27. Jasmin Kurtic
- ΑποστόληςΑ
- Shivaspace
Re: 27. Jasmin Kurtic
ο Σπεσιαλίστας όπως λέμε ο Αρτίστας..θα ξενερώσει ο Μπίσεσβαρ!
μα που γίνονται αυτές οι ψηφοφορίες.. Psycho πολύ καλύτερο είναι, αν κι εγώ τον λέω Κούτρα
μα που γίνονται αυτές οι ψηφοφορίες.. Psycho πολύ καλύτερο είναι, αν κι εγώ τον λέω Κούτρα
-
τσιριγωτης
Το 2ο πέναλτυ άλλου κοιτάω και την στέλνω εκεί ειναι τουλάχιστον επιπέδου Χάρι κειν…
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Εγώ με την πάρτη του συμπλέω με τζόσουα. Παρότι δεν με εντυπωσιάζει αποδεικνύεται κομβικός στο παιχνίδι της ομάδας. 13 γκολ ήδη περίπου στα μέσα της σεζόν. Αδιανόητο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, τι να πω!!!
27. Jasmin Kurtic
Χάλια την πρώτη ώρα του αγώνα κ μετά τελειώνει με 2 γκολ το παιχνίδι … μπορείς να πεις κάτι μετά ;
Δεν υπηρχε στο 1ο ημιχρονο.
Στο δευτερο και μετα το 1ο γκολ, εδωσε ρεσιταλ.
Χατ τρικ αν βαλεις και το γκολ στη Κουρουμπιλια στο τελος του ματς.
Στο δευτερο και μετα το 1ο γκολ, εδωσε ρεσιταλ.
Χατ τρικ αν βαλεις και το γκολ στη Κουρουμπιλια στο τελος του ματς.
Θες να κάνεις κριτική και μετά σκέφτεσαι τι κριτική να κάνεις για ένα αμ.χαφ που εξαιτίας έλλειψης Αρ. Μπακ που ανεβαίνει στην πλάτη του εξτρέμ αναγκάζεται και βγαίνει συνέχεια τόσο συχνά σε αυτούς τους χώρους.
Ο πανηγυρισμός του δεν μου γεμίζει το μάτι, δεν κάνετε για τον ΠΑΟΚ κύριε Κουρτιτς 
Με τετοιους πανηγυρισμούς στο τέλος το παρατσουκλι που θα του βγαλει η ομάδα θα είναι ο κουφος.adamroxas έγραψε:Ο πανηγυρισμός του δεν μου γεμίζει το μάτι, δεν κάνετε για τον ΠΑΟΚ κύριε Κουρτιτς
- nikos_algio
Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Κόβει, μοιράζει και τον βλέπεις σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου. Και κάποιοι τον βγάλανε κακή μεταγραφή. Ένας από τους 11 που θα μας οδηγήσει στο επόμενο πρωτάθλημα είναι ο παικταράς. Άλλοι 6-7 μας λείπουν.
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει μην το παραχέσουμε κιόλας! Καλούτσικος με συνολική προσφορά λίγο περισσότερη από του Μιτρίτσα.