50. Filipe Soares

Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από serafeimgr »

buffalobill4 έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω παλι πιστευω οτι θα ειναι εξαιρετικος σε ομαδα που παιζει με γρηγορο τεμπο και καθετες επιθεσεις. Εχει τετοια χαρακτηριστικα. Δυσκολευεται πολυ στο αργο, παραλληλο, παλιας κοπης ποδοσφαιρο που παιζουμε. Καλο θα ηταν να παιρνε μια ευκαιρια με τον Λεβαδειακο, ειδικα αν δεν παιξει ο Νταγκλας, αλλα ολοι ξερουμε πως δεν θα γινει αυτο.
Ακριβώς αυτό έλεγα το καλοκαίρι. Αν αντί να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού της ομάδας πάμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών για να παιζουν όπως θέλει ο λουτσεσκου θα είναι έγκλημα.

Ως τώρα λοιπόν έχουμε τον νταντας να τον έχει στο μυαλό του ως Μαουρίσιο πράγμα που εμφανώς δεν είναι. Με τα καλά και τα κακα που αυτό έχει. Πολύ γρηγορότερη εκτέλεση, πολύ πιο κάθετο παιχνίδι, καμία σχέση με σβήσιμο ρυθμού.

Φ. Σοαρες. Καταρχήν η θέση του είναι το 8. Πάλι μιλάμε για γρήγορο παίκτη που αρέσκεται να πάει κατά μέτωπο με τρεξίματα και φυσικά προσόντα. Αν του ζητάει να γίνει σαχοφ με σίγουρες πάσες γύρω γύρω και καλά πλασάρισματα στην αντίπαλη περιοχή, θα γεράσει και θα γεράσουμε περιμένοντας.

Κουαλιατα. Μάλλον θέλει να τον κάνει έναν νεότερο μπισεσβαρ με κρατημα μπάλας. Έλα όμως που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το να περνάει μπαλιές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Αντί να αλλάξουμε όλους τους παίκτες καλό θα ήταν να αλλάξουμε προσέγγιση παιχνιδιού σε μια χρονιά χαμένη ούτως ή άλλως. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο λουτσεσκου ούτε θέλει ούτε πιστεύω μπορεί να πάει σε άλλο παιχνίδι.
Θα ξεκινήσω από κάτω προς τα πάνω το σεντονάκι σου.
Χαμένος είναι ο άνθρωπος που βαδίζει χωρίς σχέδιο και συνέπεια στα λόγια του.
Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου μέχρις που μίλησες για Quagliata και Αφάνα και έφτασες μέχρι το Shakhov.
Ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου (που τα γράφεις και όλα με μικρά;) και κάνεις ανάλυση της ΠΑΕ;
Βιογραφικό άμεσα για να έχουμε ένα καλύτερο ΠΑΟΚ, μια καλύτερη ζωή.
Σε επόμενο θα στου εξηγήσω ένα ένα χωρίς σεντόνια.
Η μπάλα είναι στρογγυλή μπάϊ δε γούεϊ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Όλα περιστρέφονται γύρω από τον προπονητή τελικά. Αρκεί να βγει άσχετος και αυτόματα όλα εξηγούνται και έρχονται στη θέση τους.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Miles έγραψε:Οι πάσες είναι πιο δύσκολες στο γρήγορο τέμπο παρά στο αργό. Δεν ξέρω παίχτη που να δυσκολεύεται στο αργό στο θέμα πάσας. Δηλαδή οι άλλοι τρεις του κέντρου γιατί έχουν αυτά τα ποσοστά επιτυχίας στην πάσα και αυτός όχι. Επίσης ο προπονητής δεν απαγορεύει τις κάθετες προωθημένες πάσες ούτε τις παρόμοιες κινήσεις με την μπάλα.
Δεν ξέρω, γιατί το δείγμα είναι ελάχιστο, αν ο Σοάρες έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο παίκτης όμως που έχει μάθει να τρέχει ο ίδιος με την μπάλα, ή να τρέχει μόνο την μπάλα, σίγουρα εγκλωβίζεται και είναι έξω από τα νερά του όταν ο ρυθμός είναι ηθελημένα αργός.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

buffalobill4 έγραψε: Ακριβώς αυτό έλεγα το καλοκαίρι. Αν αντί να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού της ομάδας πάμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών για να παιζουν όπως θέλει ο λουτσεσκου θα είναι έγκλημα.
Γιατί είναι έγκλημα αυτό? Οι καλοί παίκτες δεν πρέπει να παίζουν οτι τους δείξει ο προπονητής?
Μου φαίνεται εντελώς ασυνάρτητο να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού επειδή μερικοί δεν μπορούν να παίξουν/μάθουν αυτά που τους λέει ο προπονητής. Οκ, μπορει να ργησουν αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο αλλα αν δεν μπορουν να παιξουν τοτε μαλλον αυτοι εχουν το προβλημα. Και αν ο καθένας βολεύεται με άλλο στυλ παιχνιδιου, τοτε τι κανουμε?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Miles έγραψε:Όλα περιστρέφονται γύρω από τον προπονητή τελικά. Αρκεί να βγει άσχετος και αυτόματα όλα εξηγούνται και έρχονται στη θέση τους.
Κανείς δεν τον είπε άσχετο. Είναι πάρα πολύ καλός σε κάτι συγκεκριμένο. Δυστυχώς όμως οι παίκτες που έχουν έρθει δεν είναι καλοί στο αργό τέμπο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

astral έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Ακριβώς αυτό έλεγα το καλοκαίρι. Αν αντί να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού της ομάδας πάμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών για να παιζουν όπως θέλει ο λουτσεσκου θα είναι έγκλημα.
Γιατί είναι έγκλημα αυτό? Οι καλοί παίκτες δεν πρέπει να παίζουν οτι τους δείξει ο προπονητής?
Μου φαίνεται εντελώς ασυνάρτητο να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού επειδή μερικοί δεν μπορούν να παίξουν/μάθουν αυτά που τους λέει ο προπονητής. Οκ, μπορει να ργησουν αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο αλλα αν δεν μπορουν να παιξουν τοτε μαλλον αυτοι εχουν το προβλημα. Και αν ο καθένας βολεύεται με άλλο στυλ παιχνιδιου, τοτε τι κανουμε?
Είναι έγκλημα γιατί είναι ανάλογο με το να έχει τον νειμαρ η παρι πχ και να του ζητάει να πιέζει τα αντίπαλα σέντερ μπακ. Προφανώς και κανένας δικός μας δεν είναι νειμαρ αλλά το φέρνω σαν παράδειγμα.

Νομίζω εξήγησα με παραδείγματα στο προηγούμενο ποστ τι εννοώ. Αν πιστεύεις πως με δουλειά ο νταντας θα γίνει Μαουρίσιο εγώ διαφωνώ. Και βασικά δεν χρειάζεται να γίνει Μαουρίσιο. Απλώς χρειάζεται να παίζουμε πιο άμεσα. Το ίδιο και με τον σοαρες. Δεν θα γίνει σαχοφ να γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω με 10 στις 10 σωστές πάσες. Δεν έχει μάθει αυτό όσα χρόνια παίζει ποδόσφαιρο.

Φυσικά ο τρόπος παιχνιδιού μας πρέπει να αλλάξει γιατί είναι αναχρονοστικος. Όχι φέτος. Πριν ακόμα και το νταμπλ. Και εκεί που φαίνεται είμαι στην Ευρώπη. Και σίγουρα δεν έχει ο καθένας διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Όλοι όσοι ανέφερα άμεσο ποδόσφαιρο παίζανε. Σε αυτό που σου δίνω δίκαιο είναι ότι έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τους υπόλοιπους μισους που είναι εδώ και από τον προπονητή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:
renegade έγραψε:
montekristo έγραψε:Τι αλλο θα διαβασουμε ως επιχειρημα οτι
"δεν μπορει το παλικαρι" θελω να δω!

43 λεπτα (λεει) επαιξε κι ας μην παιζοταν
η μπαλα για πανω απο τα μισα απ αυτα!

Μαλιστα!
Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις είναι εις βάρος του?
Σε αυτή την περίπτωση κατάφερε να κάνει 7 λάθη σε μόλις 20 λεπτά.
Το νούμερο είναι εξωφρενικό. Αλλά δώστε του ( έτσι νταηλικι, χωρίς να ωτο αξίζει) 90λεπτα μπας και καταφέρει να σπάσει το φράγμα των 30 λαθων...να χάνει ο ΠΑΟΚ και να βρίζετε τον λουτσέσκου.

Υγ 3/7 λάθη στο δικό μας μισό... όχι τίποτα στην αντίπαλη περιοχή
δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες.

αν με τον σοάρες , τον κουαλιάτα κτλ χάνεις επειδή αυτοί κουτρουβάλανε οι ευθύνες θα πάνε κυρίως στον Μπότο.
Προσωπικά δεν θέλω να χάνουμε. Το τίνος ευθύνη θα είναι η ήττα λίγο με νοιάζει.
Απλά αν είναι να εμπιστευτω έναν εκ των δύο για το πώς η ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας...ε αυτός είναι ο λουτσέσκου. Ο μποτο έχει πολλά ψωμιά ακόμα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.

Υγ όπως έχω γράψει,αυτή τη στιγμή ο λουτσέσκου είναι η μεγαλύτερη ασπίδα για τον κουαλιατα πρωτίστως και για τον Σοάρες δευτερευόντως.
Αν ο κουαλιατα μέρα τις δύο τραγικές εμφανίσεις με τους Βούλγαρους μπει και κάνει κανα δυο ακόμα,ο παίκτης έχει τελειώσει. Το είδαμε με τον τσολακ τον οποίο τον βάλαμε να παίξει απευθείας, δεν τον προστατεψαμε,με αποτέλεσμα οι αρχικές κακές του κακές εμφανίσεις να δημιουργήσουν έντονη κριτική,να πέσει εντελώς η ψυχολογία του...μια ψυχολογια που στον ΠΑΟΚ δεν την βρήκε ποτέ. Αντίθετα βλέπουμε τι κάνει παίζοντας με ψυχολογία στην καινούργια του ομάδα.
Χιλιες φορές ο παίκτης να αργήσει λίγο αλλά όταν θα μπει να είναι 100% έτοιμος και πνευματικα και αγωνιστικα.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και δύσκολο καράβι

Υγ2 δηλαδή το ότι ο Σοάρες έχει ξεπατωθει να τραβάει φανέλες εξαιτίας του ότι βρίσκεται πάντα σε λάθος θέση φταίει το αργό τέμπο του λουτσέσκου?

Υγ3 θα ήθελα μια επεξήγηση βέβαια τι θεωρείται αργό τέμπο και τι γρήγορο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ απόλυτα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

διαβάζω "έχω εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου" και μου έρχεται στο μυαλό ο Μπίσε κεντρικός επιθετικός να προσπαθεί να πηδήξει για να κατεβάσει με το στήθος μακρινή πάσα απο την άμυνα, ανάμεσα σε δύο κεντρικούς αμυντικούς του βάζελου, και στην άκρη του πάγκου του βάζελου, ο γιοβάνοβιτς να έχει σκάσει στα γέλια βλέποντας στα πρόσωπα του κόσμου στις κερκίδες να αγωνιούν αν τελικά θα καταφέρει να κατεβάσει τη μπάλα.

είμαι σίγουρος πως απο εδώ και πέρα, όταν διαβάζω "έχω εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου", θα μου έρχεται στο μυαλό η ίδια εικόνα.......
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

serafeimgr έγραψε: Θα ξεκινήσω από κάτω προς τα πάνω το σεντονάκι σου.
Χαμένος είναι ο άνθρωπος που βαδίζει χωρίς σχέδιο και συνέπεια στα λόγια του.
Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου μέχρις που μίλησες για Quagliata και Αφάνα και έφτασες μέχρι το Shakhov.
Ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου (που τα γράφεις και όλα με μικρά;) και κάνεις ανάλυση της ΠΑΕ;
Βιογραφικό άμεσα για να έχουμε ένα καλύτερο ΠΑΟΚ, μια καλύτερη ζωή.
Σε επόμενο θα στου εξηγήσω ένα ένα χωρίς σεντόνια.
Η μπάλα είναι στρογγυλή μπάϊ δε γούεϊ
Η μπάλα είναι στρογγυλή συμφωνώ, οι αλεξιπτωτιστες τι σχήμα έχουν;

Τα γραπτά μου για τον Λουτσεσκου είναι όλα εδώ μπορείς να ανατρέξεις ανοίγοντας το αλεξίπτωτο σου σε προτερες σελίδες.

Είχα την εντύπωση ότι έγραφα στο φόρουμ του παοκμανια και όχι στην ραντσταντ για να πείσω τον recruiter ότι είμαι καλό fit για την παε.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Εδώ ένας παίκτης με ταχύτητα και προοπτική αλλά έχουμε αλλεργία στην ταχύτητα

Sent from my iPhone using Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Αν στην φάση του γκολ του λεβαδειακου ήσουν εσύ ή ο σαστρε αντί του μπισεσβαρ θα διαβάζαμε σεντόνια ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ίδρυμα να περιμένει παίκτες να παίξουν.το γκολ μπαίνει γιατι κυρίως στην φάση ξυνόταν.

Πραγματικά οι πιο ακατανόητες μαζί με τον σβααμπ ανανεωσεις που έχουν γίνει ποτέ

Σβααμπ και μπισεσβαρ τρώνε θέσεις Φελίπε σοαρες ,κουαλιατα και φυσικά του τσιγγαρα που αντετωπιστηκε λες και πέρσι έπαιξε με χάρη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν τρώνε καμία θέση. Δεν φταίνε αυτοί. Ο προπονητής κρίνει ότι οι Σβαμπ και Μπισεσβαρ είναι καλύτεροι του κάθε Φελίπε, Κουαλιάτα ή Κωνσταντέλια.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σε κάθε στραβή θυμόμαστε αυτούς που δεν παίζουν.
Από τον συγκεκριμένο παίκτη έχουμε πάρει μπόλικα δείγματα.
Μέχρι και σε τελικό κυπέλλου τον ξεκίνησε ο κακός Ρουμάνος.
Μηδέν εις το πηλίκο μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην μου θυμίζεις τον τελικό του κυπέλου, σε παρακαλώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”