Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Miles »

PAOKevolution έγραψε:Ο Longo ο οποίος ήταν δίπλα στον Ραζβαν κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας είπε πως: Ειλικρινά, όχι. Ήταν μια φανταστική περίοδος, όμως αυτά είναι παρελθόν. Τώρα είναι ένα νέο πρότζεκτ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει μπροστά και να δημιουργήσει ένα νέο γκρουπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα παίκτες από τη δική μας περίοδο αλλά και νέοι που δεν δούλεψαν με τον Λουτσέσκου και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουν μαζί του και να πετύχουν σπουδαία πράγματα». Νομίζω μας δίνει να καταλάβουμε πως όπως ο Ιβάν άφησε το συναίσθημα και τον προσέλαβε, έτσι θα κάνει κι αυτός και δε θα κρατήσει τους παλιούς επειδή κάποτε ήταν παίκτες του. Το καλύτερο από κοινού για τον ΠΑΟΚ!
Εντάξει, μιλάμε για μόλις 6 παίχτες (μαζί με Καντουρί, Μπίσε).
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Σας έχει πιάσει μανία με τους Βραζιλιάνους έλεος πχια λες και δεν υπάρχουν τόσοι και τόσοι παίκτες

Κανένα καινούργιο βραζιλιάνο δε θέλω. Ούτε από λάτιν αμέρικα. Φτάνει έχουμε
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Ας προσπαθήσουμε σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ και τις πιθανές μεταγραφές να δούμε μερικές πιθανές ενδεκάδες με διαφορετικά συστήματα.
Α,) Σύστημα 4-2-3-1

Πασχαλακης
Μεταγραφή ( Βιερίνια), Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Μεταγραφή
Σβαμπ, Μεταγραφή
Ζιβκοβιτς, Καγκάβα (Μπισε), Ουαρντα (Μουργκ)
Μεταγραφή
Η εγγενής αδυναμία του εν λόγω σχηματισμού συνοψίζεται στα εξής:
Εκείνοι που αγωνίζονται ως εξτρέμ ( Ζιβκοβιτς, Ουαρντα) θα πρέπει να παίζουν όλη την πλευρά βοηθώντας στην αμυντική λειτουργία, αλλιώς οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα δέχονται κύματα αντεπιθέσεων.
Οι δύο χαφ στο κέντρο θα πρέπει να είναι ικανοί να βγάζουν ενενηνταλεπτα.

Β) Σύστημα 3-4-3

Πασχαλακης
Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης
Βιερίνια, Σβαμπ, Μεταγραφή, Ουαρντα (Τσιγγαρας, Μεταγραφή)
Ζιβκοβιτς, Kριεμντσικ, Τζολης
Εδώ υπάρχει σαφής υπεροχή στο χώρο του κέντρου όπου οι γραμμές είναι πυκνές και οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών μικρές.

Γ) Σύστημα 4-4-2

Πασχαλακης,
Μεταγραφή, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιερίνια
Σβαμπ, Αουγκούστο, Μεταγραφή, Ουαρντα
Ζιβκοβιτς, Σβιντερσκι

Για να λειτουργήσει σωστά ένα τέτοιο σύστημα θα πρέπει να υπάρχει άριστη συνεργασία των ακραίων Μπακ με τους ακραίους μέσους και να υπάρχουν στον πάγκο διαθέσιμες επαρκείς αλλαγές.

Συνοψίζοντας βλέπουμε ότι η εξίσωση ως προς το υπάρχον ρόστερ και τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολυσύνθετη και απαιτείται άριστη συνεργασία ΤΔ- προπονητή για να γίνουν εύστοχες κινήσεις...
,
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

20 μυρια για μεταγραφεςαν ειναι σωστα διαχειρησιμα ειναι εκπληκτικο νουμερο!!
τωρα αν παρεις εναν εσιτι και πληρωσεις 3 μυρια για αγορα και 1 για παρτι του ειναι λιγα τα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Διαβάζοντας τις δηλώσεις Βαρέλα, θέτω το ερώτημα:

θα κάνατε επέκταση συμβολαίου με μείωση αποδοχών ώστε να κλείσουν εδώ την καριέρα τους οι Βαρέλα-Πασχαλάκης;
Με σταδιακή υποβάθμιση ρόλου και για τους 2 (που ήδη έχει γίνει στην περίπτωση του Βαρέλα).
Δηλαδή στην επόμενη 3ετία του Λουτσέσκου, να έχουμε 2ο τερματά τον Αλεξ και 3-4ο στόπερ τον Βαρελα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ναι, με συμβόλαιο ανάλογο αυτού που είχε ο Μαλεζάς.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Με 200 Χιλ ναι να μείνει σαν τέταρτο στόπερ..
Με αυτό το συμβόλαιο με τιποτα...είναι 33 ετών έχασε την έκρηξη και την αντίληψη του
Θαεινει στην ιστορία όμως σαν το στόπερ με τους περισσότερους τίτλους...Φερναντουυυυυυ Βαρελαααα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Διαβάζοντας τις δηλώσεις Βαρέλα, θέτω το ερώτημα:

θα κάνατε επέκταση συμβολαίου με μείωση αποδοχών ώστε να κλείσουν εδώ την καριέρα τους οι Βαρέλα-Πασχαλάκης;
Με σταδιακή υποβάθμιση ρόλου και για τους 2 (που ήδη έχει γίνει στην περίπτωση του Βαρέλα).
Δηλαδή στην επόμενη 3ετία του Λουτσέσκου, να έχουμε 2ο τερματά τον Αλεξ και 3-4ο στόπερ τον Βαρελα.
Μάλλον ναι.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

ας βάλουμε καλά στο κεφάλι μας ότι του χρόνου θέλουμε επιτυχία σε 3 διοργανώσεις με πρώτο βάρος σε πρωτάθλημα ΚAI ευρώπη.

Το ρόστερ πρέπει να είναι γεμάτο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει και από τους ομίλους του κόνφερενς και να διεκδικήσει μέχρι τέλους πρωτάθλημα
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Napoli4 έγραψε:Διαβάζοντας τις δηλώσεις Βαρέλα, θέτω το ερώτημα:

Σε παίκτες οι οποίοι δεν είναι 100% επαγγελματίες (επαγγελματισμός δεν είναι μόνο η συνέπεια π.χ. είμαι στην ώρα μου στην προπόνηση, τρώω αυτά που μου λένε κ.α.) και πρέπει να έχουν κάποιον πάνω από το κεφάλι τους μονίμως να τους λέει τι πρέπει να κάνουν και πως πρέπει να το κάνουν, δεν τους αξίζει 1ος ρόλος.

Σε αυτούς που δεν αξίζει πρώτος ρόλος, δεν τους αξίζει να παίρνουν και λεφτά παραπάνω από αυτά που παίρνει ένας ρολιστας.

Στον ΠΑΟΚ έχουμε πληθώρα από ρολιστας και σε πολλές των περιπτώσεων, υπερεκτιμημένους ρολιστες.
Ο Βαρέλα λοιπόν, είναι ένας από αυτούς τους υπερεκτιμημένους. Πείτε μου όλα αυτά τα χρόνια, τι παραπάνω πρόσφερε από τον Κρέσπο ώστε να παίρνει τα διπλά από τον Ισπανό;

Αν στην ομάδα είχε παραμείνει ο Γιαννούλης, θα έπρεπε να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος από το υπάρχον ρόστερ ναι ή όχι και γιατί;

Ο Σβάμπ σε σχέση με τον Σάκχωφ αξίζει τα μισά και ναι γιατί;

Ο Τσιγγάρας παίρνει όσα του αξίζουν ή επειδή έχει ελληνικό όνομα και όχι βραζιλιάνικο, παίρνει το 1/10 του Βραζιλιάνου;

Οι ανισορροπίες στον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια είναι τόσο εμφανείς, που προκαλούν τεράστια ερωτήματα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η επιστροφή Λουτσεσκου σε συνδυασμό με ένα καλύτερο τεχνικό Τιμ ΚΑΙ σοβαρή προετοιμασία επιτέλους μετά από δύο χρόνια, για μένα λέει ότι ο Βαρελα θα βελτιωθεί.

Δεν είναι δα και γέρος. Έχει ακόμα δύο χρόνια σοβαρού επιπέδου , αν βέβαια έχει σωστή νοοτροπία και χάσει κιλά.

Τα καλύτερα του χρόνια τα πέρασε όταν έχασε κιλά πριν τρία χρόνια, το δήλωσε τότε και ο ίδιος σε μέσες άκρες.

Δεν ξέρω αν τον θέλω για βασικό, σίγουρα πρέπει να δεχτεί μείωση (νομίζω το λέει σήμερα ξεκάθαρα και ο ίδιος ότι είναι λογικό αυτό) και έτσι θα έχουμε λιγότερους πονοκεφάλους για το ρόστερ.

Η καλή του σχέση με την παλιά φρουρά, με τον προπονητή και η αποφυγή αλλαγών, θα φέρει μεγαλύτερη συνοχή στα αποδυτήρια
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

15_50 έγραψε: Οι ανισορροπίες στον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια είναι τόσο εμφανείς, που προκαλούν τεράστια ερωτήματα.
Προσωπικά τις βρίσκω στα όρια του φυσιολογικού-αναμενόμενου. Ο Ιβάν πήρε το Σύλλογο στα τάρταρα εξωαγωνιστικά (παρουσία, brand, λειτουργική δομή, κ.α.) και ήθελε να πετύχει εδώ και τώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο το μόνο λογικό είναι να πληρώσεις καπέλο, να σε πιάσουν κότσο, να φας νίλες και να χάσεις λαβράκια. Επίσης μπορεί το double να ήταν η εκπλήρωση ενός ιστορικού χρέους για εμάς τους οπαδούς, επειδή ο ΠΑΟΚ μας είναι γίγαντας και αυτό άξιζε, αλλά ο αγωνιστικός ΠΑΟΚ ήταν (και εν μέρει είναι ακόμη) ερασιτέχνης στη διαχείριση έμπρακτου πρωταθληματισμού.

Για να γίνεις από κομπάρσος, πρωταγωνιστής θέλεις ηγετικές φυσιογνωμίες και κορμό. Όταν είσαι χρόνια στο κουρμπέτι, θα πετύχεις τέτοιους παίκτες σε έκπτωση. Όταν είσαι νέος στο παιχνίδι, θα υπερ-πληρώσεις. Είναι το τίμημα της...μετάλλαξης από 4ο-5ο ανταγωνιστή σε βασικό αντίπαλο δέος στη χώρα.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Παιδιά το γεγονός ότι θα υπάρχουν 20 μύρια διαθέσιμα για μεταγραφές εμένα δεν μου λέει τίποτα. Ίσα ίσα που με κάνει κάπως να ανησυχώ. Ελπίζω να μην κάνουν πάλι αλόγιστη χρήση και φορτωθούν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και τα κατασπαταλήσουν σε ρήτρες. Έγινε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με το ffp και δεν πρέπει να εφησυχαστούν. Αν και το προηγούμενο καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα (βλ. Τσόλακ 3.500.000), κάποιες κινήσεις ήταν ορθολογικές τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά (βλ. Σβάμπ, Ζιφκο). Προσωπικά τέτοιες κινήσεις θέλω να δω και φέτος. Δηλαδή, περιπτώσεις value for money, παίκτες ελεύθερους με φυσιολογικά συμβόλαια και παίκτες που γουστάρουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ και δεν είναι πριμαντόνες. Θεωρώ πως έτσι κτίζεις ομάδα πρωταθλητισμού, ομάδα οικογένεια.

Υ.Γ. Μήπως ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε και λίγο προς Ligue 1;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Λουμπος Μιχελ

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: «Ναι μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ως τεχνικό διευθυντή δίπλα στον Λουτσέσκου. Είναι μια απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, όμως»
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για κάποιο λόγο από την επιστροφή Λουτσεσκου και μετά, μου κόλλησε ότι αυτός θα είναι ο νέος μας τδ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”