Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Εχει μεινει ο παικταρας Χαλιλοβιτς ελευθερος χθες και δεν εχουμε κινηθει ακομα;;;ο παικτης ειναι περιπτωση Ζιβκοβιτς στη Τουμπα θα ξανανιωσει!!!
συγγνωμη για το οφφτοπικ
Εμαθα σημερα πως το voria.gr, που ειναι το μεγαλυτερο σε επισκεψιμοτητα ειδησεογραφικο site της Θεσσαλονικης, ειναι του πρεζεμπορα...
γ@μω τη Θεσσαλονικη μας γ@μω...
Εμαθα σημερα πως το voria.gr, που ειναι το μεγαλυτερο σε επισκεψιμοτητα ειδησεογραφικο site της Θεσσαλονικης, ειναι του πρεζεμπορα...

γ@μω τη Θεσσαλονικη μας γ@μω...
Από το παρακάτω και από περιέργεια, τι σκατά καταλαβαίνετε?

Ο λογαριασμός βέβαια που το ανέβασε δεν έχει καμιά ιδιαίτερη επισκεψιμότητα

Ο λογαριασμός βέβαια που το ανέβασε δεν έχει καμιά ιδιαίτερη επισκεψιμότητα
Λογαριαμός που σπαμάρει μάλλον είναι. Τον έχει ξεσκίσει αυτό το μήνα τον Κασάμι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μέχρι το ώρα δηλώνεις λίστα σήμερα;
Το λέω μήπως και τελευταία στιγμή έχουμε καμία έκπληξη..
Το λέω μήπως και τελευταία στιγμή έχουμε καμία έκπληξη..
- john4serres
Στους ελευθερους ειναι και ο Roman Neustädter
Ρωσο-Γερμανός ή Γερμανο-Ρώσος
32 ετων
Εξάρι και σεντερ μπακ
Καλο βιογραφικο αλλα μαλλον σε σκατα κατάσταση.
Πως τον βλέπετε;
Ρωσο-Γερμανός ή Γερμανο-Ρώσος
32 ετων
Εξάρι και σεντερ μπακ
Καλο βιογραφικο αλλα μαλλον σε σκατα κατάσταση.
Πως τον βλέπετε;
Περίμενα περισσότερα αυτή την μεταγραφική περιοδο . Βέβαια όλα στο χορτάρι. Αλλά δεν μπορώ να μήν μου φαίνεται περιεργο ότι εμείς βγάζουμε τόσο γκρίνια(σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα) στο κομμάτι των μεταγραφών κ οι γαυροι τέτοια χαρά για τίς καλύτερες ever μεταγραφές κ πληρεστερη ομάδα κ κλπ. Ξόδεψαν κ οι δυο ομάδες ακριβώς τα ίδια όπως αναφέρεται στο transfer markt. Όσο και διαφορά να έχουν οι επιλογές δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την διαφορά Ψυχολογίας. Εν τέλει νομίζω σαν οπαδοί εμάς ίσως μας ταιριαζει να μαυριζουμε κ αυτοί να ζουν στο ουράνιο τόξο. Δέν θα ήθελα να είμαι αιθεροβάμων αλλά φτανει κ τόση μαυρίλα, έχουμε και το άσπρο στα χρώματά μάς
Σε χρονια μνημονιου ξοδεψαμε σχεδον τα ιδια με τον γαυρο ο οποιος εισεπραξε ποσες δεκαδες μυρια απο Ch L και αλλα ποσα απο μεταγραφες.
Και σε ενα αρθρο στο SDNA (οχι στο γαυρομανια, στο "αντικειμενικο" sdna) διαβαζα υμνους για τον "προεδρο που τα χωνει". Κι εδω ο gika και τα αλλα παιδια ζητανε να βγαλουμε την οικογενεια στη σεντρα. Να τη θεσουμε προ των ευθυνων της....
Και σε ενα αρθρο στο SDNA (οχι στο γαυρομανια, στο "αντικειμενικο" sdna) διαβαζα υμνους για τον "προεδρο που τα χωνει". Κι εδω ο gika και τα αλλα παιδια ζητανε να βγαλουμε την οικογενεια στη σεντρα. Να τη θεσουμε προ των ευθυνων της....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τρί 06 Οκτ 2020, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλοι θέλαμε το εξάρι έστω και σε τύπο Βιτόλο, αλλά αφού σήμερα δεν βγαίνει καπνός έτσι ώστε να αποκτηθεί παίκτης και να δηλωθεί για το Eu.L. αφού το βράδυ λήγει η προθεσμία, μάλλον να μην περιμένουμε να γίνει κάτι τις επόμενες μέρες.
Νομίζω πως στη συνέντευξη του Ρέμπε θα πρέπει να είναι και ο Άμπελ για να απαντήσουν στα ερωτήματα αμφότεροι, αφού υποτίθεται πως μαζί έκαναν τον συνολικό σχεδιασμό της ομάδας.
Νομίζω πως στη συνέντευξη του Ρέμπε θα πρέπει να είναι και ο Άμπελ για να απαντήσουν στα ερωτήματα αμφότεροι, αφού υποτίθεται πως μαζί έκαναν τον συνολικό σχεδιασμό της ομάδας.