20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
gpap

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από gpap »

rockavlon έγραψε:Ο Βιερινια είναι ο μπαμπάς του ΠΟΚ, αλλά και ο δικός σας ο μπαμπάς εδώ μέσα. Γιατί είστε παιδάκια που θέλετε πατρική φιγούρα αλλιώς εισται χαμένα.. ΠΑΟΚ χωρίς τα γνώριμα προγουλια του Βιερινια δε νοηται..
Χωρίς Βιερινια αισθάνεστε μονοι, όπως και ο λουτσεσκου, και μας μαλώνετε που σας κριτικάρουμε τον εκατομμυρίουχο με τη τεράστια καριέρα (στη Wolsburg) που τα παράτησε όλα για τη γκαβλα της θύρας 4.

Μη ξεχάσετε να κάνετε σύνδεσμο φιλάθλων Αντελινο Βιερινια όταν αποσυρθεί, όντας 135 κιλά το 2027.
ρε μάγκα, μήπως τα παραλές λιγάκι.

Και σύνδεσμο θα κάνουμε, και συνθήματα θα φωνάζουμε, και στις πλάτες μας θα τον σηκώνουμε.
Αν και όταν θέλουμε.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Η ενδεκάδα ρε μάγκα, δεν ξεκινάει από τον Βιερίνια.
Και ο ίδιος, και ο προπονητής, και η ομάδα, και οι οπαδοί και οι φίλαθλοι, γνωρίζουν πως η συμμετοχή του στην ομάδα είναι κυρίως ψυχολογική και διπλωματική.

Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο, πες μας αυτό που βλέπεις, μην γράφεις μπαρούφες.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ανάμεσα στην προσωπολατρία και στην αχαριστία υπάρχουν πάρα πολλά επίπεδα.
Το να θέλει κάποιος να κάνει κριτική στον Αντρέ για τα κιλά του ή για ένα λάθος στο παιχνίδι είναι πολύ λογικό και μπορεί να γίνει με κόσμιο τρόπο.
Το να γράφονται χαρακτηρισμοί για τον πιο εμβληματικό ξένο παίκτη της ομάδας και νυν αρχηγό με τεράστια προσφορά στον σύλλογο, είναι αχαριστία.
Το ότι ο ρόλος του έπρεπε να είναι συμπληρωματικός στο ρόστερ δεν είναι δικό του λάθος.
Γενικά μια μερίδα του κόσμου ξεχνάει πολύ εύκολα την προσφορά κάποιων ανθρώπων, ξεχνώντας πως τα λάθη και οι αποτυχίες είναι μέρος του παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Γεμίσαμε αλεξιπτωτιστές με διψήφιο αριθμό posts να λοιδορούν τις σημαίες της ομάδας.
Την ψυχανάλυση στον Τσουκαλά που την χρειάζεται, όχι εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Είμαι υπέρ της κριτικής ακόμα και αν αυτή είναι αυστηρή. Νομίζω ότι αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο όσα χρόνια γράφω εδώ μέσα.

Από την αυστηρή κριτική μέχρι τον εξευτελισμό και την ασέβεια όμως υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Δηλαδή κάπου μπάστα ρε σεις, αυτά που γράφετε κάποιοι εδώ μέσα δεν τα γράφουν ούτε αλλοθρησκοι στα δικά τους φόρουμ.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ε φυσικά δε μπαίνουν σε δικά τους φόρουμ να τα πουν.
Αφού μπαίνουν εδώ.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Απλά κι ωραία,
1.πρόσωπολατρεία και ιερές αγελαδες
2 άθλια αγωνιστική εικόνα του Βιερινια
3. Παοκομετρα και Παοκοφρουροι

Όλα επεχθη. Το ποστ μου τα θίγει όλα μια χαρά.

Τώρα τα περί αχαριστίας και έλλειψη σεβασμου ειναι εικασίες της συνομοταξιας "βριζω τα θεια" για να γίνεται νταβαντουρι εδώ μέσα..

Τα περί αριθμού ποστ του συνοπαδου από την ανταρκτική, είναι τόσο βαθυστόχαστο και πεφωτησμενο που δύσκολα καταρρίπτεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rockavlon την Κυρ 31 Ιούλ 2022, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το να υπάρχει εκτίμηση απέναντι σε έναν άνθρωπο & παίχτη όπως ο Αντρε, με την προσφορά του στην ομάδα όπως αυτή του Αντρε, δεν είναι προσωπολατρεια

Το να μην δέχεσαι να μιλάνε απαξιωτικα για τον αρχηγό της ομάδας με τα παραπάνω χαρακτηριστικα με σχολια περί ηθελημενου λάθους (Άρα όχι λάθους) δεν είναι θέμα ιερής αγελάδας

Νομίζω υπάρχει μια συγχηση των λέξεων και των εννοιών τους. Την αγωνιστικη του εικόνα την έχουν κατακρίνει πολλοί και πολύ. Την ηθική του και την προσφορά του όμως, είναι ντροπή και σαν σκέψη και μόνο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

rockavlon έγραψε:Ο Βιερινια είναι ο μπαμπάς του ΠΟΚ, αλλά και ο δικός σας ο μπαμπάς εδώ μέσα. Γιατί είστε παιδάκια που θέλετε πατρική φιγούρα αλλιώς εισται χαμένα.. ΠΑΟΚ χωρίς τα γνώριμα προγουλια του Βιερινια δε νοηται..
Χωρίς Βιερινια αισθάνεστε μονοι, όπως και ο λουτσεσκου, και μας μαλώνετε που σας κριτικάρουμε τον εκατομμυρίουχο με τη τεράστια καριέρα (στη Wolsburg) που τα παράτησε όλα για τη γκαβλα της θύρας 4.

Μη ξεχάσετε να κάνετε σύνδεσμο φιλάθλων Αντελινο Βιερινια όταν αποσυρθεί, όντας 135 κιλά το 2027.

Από εσένα πιο ΠΑΟΚ είναι ο Vieirinha, βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

Τα λέμε τον άλλον μήνα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rockavlon έγραψε:Απλά κι ωραία,
1.πρόσωπολατρεία και ιερές αγελαδες
2 άθλια αγωνιστική εικόνα του Βιερινια
3. Παοκομετρα και Παοκοφρουροι

Όλα επεχθη. Το ποστ μου τα θίγει όλα μια χαρά.

Τώρα τα περί αχαριστίας και έλλειψη σεβασμου ειναι εικασίες της συνομοταξιας "βριζω τα θεια" για να γίνεται νταβαντουρι εδώ μέσα..

Τα περί αριθμού ποστ του συνοπαδου από την ανταρκτική, είναι τόσο βαθυστόχαστο και πεφωτησμενο που δύσκολα καταρρίπτεται.
Κάνε όση κριτική γουστάρεις για την αγωνιστική εικόνα του Αντρέ. Και για οποιονδήποτε αλλο ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ. Αναφαίρετο δικαιωμα σου. Την ακούω και την σέβομαι.

Αθλιότητες περί "ηθελημενων αποβολων", "μειωμένης απόδοσης με δολο", και οποιαδήποτε άλλη μορφή συκοφαντικής δυσφήμισης (η οποία είναι και ποινικό αδίκημα) δεν (πρέπει να) γίνονται αποδέκτες εδώ μέσα. Από εμένα τουλάχιστον δεν είναι.

Εκτός αν μπορείς να αποδείξεις άνευ αμφιβολίας αυτά που γράφεις.

Υ.Γ. Ο δεύτερος ενικος δεν απευθύνεται προσωπικά σε σένα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγραψες. Οπότε μην αρχίσεις τα "εγώ δεν είπα αυτα". Το σχόλιο μου αφορά αυτούς που τα είπαν.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paok düsseldorf, Tolaros & mailo21+ μια εβδομάδα εκτός.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είστε πολύ λίγοι κάποιοι για το φόρουμ!

Πολύ λίγοι!

Ντροπή και αίσχος!
Αει σιχτιρ τελικά!

Δεν είστε λέει με τον ΠΑΟΚ ο. Άλλος αλλά με τομ κάθε προπονητη ή τον παίκτη;

Άρα να τους διώξουμε όλους μιας και αυτοί δεν είναι ΠΑΟΚ!

Αντε παρατήστε μας τελικά!

Είστε πολύ λίγοι και δεν αξίζει να εκφράζεστε εδώ μέσα!
Αντε σε κανένα fb με τα ηλιθια να μας τα λέτε!

Ξεφτιλα!

Εεε

Ξεφτιλα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ καλός σήμερα, ξεμπρόστιασε και τον Σάστρε. Βασικά ειδικά τώρα που μεγάλωσε, του ταιριάζει πιο πολύ να παίζει στην πλευρά του ποδιού του, για να είναι καλύτερο αμυντικά. Έδωσε ωραία το πλάτος στην ομάδα, δεν είχε κανένα λάθος. Η αλλαγή του ήταν από τα λίγα λάθη του Ραζβάν σήμερα, αλλά και η επιλογή του να τον ξεκινήσει ως δεξί μπακ μια εξαιρετική έμπνευση.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

vs40 έγραψε:Πολύ καλός σήμερα, ξεμπρόστιασε και τον Σάστρε. Βασικά ειδικά τώρα που μεγάλωσε, του ταιριάζει πιο πολύ να παίζει στην πλευρά του ποδιού του, για να είναι καλύτερο αμυντικά. Έδωσε ωραία το πλάτος στην ομάδα, δεν είχε κανένα λάθος. Η αλλαγή του ήταν από τα λίγα λάθη του Ραζβάν σήμερα, αλλά και η επιλογή του να τον ξεκινήσει ως δεξί μπακ μια εξαιρετική έμπνευση.

πλακα κανεις; :?: :shock: :o
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απλά υποφερτός, όσο έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κρατά γερά αρχηγέ! Θελουμε κανένα μήνα το λιγότερο ακόμα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”