Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
ζαμαλεκ ενδιαφέρεται για τον τισουντάλι γράφουν ότι δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του.
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να πέσει όλο το βάρος στο να φέρουν ένα τίμιο μπακ απ του μπαμπά,και θα είναι πολύ καλή η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου..με τους νέους μέσα νομίζω θα ανέβουμε μπροστά..
Τζορμπα λεει κατι εχει προκυψει για Τισουνταλι ειναι σε συζητησεις και για αυτο δεν μπηκε αποστολη
Moνο έτσι δικαιολογείται γιατί ανο Τισού σκόραρε στη Σοδιεδσδ θα εκτοξευόταν η αξία του
Ο Τισού είναι σε συζητήσεις, ο Μπακαμπού λένε τώρα ότι προτιμάει να μείνει στην Ισπανία.
Βρε βρείτε πρώτα αριστερό μπακ πριν μαζεύουμε με θλάσεις από το χόρτο τον Μπάμπα και μετά σέντερ φορ, αν βέβαια φύγει ο ΤΤ. Όλα αυτά μέσα σε δύο μέρες, να το δω και να μην το πιστέψω.
Βρε βρείτε πρώτα αριστερό μπακ πριν μαζεύουμε με θλάσεις από το χόρτο τον Μπάμπα και μετά σέντερ φορ, αν βέβαια φύγει ο ΤΤ. Όλα αυτά μέσα σε δύο μέρες, να το δω και να μην το πιστέψω.
Είναι στημένο για Χ το ματς αλλά ο Τισου δε κρατιόταν να σκοράρει και έτσι τον άφησαν έξωmbison έγραψε:Moνο έτσι δικαιολογείται γιατί ανο Τισού σκόραρε στη Σοδιεδσδ θα εκτοξευόταν η αξία του
Τώρα αν δεχτεί και να φύγει γιατί έχει σκίσει τα δίχτυα στην Ελλάδα και έχει ξεμείνει η Σουπερλίγκα από ανταλλακτικά, τότε Μ ένα σμπαρο δύο τρυγόνια
Ας φέρουν μπακ και βλέπουμε...εγώ ελπίζω σε Γιούρασεκ ακόμα.
Φορ ας παίξει ο Τσάλωφ, ιδανικό όχι αλλά χειρότερα από πέρυσι δεν το λες
Φορ ας παίξει ο Τσάλωφ, ιδανικό όχι αλλά χειρότερα από πέρυσι δεν το λες
Και εγώ αυτό πιστεύω.
Τσάλοφ ο βασικός φορ με γεμάτα ματς μέχρι τέλος της σεζόν για να κριθεί και Μπράντον σαν λύση από το πάγκο όταν απαιτείται μέχρι να έρθει το καλοκαίρι που θα πάει στον βαζελο.
Πάρτε βρεεεεεεεε ένα ακραίο μπακ
Τσάλοφ ο βασικός φορ με γεμάτα ματς μέχρι τέλος της σεζόν για να κριθεί και Μπράντον σαν λύση από το πάγκο όταν απαιτείται μέχρι να έρθει το καλοκαίρι που θα πάει στον βαζελο.
Πάρτε βρεεεεεεεε ένα ακραίο μπακ
Παιδιά όλα καλά με το να βάζει Τσάλοφ βασικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Το θέμα είναι ότι γεμάτα ματς δεν θα πάρει γιατί πολύ απλά στο δεύτερο ημίχρονο ΠΑΝΤΑ τα έχει φτύσει, ειδικά από κοντά είναι σπαρακτικό να τον βλέπεις να τρέχει, γιατί τα έχει δώσει όλα στα πρώτα 45'.
Φέρτε σιωπή για σέντερ φόρ. 90 λεπτά πίεση στον αντίπαλο.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Δεχομαι ανταλλαγή με το Τιμιο Λειψανο του Σικαμπαλαvan rooy έγραψε:ζαμαλεκ ενδιαφέρεται για τον τισουντάλι γράφουν ότι δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του.
Από τον κανένα, καλύτερος.aivas19 έγραψε:Gospi οχι σε παρακαλω. Ειπαμε τιμιος αλλα με εμφανεις αδυναμίες
Εδω που φτάσαμε...