Ιάσονας έγραψε:Dragon να κάτσεις και να γράφεις την άποψή σου κανονικά.
Αν έγινε ένα λάθος άστο, και πάμε παρακάτω.
Ακριβως αυτο.
Ιάσονας έγραψε:Dragon να κάτσεις και να γράφεις την άποψή σου κανονικά.
Αν έγινε ένα λάθος άστο, και πάμε παρακάτω.
Καλησπέρα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Καταρχήν καλησπέρα.dragon έγραψε:Την παρασκευη αν κ δεν έθιξα κανέναν , που πριν δεν με προσεβαλε , την ώρα που κάποια προφίλ με ειρωνευτηκαν κ με αποκάλεσαν μέχρι μουνοπανο κ καραγκιόζη κάποιος διαχειριστής αποφάσισε να με αποκλείσει μέχρι σήμερα την ίδια ώρα που κράτησε , εκτός ενός αν δεν κάνω λάθος , του υπόλοιπους που είχαν διαφορετική άποψη από την δική μου κ είχαν κατά τη γνώμη πιο έντονο υφος (κάποιοι σαν τον φαρμακοποιό που ο λόγος τους είναι σχεδον συμπλεγματικος μια χαρά συνέχισαν) Δεν έχω προσβαλει κανέναν ποτε όλα τα χρόνια που δεν με έθιξε προσωπικα κ θα το δείτε ψάχνοντας όλα τα post μου.
Αν έχετε διάθεση δείτε κ τα ποστ των ατόμων που είχα αντιπαράθεση κ θα δείτε ποιος έχει κάνει επάγγελμα τις προσβολές.
Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι ίσως υπάρχει προτίμηση να ακουγονται οι κραυγές κ οι αφορισμοί ( δεν μιλάω για απόψεις) κατά του Λουτσέσκου κ ίσως δεν βοηθούσα πολυ εκείνη τη μέρα.
Κρίμα γιατί πραγματικα σε ολα τα νηματα τα χρόνια που γράφω ή τα ακόμα περισσοτερα που διαβάζω είχα απίστευτη εμπιστοσύνη στους διαχειριστές.
Μπορεί να αποφασίσατε να γίνετε ισαποστακηδες ή λειτουργείτε με την αστεία θεωρία των δυο άκρων ή κάνοντας τον ποντιο πιλατο , δίχως λόγο κατά την άποψη μου.
Θεωρώ πως δεν παραβιασα κάποιον κανόνα του forum την ώρα που ίσως θα έπρεπε οι διαχειριστές να προστατευουν την κουβεντα από τυπους που φτάνουν να αποκαλούν τους άλλους μουνοπανα.
Αν κ εφόσον η διάθεση του παοκμανια είναι να κρατάει "ίσες αποστάσεις" ανεξάρτητα με τις συμπεριφορές τοτε δυστυχώς θα μείνετε/μείνουμε με αυτούς κ μόνο που ίσως άθελά σας προστατευετε .
Κ στα email που έστειλα δεν έλαβα καμιά απάντηση βέβαια κ δεν έχει κ νόημα κάποια πλεον.
Ευχαριστώ για το ασπρόμαυρο ταξίδι τα προηγουμενα χρονια .
Δυστυχώς μετά το δρόμο που ακολουθεί πλέον το φόρουμ δυσκολα θα τα ξαναπουμε.
ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα
1) επειδή στο ποστ σου αναφέρεσαι σε άτομα που σε έβρισαν χυδαία (μ...πανο) αλλά ονοματιζεις μόνο εμένα, δημιουργείται στον κάθε συμφορουμιτη η αισθηση ότι εγώ σε αποκάλεσα έτσι, είναι αντρικιο να το διευκρινήσεις.
2) έχεις την (σωστή) απαίτηση να μην αλληλοχαρακτηριζομαστε και την ιδια στιγμη με αποκαλεις "συμπλεγματικο" γιατί δεν έχω την ίδια άποψη με σένα για τον Ρουμανο. Μάθε λοιπόν ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις και μάλιστα πολύ διαφορετικές από τη δική σου στον βωμό του μεγάλου ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν είμαστε σαουριδακια να ακολουθουμε άκριτα και πειθηνια γραμμές. Συμπλέγματα κουβαλούν όσοι δεν κατάφεραν να μας κάνουν έτσι.
4) αν θεωρείς ότι άδικα μπαναριστηκες, βρες τα με τον Μοντ. Αν πάλι θεωρεις ότι έπρεπε να μπαναριστουν κι άλλοι και γουστάρεις, αναφορά και τέλος. Το να μυξοκλαις δε σε τιμά. Ούτε να χαιρετάς τόσο εύκολα το κορυφαίο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΟΚ για 1 μπαν. Κι εμείς μπαναριστηκαμε και ίσως άδικα (α, ρε κοπρόσκυλο Τζαβέλα-ντροπή του ΠΑΟΚ) αλλά είμαστε εδώ.
5) Μόνο πρόκριση.
Asimos έγραψε:Το πιο σιχαμενο κι άνανδρο του φίλου dragon, δεν είναι το γεγονός πως κάνει επίκληση του συναισθήματος μέσω της αποχώρησης.
Το πιο σιχαμενο κι άνανδρο είναι πως από τη στιγμή που όποιος δεν συμφωνούσε με την δική του άποψη αυτόματος χαρακτηριζόταν αλλόθρησκος. Και το απέκρυψε έντεχνα στον λίβελο λύπησης.
Έγραψα επ ακριβώς "από τη στιγμή που αποκαλεί συνοπαδο αλλόθρησκο έχω κάθε δικαίωμα να τον αποκαλέσω νόπανο και γκιόζη"
Και δεν το έκανες μια. Το έκανες δύο τρείς φορές.
Συνεπώς στο καλό να πας και ελπίζω να τηρήσεις την υπόσχεση να μην ξαναγυρίσεις. Ούτε με άλλο όνομα.
Για να τα λέμε όλα όχι μόνο σε Λουτσέσκου. Αλλά και σε Μπότο, μεταγραφές, πρότζεκτ (?), παίκτες κ.λ.π.Мир έγραψε:Γενικα πολλοί ήταν υπέρμετρα προστατευτικοί σε οποιαδήποτε κριτική στον Λουτσέσκου, για δηλωσεις του εναντια στα 2 ματς τη βδομαδα ή στις κραυγαλέα λάθος επιλογές του (πχ Εσιτι-Τεηλορ αντι Λυρατζη-Τσιγγάρα), αλλά βλέπω τώρα να γυρίζουν την μπιφτέκα και να είναι οι πρώτοι που θα «πετάξουν το λίθο».
Τα σαλιγγαρια και άλλα επεφταν βροχή χωρίς καμία αιτιολόγηση. Ούτε μανατζερ ή ξαδερφια του Λουτσεσκου να ήταν.
Αυτό το έγραψα πριν 6 έξι ολογράφως ώρες!!!Μαυρο Χιονι έγραψε:Τέλος και μείνετε ον τοπικ.