Με ολιβειρα κουτσια είμαστε κομπλέ
Με παιχταρα βασικό ολιβειρα και Ακπομ αλλαγές πάμε για αήττητο

Ακριβώς!!!!montekristo έγραψε:
Δεν θεωρω δε καθολου τυχαιο που και στην προηγουμενη θητεια του σε μας φαινοταν πολυ περισσοτερο οποτε
επαιζε στο 10 ο Πελκας κι οχι αλλος!
Απολύτως σωστόςmontekristo έγραψε:Ειναι ανθρωπινως αδυνατον
για εναν φορ ομαδας που τρεχει
περισσοτερα χλμ απ τα χαφ της
πιεζοντας περισσοτερους παιχτες
και σε μεγαλυτερους χωρους και
κουβαλωντας και την μπαλα να εχει
το πιο καθαρο μυαλο και για θεσεις
αλλα και για τελικες προσπαθειες!
Μια χαρα θυσιαζεται λοιπον ο Τσουμπι
καλυπτοντας αλλους στο ποδοσφαιρικο
συστημα που προτιμαει ο Λουτσεσκου!
Δεν θεωρω δε καθολου τυχαιο που και
στην προηγουμενη θητεια του σε μας
φαινοταν πολυ περισσοτερο οποτε
επαιζε στο 10 ο Πελκας κι οχι αλλος!
ΑποστόληςΑ έγραψε:σφινα
Ρωτήθηκε ένας από τους σημαντικότερους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, κατά το παρελθόν, ο Θανάσης Δημόπουλος, που μίλησε στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” (κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 7 μμ) και έδωσε την εξήγηση:
-“Ο Άκπομ κάνει ένα λάθος μέσα στο γήπεδο, τη θέση την έχω παίξει επί πολλά χρόνια, έχω βάλει πολλά γκολ ακόμη και με το κεφάλι και ξέρω τι πρέπει να κάνει ο επιθετικός: Αυτός τρέχει πολύ δεξιά-αριστερά, σκοτώνεται με αντιπάλους, δίνει μάχες, πέφτει σηκώνεται, δίνει ένταση δηλαδή και όταν έρχεται η μπάλα για να σκοράρει, είναι κουρασμενος! Δεν είναι φρέσκος απέναντι στην αντίπαλη εστία, είναι κουρασμένος, γι αυτό και αστοχεί, όπως έγινε και στην περίπτωση της κεφαλιάς από την καταπληκτική σέντρα του Κούρτιτς στο ματς με τη Γάνδη. Την έσκασε τη μπάλα κάτω, ενώ έπρεπε να τη στείλει απευθείας γκολ με το κεφάλι. Έκανε λάθος, επειδή ήταν κουρασμένος, γιατί είχε δώσει δυο δυνατές μάχες, λίγο πριν, με σπριντ. Ο επιθετικός πρέπει να είναι φρέσκος και ήρεμος όταν του έρχεται η μπάλα πριν το γκολ, αυτό πρέπει κάποιος να του το πει, για να μπορεί να σκοράρει, γιατί είναι καλός παίκτης, αλλά ο επιθετικός κρίνεται από τα γκολ που βάζει, όχι από τα χιλιόμετρα που κάνει…”