Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Pater

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Pater »

Μόλις διάβασα ένα άρθρο και θα το ποστάρω. Θέλω να πω ότι δεν εύχομαι σε κανένα να ζήσει κάτι τέτοιο, δεν χάρηκα όταν διάβασα το άρθρο. Δεν εύχομαι ποτέ για κανένα αυτή την αρρώστια επειδή έχουμε βιώσει απώλειες εξαιτίας της. Δεν θα την ευχόμουν ούτε σε αυτόν που με έκανε να φοβάμαι ότι θα πάθω κι εγώ καρκίνο από την στενοχώρια μου.

Τον Νοέμβριο του 2022, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Όσκαρ Γκαρθία. Η κόρη του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών, λόγω καρκίνου με τον οποίον έδινε μεγάλη μάχη για πολλά χρόνια.

Ο Ισπανός κόουτς προσπαθεί ακόμα να μαζέψει τα κομμάτια του και να σταθεί όρθιος για την γυναίκα του και τις άλλες δύο κόρες του. Σε νέα συνέντευξή του στο Radio Catalunya αναφέρθηκε στο γεγονός που τον συνέτριψε και τόνισε πως πολλές φορές αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν συνέβη στον ίδιο, αλλά στο παιδί του που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

«Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της...H μάχη με τον καρκίνο κράτησε μερικά χρόνια, στην αρχή όταν έκανε την επέμβαση πιστέψαμε ότι θα γίνει καλά.

Μετά, όμως, υπήρξε υποτροπή. Ήταν πολύ σκληρά χρόνια. Μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι ήταν κάτι που πια θα μπορούσε να συμβεί.

Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι στους οποίους συμβαίνει. Προσπαθούμε να το αποδεχθούμε. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, διότι είναι κάτι αφύσικο στη ροή της ζωής, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά διότι μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις.

Πρέπει να μείνουμε δυνατοί για τις άλλες δύο κόρες μας. Οι ενήλικες πολλές φορές βρίσκουμε δυνάμεις που τα παιδιά δεν μπορούν να φανταστούν. Είπα στις κόρες μου ότι αν θέλουμε να κλάψουμε, μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε. Ποιος είπε ότι πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί;».

Πηγή: sport24.gr
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να ζήσει τέτοιο πράγμα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κρίμα πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε ανθρωπο, ο θεος ας δωσει δυναμη σε ολη την οικογενεια.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Pater έγραψε:Μόλις διάβασα ένα άρθρο και θα το ποστάρω. Θέλω να πω ότι δεν εύχομαι σε κανένα να ζήσει κάτι τέτοιο, δεν χάρηκα όταν διάβασα το άρθρο. Δεν εύχομαι ποτέ για κανένα αυτή την αρρώστια επειδή έχουμε βιώσει απώλειες εξαιτίας της. Δεν θα την ευχόμουν ούτε σε αυτόν που με έκανε να φοβάμαι ότι θα πάθω κι εγώ καρκίνο από την στενοχώρια μου.

Τον Νοέμβριο του 2022, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Όσκαρ Γκαρθία. Η κόρη του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών, λόγω καρκίνου με τον οποίον έδινε μεγάλη μάχη για πολλά χρόνια.

Ο Ισπανός κόουτς προσπαθεί ακόμα να μαζέψει τα κομμάτια του και να σταθεί όρθιος για την γυναίκα του και τις άλλες δύο κόρες του. Σε νέα συνέντευξή του στο Radio Catalunya αναφέρθηκε στο γεγονός που τον συνέτριψε και τόνισε πως πολλές φορές αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν συνέβη στον ίδιο, αλλά στο παιδί του που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

«Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της...H μάχη με τον καρκίνο κράτησε μερικά χρόνια, στην αρχή όταν έκανε την επέμβαση πιστέψαμε ότι θα γίνει καλά.

Μετά, όμως, υπήρξε υποτροπή. Ήταν πολύ σκληρά χρόνια. Μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι ήταν κάτι που πια θα μπορούσε να συμβεί.

Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι στους οποίους συμβαίνει. Προσπαθούμε να το αποδεχθούμε. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, διότι είναι κάτι αφύσικο στη ροή της ζωής, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά διότι μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις.

Πρέπει να μείνουμε δυνατοί για τις άλλες δύο κόρες μας. Οι ενήλικες πολλές φορές βρίσκουμε δυνάμεις που τα παιδιά δεν μπορούν να φανταστούν. Είπα στις κόρες μου ότι αν θέλουμε να κλάψουμε, μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε. Ποιος είπε ότι πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί;».

Πηγή: sport24.gr
Τραγικο!
Αλλο κακο να μην τους (και μας) βρει!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλό Παράδεισο σε όλους τους αδικοχαμένους!
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλό Παράδεισο σε όλους τους αδικοχαμένους!
Αυτό και τίποτε άλλο :cry:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ αεχ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα με τον ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η Super League θα ορίσει εκ νέου το παιχνίδι. Αναμένεται η αντίδραση των κιτρινόμαυρων.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

η αντίδραση
Εικόνα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μαύρη ημέρα σήμερα για την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν λόγια για την τραγωδία αυτή, τί να πει κάποιος στους γονείς, στους συγγενείς των αδικοχαμένων; :cry: :cry: :cry:
Η λέξη φιλότιμο δεν έχει αντίστοιχη σε καμμία άλλη χώρα, δεν υπάρχει η ακριβής μετάφραση γι' αυτήν. Αναρωτιέμαι, υπάρχει αυτή η λέξη στους εκάστοτε κρατούντες; Θα φιλοτιμηθεί να αναλάβει την ευθύνη κάποιος από τους "υψηλά ιστάμενους", να πει έχω ευθύνη για το τραγικό συμβάν, δεν κάνω για "αξιώματα" και παραιτούμαι; Σαράντα δύο ήδη οι αδικοχαμένοι σήμερα, εκατόν δύο ήταν στο Μάτι πριν 5 χρόνια, αλλά το μόνο που ακούμε σήμερα και ακούσαμε και τότε, το στερεότυπο του δεν θα κρύψουμε τίποτα κάτω από το χαλί, υποσχόμαστε να βρούμε τα αίτια της τραγωδίας, οι ένοχοι θα πληρώσουν κλπ, κλπ, κλπ.
Βρε άι ...και είναι Παναγιά μου και Μεγάλη Σαρακοστή.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ελευθερα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αδιάφορος πλέον ο Ατρόμητος με Κούλα.
Ακόμα μια αλλοίωση πρωταθλήματος
OvelixPAOK

Δημοσίευση από OvelixPAOK »

renegade έγραψε:Αδιάφορος πλέον ο Ατρόμητος με Κούλα.
Ακόμα μια αλλοίωση πρωταθλήματος
Επειδή είμαι φύσει κακοπροαίρετος, θα έλεγα δεν είναι καθόλου αδιάφορος. Θα παίξουν για τον τραπεζικό τους λογαριασμό, θα δώσουν πριμ οι Μαρινάκης - Αλαφούζος , μια και ήταν οι άμεσοι υποστηρικτές του Σπανού. Άσε που η Κούλα έχει ΟΦΗ σήμερα και γαύρο την επόμενη εβδομάδα. Ε αν τους πάρει τους βαθμούς, κάτι θα σημαίνει. Δε κρίθηκε φέτος το πρωτάθλημα από ένα παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπορει να εχουν κινητρο μονο και μονο για το γαμωτο. Τους τράβηξαν στα δικαστηρια για να κλεψουν το ματς...
Τεσπα, και μονο π θα επιβαρυνθουν με ενα ματς εξτρα πριν τα πλει οφφ κατι ειναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έμμεσα και ο βαζελος αντιμετωπίζει ως αδιάφορο τον ατρόμητο.
Η ομάδα του Περιστερίου έχασε την 6αδα ενώ δεν πέφτει κιόλας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”