Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από theo-drama »

Ιάσονας έγραψε:Dragon να κάτσεις και να γράφεις την άποψή σου κανονικά.
Αν έγινε ένα λάθος άστο, και πάμε παρακάτω.

Ακριβως αυτο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το πιο σιχαμενο κι άνανδρο του φίλου dragon, δεν είναι το γεγονός πως κάνει επίκληση του συναισθήματος μέσω της αποχώρησης.

Το πιο σιχαμενο κι άνανδρο είναι πως από τη στιγμή που όποιος δεν συμφωνούσε με την δική του άποψη αυτόματος χαρακτηριζόταν αλλόθρησκος. Και το απέκρυψε έντεχνα στον λίβελο λύπησης.

Έγραψα επ ακριβώς "από τη στιγμή που αποκαλεί συνοπαδο αλλόθρησκο έχω κάθε δικαίωμα να τον αποκαλέσω νόπανο και γκιόζη"

Και δεν το έκανες μια. Το έκανες δύο τρείς φορές.

Συνεπώς στο καλό να πας και ελπίζω να τηρήσεις την υπόσχεση να μην ξαναγυρίσεις. Ούτε με άλλο όνομα.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

+1926 να γραφεις πιο συχνα....
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
dragon έγραψε:Την παρασκευη αν κ δεν έθιξα κανέναν , που πριν δεν με προσεβαλε , την ώρα που κάποια προφίλ με ειρωνευτηκαν κ με αποκάλεσαν μέχρι μουνοπανο κ καραγκιόζη κάποιος διαχειριστής αποφάσισε να με αποκλείσει μέχρι σήμερα την ίδια ώρα που κράτησε , εκτός ενός αν δεν κάνω λάθος , του υπόλοιπους που είχαν διαφορετική άποψη από την δική μου κ είχαν κατά τη γνώμη πιο έντονο υφος (κάποιοι σαν τον φαρμακοποιό που ο λόγος τους είναι σχεδον συμπλεγματικος μια χαρά συνέχισαν) Δεν έχω προσβαλει κανέναν ποτε όλα τα χρόνια που δεν με έθιξε προσωπικα κ θα το δείτε ψάχνοντας όλα τα post μου.

Αν έχετε διάθεση δείτε κ τα ποστ των ατόμων που είχα αντιπαράθεση κ θα δείτε ποιος έχει κάνει επάγγελμα τις προσβολές.

Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι ίσως υπάρχει προτίμηση να ακουγονται οι κραυγές κ οι αφορισμοί ( δεν μιλάω για απόψεις) κατά του Λουτσέσκου κ ίσως δεν βοηθούσα πολυ εκείνη τη μέρα.
Κρίμα γιατί πραγματικα σε ολα τα νηματα τα χρόνια που γράφω ή τα ακόμα περισσοτερα που διαβάζω είχα απίστευτη εμπιστοσύνη στους διαχειριστές.
Μπορεί να αποφασίσατε να γίνετε ισαποστακηδες ή λειτουργείτε με την αστεία θεωρία των δυο άκρων ή κάνοντας τον ποντιο πιλατο , δίχως λόγο κατά την άποψη μου.
Θεωρώ πως δεν παραβιασα κάποιον κανόνα του forum την ώρα που ίσως θα έπρεπε οι διαχειριστές να προστατευουν την κουβεντα από τυπους που φτάνουν να αποκαλούν τους άλλους μουνοπανα.
Αν κ εφόσον η διάθεση του παοκμανια είναι να κρατάει "ίσες αποστάσεις" ανεξάρτητα με τις συμπεριφορές τοτε δυστυχώς θα μείνετε/μείνουμε με αυτούς κ μόνο που ίσως άθελά σας προστατευετε .

Κ στα email που έστειλα δεν έλαβα καμιά απάντηση βέβαια κ δεν έχει κ νόημα κάποια πλεον.

Ευχαριστώ για το ασπρόμαυρο ταξίδι τα προηγουμενα χρονια .
Δυστυχώς μετά το δρόμο που ακολουθεί πλέον το φόρουμ δυσκολα θα τα ξαναπουμε.

ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα
Καταρχήν καλησπέρα.

1) επειδή στο ποστ σου αναφέρεσαι σε άτομα που σε έβρισαν χυδαία (μ...πανο) αλλά ονοματιζεις μόνο εμένα, δημιουργείται στον κάθε συμφορουμιτη η αισθηση ότι εγώ σε αποκάλεσα έτσι, είναι αντρικιο να το διευκρινήσεις.

2) έχεις την (σωστή) απαίτηση να μην αλληλοχαρακτηριζομαστε και την ιδια στιγμη με αποκαλεις "συμπλεγματικο" γιατί δεν έχω την ίδια άποψη με σένα για τον Ρουμανο. Μάθε λοιπόν ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις και μάλιστα πολύ διαφορετικές από τη δική σου στον βωμό του μεγάλου ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν είμαστε σαουριδακια να ακολουθουμε άκριτα και πειθηνια γραμμές. Συμπλέγματα κουβαλούν όσοι δεν κατάφεραν να μας κάνουν έτσι.

4) αν θεωρείς ότι άδικα μπαναριστηκες, βρες τα με τον Μοντ. Αν πάλι θεωρεις ότι έπρεπε να μπαναριστουν κι άλλοι και γουστάρεις, αναφορά και τέλος. Το να μυξοκλαις δε σε τιμά. Ούτε να χαιρετάς τόσο εύκολα το κορυφαίο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΟΚ για 1 μπαν. Κι εμείς μπαναριστηκαμε και ίσως άδικα (α, ρε κοπρόσκυλο Τζαβέλα-ντροπή του ΠΑΟΚ) αλλά είμαστε εδώ.

5) Μόνο πρόκριση.
Καλησπέρα.
Θα προσπαθησω να μην ασχοληθώ παλι με αυτό το θέμα γιατί πρωτον κουράζει κ δεύτερον πριν λίγο είπα ότι θα το αφήσω πισω.
Θα σου απαντήσω όμως γιατί δεν θελω να υπάρχουν παρεξηγήσεις για κάτι αν δεν το εξήγησα σωστά.

1) δεν χρησιμοποίησες εσυ αυτές τις εκφράσεις κ όποιος διαβάζει το κατανοεί , παρολα αυτά το διευκρινίζω.

2)
Οχι φίλε δεν μίλησα για εσένα αλλά για τον λόγο σου. Κ όπως λες μπορούμε να διαφωνούμε αλλά να έχουμε κ κανα επιχείρημα κ οχι να προσπαθουμε για τις εντυπώσεις να χαρακτηρίσουμε τον άλλον μητσοτακικο όπως με αποκαλεσες ( που για μένα όπως μάλλον κ για σενα ειναι μέγιστη προσβολή ).
Όπως έγραψα πολλές φορές δεν έθιξα ή ειρωνευτηκα κανέναν που δεν με προσεβαλε σε πρωτο χρόνο. Δεν είδα επίσης κανέναν δυστυχώς να καυτηριαζει τους για καραγκιόζηδες αλλά ουτε τους χυδαιους χαρακτηρισμους για μουνοπανα

3) δεν προλαβα να δω τι έγραφες, νομίζω ότι κάτι για "αντρίκια" συμπεριφορά. Κάτι τέτοιους όρους δεν τους αναγνωρίζω τουλάχιστον ως κάτι θετικό.
Ο λόγος που αναφέρεται σε "αντρικιες" ή "παντελονατες" συμπεριφορές ναι μου φαίνεται συμπλεγματικος.

4) το πως θα αντιδράσω σε οτιδήποτε εφόσον δεν προσβαλω κάποιον νομίζω πως δεν αφορά κανέναν. Ένα μήνυμα έγραψα κ δεν το έκανα σήριαλ για να πει κανείς πως κουρασα.
Όπως επίσης δικαίωμα του καθενός σε μια ανάλογη περίπτωση να πραξει όπως θέλει αρκεί να μην προσβαλει κάποιον .
Δεν καταλαβαίνω πως με ένα μήνυμα που ανέφερα την "αλήθεια" μου το περιγραφεις ότι μυξοκλαιω. Ούτε αυτό τον όρο αναγνωρίζω αλλά μάλλον τον προτιμώ από το να φέρομαι "αντρίκια"

5) να και κάτι που συμφωνουμε. Καλυτερα να μεινουμε σε αυτό
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Asimos έγραψε:Το πιο σιχαμενο κι άνανδρο του φίλου dragon, δεν είναι το γεγονός πως κάνει επίκληση του συναισθήματος μέσω της αποχώρησης.

Το πιο σιχαμενο κι άνανδρο είναι πως από τη στιγμή που όποιος δεν συμφωνούσε με την δική του άποψη αυτόματος χαρακτηριζόταν αλλόθρησκος. Και το απέκρυψε έντεχνα στον λίβελο λύπησης.

Έγραψα επ ακριβώς "από τη στιγμή που αποκαλεί συνοπαδο αλλόθρησκο έχω κάθε δικαίωμα να τον αποκαλέσω νόπανο και γκιόζη"

Και δεν το έκανες μια. Το έκανες δύο τρείς φορές.

Συνεπώς στο καλό να πας και ελπίζω να τηρήσεις την υπόσχεση να μην ξαναγυρίσεις. Ούτε με άλλο όνομα.

Δες λοιπόν αν αποκάλεσα κανέναν κάπως ( ποιον κ ποτε ) δίχως νωρίτερα να με έχει προσβαλλει.
Εσυ από την μιλάς για μουνοπανα κ γκιοζηδες κ προ αυτου παλι δίχως να έχω προσβαλει κανέναν ρώτησες ποσο χρονων είμαι ο καραγκιόζης. Ακόμα εκεί είναι το ποστ. Βέβαια αυτό κ η συμπεριφορά σου η ανδρική πέρασε μια χαρά στο φόρουμ δίχως συνέπειες.

Υ. Γ. Η τόση επίκληση στον ανδρισμό εμένα μου αρκεί
Υ. Γ. 2 καμιά επίκληση. Σε ένα φόρουμ που σέβομαι χρονια χρωστουσα να πω αυτό που σκέφτομαι σε ένα απλό μήνυμα. Αλλά όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί. ( για αντριλες, καραγκιόζηδες κ μουνοπανα)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν ξαναδιαβάσεις κανείς δεν σε προσβάλει. Εσύ αρχίζεις τα περί αλλοθρήσκων σε οπαδικό φόρουμ.

Για μένα το μπαν είναι χάδι, διαγραφή σου άξιζε.

Αυτά και από εμένα τέλος. Είσαι πολύ λίγος σε όλα σου. Ακόμη και στο θάρρος να παραδεχτείς τη μαλακιάρα σου ή να υλοποιήσεις της απειλή αποχώρησης.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

πιο σιχαμερο και απο το αλλοθρησκος, ειναι το μιζερος, που γραφεται σχεδον σε καθε μνμ.
Λες και ξερουν ποιος ειναι και τι κανει καποιος πισω απο το πληκτρολογιο.
Εγω προσωπικα γελαω πολυ δυνατα οταν με αποκαλουν μιζερο.
:lol: :lol: :lol: :lol:

ο dragon και 2-3 γραφουν τα ιδια καθε μερα ολη μερα με συνεχες πεσιμο σε οτι "μιζερο" γραφεται, χωρις να συγκινηθει κανεις για το υφος τους που ειναι απαραδεκτο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εντάξει, οι χαρακτηρισμοί, αλλόθρησκος, μίζερος, στημένος κ.λ.π., ή οι προσβολές επί προσωπικού έχουν δυστυχώς γίνει ψωμοτύρι στο φόρουμ.

Το κακό δεν είναι η διαφωνία, αλλά ότι δεν υπάρχει σεβασμός στην άποψη του άλλου. Ο ένας μπορεί να έχει αρνητική ή θετική γνώμη για τον Λουτσέσκου ή για τον Μπότο ή για τις μεταγραφές ή για οτιδήποτε άλλο. Ε και ?

Ευθύνη και των mods που τα έβλεπαν αλλά δεν έκαναν τίποτε με αποτέλεσμα να ξεχειλώσει το πράγμα.

Ενα 3ημερο μπαν κατευθείαν σε καθέναν που χρησιμοποιεί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα ήταν μια καλή αρχή για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

καταρχιν απο οτι εχω καταλαβει με την ταπεινη μου και ελαχιστη μορφωση που διαθετω,ειναι οτι υπαρχουν θεματα που υποτιθετε γραφουμε ολοι για το συγκεκριμενο θεμα..πολλες φορες το θεμα ξεφευγει και παει οπου να ναι..

το θεμα ειναι ο μπαμπης ,και μεις μιλαμε βαζω φυσικα και τον εαυτο μου μεσα αν ο μητσος ειπε μαλ@κα τον μανωλη...προτεινω με την συμφωνη γνωμη των περισσοτερων οποιος ειναι εκτος θεματος να σνηνετε το ποστ του...η να κανουμε μια ενοτητα γαμ@σταυριδια μεταξυ μας,κραξιμο,και μπουνιες να μιλανε εκει οσοι θελουν υποθετικα να ξεφυγουν η να κραξουν καποιον...δεν γινετε αυτο το πραμα..

αν ειμαι λαθος να με διορθωσετε..πιστευω το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εγινε για να υπαρχει φωνη του λαου,να ενημερωνωμαστε,να λεμε και να δεχομαστε αποψεις..να τρολαρουμε λιγο να περναμε καλα,να υπαρχει χιουμορ,και γενικοτερα να μπαινεις και να διαβαζεις καποια πραγματα που θα σε κανουν αν οχι καλυτερο, πιο χαρουμενο η τουλαχιστον να σε δωσουν καποια συναισθηματα που σε χρειαζονται για να ξεχαστεις απο τα βασανα της πουτ@νας ζωης που ζουμε...

Δεν έβρεχε όταν ο Νώε έχτισε την κιβωτό
Άβαταρ μέλους
Мир

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Мир »

Γενικα πολλοί ήταν υπέρμετρα προστατευτικοί σε οποιαδήποτε κριτική στον Λουτσέσκου, για δηλωσεις του εναντια στα 2 ματς τη βδομαδα ή στις κραυγαλέα λάθος επιλογές του (πχ Εσιτι-Τεηλορ αντι Λυρατζη-Τσιγγάρα), αλλά βλέπω τώρα να γυρίζουν την μπιφτέκα και να είναι οι πρώτοι που θα «πετάξουν το λίθο».

Τα σαλιγγαρια και άλλα επεφταν βροχή χωρίς καμία αιτιολόγηση. Ούτε μανατζερ ή ξαδερφια του Λουτσεσκου να ήταν.

Η ουσια είναι οτι πρέπει να πάρουμε την πρόκριση την Πεμπτη πάση θυσία.
Ο Λουτσεσκου είναι καλός προπονητής και σίγουρα θα παρουσιασει μια καλύτερα προετοιμασμένη 11αδα για τη νικη-προκριση.

Οι στόχοι φέτος είναι πορεία στην Ευρώπη και ανταγωνιστική ομάδα(λόγο της ανανέωσης) μέχρι να δέσει ως σύνολο ώστε να μπορούμε και παλι να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Мир έγραψε:Γενικα πολλοί ήταν υπέρμετρα προστατευτικοί σε οποιαδήποτε κριτική στον Λουτσέσκου, για δηλωσεις του εναντια στα 2 ματς τη βδομαδα ή στις κραυγαλέα λάθος επιλογές του (πχ Εσιτι-Τεηλορ αντι Λυρατζη-Τσιγγάρα), αλλά βλέπω τώρα να γυρίζουν την μπιφτέκα και να είναι οι πρώτοι που θα «πετάξουν το λίθο».

Τα σαλιγγαρια και άλλα επεφταν βροχή χωρίς καμία αιτιολόγηση. Ούτε μανατζερ ή ξαδερφια του Λουτσεσκου να ήταν.
Για να τα λέμε όλα όχι μόνο σε Λουτσέσκου. Αλλά και σε Μπότο, μεταγραφές, πρότζεκτ (?), παίκτες κ.λ.π.
Λες και αν γραφτεί κάτι αρνητικό θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
Ε πως να το κάνουμε φόρουμ είναι, και κριτική θα γίνεται, δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι με όλους και με όλα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Χορτάσαμε κριτική.
Ο "Ρουμάνος", ο "Τζένεραλ", μέχρι και ότι έχει γκόμενο τον Μπισεσβαρ διαβασαμε.

Αν υπήρξε υπέρμετρη προστασία είναι γιατί υπήρξε και υπέρμετρη κακοβουλία.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Αυτό ακριβώς είναι και το λάθος που κάνετε.

Τα βάζετε όλα μαζί σε ένα γενικοποιημένο τσουβάλιασμα εξ αιτίας ενός κακού σχολίου.

Η επίθεση και οι χαρακτηρισμοί γινόταν προς όλους ανεξάρτητα από τα επιχειρήματα που είχαν.

Και στο γράφω εγώ που είμαι φαν του Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Τέλος και μείνετε ον τοπικ.
Αυτό το έγραψα πριν 6 έξι ολογράφως ώρες!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΑΣ! Όλοι που γράψατε μετά από μένα συνεχίσατε αυτόν τον παραλογισμό, τις αλληλοκατηγορίες, όλη αυτην την τοξικότητα που υπάρχει σε αυτό το γαμωκράτος που επηρεάζει τα μάτια τα αυτιά σας, τη σκέψη σας.

ΤΗΝ ΜΟΝΤ ΤΗΜ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΑΣ.

Έχουμε κουραστεί πραγματικά. Φτάνουμε σιγά σιγά στα όρια μας.

ΤΕΛΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Όσο δεν κατανοούμε ότι είμαστε....αμπαλοι...τοσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα στις....μεταξυ μας...κουβέντες

Η χρονιά που μας πέρασε ξεκίνησε...οχι επιθυμητά...η κριτική έφτασε στους 1000 καρδιναλιους....συνέχισε...επιθυμητά...οι 1000 καρδινάλιοι...αρχισαν να βλέπουν Τίρανα κύπελα και εάν καθότανε κάποια...σωστα...αποτελεσματα , τον τίτλο..και το τέλος ήταν πάλι...οχι επιθυμητό....και τσοουυπππ πάλι οι...παπαδες....

Τωρα πρόσφατα...βλεπουμε...και οπαδούς του καρυπιδη...

Να μην μπορούμε να φέρουμε...ρε Τάσο τρυφωνος..εναν ζαιρζινιο...εναν ζοσιμαρ...εναν τέλος πάντων που να αρχίζει το όνομα του από ζ και να είναι και εμπειρος

Ααααα και το βασικό.....παρτε επιτέλους ένα 10ρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”