Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Μπορώ να χάσω από τον ρούλη, αλλά να πάρω το πρωτάθλημα;
Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ' άλλα.
Σιγά μην του δώσουμε και περισσότερη αξία! Το κόμπλεξ το έχουν αυτοί, όχι εμείς...
Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ' άλλα.
Σιγά μην του δώσουμε και περισσότερη αξία! Το κόμπλεξ το έχουν αυτοί, όχι εμείς...
- navigator11
Παίξτε ρε λέμε πρωταθλητή ασανσερούλη να κονομήσετε. Μην είστε κορόοοιιιδαααα ...
Πόσα ποδάρια θα έχει ο κάθε παίκτης μετά είναι το θέμα. Φαντάσου πως με την ανοχή των διαιτητών μαζεύαμε κομμάτια όταν τους 'βλέπανε' τους παίκτες. Τώρα που η ομάδα είναι μια ταχύτητα και μια κλάση πάνω, έχει να πέσει πολύ ξύλο. Μόνο αυτό σκέφτομαι.Tolaros έγραψε:Θα θελαν πολύ να είναι έτσι τα πράγματα όπως τα άφησαν πριν 10 χρόνια, αλλά έλα που ο ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα έφτασε τη διαφορά δυναμικότητας σε χάσμα που δεν μπορούσαν να φανταστούν και ακόμα και σήμερα αδυνατούν ή δε θέλουν να κατανοήσουν. Κέρδισαν τη Λάρισα και με το μυαλό τους νομίζουν θα κοντράρουν τον ίδιο ΠΑΟΚ που είχε καλύτερους παίκτες τον Καμαρά και τον Κλάους.Odi έγραψε:Γιατί ασχολείστε με αυτούς απορώ.. Κάθε φορά η ίδια ιστορία..
α)Άνοδος στην Α και καλούτσικη ομάδα (4ο-5η μαξιμουμ) την πρώτη χρονιά με ξένες πλάτες.
β)Σκάνε κανόνια την επόμενη χρονιά με αβέβαιο μέλλον και μερική διάλυση.
γ)Βουτιά στην αγροτιά.
Το μόνο ερωτηματικό κάθε φορά είναι πόσο ζέπελιν θα μας τα κάνουν μέχρι να φουντάρουν.
Και επειδή έχουν και αστείο πρόγραμμα με Λειβαδιές και Απόλλωνες μέχρι τότε θα είναι 3 φορές πιο ψηλωμένοι από τώρα.
Άμα δεν μπει κανάς "Καμπούρης" του νιάου η σφαλιάρα που θα φάνε θα είναι μεγατόνων.
έχουμε περίπτερο στην ΔΕΘ. Εκεί που ήμασταν και πέρσι.
Αλλά φέτος, μας έχουν περικυκλώσει οι σκώληκες.
Δίπλα μου ακριβώς, έστησε stand το ραδιόφωνο του ρούλη, και απέναντί μας έστησε η παέ ρούλης.
Μιλάμε, θα βγάλουμε σπυριά 10 ημέρες.
Στήνανε σήμερα που λέτε το stand, μέσα στα κίτρινα.
Πάω δίπλα τους, ''ρε μάγκες'', λέω, ''πολύ κίτρινο, θα μας πειράξει τα μάτια'', λέω στον τύπο που φαινόταν υπεύθυνος.
Πετάγεται ο άλλος από δίπλα, και μου κάνει ''να το συνηθίσεις''.
Του λέω ''δεν συνηθίζεται η σκατίλα ρε φίλε'' και ψιλο-έληξε το θέμα διότι πετάχθηκαν δυο-τρεις και άρχισαν το καλαμπούρι.
Σκέφτομαι που λέτε αύριο, που είναι και η πρώτη ημέρα, να πάω καμιά ωρίτσα νωρίτερα με κάνα σπρέι, και να του κάνω το περίπτερο μ@@νί.
Αλλά φέτος, μας έχουν περικυκλώσει οι σκώληκες.
Δίπλα μου ακριβώς, έστησε stand το ραδιόφωνο του ρούλη, και απέναντί μας έστησε η παέ ρούλης.
Μιλάμε, θα βγάλουμε σπυριά 10 ημέρες.
Στήνανε σήμερα που λέτε το stand, μέσα στα κίτρινα.
Πάω δίπλα τους, ''ρε μάγκες'', λέω, ''πολύ κίτρινο, θα μας πειράξει τα μάτια'', λέω στον τύπο που φαινόταν υπεύθυνος.
Πετάγεται ο άλλος από δίπλα, και μου κάνει ''να το συνηθίσεις''.
Του λέω ''δεν συνηθίζεται η σκατίλα ρε φίλε'' και ψιλο-έληξε το θέμα διότι πετάχθηκαν δυο-τρεις και άρχισαν το καλαμπούρι.
Σκέφτομαι που λέτε αύριο, που είναι και η πρώτη ημέρα, να πάω καμιά ωρίτσα νωρίτερα με κάνα σπρέι, και να του κάνω το περίπτερο μ@@νί.
Ο κουλαλύμπε είναι Φρανκφούρτη και ποστάρει φωτογραφίες από το γήπεδο της Άϊντραχτ αναπολώντας το παρελθόν.
Από Φρανκφούρτη είναι και ο Jan Kirchhoff (ROGON - Κουτσολιάκος) που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Κάτι μου λέει ότι θα κάνουν μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για μα μην τους πάρουν με τα νεράντζια.
Από Φρανκφούρτη είναι και ο Jan Kirchhoff (ROGON - Κουτσολιάκος) που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Κάτι μου λέει ότι θα κάνουν μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για μα μην τους πάρουν με τα νεράντζια.
Οποιαδήποτε ασχολία για οποιοδήποτε δρώμενο του μεγάλου σωματείου του άρεως πλην της αγωνιστικής που είμαστε αντίπαλοι, κάνει κακό στην νοοτροπία που έχουμε χτίσει σαν οργανισμός και μας πάει πίσω.
Συμφωνώ απόλυτα...Αυτοί, για εμάς, πρέπει να είναι λιγότερο υπαρκτοί, ακόμα κι απ τον Απόλλωνα Σμύρνης... :ugeek:
Το μόνο πράγμα που υπάρχει περίπτωση να τους "ψηλώσει", έστω κι ένα χιλιοστό, είναι η ενασχόληση μας μαζί τους!
Το μόνο πράγμα που υπάρχει περίπτωση να τους "ψηλώσει", έστω κι ένα χιλιοστό, είναι η ενασχόληση μας μαζί τους!
είδα μόλις το video απο ΠΑΣ Γιάννενα για τον Αθανασιάδη.....
δεν ήξερα να κλάψω ή να γελάσω.... ερασιτεχνικό Βίντεο απο κινητό? ίσως?
κατάντια.... κρίμα...
δεν ήξερα να κλάψω ή να γελάσω.... ερασιτεχνικό Βίντεο απο κινητό? ίσως?
κατάντια.... κρίμα...
- john4serres
Ουτε στα τοπικα δεν ανεβαινει βιντεο ενω εχει σκονταψει αυτος που τραβαει με το κινητο. Θα του ειπε ο τυπος "Παμε Κλαους αλλο ενα take" και θα ειπε ο Κλαους "Γ@μησε μας ρε, σιγα μην ξανανεβω τα σκαλια"
- kataramenos5
υπαρχει αραγε ζωη στο πλανητη κλαους?Θα χει ενδιαφερον
Τι κριμα ρε πστη να βλεπεις ενα ΠΑΟΚτσακι να πεφτει ετσι.
Τι κριμα ρε πστη να βλεπεις ενα ΠΑΟΚτσακι να πεφτει ετσι.
- paok re niamou
Εχω βαρεθει και αγανακτησει με τις παπαριες που διαβαζω τις τελευταιες μερες για τον βαζελο. Μιλαμε για απιστευτο σπρωξιμο με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους. Ο Δωνης ο προπονηταρας και ο Νταμπιζας που εχει ματι που κοβει. Το οτι δεν υπηρχε και δεν υπαρχει σαλιο ουτε κουβεντα. Οι πιτσιρικαδες που ειναι ολοι παικταραδες και εχουν απιστευτη ενεργεια, και καλυτερα με ελληνες μπλα μπλα μπλα. Ποσο σανο μοιραζεται καθημερινα στην χαβουζα τους ?
Αυτη η πιπιλα με την ελληνοποιηση οταν δεν υπαρχει σαλιο βγαζει ματια, και βεβαια τα πικροχολα σχολια για τον ΠΑΟΚ οτι εχει μονο ξενους.
Αηδια μονο.....
Αυτη η πιπιλα με την ελληνοποιηση οταν δεν υπαρχει σαλιο βγαζει ματια, και βεβαια τα πικροχολα σχολια για τον ΠΑΟΚ οτι εχει μονο ξενους.
Αηδια μονο.....
- navigator11
8η αγωνιστική δεν παίζουμε με τα πουταν@κια του πρεζέμπορα; Γ@μήσι χωρίς κανένα σεβασμό και το γήπεδο να βοά από συνθήματα ύφους "μαμήστε τον μπ@υστη τον ολυμπιλαγό" κοκ
- Μπαρκαρούτσος
GI4NNEN4 έγραψε:Το βιντεάκι είναι όντως θλιβερό.
[youtube]tXCShkDOgIM[/youtube]