27. Magomed Ozdoev
- NikLiverpool
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ευελπιστώ να είναι λόγω Ραμαζανιού.
Έχω συνάδελφους που κανουν τη νηστεία και πραγματικά ζορίζονται.
Αν όχι..ελπίζω να περνάει ακόμα η μπογιά του Ρωσία μεριά.
Έχω συνάδελφους που κανουν τη νηστεία και πραγματικά ζορίζονται.
Αν όχι..ελπίζω να περνάει ακόμα η μπογιά του Ρωσία μεριά.
Όλο αυτό το παρανοϊκά ηλίθιο μένος με τον Οζντοεφ υπάρχει έστω και ένας να μπορεί να το εξηγήσει/ δικαιολογήσει;
Κάθε φορά διαλέγουμε και έναν παίκτη που δεν παίζει καλά και αδιαφορούμε πλήρως για κάποια ανάλυση, απλά ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ την κριτική
Ο Οζντοεφ είναι ο ίδιος παίκτης που ήρθε το καλοκαιρι και πήρε φανέλα βασικού μέσα σε πέντε μέρες και τα πήγε ΜΙΑ ΧΑΡΑ μέχρι αρχές του χρόνου
Από πού και ως που ξαφνικά είναι ο άχρηστος που καλύτερα θα ήταν να φύγει;
Κάθε φορά διαλέγουμε και έναν παίκτη που δεν παίζει καλά και αδιαφορούμε πλήρως για κάποια ανάλυση, απλά ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ την κριτική
Ο Οζντοεφ είναι ο ίδιος παίκτης που ήρθε το καλοκαιρι και πήρε φανέλα βασικού μέσα σε πέντε μέρες και τα πήγε ΜΙΑ ΧΑΡΑ μέχρι αρχές του χρόνου
- Amsterdamer_87
Παιχτης Εθνικης Ρωσιας δεν μπορει να ειναι μαπα..
Οταν καρφωνε τα γκολακια ηταν καλος ?
Τωρα δεν ειναι ??
Αν το καρφωνε και χθες παλι μαπα θα ηταν ??
Μονο εγω βλεπω οτι μπουκαρει πανεξυπνα στο κουτι ??
Τωρα δεν ειναι ??
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο το σκεπτικό σου?Hermann έγραψε:Καλά άμα σχετίζεται με το ραμαζάνι βαλίτσες και καλή συνέχεια.
-
Amsterdamer_87 έγραψε:Παιχτης Εθνικης Ρωσιας δεν μπορει να ειναι μαπα..
Τωρα δεν ειναι ??
Όχι φυσικά, όσοι έχουν πατήσει γήπεδο και έχουν παίξει ποδόσφαιρο αυτό βλέπουν, ο παίχτης είναι πολύ έξυπνος και πολύ δημιουργικός .
Το δύσκολο όταν παίζεις στο κέντρο είναι να μπορείς να συνεργαστείς με τον παρτενέρ σου αλλά και τους ακραίους μπακ.
Δυστυχώς χθες οι πολλές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φανεί η δουλειά του Οζντοεφ όσο μέσα ήταν ο Τσιγκαρας και ο Σοάρες όχι γιατί είναι κακοί αλλά γιατί χθες στοχευμένα η πίεση της Λαμίας ήταν πάνω τους ΚΑΙ πολύ σημαντικό αντί να είμαστε εμείς 1-0 από λάθος του Κοταρσκι το σκορ ήταν ανάποδο.
-
Amsterdamer_87 έγραψε:Παιχτης Εθνικης Ρωσιας δεν μπορει να ειναι μαπα..
Τωρα δεν ειναι ??
Όχι φυσικά, όσοι έχουν πατήσει γήπεδο και έχουν παίξει ποδόσφαιρο αυτό βλέπουν, ο παίχτης είναι πολύ έξυπνος και πολύ δημιουργικός .
Το δύσκολο όταν παίζεις στο κέντρο είναι να μπορείς να συνεργαστείς με τον παρτενέρ σου αλλά και τους ακραίους μπακ.
Δυστυχώς χθες οι πολλές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φανεί η δουλειά του Οζντοεφ όσο μέσα ήταν ο Τσιγκαρας και ο Σοάρες όχι γιατί είναι κακοί αλλά γιατί χθες στοχευμένα η πίεση της Λαμίας ήταν πάνω τους ΚΑΙ πολύ σημαντικό αντί να είμαστε εμείς 1-0 από λάθος του Κοταρσκι το σκορ ήταν ανάποδο.
Ποιο μένος και γιατί ηλίθιο; Ο άνθρωπος έχει κλείσει δυο μήνες (μπορεί και παραπάνω) που δεν αποδίδει, ακόμα και με πολύ υποδεέστερους αντιπάλους.Equalizer έγραψε:Όλο αυτό το παρανοϊκά ηλίθιο μένος με τον Οζντοεφ υπάρχει έστω και ένας να μπορεί να το εξηγήσει/ δικαιολογήσει;
Οι εντάσεις του έχουν εξαφανιστεί (όχι πως είχε ποτέ ιδιαίτερες εντάσεις στο παιχνίδι του), δυσκολεύεται να περάσει μπάλες μπροστά και τα μαρκαρίσματα του είναι αναιμικά. Ως κριτική τα γράφω αυτά, όχι ως μένος.
Επίσης, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα ήταν μόνιμα θετικά, ακόμα και όταν ρόλαρε όλη η ομάδα, ακόμα και όταν ρίχναμε 4-5-6 γκολ, ήταν ψιλό ξεκάθαρο πως δεν κολλάει με τον Μεϊτέ. Ίσα ίσα νομίζω πως αν ο Μεϊτέ είχε δίπλα του έναν χαφ τύπου Πινέδα, θα οργίαζε. Στα μάτια μου τουλάχιστον. Που βέβαια έχω δηλώσει εντελώς άμπαλος και δεν έχω καμία σχέση με τους πολλούς καθηγητές τακτικής ανάλυσης ποδοσφαίρου που βρίσκονται ανάμεσα μας.
Ο Οζντοεφ εχει να κανει καλο παιχνιδι απο τη διακοπη των Χριστουγεννων.
Το ραμαζανι ειναι τον τελευταιο μηνα και τελιωνει απο βδομαδα.
Γενικα ειναι θεμα που θα πρεπει να μας ασχολει ενοψιν καλοκαιριου γιατι ειναι απο τους ελαχιστους χαφ με συμβολαιο.
Το ραμαζανι ειναι τον τελευταιο μηνα και τελιωνει απο βδομαδα.
Γενικα ειναι θεμα που θα πρεπει να μας ασχολει ενοψιν καλοκαιριου γιατι ειναι απο τους ελαχιστους χαφ με συμβολαιο.
Δε θέλω στην ομάδα παίκτη του οποίου η απόδοση επηρεάζεται άμεσα από το θρήσκευμα του.renegade έγραψε:Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο το σκεπτικό σου?Hermann έγραψε:Καλά άμα σχετίζεται με το ραμαζάνι βαλίτσες και καλή συνέχεια.
-
Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι όταν ένας παίκτης θα έχει σταθερό ρυθμό θα παίξει καλά και όταν δεν έχει ρυθμό δεν θα παίζει τόσο καλά;
Γενικά πάντως ο οσντοεφ σαν παίκτης είναι παίκτης του of the ball παιχνιδιού με αποτέλεσμα ακόμα και όταν κάνει καλά παιχνίδια ο απλός φίλαθλος ίσως να μην είναι σε θέση να το αναγνωρίσει
Το φετινο ραμαζάνι ξεκινησε στις 10 Μαρτίου. Πριν τις 10 Μαρτίου ο Οζντοεφ ηταν βασικότατος. Απο τις 10 Μαρτίου και μετα εχει καταγράψει συνολικά 77 λεπτά σε 3 αγωνες. Μπορεί να ναι τυχαίο μπορεί και οχι.
Ποιο ραμαζανι ρε παιδια?
Ξερει κανενας τι κανει ο αλλος στο σπιτι του?
Σε αλλες ομαδες δεν παιζουν μουσουλμανοι?
Στην Αγγλια?
Εχει καποιο θεμα ο παικτης αυτο τον καιρο
Αγωνιστικο ειναι?
Προσωπικο ειναι?
Με τον προπονητη ειναι?
Λογω του προηγουμενου τραυματισμου ειναι?
Ας μην κανουμε εικασιες χωρις δεδομενα
Ειναι αστοχο
Το σιγουρο ειναι, οτι διανυει πολυ ασχημη αγωνιστικη περιοδο κ η εικονα του ειναι απογοητευτικη
Ξερει κανενας τι κανει ο αλλος στο σπιτι του?
Σε αλλες ομαδες δεν παιζουν μουσουλμανοι?
Στην Αγγλια?
Εχει καποιο θεμα ο παικτης αυτο τον καιρο
Αγωνιστικο ειναι?
Προσωπικο ειναι?
Με τον προπονητη ειναι?
Λογω του προηγουμενου τραυματισμου ειναι?
Ας μην κανουμε εικασιες χωρις δεδομενα
Ειναι αστοχο
Το σιγουρο ειναι, οτι διανυει πολυ ασχημη αγωνιστικη περιοδο κ η εικονα του ειναι απογοητευτικη
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι φταίει το ραμαζάνι που δεν έχει απόδοση. Ο παίκτης είναι αλλού γι αλλού εδώ και μήνες.Hermann έγραψε:Δε θέλω στην ομάδα παίκτη του οποίου η απόδοση επηρεάζεται άμεσα από το θρήσκευμα του.renegade έγραψε:Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο το σκεπτικό σου?Hermann έγραψε:Καλά άμα σχετίζεται με το ραμαζάνι βαλίτσες και καλή συνέχεια.