Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
- miburosaito
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Καλο ξεκινημα και 0-1 για τον ΠΑΟΚ μεσα στη Λαμια
ΥΓ. Περιμενω τον Μαρκο να βαλει την Ηλιοπουλου να παρει χρονο, δεν ειναι σε καλη μερα η Βεργιδου ενω μια χαρα μπορει να τα βγαλει περα η Ελισαβετ σε ματς σαν το σημερινο...
ΥΓ. Περιμενω τον Μαρκο να βαλει την Ηλιοπουλου να παρει χρονο, δεν ειναι σε καλη μερα η Βεργιδου ενω μια χαρα μπορει να τα βγαλει περα η Ελισαβετ σε ματς σαν το σημερινο...
- miburosaito
0-2 για τον ΠΑΟΚ και βλεπουμε για πρωτη φορα την Μερτεκη να παιζει φετος (εστω και για λιγες περιστροφες)
- Willie the Pimp
Και Τσιόγκα στο 3ο σετ. Μόνο Ηλιοπούλου και Παπαδοπούλου δεν έπαιξαν ακόμη.
11-25
19-25
Mπραβο στον Ιταλο για την σοβαροτητα
που δειχνει η ομαδα.

19-25
Mπραβο στον Ιταλο για την σοβαροτητα
που δειχνει η ομαδα.

- Willie the Pimp
- miburosaito
Willie the Pimp έγραψε:4-12 και η Παπαδοπούλου μέσα
Τελικα μονο την Ηλιοπουλου δεν εβαλε

Η Ηλιόπουλου πρέπει να έχει τραυματισμό.
Στο προηγούμενο παιγνίδι δεν έκανε καν ζέσταμα.
Στο προηγούμενο παιγνίδι δεν έκανε καν ζέσταμα.
-
- Willie the Pimp
Εύκολο τρίποντο, καλή και σχετικά σοβαρή εμφάνιση με μεγάλο ροτέισον. Αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια πλην της Ηλιοπούλου που μάλλον έχει θέμα τραυματισμού. Πολύ καλή η Κλέπκου για άλλο ένα παιχνίδι. Επίσης και η Λιάγκη έκανε καλή εμφάνιση κατά τη γνώμη μου. Η υποδοχή μας δεν ήταν καλή, απλά η διαφορά μας με τη Λαμία είναι πάρα πολύ μεγάλη γι αυτό δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Το μπλοκ μας έδωσε αρκετούς πόντους ή έτσι μου φάνηκε, αλλά πρέπει να δω τα στατιστικά γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.
Τέλος πολύ ευχάριστη είδηση η πρώτη εμφάνιση της Μερτέκη. Το γεγονός ότι έκανε κάποια δυνατά κτυπήματα, μας δείχνει ότι (μάλλον) ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού της και σιγά σιγά θα μπαίνει στην εξίσωση. Θεωρώ με την επάνοδο της, ο ΠΑΟΚ είναι και τυπικά η πιο πλήρης, σε όλες τις θέσεις, ομάδα του πρωταθλήματος.
Τέλος πολύ ευχάριστη είδηση η πρώτη εμφάνιση της Μερτέκη. Το γεγονός ότι έκανε κάποια δυνατά κτυπήματα, μας δείχνει ότι (μάλλον) ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού της και σιγά σιγά θα μπαίνει στην εξίσωση. Θεωρώ με την επάνοδο της, ο ΠΑΟΚ είναι και τυπικά η πιο πλήρης, σε όλες τις θέσεις, ομάδα του πρωταθλήματος.
- miburosaito
Αφου κερδισαμε ευκολα σημερα και ειμαστε στο 9/9, ας γκρινιαξω λιγο χεχεWillie the Pimp έγραψε:Εύκολο τρίποντο, καλή και σχετικά σοβαρή εμφάνιση με μεγάλο ροτέισον. Αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια πλην της Ηλιοπούλου που μάλλον έχει θέμα τραυματισμού. Πολύ καλή η Κλέπκου για άλλο ένα παιχνίδι. Επίσης και η Λιάγκη έκανε καλή εμφάνιση κατά τη γνώμη μου. Η υποδοχή μας δεν ήταν καλή, απλά η διαφορά μας με τη Λαμία είναι πάρα πολύ μεγάλη γι αυτό δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Το μπλοκ μας έδωσε αρκετούς πόντους ή έτσι μου φάνηκε, αλλά πρέπει να δω τα στατιστικά γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.
Σε μια κατα γενικη ομολογια σοβαρη εμφανιση, εμενα δεν μου αρεσε η Βεργιδου. Το λεω γιατι εκανε χαζα λαθη, δειγμα της ελλειψης αυτοσυγκεντρωσης σημερα (ετσι το ειδα εγω), με λαθος συνεννοησεις και με λαθος τροχιες σε ευκολες πασες. Πραγματα που συνηθως τα κανει καλα, σημερα δεν βγηκαν σωστα.
Ενταξει δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος οσον αφορα τις πασαδορους λογω πουλεν...

....αλλα θα ηθελα να δω λιγο παραπανω Ελισαβετ μεσα στη regular season
ΥΓ. Εχουμε καλομαθει τωρα Willie και χωρις Led Zeppelin στις μεταδοσεις ξενερωνουμε τρελα....

Για το ματς δεν χωρανε και πολλα σχολια, η διαφορα ποιοτητας ειναι μεγαλη μεταξυ των ομαδων.
Τα στατιστικα οπως τα ανεβασε η ομοσπονδια πριν λιγο:

Το Μαρκοπουλο εκοψε βαθμο απο τις χαρτινες.
αεκ-Μαρκοπουλο 3-2
αεκ-Μαρκοπουλο 3-2
1. ΠΑΟΚ 27
2. Παναθηναικος 21
3. Αεκ 21
4. Ολυμπιακος 21
2. Παναθηναικος 21
3. Αεκ 21
4. Ολυμπιακος 21
- Willie the Pimp
Τα στατιστικά δείχνουν ότι όντως η υποδοχή μας δεν ήταν καλή. Βέβαια μου κάνει εντύπωση το 38-25% της Ξανθοπούλου. Στην κανονική ροή του αγώνα δεν μου φάνηκε ότι ήταν τόσο χαμηλό το ποσοστό της, ίσως επειδή πήρε λίγες.
Ισχύει... χεχε
Δεν είσαι υποκειμενικός σε καμία περίπτωση. Η σύγκριση της Βεργίδου με τη Λί Νταγιονγκ είναι εξ αρχής κι εκ των πραγμάτων άνιση. Αυτό που ανέφερες με τις πάσες δεν το πρόσεξα (δεν έχω φτάσει σ' αυτό το επίπεδο παρακολούθησης αγώνα). Πάντως υποθετικά μιλώντας έχω κάνει αρκετές φορές τη σκέψη πώς θα ήταν η φετινή ομάδα με πασαδόρο την Κορεάτισα...miburosaito έγραψε:Σε μια κατα γενικη ομολογια σοβαρη εμφανιση, εμενα δεν μου αρεσε η Βεργιδου. Το λεω γιατι εκανε χαζα λαθη, δειγμα της ελλειψης αυτοσυγκεντρωσης σημερα (ετσι το ειδα εγω), με λαθος συνεννοησεις και με λαθος τροχιες σε ευκολες πασες. Πραγματα που συνηθως τα κανει καλα, σημερα δεν βγηκαν σωστα.
Ενταξει δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος οσον αφορα τις πασαδορους λογω πουλεν...![]()
miburosaito έγραψε:ΥΓ. Εχουμε καλομαθει τωρα Willie και χωρις Led Zeppelin στις μεταδοσεις ξενερωνουμε τρελα....
Ισχύει... χεχε
Ωραίο απόγευμα, εύκολη επικράτηση, όλες οι παίκτριες πήραν χρόνο.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, φάνηκε ξανά ανεβασμένη η Λιάγκη και η Κλέπκου πολύ καλή (χάιλαιτ ένα καρφί στη μικρή διαγώνιο μετά από μεγάλο άλμα). Κρίμα που δεν μπορούσε να παίξει η Ηλιοπούλου, το αποτέλεσμα ήταν να μην ξεκουραστεί καθόλου η Βεργίδου (που έκανε όντως και κάποια λάθη)
Ένα θέμα που νομίζω κάποιος το είχε θίξει παλιότερα, είναι ότι αρκετές φορές αφήνουμε τους αντιπάλους χωρίς μπλοκ σε κόντρα μπάλες. Μάλλον πρέπει να είναι τακτική, γιατί φαίνεται σαν να γίνεται επίτηδες και δεν πηδάει καμία.
Έως το τέλος της χρονιάς έχουμε τα σημαντικά παιγνίδια της Ευρώπης, που θέλουμε όπως πέρυσι να περάσουμε τουλάχιστον 1 γύρο. Την Πέμπτη με τις Τσέχες ελπίζω να έχει κόσμο.
Την Κυριακή έχουμε στο Παλατάκι τη Θήρα, και μετά το επόμενο σημαντικό στο σχολικό, όπου με νίκη σχεδόν θα κλειδώοσυμε την πρωτιά στην κανονική περίοδο.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, φάνηκε ξανά ανεβασμένη η Λιάγκη και η Κλέπκου πολύ καλή (χάιλαιτ ένα καρφί στη μικρή διαγώνιο μετά από μεγάλο άλμα). Κρίμα που δεν μπορούσε να παίξει η Ηλιοπούλου, το αποτέλεσμα ήταν να μην ξεκουραστεί καθόλου η Βεργίδου (που έκανε όντως και κάποια λάθη)
Ένα θέμα που νομίζω κάποιος το είχε θίξει παλιότερα, είναι ότι αρκετές φορές αφήνουμε τους αντιπάλους χωρίς μπλοκ σε κόντρα μπάλες. Μάλλον πρέπει να είναι τακτική, γιατί φαίνεται σαν να γίνεται επίτηδες και δεν πηδάει καμία.
Έως το τέλος της χρονιάς έχουμε τα σημαντικά παιγνίδια της Ευρώπης, που θέλουμε όπως πέρυσι να περάσουμε τουλάχιστον 1 γύρο. Την Πέμπτη με τις Τσέχες ελπίζω να έχει κόσμο.
Την Κυριακή έχουμε στο Παλατάκι τη Θήρα, και μετά το επόμενο σημαντικό στο σχολικό, όπου με νίκη σχεδόν θα κλειδώοσυμε την πρωτιά στην κανονική περίοδο.