Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Mario Jardel
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Μέσα Ιουλίου πιάσαμε. Σε μια βδομάδα τελειώνει κι η βασική προετοιμασία. Δεν υπάρχει χρόνος, θα τις πυροδοτήσουμε όλες τις βόμβες όποιος και να έρθει, ακόμη και ο Γκέκας. Με Ιβάν και να μείνουμε με τη βόμβα στο χέρι δε λέει...
Αντε βαρατε εκεί στην ΠΑΕ..θα φύγουμε τριήμερο με άδεια χέρια?? Δωσ'τε λίγη χαρα 

- ΑποστόληςΑ
Επιτελικό χαφ, αριστερο εξτρέμ και στόπερ. Εκεί πάσχουμε, εκεί χρειαζόμαστε ενίσχυση.
Αποστόλη δεν έχω δυνάμεις να σχολιασω... Ταιστε μας λίγο ρε παιδιά.. Στέρηση παθαμε ... Λυπηθειτε μας!! ΧαχαχαχαΑποστόληςΑ έγραψε:Επιτελικό χαφ, αριστερο εξτρέμ και στόπερ. Εκεί πάσχουμε, εκεί χρειαζόμαστε ενίσχυση.
- kataramenos5
Ραπ εσύ?Χωρικός έγραψε:είσαι μεγάλος...γόμαρος!κι'εψαξα όλη τη γκαζέτα να το βρω..GoMaRoS έγραψε:Στην Θεσσαλονίκη ο Σικαμπάλα
γράφτηκε από gazzetta.gr ώρα 01:45 στις 12/07/13
ραπ αν ψάχνεις το λινκ να στο δώσω

kataramenos5 έγραψε:Ραπ εσύ?Χωρικός έγραψε:είσαι μεγάλος...γόμαρος!κι'εψαξα όλη τη γκαζέτα να το βρω..GoMaRoS έγραψε:Στην Θεσσαλονίκη ο Σικαμπάλα
γράφτηκε από gazzetta.gr ώρα 01:45 στις 12/07/13
ραπ αν ψάχνεις το λινκ να στο δώσω

Αρχίζει και γίνεται πολύ κουραστικό το όλο θεατράκι με τον τρομοκράτη...
εδώ και καιρό
αν ήθελε ας ερχόταν
ΠΑΟΚ είμαστε, δεν πρέπει να κρεμόμαστε από τα @@ του κάθε τζιμπούρ
υγ. στο "ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία" θα πανηγυρίζει κι αυτός?

αν ήθελε ας ερχόταν
ΠΑΟΚ είμαστε, δεν πρέπει να κρεμόμαστε από τα @@ του κάθε τζιμπούρ
υγ. στο "ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία" θα πανηγυρίζει κι αυτός?

Οκ, καζούρα στη ΔΕΚΟ, οκ, 15-20 γκολ, οκ, παιχτάρα, αλλά με 1,5 χαρτί δεν βρίσκεις 15-20 γκολ και με επικοινωνιακά οφέλη;
Δηλαδή θα "παρακαλάμε" κανά μήνα το Τζιμπούρ για να πάει τελικά καμια Γαλλία όταν θα έχει γλυτώσει την προετοιμασία;
Βασικά ολοένα και παγιώνεται οτι κλαιν ενδιαφέρον έχουμε, αναμπουμπούλα στο γαύρο θέλαμε νομίζω και το πετύχαμε αυτό. Φέρτε τώρα μια φοράκλα να πάνε τα διαρκείας 10.000 μέχρι τη Δευτέρα!
Δηλαδή θα "παρακαλάμε" κανά μήνα το Τζιμπούρ για να πάει τελικά καμια Γαλλία όταν θα έχει γλυτώσει την προετοιμασία;
Βασικά ολοένα και παγιώνεται οτι κλαιν ενδιαφέρον έχουμε, αναμπουμπούλα στο γαύρο θέλαμε νομίζω και το πετύχαμε αυτό. Φέρτε τώρα μια φοράκλα να πάνε τα διαρκείας 10.000 μέχρι τη Δευτέρα!
Εμενα κάτι μου λέει ότι ο Τσιμπούρ θα αποφασίσει σε πια ομάδα θα συνεχίσει όταν τελειώσουν οι προετοιμασίες τον ομάδων που του έχουν κάνει πρόταση.
- ΑποστόληςΑ
Έχει γραφεί εδώ και πολύ καιρό ότι ο Αλγερινός δεν είναι στους στόχους μας. Όσοι θέλετε να τρώτε τον παπά των ΑΡΔ δικαίωμά σας.
- kataramenos5
Υπάρχει η περίπτωση να έχεις τους άσσους απ το φλοπ κι απλά να κάνεις τσεκ για να κοιμήσεις τον χοντρό περιμένοντας το ριβερ.Οταν πλεον θα ναι αργά για ν αντιδράσει..
αποστόλη αυτό το γνωρίζεις ή το συμπεραίνεις?ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει γραφεί εδώ και πολύ καιρό ότι ο Αλγερινός δεν είναι στους στόχους μας. Όσοι θέλετε να τρώτε τον παπά των ΑΡΔ δικαίωμά σας.
δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου, και μένα εκεί πάει το μυαλό μου.
- ΑποστόληςΑ