ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Despotov απαράδεκτος εκεί που είχε τη μπάλα στα πόδια του και την έχασε έτσι απλά.... 2 γκολ από καραμπόλα γαμωτη τύχη μου γαμωωω. Αντε μωρή πουτ@να, γύρνα επιτέλους!!!
Ενταξει. Ειμαστε μεγαλα βοδια τελικα. Γυρω γυρω ολοι παιζουμε τοση ωρα εξω απο την περιοχή μας. Αναμενομενη εξελιξη. Ειναι και ο ρεφ στημενος, ηρθε και εδεσε. Αντε τωρα βαλε γκολ να παρεις το παιχνιδι
Πρωτη φορα ξαναγινεται. Ελεος τζαμπα φαουλKabamaru11 έγραψε:Χαζο φαουλ του Ντεσπο,κωλοφαρδοι κιολας.....γαμω
- Montrealiotis
Μικρή ομάδα η Μαλμε, αλλά λάθος διαχείριση δικιά μας στο τέλος
- PAOK_Antarctica
Αφού καθόμαστε πόση ώρα και προστατεύουμε το σκορ λες και παίζουμε με την Άιντραχτ.
Βρε άντε βγείτε μπροστά και γαμηστε τους να τελειώνουμε.
Βρε άντε βγείτε μπροστά και γαμηστε τους να τελειώνουμε.
-
black death
Απαραδεκτη εικονα για αλλη μια φορά; Ετσι θα πας cl? Ή απλα να ερθουν τα λεφτα και ολα καλα; Μεγαλη ξενερα. Και η σπαρτα κανει πάρτι.
Σάστρε μας γάμησες. Μια κεφαλιά μόνο σου ήταν να πάρεις.
Αν ο άλλος αντί να την μπιυμπουνησει κανει τακουνακια.
Αν ο άλλος αντί να την μπιυμπουνησει κανει τακουνακια.
- sourmenetes
- Moderator
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Πάμε δυνατά!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάμε δυνατά!!
Ρε συ σουρμε βλέπεις κάτι άλλο...ρε έχουμε δώσει απίστευτα γκολ σε αυτούς.. Αυτά δε γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικό.. Αυτά σου φαίνονται κανονικός ΠΑΟΚ που πάει για champions league? Είδες ένα συνδιασμο της προκοπής?μονο ατομικές και προσωπικές ενέργειες. Είναι πολύ εκνευριστικό.sourmenetes έγραψε:Ήμαρτον ρε photiPhotis έγραψε:Τι δεν πιστεύετε.. Έχει 35 λεπτά που αμς παίζουν γύρω απ την περιοχή. Δε μπορείς να πάρεις μπάλα.. Λογική εξέλιξη. Καλύτεροι είναι από σένα.. Τέλος.. Ο ΠΑΟΚ ΣΈΡΝΕΤΑΙ!
Ημαρτον
Photis το ποδόσφαιρο δεν είναι παιχνιδομηχανη.Photis έγραψε:Ρε συ σουρμε βλέπεις κάτι άλλο...ρε έχουμε δώσει απίστευτα γκολ σε αυτούς.. Αυτά δε γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικό.. Αυτά σου φαίνονται κανονικός ΠΑΟΚ που πάει για champions league? Είδες ένα συνδιασμο της προκοπής?μονο ατομικές και προσωπικές ενέργειες. Είναι πολύ εκνευριστικό.sourmenetes έγραψε:Ήμαρτον ρε photiPhotis έγραψε:Τι δεν πιστεύετε.. Έχει 35 λεπτά που αμς παίζουν γύρω απ την περιοχή. Δε μπορείς να πάρεις μπάλα.. Λογική εξέλιξη. Καλύτεροι είναι από σένα.. Τέλος.. Ο ΠΑΟΚ ΣΈΡΝΕΤΑΙ!
Ημαρτον
Αν αποκλειστουμε σήμερα θα οφείλεται στην μλκ μας και ας μην μιλήσουμε για 2 τουλάχιστον χρόνια για Ch. L.
-
paokara1970
ελεος μην παμε σε πεναλτι γιατι με το σημερινο ματς θα θρηνησουμε κοσμο!!!