Banksy έγραψε:Τι ωραία εικόνα να πορώνεται ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις με μια νίκη στην προπόνηση! Ανέβασε κι άλλο εντάσεις παιχταρα και πάμε να τα μησουμεγα όλα!

Banksy έγραψε:Τι ωραία εικόνα να πορώνεται ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις με μια νίκη στην προπόνηση! Ανέβασε κι άλλο εντάσεις παιχταρα και πάμε να τα μησουμεγα όλα!
Εδώ, στο 10ο δευτερόλεπτο του βίντεο ο Σίντζι μας συστήνεται ως Καγκά(ου)α... Κάγκ(α)ουα νομίζω προφέρεται το όμοιο όνομα μιας περιφέρειας στην Ιαπωνία. Ο καημένος προσπάθησε να μάθει μερικά Ιαπωνικά στον Schürrle αλλά ως γνωστόν οι Γερμανοί είναι παντελώς αποτυχημένοι στο να μαθαίνουν άλλες γλώσσες...seaman έγραψε:Έδωσα ιδιαίτερη προσοχή (και το γύρισα πολλές φορές πίσω) τον ίδιο όταν κλήθηκε να πει πως προφέρεται το Όνομά του. Αυτό που άκουσα, αυτό γράφω. Το όνομά μου είναι Σίτζι Κάγκβα είπε. Τουλάχιστον έτσι αποδίδεται στα ελληνικά αυτό που άκουσα. Ο τονισμός 100% στην πρώτη συλλαβή και όπως γράφει ο αδερφός παραπάνω, το δεύτερο α δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου.
πρώην παίχτης λοιπόν;; ή ξέχασε την μπάλα που ήξερε...;;pk77 έγραψε:Η πορεία του τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, σε ηλικία που δεν τον λες καν μεγάλο, δεν την αποδίδεις απλά σε έλλειψη ρυθμού.
Εντελώς χαμένη χρονιά η προηγούμενη και μέτρια σεζόν στην Ισπανία 2 η προπροηγουμενη και αν πάμε και λίγο πιο πισω άλλη μια χαμένη χρονιά λόγω τραυματισμών κυρίως.
bersekeros έγραψε:Banksy έγραψε:Τι ωραία εικόνα να πορώνεται ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις με μια νίκη στην προπόνηση! Ανέβασε κι άλλο εντάσεις παιχταρα και πάμε να τα μησουμεγα όλα!
Μακάρι φετο περιμένουμε τον Σαμουράι καλύτερο και πιστεύω θα είναι με κουτσ τον Λουτσε...WeWillRockYou έγραψε:Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει προσαρμοστεί αρκετά στο κλίμα της ομάδας, με σχόλια στο ίνσταγκραμ, αστεία με τους συμπαίκτες, όρεξη στις προπονήσεις κλπ.
Νομίζω πως τελικά, με αγωνιστικό ρυθμό σε 2-3 μήνες θα καταφέρει να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα.