Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Andrew R

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Andrew R »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μονο ο ΠΑΟΚ αντικαθιστα 23χρονους βασικους σε μεγαλομεσαια εθνικη και μεταπωλητικη αξια με 30χρονους χωρις την παραμικρη μεταπωλητικη αξια και ευρισκομενους σε ελευθερη πτωση. Τα ξαναλεμε για την τακτικη μας αυτη στο επομενο δαγκωμα του ΦΦΠ.
Αυτό είναι κι ο μεγαλύτερος φόβος μου για τους δύο παίκτες.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Κάθε φορά που έβλεπα με την κούλα αυτή τη φάτσα με έπιαναν τα γέλια.
Δεν ξέρω αν μπορώ να βλέπω τόσο γελαστός και τα δικά μας τα παιχνίδια.
Βρε ένα φορ σε όλο τον κόσμο, αυτόν βρήκατε?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:Καλά και τι θες να πούνε οι κύκλοι και τα τετράγωνα της παε; "ο λουτσεσκου βέβαια δεν τον θέλει αλλά εμείς θα τον φέρουμε";
Εγώ θα ήθελα να μου πεις με ποια "πληροφορία" θα ήταν ικανοποιημένος ο καθένας από εμάς.

1)γιατί αν λέγαμε ότι ήταν επιλογή σκαουτινγκ θα κραζαμε το αμπαλο σκαουτινγκ και ποιο σκαουτινγκ κτλ. Έχουν ειπωθεί αυτά.

2)αν λέγαμε ότι ήταν επιλογή λουτσεσκου έχουμε να πούμε ότι τι θα λεγανε

3)αν λέγαμε ότι ήταν επιλογή Γιωργάκη θα κραζαμε που ανακατευεται

4)αν λέγαμε ότι είναι επιλογή Τδ, αν είχαμε, θα λέγαμε καλά από όλα τα φορ ο Τδ αυτόν βρήκε. Του τον φόρτωσαν.

Εεες λοιπόν επειδή Κούρασε αυτή η κατάσταση να μη λέμε ούτε αυτά που μαθαίνουμε και να τελειώνει η κουβέντα.

Επίσης στα τέτοια μου ποιος τον πρότεινε ποιος τον έφερε ποτέ τον είδανε

Ας. Παίξει μπάλα και τελειώνουν όλα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Shivaspace έγραψε:πολύ χαζόφατσα ρε παιδιά ο Ολιβέιρα για γραφείο τελετών.. είχαμε τον Κμέρντσικ που ήταν ταμάμ για τον ρόλο. τώρα ο Πορτογάλος ούτε τα στεφάνια δεν είναι να κουβαλάει, ούτε να βράζει τα κόλλυβα. κάνουμε ότι περνάει απ το χέρι μας να τον ξενερώσουμε τον Αντρίγια :twisted:
Ναι αυτό κοιτάνε στην παε πως θα ξενερωσουν τον ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.

Για αυτό του κάνουν πρόταση 1 εκ ευρώ.

Τι άλλη... Θα ακούσουμε;;;

Ξύπνησε ένα πρωί ο Σαββίδης και λέει αχ τι καψόνι να κάνω στο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ. Ας του φέρω τον ολιβειρα αλλά να του δώσω και 1 εκ να έχει να παίζει.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Andrew R έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μονο ο ΠΑΟΚ αντικαθιστα 23χρονους βασικους σε μεγαλομεσαια εθνικη και μεταπωλητικη αξια με 30χρονους χωρις την παραμικρη μεταπωλητικη αξια και ευρισκομενους σε ελευθερη πτωση. Τα ξαναλεμε για την τακτικη μας αυτη στο επομενο δαγκωμα του ΦΦΠ.
Ο ΠΑΟΚ εν αντιθέσει με όσα γράφετε, μάλλον άλλη ομάδα βλέπετε, δεν έχει αντικαταστήσει κανέναν προς το παρόν με. 30αρη παίκτη.

Επίσης όταν ο ΠΑΟΚ δε θα πάρει γκαφρα από τον 25αρη εσείς οι ίδιοι θα κράζετε για ξεπούλημα παικτών.

laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Σουρμε ξέρεις πως πάει η υπόθεση του χαφ?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν έχω άποψη για Ολιβέιρα.
Ο πριγιο ωστόσο βοήθησε πάρα πολύ σε ματς που έληξαν με τα γκολ του. Έβαζε όμως και τα πέναλτυ ή τα γκολ μπαινοντας στο β ημίχρονο με Καλλιθέα στο 4 και 5 μηδέν για να γράψει νούμερα.

Καλωςηρθε ο Τέιλορ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δηλαδη δεν μας κανει ο Πριγιο και μας κανει ο «Νελσον»? Η τα 2,5 για Τσεχο ειναι πολλα? Δεν μπορει η ομαδα να δωσει 8-9 κατοσταρικα στον Πελκα? Και μπορει στον χ Νελσον?
Δεν εχω κατι με τον παικτη αλλα εχω παθει ναυτια. Σαν να εισαι στην θαλλασα ενα πραμα. Μια απο δω….μικροι εξελιξιμοι νεοι με αντοχες και μεταπωλητικη αξια. Μια απο εκει….εμπειροι 30αρηδες χωρις μεταπωλητικη αξια. Μικρα συμβολαια //// μεγαλα συμβολαια….. γρηγοροι παικτες αργοι και εξυπνοι παικτες…. Εχεις χαφ δεν εχεις χαφ….. θα ειναι σαν να εχεις σεντερφορ αλλα δεν θα εχεις…..

Δεν ξερω.

Ας μας δωσουν κανα κουπονι για διαρκειας. Τσαμπα καναμε το εμβολιο….

Μηπως εχω παρενεργειες? Γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα???
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sourmenetes έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Καλά και τι θες να πούνε οι κύκλοι και τα τετράγωνα της παε; "ο λουτσεσκου βέβαια δεν τον θέλει αλλά εμείς θα τον φέρουμε";
Εγώ θα ήθελα να μου πεις με ποια "πληροφορία" θα ήταν ικανοποιημένος ο καθένας από εμάς.

1)γιατί αν λέγαμε ότι ήταν επιλογή σκαουτινγκ θα κραζαμε το αμπαλο σκαουτινγκ και ποιο σκαουτινγκ κτλ. Έχουν ειπωθεί αυτά.

2)αν λέγαμε ότι ήταν επιλογή λουτσεσκου έχουμε να πούμε ότι τι θα λεγανε

3)αν λέγαμε ότι ήταν επιλογή Γιωργάκη θα κραζαμε που ανακατευεται

4)αν λέγαμε ότι είναι επιλογή Τδ, αν είχαμε, θα λέγαμε καλά από όλα τα φορ ο Τδ αυτόν βρήκε. Του τον φόρτωσαν.

Εεες λοιπόν επειδή Κούρασε αυτή η κατάσταση να μη λέμε ούτε αυτά που μαθαίνουμε και να τελειώνει η κουβέντα.

Επίσης στα τέτοια μου ποιος τον πρότεινε ποιος τον έφερε ποτέ τον είδανε

Ας. Παίξει μπάλα και τελειώνουν όλα!

Στο τελευταίο συμφωνώ. Όλοι να ματώσει δίχτυα θέλουμε.

Άλλο όμως αυτό και άλλο το ότι εμένα δεν μου κάνει για το βασικό φορ. Γιατί ότι και να λέμε αυτήν την στιγμή αν έρθει θα παίρνει 50% πάνω από τον σβιντερσκι. Εκτός και αν προτωτυπησουμε και σε αυτόν τον τομέα. Ο πιο αλριβοπληρωνενος φορ να είναι ο 2ος

Τώρα για τις πληροφορίες δεν σε αμφισβήτησα. Και φυσικά θέλω όλους όσοι ξέρουν να τις γράφουν. Εγώ κάτι πολύ συγκεκριμένο έγραψα. Ότι και να μην είχε ρωτηθει ο λουτσεσκου, θα λέγανε ότι αυτός τον ζήτησε. Εδώ γράψανε ότι ο μιρτσεα είναι σκαουτερ του ΠΑΟΚ και προτεινε τον Ταυλορ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καλωηρθε το παλικαρι στα δεξια. Γερος να ειναι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

laska4 έγραψε:Σουρμε ξέρεις πως πάει η υπόθεση του χαφ?
Οχι

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Eλα πες..
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

sourmenetes έγραψε:
Andrew R έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ εν αντιθέσει με όσα γράφετε, μάλλον άλλη ομάδα βλέπετε, δεν έχει αντικαταστήσει κανέναν προς το παρόν με. 30αρη παίκτη.

Επίσης όταν ο ΠΑΟΚ δε θα πάρει γκαφρα από τον 25αρη εσείς οι ίδιοι θα κράζετε για ξεπούλημα παικτών.

Όχι σουρμε . Ο ΠΑΟΚ μας δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του Καρόλου, που είναι δικός του παίκτης. Οπότε οι ανησυχίες που εκφράζουμε είναι πραγματικές.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για πες andrew εσυ τι συμβολαιο θα εδινες στον Πολωνο? Aυτη τη στιγμη ειμαστε παγιεδευμενοι με τον Σφιντερφσκι...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Μπορεί να περιμένουν τίποτα για ντειολα πάλι λέω εγώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”