Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Πρόστιμο στους τουρίστες και καθάρισμα της κεδ, αλλιώς φέρε και 11 Μπερμπάτοφ, τίτλο δεν βλέπεις, 4 βαθμούς θα παίρνει ο άλλος τη νίκη αν χρειαστεί.
Αδερφε , ουτε προστιμα ουτε τιποτα.... Μονο οταν θα διαλυθει η χαβουζα της ΕΠΟ και της ΚΕΔ , θα δουμε προκοπη...
Εδω ο αλλος εχει φτιαξει ολοκληρη στρατια απο ομαδες που τις αβανταρει με δανεικους παικτες ..[Περυσι αποφασισε οτι ο ρουλης πρεπει να μεινει κατηγορια και μεταμορφωσε κατοπιν εντολων τον ρουλη σε Μπαρτσα...
Θες και το τελευταιο ? Εδω και καιρο η ΔΕΚΟ κανει αγωνιστικη κοιλια - πραγμα απολυτως φυσιολογικο παγκοσμιως- και εχθες καθαρισε με συνοπτικες διαδικασιες ....
Τα "ρεκορ " των 3 χρονων χωρις κοκκινη και των 2,5 ετων χωρις πεναλντυ δεν γκρεμιζονται ακομα και 11 κλωνους του Μεσι να φερεις .....
Εδω ο αλλος εχει φτιαξει ολοκληρη στρατια απο ομαδες που τις αβανταρει με δανεικους παικτες ..[Περυσι αποφασισε οτι ο ρουλης πρεπει να μεινει κατηγορια και μεταμορφωσε κατοπιν εντολων τον ρουλη σε Μπαρτσα...
Θες και το τελευταιο ? Εδω και καιρο η ΔΕΚΟ κανει αγωνιστικη κοιλια - πραγμα απολυτως φυσιολογικο παγκοσμιως- και εχθες καθαρισε με συνοπτικες διαδικασιες ....
Τα "ρεκορ " των 3 χρονων χωρις κοκκινη και των 2,5 ετων χωρις πεναλντυ δεν γκρεμιζονται ακομα και 11 κλωνους του Μεσι να φερεις .....

Δυστυχώς Μεγάλε Λευκέ δεν θα μάθουμε ποτέ ούτε εάν ο Ιβάν μπορεί ούτε πως θα το προσπαθήσει και πότε να καθαρίσει τη λίγδα. Μόνο εκ του αποτελέσματος. Σε ζάππινγκ πάντως χθες βλέπω να ξεκινάει το δεύτερο 1-1 στο τηγάνι και λέω σε φίλο "εάν είναι έτσι μέχρι το 70' θα δώσει πέναλτυ"...δυστυχώς συμφώνησε και δεν μπήκε στοιχηματάκι...
Πάντως δεν τον έχω για λακαμά να αφήσει αυτή τη βρώμα να του χαντακώσει τα φράγκα που βάζει (συν το εγωιστικό) ούτε τόσο ανήμπορο, καθώς ήξερε που μπαίνει και τι θα συναντήσει συν οτι το σύστημα όταν απειλείται, βγάζει νύχια.
Χώρια τα πέναλτυ, χώρια τα παραρτήματα, χώρια οι δανεικοί, τώρα πια και οι μελλοντικοί δανεικοί δουλεύουν για αυτόν (άξια μεταγραφή αγορίνα μπακάκι)
Πάντως δεν τον έχω για λακαμά να αφήσει αυτή τη βρώμα να του χαντακώσει τα φράγκα που βάζει (συν το εγωιστικό) ούτε τόσο ανήμπορο, καθώς ήξερε που μπαίνει και τι θα συναντήσει συν οτι το σύστημα όταν απειλείται, βγάζει νύχια.
Χώρια τα πέναλτυ, χώρια τα παραρτήματα, χώρια οι δανεικοί, τώρα πια και οι μελλοντικοί δανεικοί δουλεύουν για αυτόν (άξια μεταγραφή αγορίνα μπακάκι)
- theodorsalonika
ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ ΑΣΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ..αφου βλεπεις τι γινετε εδω στην Ελλαδα.. 

δεν κατανοώ την παραπάνω φωτο. δλδ δεν κατάλαβα, δεν έχει δικαίωμα ο Πρόεδρος κτλ να τρώνε με τον εκάστοτε Προπονητή της ομάδας; τι αρρωστημένη προπαγάνδα είναι αυτή;
δεν νομίζω ποτέ ο ΠΑΟΚ να βρεί την ηρεμία του....κριμα, πραγματικά κριμα.....άξιοι της μοίρας μας.......
δεν νομίζω ποτέ ο ΠΑΟΚ να βρεί την ηρεμία του....κριμα, πραγματικά κριμα.....άξιοι της μοίρας μας.......
- Pastor_of_Muppets
Γράφω εδώ αν και επειδή θα πιάσω διάφορα θέματα ίσως θα κόλλαγε και σε άλλο topic.
Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω σχέση με βόρεια Ελλάδα. Είμαι ΠΑΟΚ γιατί έτσι γούσταρα μικρός, όταν το 1/3 της οικογένειας προσπαθούσε να με πείσει να γίνω γάβρος, το άλλο 1/3 βάζελος και το υπόλοιπο ΑΕΚ!
Βάζοντας αυτό ως πρόλογο, διερωτώμαι το εξής. Οι πολιτικοί σας εκεί πάνω είναι μόνο χαλλλλλλλαρά;;;
-Μην προσβληθεί κανείς, γιατί εμένα το λλλλι μου και το ννννι μου στολίζουν τη φωνή μου-.
Ήρθε ένας άνθρωπος (για μένα σωτήρας) και θέλει να δώσει ζεστά 11.5 χαρτιά για τα χρέη και τον τρενάρουν, ενώ το προπονητικό στη Θέρμη σκάλωσε επειδή κάποιοι έτσι γούσταραν.
Άνω τελεία (sic).
αεκάκι:
άρθρο 44, χρεωκοπία (2 φορές φέσι, 2 φορές καπέλο τα χρέη της σε όλους μας).
ΣΗΚΩΝΕΙ ΝΕΟ (και κιτς) ΓΗΠΕΔΟ με 30.000.000 από την περιφέρεια (ναι-ναι, η αεκ που χρώσταγε και καφέδες)!
Μέχρι και στάσεις λεωφορείων λένε ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ήδη!
γάβρος:
Ευνοική ρύθμιση χρεών μόνο για πάρτη του στα mid 90s!
βάζελος:
Αδειοδοτείται ενώ τρώει άκυρο από UEFA και η είδηση που διάβασα σήμερα:
Και στον ΠΑΟΚ όλα στον αέρα να περιμένουν, ο Δώνης ζητάει αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ, ενώ δικαιώθηκε από δικαστήριο που είχε παράνομη σύνθεση (!!!) και εμείς περιμένουμε τον Ιβάν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για όλους μας...
Οι σύνδεσμοι, πέρα από το να ρίχνουν άκυρο στη συνάντηση με Ιβάν και να βγάζουν ανακοινώσεις για Πάμπλο, Κάτσε κλπ, δε μπορούν να βγάλουν μια κοινή ανακοίνωση για όλα αυτά;;;
Διότι κάποια στιγμή θα ξανάρθουν εκλογές και πιστέψτε με, όλοι οι πολιτικάντηδες εκεί πάνω δε νιώθουν καμία πίεση στον κόρφο τους από το λαό του ΠΑΟΚ.
Και αυτοί κατ' εμέ θα έπρεπε να πιέζουν καταστάσεις...
Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω σχέση με βόρεια Ελλάδα. Είμαι ΠΑΟΚ γιατί έτσι γούσταρα μικρός, όταν το 1/3 της οικογένειας προσπαθούσε να με πείσει να γίνω γάβρος, το άλλο 1/3 βάζελος και το υπόλοιπο ΑΕΚ!

Βάζοντας αυτό ως πρόλογο, διερωτώμαι το εξής. Οι πολιτικοί σας εκεί πάνω είναι μόνο χαλλλλλλλαρά;;;
-Μην προσβληθεί κανείς, γιατί εμένα το λλλλι μου και το ννννι μου στολίζουν τη φωνή μου-.
Ήρθε ένας άνθρωπος (για μένα σωτήρας) και θέλει να δώσει ζεστά 11.5 χαρτιά για τα χρέη και τον τρενάρουν, ενώ το προπονητικό στη Θέρμη σκάλωσε επειδή κάποιοι έτσι γούσταραν.
Άνω τελεία (sic).
αεκάκι:
άρθρο 44, χρεωκοπία (2 φορές φέσι, 2 φορές καπέλο τα χρέη της σε όλους μας).
ΣΗΚΩΝΕΙ ΝΕΟ (και κιτς) ΓΗΠΕΔΟ με 30.000.000 από την περιφέρεια (ναι-ναι, η αεκ που χρώσταγε και καφέδες)!
Μέχρι και στάσεις λεωφορείων λένε ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ήδη!
γάβρος:
Ευνοική ρύθμιση χρεών μόνο για πάρτη του στα mid 90s!
βάζελος:
Αδειοδοτείται ενώ τρώει άκυρο από UEFA και η είδηση που διάβασα σήμερα:
Μάλιστα!Σε ογδόντα δόσεις θα ξεχρεώσει το ΟΑΚΑ!
Άλλο κράτος στην Αθήνα και είναι ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να χτίσει το γήπεδο της με την Πολιτεία συνοιδοπόρο σε αυτή την προσπάθεια. Σήμερα μάθαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεχρεώσει την οφειλή του στο ΟΑΚΑ με δόσεις... Κωτσόβολου!
Στο κρατικό γήπεδο η πράσινη ΠΑΕ χρωστά ένα εκατομμύριο ευρώ. Συμφωνήθηκε να ξοφλήσει το χρέος σε 80 (!!!!) δόσεις. Κάτι παραπάνω από 10.000 ευρώ το μήνα δηλαδή. Και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν ακόμη να πληρώσουν 11,5 εκατομμύρια ευρώ ζεστά στο κράτος. Είπατε τίποτε;;;
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paokrevolution.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5232.html
Και στον ΠΑΟΚ όλα στον αέρα να περιμένουν, ο Δώνης ζητάει αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ, ενώ δικαιώθηκε από δικαστήριο που είχε παράνομη σύνθεση (!!!) και εμείς περιμένουμε τον Ιβάν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για όλους μας...
Οι σύνδεσμοι, πέρα από το να ρίχνουν άκυρο στη συνάντηση με Ιβάν και να βγάζουν ανακοινώσεις για Πάμπλο, Κάτσε κλπ, δε μπορούν να βγάλουν μια κοινή ανακοίνωση για όλα αυτά;;;
Διότι κάποια στιγμή θα ξανάρθουν εκλογές και πιστέψτε με, όλοι οι πολιτικάντηδες εκεί πάνω δε νιώθουν καμία πίεση στον κόρφο τους από το λαό του ΠΑΟΚ.
Και αυτοί κατ' εμέ θα έπρεπε να πιέζουν καταστάσεις...
θα επρεπε να τον αφησουν να φάει μονος και μετά να τον στειλουν να πλύνει και τα πιάτα.τι δεν καταλαβαίνεις?
Ελπίζω ότι μετά και το τελευταίο με τον Δώνει, θα αναγκαστεί να ασχοληθεί πιό ενεργά
Μπα το τελευταίο με τον Δώνη νομίζω πως μάλλον δική του απόφαση ήταν. Το να μην πληρωθεί δηλαδή.
Αν ήταν να αντιδράσει φαντάζομαι θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα, κράζοντας ή διώχνοντας όσους ευθύνονται για το Δώνη!?
Αν ήταν να αντιδράσει φαντάζομαι θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα, κράζοντας ή διώχνοντας όσους ευθύνονται για το Δώνη!?
Θα πρεπει ο σαββιδης να βγει να τα πει ον καμερα δυναμικα να χτυπήσει τα χερια στο τραπεζι να βγει να πει κ να απειλησει να μας βγαλει κ μας τους οπαδους μπροστά !
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ Κ ΟΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ!ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΟΠΑΔΟΥ!ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ!
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ Κ ΟΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ!ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΟΠΑΔΟΥ!ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ!
Ετσι πως ειναι το κλιμα αυτη την στιγμη παιζει να ξεσπασει εμφυλιος μεταξυ μας αν κανει κατι τετοιο....
Το χρονικο διαστημα καλοκαιρι 12- δεκεμβριο 14 το χαρακτηριζει μια και ΜΟΝΟ ΜΙΑ λεξη. ΑΠΟΤΥΧΙΑ, και σιγουρα εχουν γινει αλλαγες, αν κρινω και απο τις μεταγραφες.rainmaker έγραψε:Μπα το τελευταίο με τον Δώνη νομίζω πως μάλλον δική του απόφαση ήταν. Το να μην πληρωθεί δηλαδή.
Υ.Γ.Μην με βαζετε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, αληθεια, στον πειρασμο να συνταξω ενα πληθος αρθρων απο κινησεις της ΠΑΕ, καθως και αλλων site Που στηριξαν μεχρι αηδιας αυτο το προσωπο. Δεν θα με χαροποιησει καθολου η διαδικασια, θα το κανω απο νευρα και το μονο που θ ακαταφερω ειναι να σας θυμισω αυτο που ξερετε πολυ καλα.
Εμενα οταν μου λεει καποιος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εχω την παραπανω εικονα. Δυσκολα την αλλαζω.
Ισως εκ του αποτελεσματος κατι να γινει.