23. Shinji Kagawa

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: 23. Shinji Kagawa

Δημοσίευση από bersekeros »

Banksy έγραψε:Τι ωραία εικόνα να πορώνεται ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις με μια νίκη στην προπόνηση! Ανέβασε κι άλλο εντάσεις παιχταρα και πάμε να τα μησουμεγα όλα!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

seaman έγραψε:Έδωσα ιδιαίτερη προσοχή (και το γύρισα πολλές φορές πίσω) τον ίδιο όταν κλήθηκε να πει πως προφέρεται το Όνομά του. Αυτό που άκουσα, αυτό γράφω. Το όνομά μου είναι Σίτζι Κάγκβα είπε. Τουλάχιστον έτσι αποδίδεται στα ελληνικά αυτό που άκουσα. Ο τονισμός 100% στην πρώτη συλλαβή και όπως γράφει ο αδερφός παραπάνω, το δεύτερο α δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου.
Εδώ, στο 10ο δευτερόλεπτο του βίντεο ο Σίντζι μας συστήνεται ως Καγκά(ου)α... Κάγκ(α)ουα νομίζω προφέρεται το όμοιο όνομα μιας περιφέρειας στην Ιαπωνία. Ο καημένος προσπάθησε να μάθει μερικά Ιαπωνικά στον Schürrle αλλά ως γνωστόν οι Γερμανοί είναι παντελώς αποτυχημένοι στο να μαθαίνουν άλλες γλώσσες...
[youtube]g_0fX7Apyuo[/youtube]
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Καγκάουα λοιπόν, και μας λύθηκε η απορία. Σωστός και ο Σπυρόπουλος σωστή και η wikipedia.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Η πορεία του τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, σε ηλικία που δεν τον λες καν μεγάλο, δεν την αποδίδεις απλά σε έλλειψη ρυθμού.
Εντελώς χαμένη χρονιά η προηγούμενη και μέτρια σεζόν στην Ισπανία 2 η προπροηγουμενη και αν πάμε και λίγο πιο πισω άλλη μια χαμένη χρονιά λόγω τραυματισμών κυρίως.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

pk77 έγραψε:Η πορεία του τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, σε ηλικία που δεν τον λες καν μεγάλο, δεν την αποδίδεις απλά σε έλλειψη ρυθμού.
Εντελώς χαμένη χρονιά η προηγούμενη και μέτρια σεζόν στην Ισπανία 2 η προπροηγουμενη και αν πάμε και λίγο πιο πισω άλλη μια χαμένη χρονιά λόγω τραυματισμών κυρίως.
πρώην παίχτης λοιπόν;; ή ξέχασε την μπάλα που ήξερε...;;
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

bersekeros έγραψε:
Banksy έγραψε:Τι ωραία εικόνα να πορώνεται ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις με μια νίκη στην προπόνηση! Ανέβασε κι άλλο εντάσεις παιχταρα και πάμε να τα μησουμεγα όλα!

Εικόνα

Θελω να πιστευω οτι δεν κανει ετσι επειδη τελειωσε ή "εβγαλε" την προπονηση.

Τρολαρω εννοείται, καμικαζι θα ειναι
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο Καγκάβα είναι ένας παίκτης που έκανε μεγάλη καριέρα εξαιτίας της έκρηξης του και της ευκινησίας του,όχι βέβαια ότι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ήταν άσχημα βέβαια.
Το πρόβλημα στον αστράγαλο του στέρησε το μεγάλο του πλεονέκτημα,με αποτέλεσμα να χρειάζεται να προσαρμοστεί και ο ίδιος στα νέα δεδομένα του σώματος του.
Αυτη τη στιγμή θα έλεγα ότι του ταιριάζει ένας ρόλος περισσότερο ως οργανωτή παρά ως δεύτερου επιθετικού που χρησιμοποιείται. Ελπίζω να βρεθεί η λύση και να μπορέσει να προσφέρει
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Βαλσαμωμένο τον πήραμε δηλαδή;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει προσαρμοστεί αρκετά στο κλίμα της ομάδας, με σχόλια στο ίνσταγκραμ, αστεία με τους συμπαίκτες, όρεξη στις προπονήσεις κλπ.
Νομίζω πως τελικά, με αγωνιστικό ρυθμό σε 2-3 μήνες θα καταφέρει να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα.
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Οδοιπορος
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

WeWillRockYou έγραψε:Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει προσαρμοστεί αρκετά στο κλίμα της ομάδας, με σχόλια στο ίνσταγκραμ, αστεία με τους συμπαίκτες, όρεξη στις προπονήσεις κλπ.
Νομίζω πως τελικά, με αγωνιστικό ρυθμό σε 2-3 μήνες θα καταφέρει να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα.
Μακάρι φετο περιμένουμε τον Σαμουράι καλύτερο και πιστεύω θα είναι με κουτσ τον Λουτσε...
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβάζω ότι αύριο θα είσαι βασικός. Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Τέτοιο παλαίμαχο τουρίστα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου πραγματικά. Τα μπογαλάκια σου και πίσω στο Τζαπαν.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο ορισμός του βετεράνου ..
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Κι όμως έκανε κίνηση, προσπαθούσε. Δεν έλαμψε αλλά δε νομίζω ότι ήταν ο χειρότερος…είχαμε πολλους χειρότερους σήμερα…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”