8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
βλεπω μια αλλαγη στο παιχνιδι του. εναν αλλο αερα. μακαρι να ειναι αυτοπεποιθεση και οχι επαρση.
Ποσό κάνει; Δώστε τα και πάρτε τον τι να συζητάμε 3 κλάσεις καλύτερος από όλα μας τα χάφ
Ειναι φανερο οτι δεν τους βλεπεις. Φαινεται και στις κινησεις σου και στην αυρα που εκπεμπεις. Αλλα τους δικους μας να τους παιζεις
Δωστη την ρημαδα την πασα εκει να βγει ο αλλος μονος του

Δωστη την ρημαδα την πασα εκει να βγει ο αλλος μονος του
Ακομα δεν τον αγορασαμε?lamosas έγραψε:Ποσό κάνει; Δώστε τα και πάρτε τον τι να συζητάμε 3 κλάσεις καλύτερος από όλα μας τα χάφ
Τι ακριβως περιμενουν να δουν ακομα παραπάνω για να τον κλεισουν αμεσα?
- sourmenetes
- Moderator
Ναι θελει!
Μου το πε εμένα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου το πε εμένα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρις να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε το καλοκαίρι για την Ευρωπη,δεν μπορουν να τον κλεισουν.Παει για μετά τις 25 Αυγουστου,που θα εχει πεσει η τιμη.Special 4 έγραψε:Ακομα δεν τον αγορασαμε?lamosas έγραψε:Ποσό κάνει; Δώστε τα και πάρτε τον τι να συζητάμε 3 κλάσεις καλύτερος από όλα μας τα χάφ
Τι ακριβως περιμενουν να δουν ακομα παραπάνω για να τον κλεισουν αμεσα?

Κορυφαία στιγμή στα καραγκιοζιλικια του μπακλασετα, του πουλάει τσαμπουκα ο βαζελος και το θηρίο γελούσε 

Αναφέρθηκε σε αυτό σε μια δήλωση που έκανε πρόσφατα. Ειναι θετικός στο να παραμείνει.Tolaros έγραψε:Εμείς να τα δώσουμε, τον παίκτη τον ρωτήσαμε αν θέλει να μείνει?
Ισχυει. Απ τις λιγες φορες που τον εχουμε δει να γελαει. Κι αυτο εγινε σε σουτιαburbu έγραψε:Κορυφαία στιγμή στα καραγκιοζιλικια του μπακλασετα, του πουλάει τσαμπουκα ο βαζελος και το θηρίο γελούσε

Καλά εσύ γελάς αλλά ...beyes4 έγραψε:
Χωρις να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε το καλοκαίρι για την Ευρωπη,δεν μπορουν να τον κλεισουν.Παει για μετά τις 25 Αυγουστου,που θα εχει πεσει η τιμη.
κάπου διάβασα χθες ότι ο ΠΑΟΚ λέει προσπαθεί να ρίξει την τιμή του για να τον αγοράσει
ελπίζω να μη γίνει καμιά υπερλαλακία και τον χάσουμε τον παίχτη για κανα μύριο
εφόσον θέλει ο παίχτης να μείνει, θα πρέπει να δώσουμε τη ρήτρα και να τον πάρουμε
να μη θυμίσω πόσα έδωσε ο τζαμπασοφιάς για να αγοράσει τον πινέζα
ελπίζω να μη γίνει καμιά υπερλαλακία και τον χάσουμε τον παίχτη για κανα μύριο
εφόσον θέλει ο παίχτης να μείνει, θα πρέπει να δώσουμε τη ρήτρα και να τον πάρουμε
να μη θυμίσω πόσα έδωσε ο τζαμπασοφιάς για να αγοράσει τον πινέζα
Τι ήταν αυτό που παρουσίασες σήμερα ακριβώς ;;; Ευτυχώς υπήρχε και ο Σαματά στο γήπεδο…
Λες και έκανε μαστούρα πριν το παιχνίδι ήταν.Salpigoal έγραψε:Τι ήταν αυτό που παρουσίασες σήμερα ακριβώς ;;; Ευτυχώς υπήρχε και ο Σαματά στο γήπεδο…