77. Kiril Despodov
- AlxNeapoli1
Re: 77. Kiril Despodov
Ρε Κιριλ, η κλαση σου επρεπε να κανει πεναλταρα και να τον αφησει αγαλμα.
Τι ηταν αυτο
Τι ηταν αυτο
-
Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Πραγματικά, εκεί κλειδωναμε τη πρόκριση.VfB v2 έγραψε:γιατί παλικαράκι στην τελευταία κατοχή μας δεν πήγες με την μπάλα τσούκου τσούκου να κάνεις τον μαλάκα στο κόρνερ. Γιατί αγοράκι μου; Ντράπηκες;
Είναι και πορνη η μπάλα
ισως ηρθε η ωρα να παιξει κορυφη.. ειδικα σε ματς εκτος.. δεν εχει πλεον νοημα να παιζει ο τανζανος..
δυστυχως δεν ειναι καλος στο συνδιαστικο και στην κατοχη μπαλας , που εινα το μεγαλο του μειονεκτημα..
δυστυχως δεν ειναι καλος στο συνδιαστικο και στην κατοχη μπαλας , που εινα το μεγαλο του μειονεκτημα..
Νομιζω οτι αυτος ο συναγωνισμος με τον Αντριγια, ποιος θα αρχισει, ποιος θα βγει κλπ δεν κανει καλο. Ουτε σε αυτον ουτε στον Αντριγια.
Φυσικα και ο ανταγωνισμος σε μια ομαδα ειναι θεμιτος. Στη προκειμενη ομως, φτασαμε στο τελος και ακομη κανεις φενεται να μην εχει προβαδισμα, κατι που αποτυπονεται και απο τα σχολια εδω μεσα.
Αισθηση μου οτι περισοτερο μπερδεμα και εκνευρισμο προκαλει στους ιδιους. (Γνωμη μου μη βαρατε)
Συνηθως μπαινει στη συζητηση ο αντιπαλος. Στην κοντρα θες τον εναν, για αμυνα θες τον αλλον, σε σετ παιχνιδι θες αυτον κλπ κλπ.
Αλλα εγω θελω ΠΑΟΚ σαν τον χθεσινο, και σαν αυτον που βλεπαμε μεχρι και πριν τα 4 ματς της κολασεως. ΠΑΟΚ κυριαρχο, με κατοχη.
Σε αυτο, μονο ενα σχημα βλεπω. Αντριγια δεξια και Ντεσπο κορυφη.
Ο Ντεσπο για σεντερφορ ειναι μανουλα. Γρηγορος, απεριτος και ουσιαστικος, πηδαει στον θεο και κιλερ.
Κατι σαν το Κριστιανο Ρ στα υστερα του που παιζει κορυφη. Κι αυτος δεξι εχτρεμ ηταν καποτε.
Θεωρω οτι οταν εχουμε τον αντιπαλο μονοτερμα και παιζει στα ακρα και πρεπει να συγκλθνει δεν παιρνουμε το μαχιμουμ του.
Αν μη τη αλλο πρεπει να δοκιμαστει.
οκ, στο ροταισον και γενικοτερη διαχειρηση, ας αλλαζει αυτο. Αλλα ας γινει το στανταρ μας.
Φυσικα και ο ανταγωνισμος σε μια ομαδα ειναι θεμιτος. Στη προκειμενη ομως, φτασαμε στο τελος και ακομη κανεις φενεται να μην εχει προβαδισμα, κατι που αποτυπονεται και απο τα σχολια εδω μεσα.
Αισθηση μου οτι περισοτερο μπερδεμα και εκνευρισμο προκαλει στους ιδιους. (Γνωμη μου μη βαρατε)
Συνηθως μπαινει στη συζητηση ο αντιπαλος. Στην κοντρα θες τον εναν, για αμυνα θες τον αλλον, σε σετ παιχνιδι θες αυτον κλπ κλπ.
Αλλα εγω θελω ΠΑΟΚ σαν τον χθεσινο, και σαν αυτον που βλεπαμε μεχρι και πριν τα 4 ματς της κολασεως. ΠΑΟΚ κυριαρχο, με κατοχη.
Σε αυτο, μονο ενα σχημα βλεπω. Αντριγια δεξια και Ντεσπο κορυφη.
Ο Ντεσπο για σεντερφορ ειναι μανουλα. Γρηγορος, απεριτος και ουσιαστικος, πηδαει στον θεο και κιλερ.
Κατι σαν το Κριστιανο Ρ στα υστερα του που παιζει κορυφη. Κι αυτος δεξι εχτρεμ ηταν καποτε.
Θεωρω οτι οταν εχουμε τον αντιπαλο μονοτερμα και παιζει στα ακρα και πρεπει να συγκλθνει δεν παιρνουμε το μαχιμουμ του.
Αν μη τη αλλο πρεπει να δοκιμαστει.
οκ, στο ροταισον και γενικοτερη διαχειρηση, ας αλλαζει αυτο. Αλλα ας γινει το στανταρ μας.
Συμφωνώ για Despotov στην κορυφή. Άλλωστε την έχει παίξει την θέση. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά, σωματικά, τεχνικά και ψυχολογικά. Ειδικά με τους δικούς μας μεσοεπιθετικούς θα γράψει πολλά. Αν θεωρεί ο Λούτσε τον Τζίμα ανέτοιμο, αυτή είναι η μοναδική λύση και το καλοκαίρι μπορεί να επανασχεδιάσει την ομάδα όπως θέλει.
127:46 έχεις τη μπάλα και κάνεις σέντρα για να πάρεις κόρνερ αντί να πας στο σημαιάκι
.........................................
.........................................
- James Moriarty
Μόνο σέ 3-5-2 μπορεί να παίξει φορ ο Ντεσπο. Όπως ο Λούκας επί εποχής Τούντορ. Απλά ο παίκτης είναι εξτρεμοφορ καί ό Ζιβκοφιτς εξτρεμοδεκαρι (πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά). Μόνος σέντερ φορ μπορεί να παίξει αν παίξουμε με ΑΝΤΕΠΙΘΈΣΕΙΣ. Κ πλέον τα επόμενα ματς είναι σχεδόν όλα ντέρμπι
Άνοιξε χρέος χτες, το σκηνικό είχε στηθεί για να γίνει ήρωας, κρίμα, ελπίζω να μην πετάξει άλλες ευκαιρίες.
- Amsterdamer_87
Ριξτο ρε αγορι μου ψηλα και λιγο διαγωνια που δεν τα πιανει κανενας..
Τι εκτελεση ηταν αυτη για την κλαση σου !!!
Τι εκτελεση ηταν αυτη για την κλαση σου !!!
Ας δοκιμασει να τον βαλει σεντερ φορ
Ποιος εχει ενστασεις κ θα πει μετα, γιατι τον δοκιμασε ως σεντερ φορ?
Ποιος εχει ενστασεις κ θα πει μετα, γιατι τον δοκιμασε ως σεντερ φορ?
Μπορεί να παίξει με πλάτη δυνατά στόπερ;
Όσο για τη δεύτερη ερώτησή σου, εννοείται εσύ ο ίδιος θα τρέξεις να κράξεις!
Κ να μην εκμεταλευομαστε την ταχύτητά του που είναι πιο λογικό να βρίσκει χώρους να την αναπτύξει όταν είναι στα πλάγια. Επίσης θεωρώ πως είναι λάθος εφόσον λειτουργεί εξαιρετικά στη θέση του ο δεσποτας να αρχίσουμε να πειραματιζομαστε. Άλλη λύση χρειάζεται στο πρόβλημα του επιθετικού θεωρώ
Εφοσον μπορει στην εθνικη του, γιατι να μη μπορει στον ΠΑΟΚ?Miles έγραψε:Μπορεί να παίξει με πλάτη δυνατά στόπερ;
Εγω Τζιμα θελω σεντερ φορ, αλλα αν ο Λουτσεσκου δοκιμασει εναλλακτικα τον Ντεσποντοφ, θα πω οτι πολυ σωστα επραξε ακομα κ αν ο παικτης δεν αποδοσει ως σεντερ φορ
Τον Λουτσεσκου δεν θα του εκανα κριτικη αν δοκιμαζε κατι τετοιο
Αν συνεχισει ομως να επιμενει στον Σαματα, τοτε εκει ειναι που η περιπτωση αυστηρης κριτικης ειναι κατι περισσοτερο απο πιθανη, οχι μονο απο εμενα, αλλα πιστευω απο την πλειονοτητα
Μπορεί να παίξει ο Κύριλος και σαν φορ.
Υπόψη όμως ότι έτσι χάνει η ομάδα έναν παίκτη από το ήδη ελλειμματικό μεσοεπιθετικό ρόστερ.
Υπόψη όμως ότι έτσι χάνει η ομάδα έναν παίκτη από το ήδη ελλειμματικό μεσοεπιθετικό ρόστερ.