες εχουμε χασει βαθμους εχουμε δεκαπλασιο ως διπλασιο μπατζετ..
δεν ειναι εμφανες οτι η ομαδα δεν εχει ταυτοτητα?
υπαρχει μια βαση?η μονη βαση ειναι τα γκολ απο στημενα που τρωμε σα να ηταν φυστικια..
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

spyretto έγραψε:
Και ποτε καλυτέρευε η ομάδα τέλη Γενάρη για να καλυτερεύσει τώρα. Μέτρια ομάδα έφτιαξες, μέτριο προπονητή έφερες. Δεν τα λυπάσαι τα λεφτά του Ιβαν να φερει ακριβό προπονητή όπως πρόπερσι και να τον βρίζουν σε 3 μήνες κι αυτόν; Αφού δεν δίνει μεγάλο μπάτζετ για να φτιαχτεί ομάδα.
Κάτσε με τον Τούντορ να βγει η χρονιά και βλέπουμε.
Αγορι μου καλο τι μπατζετ ηθελες;;; Εχεις παρει γραμμη οτι το "" μαγαζι-γωνια'"" εχει εσοδα που δεν φτανουν να καλυψουν ουτε το κοστος του μισου μπατζετ και οτι ολα τα υπολοιπα ειναι απο την τσεπη του Σαββιδη;;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

nothu έγραψε:Βρε ας φύγει κι αυτός να τελειωνουμε. Μιλάμε είμαστε άρρωστοι. 100 προπονητές σε 5 χρόνια να αλλάξουμε δε θα χορτασουμε. Να ερθει ο επόμενος για να φύγει μετα παλι. Κάθε 3 μηνες το ίδιο παραμύθι.
Αφού μόνο "εμείς" ξέρουμε...

SM-G920F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:6 μηνες μετα δεν εχει καταλαβει τι συστημα θελει να παιξει, ποιοι παικτες ειναι για ποια θεση, πως εγινε ρομπα μολις μπηκε ο Ζαιρο και τους εκανε ανω κατω, πως ο κλαους φετος θυμιζει παλαιμαχο, πως ο μπερμπατοφ ειναι σεντερ φορ (παιζει να ειναι ο μονος προπονητης στον πλανητη που δεν το ξερει), πως ο μακ δεν ειναι φορ και πως ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ.
θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις εσυ ποιον θα έβγαζες για να βάλεις βασικο τον ζάιρο .... τον μακ ? η τον γκάρι? :shock:
Πανευκολο. Κλαους. Ζαιρο επιτελικο με Μπερμπατοφ μπροστα και στα ακρα Μακ με Γκαρι. Αλλα τι ξερω εγω, ενας απλος οπαδος ειμαι.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ariskatiforos έγραψε:μια ερωτηση ,,
χτες υπαρχει καποιος που να μην αμτιληφθηκε την ποιοτικη υπεροχη του ΠΑΟΚ σε ροστερ?
δηλαδη για να κριθει ο προπονητης πρεπει να εχει το τελειο ροστερ?
απο οσες ομαδες εχουμε χασει βαθμους εχουμε δεκαπλασιο ως διπλασιο μπατζετ..
δεν ειναι εμφανες οτι η ομαδα δεν εχει ταυτοτητα?
υπαρχει μια βαση?η μονη βαση ειναι τα γκολ απο στημενα που τρωμε σα να ηταν φυστικια..
Ε πως ? Χωρίς Ινιέστα , Μέσι Ιμπρα νικιέται η Καλλονη ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:ποιος ακριβως εισαι εσυ ρε παλικαρε που θα πεις ποιος ειναι ο μικροκοσμος μου?
ποιος εισαι εσυ που μου λες οτι ειμαι ζαβλακας παγιδευμενος σε ραδιο,εφημεριδες και σαιτ?
ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις οτι λειπω και δεν ειμαι στο σπιτι του ΠΑΟΚ?

αν θες να μιλησεις για τον εαυτο σου πες οτι θες
για τους αλλους δεν εχεις κανενα δικαιωμα να εκφραζεις τιποτα
εκτος αν σε χρισαμε τον μεγαλο ΠΑΟΚαρχη και δεν το ξερω
εσύ γιατί θίχτηκες παιχταρά μου; είπε κανείς ότι αναφέρομαι στην αυτού μεγαλειότης σου; θεωρώ ότι όταν σου είπα ότι έχεις παντα δίκαιο, κάτι τέτοια θα ήταν αδιάφορα για εσένα... ή πλέον μας "απαγορεύεις" και τις γενικόλογες εκτιμήσεις; να ξέρουμε τι θέλεις να απαντάμε ανάλογα ή καθόλου... :roll:
desperando έγραψε:
nothu έγραψε:Στα δύσκολα πάντως οι παίχτες στον προπονητή τρεξαν να πανηγυρισουν
και καποιος απ αυτους δεν ξαναβγηκε απο την 11αδα σερνονταν δε σερνονταν
να υποθέσω αναφέρεσαι στο Μυστακίδη ε; :lol:

Εικόνα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:Εγω λεω να φυγει, να παρει μαζι του εκ των πραματων και τον Άρνεσεν και να μας αφήσει να συνεχίσουμε να ζούμε στο μικρόκοσμο που τόσα χρόνια έχουμε μάθει. μεγάλος ΠΑΟΚ μονο στα λόγια είμαστε.
Αμα σου πω οτι εισαι στον κοσμο σου θα με μπαναρεις παλι???
Ποιον μικροκοσμο μας ρε φιλε, παλι εμεις φταιμε?>?? Επειδη ο αλλος μας εχει σπασει τα νευρα και η ομαδα δε βλεπεται μετα απο 6 μηνες??? Επειδη αχρηστεψε τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ??? Επειδη εβαλε εναν τερματοφυλακα που ηρθε 2 μερες πριν στην ομαδα βασικο?
Ναι ο κοσμος φταιει
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ο καθενας εχει μια συγκεκριμενη αποψη για το πως θα ηθελε να παιζει η ομαδα.

Σας δινεται λοιπον αυτος ο ΠΑΟΚ με αυτους τους παιχτες, με τα "κουσουρια" που εχει ο καθενας τους, με την πιεση που παντα υπηρχε στον συλλογο με με με με, για να παιξει τον συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου που εσεις θελετε. Ειστε τοσο σιγουροι οτι εξασφαλισμενα καθε αγωνιστικη η ομαδα θα ....... και θα δερνει?

Hint: η λεξη κλειδη ειναι το "εξασφαλισμενα"
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όποιος και να έρθει, αν ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός δεν ξεκαθαρίσει τα θέλω του, πάλι κυνηγημένος θα φύγει.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

https://www.facebook.com/11696706168021 ... 967255877/
δε μπορω να βρω αλλη πηγη οποιος μπορει ας το δει..
ειναι οταν μπαινουν οι ομαδες για προθερμανση και ειναι στιγμιοτυπο του μπερμπατοφ ο οποιος δειχνει φανερα τη δυσφορια του..λεει πολλα και θα καταλαβουμε γιατι πηρε κοκκινη...
ηρθε ο τυχαιος να ξενερωσει τη παικτουρα..που ουτε στον υπνο μας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Δευ 25 Ιαν 2016, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τι εγινε ρε παιδια χαθηκαν οι στοχοι της χρονιας,μετα το χθεσινο παιχνιδι.
ΜΕΘΑΥΡΙΟ παιζουμε ΚΥΠΕΛΛΟ, που ειναι ο βασικος μας στοχος- τιτλος(πρωτιστως ειναι η εξοδος στα προκριματικα του Τσουλου στα πλει οφ, το οποιο ακομη αργει)και εμεις για αλλη μια φορα αναλωνομαστε σε διαφορα.Ενταξει ολους μας πειραξε η ηττα ομως συνεχιζουμε.Απο τον Φεβρουαριο θα παιζουμε καθε βδομαδα παιχνιδι και οχι καθε 3-4 μερες,αλλα 7 μερες.Παιξαμε σε 19 μερες 6 παιχνιδια και εχουμε αλλα 2 σε 6 μερες.
Θελω να σε δω απο δω και περα(Φεβρουαριο) με φυσιολογικο χρονο αποστασης αγωνων, να τους κανεις να μπαινουν και να πνιγουν τον αντιπαλο με οποιο συστημα επιλεξεις.Σε μενα τα δειγματα γραφης που εχεις δειξει σε καποιους αγωνες ειναι θετικα.
Και ναι σε κανεναν δεν καναμε στοιχειωδες υπομονη,σε κανεναν.Ουτε σεζον δεν εβγαλε κανεις, τι να λεμε τωρα.
Αφου ειδαμε και τα αποτελεσματα που ειχε το διωξιμο, καθε τετοια σχεδον εποχη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ariskatiforos έγραψε:https://www.facebook.com/116967061680210/videos/1027876967255877/
δε μπορω να βρω αλλη πηγη οποιος μπορει ας το δει..
ειναι οταν μπαινουν οι ομαδες για προθερμανση και ειναι στιγμιοτυπο του μπερμπατοφ ο οποιος δειχνει φανερα τη δυσφορια του..λεει πολλα και θα καταλαβουμε γιατι πηρε κοκκινη...
ηρθε ο τυχαιος να ξενερωσει τη παικτουρα..που ουτε στον υπνο μας..
Μη λες τετοια γιατι "ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα". Δηλαδη επειδη εχουμε σκασει που δεν μπορουμε να δουμε τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΜΩΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ Τουνδορ, βαζουμε τον ΠΑΟΚ κατω!
Φυγε μονος σου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά από τριάντα τόσα παιχνίδια η ομάδα ακόμη δεν έχει βρει κάποιο τρόπο ανάπτυξης, ενώ στα στημένα εξακολουθεί να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”