65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
niks

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από niks »

Ήταν της πλάκας η ρήτρα. Εκεί την θυμάμαι, στα 800. Αν κάποιος θυμάται καλύτερα , ας με διορθώσει. Έβλεπα ανελλιπώς τα βιντεάκια τότε , έδειχνε κάτι ντελικάτο στο παιχνίδι του , αλλά χωρίς να τελειώνει φάσεις. Καμμία δεκαριά συμμετοχές είχε , και όχι 90λεπτα.
Τεσπα, μας τον επέστρεψαν χωρίς πολλά πολλά
San4

Δημοσίευση από San4 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό.
These users thanked the author San4 for the post:
niks
niks

Δημοσίευση από niks »

Βρήκα αυτό :
Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με την πρόθεση του «Δικεφάλου του Βορρά» να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον παίκτη.
Για το λόγο αυτό έχει προβλεφθεί εγγυημένο μίνιμουμ 50% συμμετοχών (τουλάχιστον εικοσάλεπτων), διαφορετικά η βελγική ομάδα θα πληρώσει στον ΠΑΟΚ πρόστιμο για την μη τήρηση του εν λόγω όρου.

Μάλλον το συνδύασα με άλλον παίχτη.
8 ματς έκανε πάντως εκεί
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Εγώ το θυμάμαι να είναι χωρίς ρήτρα, πήγε απλά για να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει
These users thanked the author Afanas for the post (total 2):
Kabamaru11, astral
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Αφού όλα πάνε καλά ας στρίψουμε λίγο τ @@ μας να θυμηθούμε τι έγινε και αν έγινε πριν 4 χρόνια να κάνουμ λίγο ατμοσφαιραε, να πούμε κανέναν τρόμπα κλπ....της Τατιάνας τα βάσανα δλδ και ας φάμε και κάνα άγχος για την Εουπέν...

Χαλαρώστε ρε μαγκες με τα περσινά ξινά σταφύλια...
These users thanked the author Sardan for the post:
navigator11
RazvanLucesku

Δημοσίευση από RazvanLucesku »

Ούτε για 100εκ. Για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Νομίζω ο πελκας είχε αστεία ρήτρα όταν είχε πάει δανεικός στη Πορτογαλία
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
niks
niks

Δημοσίευση από niks »

Πέλκας. Μάλλον.
Από την άλλη να μην θυμάμαι τέτοια σπάνια περίπτωση ρήτρας όπως το πρόστιμο που βάλαμε, γεράματα ;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ασφαλώς ο Πέλκας είχε αστεία ρήτρα, μετά τον δανεισμό του στον Απολλωνα Καλαμαριάς πήγε εκεί. Ευτυχως δεν τον κράτησαν... Αυτά συμβαίνουν όμως..αστεία ρήτρα είχε και ο Βιερίνια
feria

Δημοσίευση από feria »

niks έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 08:59 Πέλκας. Μάλλον.
Από την άλλη να μην θυμάμαι τέτοια σπάνια περίπτωση ρήτρας όπως το πρόστιμο που βάλαμε, γεράματα ;
Έχουμε ξανά κάνει κάτι παρόμοιο πρόσφατα με το Φιλίπε Σοάρες.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το “ενοίκιο” που θα καταβάλει η Φαμαλικάο στον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες που θα είναι αντιστρόφως ανάλογο με τον αριθμό συμμετοχών που θα πραγματοποιήσει ο ποδοσφαιριστής.

Όσους περισσότερους αγώνες παίξει ο 24χρονος χαφ τόσο θα μειώνεται το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν οι Πορτογάλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος όρος είναι ενδεικτικός του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το πόσα παιχνίδια θα πάρει ο ποδοσφαιριστής.
RazvanLucesku

Δημοσίευση από RazvanLucesku »

Και τώρα που έχω χρόνο θέλω να πω (ξανά ίσως) κάποια πράγματα για τον Γιάννη.

Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ακόμα και άδικο να έχουν, ακόμα και αν δεν έχουν τόσο ισχυρές αναμνήσεις από παίκτες παλαιότερων εποχών και επηρεάζονται από τη δύναμη της στιγμής - ο Γιάννης σίγουρα είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε δει εδώ και δεκαετίες να παίζει στην ομάδα που τόσο παράφορα αγαπάμε.

Είχα διαβάσει εδώ μέσα κάποιον να γράφει το εξής για τον Ντέλια, "Ανυπομονώ πλέον να έρχονται οι Κυριακές για να σε δω να παίζεις", και αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Ο Γιάννης κάνει παππούδες 80 ετών να νιώθουν σα μικρά παιδάκια, κάνει παιδάκια 10 χρονών να ερωτεύονται μαζί του, και κάνει μαντράχαλους σαν εμένα να δακρύζουν στη σκέψη ότι θα φύγει.

Αυτό εδώ δεν έχει τιμή, απλά δεν έχει. Και όποιος δε το έχει καταλάβει ήρθε η ώρα να το καταλάβει. Ούτε για 20, ούτε για 30, ούτε για 100. Το καλό για τον ΠΑΟΚ θα είναι να περάσει όλη την καριέρα του εδώ, να γιγαντώσει τον σύλλογο ακόμα περισσότερο - και με τους τίτλους που σίγουρα θα φέρει, αλλά και με τους χιλιάδες οπαδούς που θα δημιουργήσει.

Το καλοκαίρι, ενώ ο Ντέλιας ήθελε να μείνει όσο τίποτα στην ομάδα και στην Θεσσαλονίκη, η ομάδα προσπάθησε να τον πουλήσει. Ενώ προσπαθούσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του κάποιος έδωσε εντολή να γραφτεί ανυπόγραφο άρθρο στο SDNA στο οποίο φαινόταν ο παίκτης να λέει "πρόεδρε σε παρακαλώ άσε με να φύγω". Ελπίζω πραγματικά αυτό να μη ξανασυμβεί γιατί εκτός από κοροϊδία απέναντι στον λαό του ΠΑΟΚ είναι και ανήθικη επίθεση στον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”