10. Thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
- ToMousiTouCrespo
Re: 10. Thomas Murg
Είχε μία σεζόν (την πρώτη του εκτός Αυστρίας) στην οποία δεν είχε ποτέ ξεκάθαρο ρόλο, όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Για τον ίδιο λόγο πχ ο Ουάρντα ξεχώρισε κατευθείαν στο περσινό τακτικό τουρλουμπούκι με τις ατομικές εμπνεύσεις του. Πλέον όμως μιλάμε για ΟΜΑΔΑ που ξέρει τι θέλει και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Θωμάς θα βρει ρόλο και θα γίνει χρησιμότατος.
- navigator11
Το βέβαιο είναι ότι ο Λουτσέσκου θα του βρει ρόλο, ειδικά όταν ξέρουμε τι βάρος δίνει ο προπονητής στα στημένα και πόσο καλός είναι ο Θωμάς σε αυτά. Συν τοις άλλοις, τακτικά δείχνει πολύ δουλεμένος. Όλα αυτά τα εκτιμά ο Λουτσέσκου.
-
Luigi Vampa
- bersekeros
Χρήσιμο εργαλείο και τακτικά αξιοποιήσιμος.
(Ο Σορλέν ήταν το απόλυτο πολυεργαλείο / τέτοιος δεν είναι ο Τόμας άλλα μπορεί να προσφέρει)
(Ο Σορλέν ήταν το απόλυτο πολυεργαλείο / τέτοιος δεν είναι ο Τόμας άλλα μπορεί να προσφέρει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 17 Ιούλ 2021, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Εχεις απαξιωσει τους παντες μαζι με τις μεταγραφες. Ελεος πιατσιριγωτης έγραψε:Για ΠΑΟΚ β
-
Sal Paradise
Πιστευω οτι ο μουργκ στο συστημα λουτσεσκου θα κανει μεγάλες εμφανίσεις,δεν πιστεύω οτι δεν ειναι καλος παικτης.
O Μούργκ είναι σίγουρο ότι είναι καλός παίχτης ... έχει καλά τεχνικά στοιχεία και έχει πολύ καλό αριστερό πόδι ...
Βγήκε πρώτη φορά από την χώρα του και μπήκε σε μία ομάδα η οποία περίμενε από αυτόν να αντικαταστήσει ένα πολύ ποιοτικό παιδί που είναι σπλάχνο της ομάδας ...
τόση ποιότητα δεν έχει για να τα καταφέρει αμέσως ... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ ... φέτος και σε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δείξει ...
θα φανεί στο γήπεδο ... εγώ θα έβαζα χρήματα ότι θα τα πάει πολύ καλά φέτος ... η θέση του φαίνεται ότι είναι δεξιά μπροστά πάντως ... δεν είναι πολυθεσίτης
Βγήκε πρώτη φορά από την χώρα του και μπήκε σε μία ομάδα η οποία περίμενε από αυτόν να αντικαταστήσει ένα πολύ ποιοτικό παιδί που είναι σπλάχνο της ομάδας ...
τόση ποιότητα δεν έχει για να τα καταφέρει αμέσως ... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ ... φέτος και σε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δείξει ...
θα φανεί στο γήπεδο ... εγώ θα έβαζα χρήματα ότι θα τα πάει πολύ καλά φέτος ... η θέση του φαίνεται ότι είναι δεξιά μπροστά πάντως ... δεν είναι πολυθεσίτης
- ΑποστόληςΑ
aivas19 έγραψε:Εχεις απαξιωσει τους παντες μαζι με τις μεταγραφες. Ελεος πιατσιριγωτης έγραψε:Για ΠΑΟΚ β
Μερικές φορές ναι, αλλά από την άλλη ο καθένας έχει το δικαίωμα (αναφαίρετο) να εκφράζει την άποψή του.
Ευτυχώς και ο προπονητής...
Ναι ρε Αποστολη και εγω την γνωμη μου εξεφρασα. Ο συγκεκριμενος τον Καντε να πουμε φερνουμε στα χαφ θα βγει να πει «τελειωμενος παικτης με αυτον δεν παιρνεις πρωταθλημα»ΑποστόληςΑ έγραψε:aivas19 έγραψε:Εχεις απαξιωσει τους παντες μαζι με τις μεταγραφες. Ελεος πιατσιριγωτης έγραψε:Για ΠΑΟΚ β![]()
Μερικές φορές ναι, αλλά από την άλλη ο καθένας έχει το δικαίωμα (αναφαίρετο) να εκφράζει την άποψή του.
Ευτυχώς και ο προπονητής...