...Κόλκας έγραψε:Έτσι κι αλλιώς, αν δεν έρθουν Άραβες, το άνοιγμα μόνο με πώληση κλείνει. Είτε πάρεις, είτε δεν πάρεις κόφτη, αν δεν έρθουν χρήματα το καλοκαιράκι ένας εκ των Βιεϊρίνια – Βιτόλο θα μας αποχαιρετήσει.
(Καλύτερα να μην εκφραστώ
Κόλκας έγραψε:Ακόμη και ένα πουλί από τα Γρεβενά, που τα ελέγχεις, είναι δική σου πόλη, ονόματι Θάνος, σε έπαιξε αλήτικα και σου στέρησε τέσσερις – πέντε φάσεις μαζί με τους βοηθούς του.
Έστω ότι αμελείς άνευ πρόθεσης να μας αναφέρεις την αιτία της αποχώρησης, η μη επάξια αντικατάστασή τους δε λαμβάνεται υπόψη στον προγραμματισμό για το αγωνιστικό τμήμα?Κόλκας έγραψε:Πολλοί μπορούν να πούνε για τον Ζαγοράκη πως έχει έλλειψη προγραμματισμού στο αγωνιστικό τμήμα, εγώ θα τον δικαιολογήσω εν μέρει γιατί οι απώλειες του Σάντος και του Βρύζα είναι λογικό να κλόνισαν το οικοδόμημα.
Άλλο η πρόθεση, άλλο το γεγονός.Κόλκας έγραψε:Άλλοι θα πούνε πως του ξέφυγε το άνοιγμα, αλλά και εδώ θα πω πως η πρόθεσή του ήταν να παρουσιάσει μία καλύτερη ομάδα.
Και κάτι άσχετο: Η δυσαρέσκεια για τη διοικητική σου απομόνωση επιτείνεται από την πολιτική φερέφωνου που ακολουθούν οι δημοσιογράφοι-αυλικοί σου, ο διαχρονικά Νο1 κινδύνος του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως δεν δείχνεις να το καταλαβαίνεις, Πρόεδρε. Ίσα-ίσα μου δίνεις την εντύπωση ότι το επιδιώκεις.
Όσο για το θέμα των Αράβων,kos, καλό είναι να μην προκαταλαμβάνουμε καταστάσεις αν και προσωπικά, με τον υπάρχοντα μηχανισμό του ΠΑΟΚ, έχω αμφιβολίες για τη σωστή διαχείριση της επένδυσης.
Υ.Γ.Έχει πλεόν καταστρατηγηθεί πάσα έννοια ποδοσφαιρικής λογικής στην ομάδα.