Δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τί ισχύει αδερφέ..karlat85 έγραψε:Αν υπάρχει τρικ για την εφορία θα το καναμε και στον μαντουρο και πέρσι στον κατσουρ,
Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Εμένα πάλι το μυαλό μου πάει στο FFP χωρίς όμως να αποκλείω και τα υπόλοιπα που λέτε.
- Metagrafakias
Γιοπτσάκι στο Νο1 και απτσάκι στο Νο2 ...... πήραμε τον Τζετ Λι στο ψηλό του.simba έγραψε:To top 7 με τα δολοφονικα του τακλιν...
http://www.youtube.com/watch?v=zmtbYUomntE
Αυτος για γαυρο θ ηταν ταμαμ, παρεα με μανωλα να 'σκοτωνουν' κοσμο ατιμωρητοι...

- pagotatzis
εισται σίγουροι για μεταγραφή φορ ;
αρχίζω και ανησυχώ .
Θέλω φορ που θα κλανει. Και η μπάλα θα βρίσκει δίχτυα
αρχίζω και ανησυχώ .
Θέλω φορ που θα κλανει. Και η μπάλα θα βρίσκει δίχτυα
Καταρχήν να ευχηθω στα αδερφια να τους ζήσουν οι κοράκλες... Από κει και πέρα με αυτό το κέντρο το τρανζίσιον μας θα είναι αυτό που θα ξεμπλοκάρει επιθετικά την ομάδα.. γιατί θα βρίσκουν τα εξτρέμ ανοργάνωτες τις άμυνες όποτε η μπάλα θα φτάνει πιο γρήγορα κ εύκολα στο φορ, ειτε αυτός λέγεται κλαόυς είτε σαλπι είτε ....αυτός που περιμένουμε. Χαμογελάστε και μη γκρινιάζετε... έρχονται ακόμα καλύτεραααα 

Κώστας Πετρωτός: .Όχι, απλά υπάρχει μία πληροφορία ότι πρόκειται για Βραζιλιάνο που παίζει στην πατρίδα του
μοιράσου το permalink
15:28
Γιαννης : Καλησπερα, γνωριζεις τ ονομα τ λατινου φορ π ακουγεται?
μοιράσου το permalink
- billospaok_4
παιδια εγω θα θελα ενα φορ οπως ο ερναντεζ απο παλερμο!παικταρας αλλα φετος κανει καλη χρονια και τον θελουνε αλλες ευρωπαικες ομαδες!καλησπερα σε ολους!

Δεν έχει νόημα να στίβουμε το μυαλό μας για να ξεσκεπάσουμε τη μυστηριώδη τακτική σοβιετικού τύπου που θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει πίσω από τη μεταγραφή του Νάτχο.
Υπεύθυνος για διαπραγματεύσεις με παίκτες από την ανατολική αγορά είναι ο Τσιτσιακόφ εξάλλου, όχι ο James Bond.
Υπεύθυνος για διαπραγματεύσεις με παίκτες από την ανατολική αγορά είναι ο Τσιτσιακόφ εξάλλου, όχι ο James Bond.
ριχτεε μια ματια εδω τα αχιολογα σεντερ φορ που παιζουν βραζιλια http://www.transfermarkt.com/en/campeon ... _2012.html 

- GiorgosAtha
Ποίος είναι ο "Μοιράσου Το Permalink"? Από πού κατάγεται?gergeo4 έγραψε:Κώστας Πετρωτός: .Όχι, απλά υπάρχει μία πληροφορία ότι πρόκειται για Βραζιλιάνο που παίζει στην πατρίδα του
μοιράσου το permalink

φιλε σου εχουν ξεφυγει 2 λεπτομερειεςGiorgosAtha έγραψε:Τα τρικ αυτά πάντως, τα έχουν στο αίμα τους οι ομάδες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης... οι τύποι είναι "Μαφίες"...
Για θυμηθείτε το τρικ με τον "δανεισμό" του Lucas...
Ψάξτε και λίγο στο internet να δείτε πόσα άλλα τέτοια έχουν γίνει εκεί... φανταστείτε ότι ακόμα και στο transfermarkt σε πολλές ομάδες του ανατολικού μπλοκ δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία (ημερομηνίες) των συμβολαίων επειδή δεν είναι 100% σίγουροι...
πχ. Πάρτε έναν "δικό" μας -πλέον-... http://www.transfermarkt.co.uk/en/juan- ... 65072.html ... και ρίξτε μια ματιά εκεί που γράφει για τα συμβόλαια (κάτω από την φάτσα του)... για πείτε μου τώρα... πότε λήγει το συμβόλαιο του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 ο ναχτο ειναι ελευθερος
2 ο αργεντινος δεν εχει υπογραψει ακομα
το ξερω ,αρα πρεπει ισως να δουμε και την αληθεια καμια φορα και να μην φανταζόμαστε θεωρίες συνωμοσίας σαν κλασικοί ΈλληνεςOdi έγραψε:Δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τί ισχύει αδερφέ..karlat85 έγραψε:Αν υπάρχει τρικ για την εφορία θα το καναμε και στον μαντουρο και πέρσι στον κατσουρ,
- astalavista_thes