Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μακάρι το χανούμι να ρίξει όλα τα λεφτά να φέρει παίκτες μου παραχρόνου δεν θα υπάρχει (πάλι) αεκ στην Α1!

Εμείς δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάμε Ευρώπη, αν πάμε έστω στα προκριματικά. Ιδανικό θα είναι να έχουμε έστω στο 60% ίδιους παίκτες με φέτος, θα έχουμε τεράστιο αγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στο μισό πρωτάθλημα και βάλε, από τα αποδυτήρια. Και εννοείται με Λυκογιάννη προπονητή ε!

Ας κάνει ο Χατζόπουλος άλλη μία ΑΜΚ και του παραχρόνου ξεκινάμε να μεγαλώνουμε ξανά σαν ομάδα...
Τι παίζει με κουλα;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αρκετά μπαν, παίκτες απλήρωτοι κανένα τρίμηνο.. Αυτά ξέρω προς.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τίποτα τρομερό δεν παίζει με αεκ. έτσι λειτουργεί. δεν πληρώνει παλιά χρέη και αφήνει και κάποιους μήνες απλήρωτους. Γιταί τί νομίζετε οτι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες δλδ?

είδα χτες το ματς (δυστυχώς ο ελεύθερος χρόνος έχει μικρύνει επικίνδυνα). Νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ αν του χρόνου θελήσει να κρατήσει (σχεδόν) όλους τους παίκτες αλλά κάνοντας upgrade θέλει βασικά:

1. τουλάχιστον έναν αξιόπιστο ΒΑΣΙΚΟ ψηλό. Δεν μπορεί να τελειώνει τα ματς ο Κακλαμανάκης, δε γίνεται αυτό. Επίσης Κονατέ με Λύκο τέλος.
2. έναν οποιονδήποτε random παίκτη στο 4 στη θέση του Beau.
3. έναν κανονικό playmaker
4.ένα ψηλό γκαρντ τύπου Κατσίβελη.
5. τρίποντο από τα γκαρντς και μιλάω για αυτά τα απελευθερωτικά τρίποντα όπως τα βάζει ο Hagins του Ηρα (ή ακόμα και ο Watson του Κολοσσού)

PS: δεν είχε άδικο κάποιος που έγραψε για τον Andric. Τον έβαλε αρκετά στο 4 προχτές ο Καντζούρης. βέβαια 3 είναι ο τύπος και μάλιστα με πρόσωπο (το 2.5 το δικό μου ίσως ήταν υπερβολικό).
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Πιστεύω πως Γκρίφιν, Λοβ, Κάρτερ θα μείνουν ή τουλάχιστον τους θέλουμε.
Τέρνερ, Κονατέ το ψιλοαποκλείω.
Άσσο και πεντάρι είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι του χρόνου (αφού φέτος δεν είχαμε καν) και σαφώς καλύτερο πάγκο.
Χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και έχοντας πάντα πρώτο στόχο την εξυγίανση...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εγώ θέλω κύπελλο, πρωτάθλημα και 30ρες στον βάζελο, αλλιώς δεν ξανασχολούμαι με ΠΑΟΚ.

Doomlord4, ακούς;;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αμήν! Γένοιτο!

Και να μη θέλεις να ξανασχοληθείς με τον αγαπημένο Μπασκετικό ΠΑΟΚ, ακόμα και μετά από πέτρινα χρόνια,

πάντα θα υπάρχει ένας Μπαρκαρούτσος του μέλλοντος που θα σε κάνει,

να ξανασχοληθείς και να θέλεις να ξαναζήσεις τα παλιά, στο σύγχρονο παρόν.

Χαιρετισμούς ρε μπασκετικέ τρελέ.

Μου αρέσουν τα τρελοκομεία όπως εσύ.

ΥΓ. Καλό επαναπατρισμό ρε παλίκαρε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ευχαριστώ bersekere! Αν και δεν εννοούσα πράγματι ότι δεν ξανασχολούμαι αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα του χρόνου! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

fossa έγραψε:Πιστεύω πως Γκρίφιν, Λοβ, Κάρτερ θα μείνουν ή τουλάχιστον τους θέλουμε.
Τέρνερ, Κονατέ το ψιλοαποκλείω.
Άσσο και πεντάρι είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι του χρόνου (αφού φέτος δεν είχαμε καν) και σαφώς καλύτερο πάγκο.
Χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και έχοντας πάντα πρώτο στόχο την εξυγίανση...
γιατί όχι τέρνερ?
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Προφανώς λόγω χαρακτηριστικών.
E δε νομίζω να μείνουν και όλοι και να έχουμε σχεδόν ίδια ομάδα. Η περιφέρειά μας είναι καλή ανάλογα τι άσσο θα έχουμε του χρόνου μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη. Επιθετικά είναι καλή γιατί αμυντικά είναι μετριότατη. Δεν μπορώ να φανταστώ πως του χρόνου θα έχουμε playmaker τον Γκρίφιν. Μπορεί να τον βάλουν στο 2-3 περισσότερο και ο Κάρτερ είναι παίκτης που γούσταρε ο Λύκος το 'χει πει.
Άκουσα ότι αυτούς τους 3 θέλουμε να τους κρατήσουμε χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, μπορεί να γίνω ρόμπα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η άμυνα (προσωπική και ομαδική) είναι κάτι που είχα σταθεί και εγώ στην αρχή της χρονιάς. Τότε που με μεξα βασικά δεν παίζαμε καν άμυνα. Τα πράγματα διορθώθηκαν κατά κόρον με λύκο παρόλο που έχουμε τους ίδιους παίκτες.

Η μόνιμη ένσταση μου για τους Αμερικανούς αυτού του επιπέδου είναι η άμυνα. Μπορεί μπροστά να βάζουν 15 πόντους και πίσω να τρώνε 16.

Ωστόσο πιστεύω πως όταν έχεις σταθερό προπονητή και από ότι φαίνεται καλό προπονητή μπορείς να τους βελτιώσεις. Προσωπικά πιστεύω και το έχω ξαναγράψει ότι όταν βρεις Αμερικανούς που έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν αποδεχτεί τους ρόλους τους και παίζουνε μια καλή ατομική αλλά κυρίως ομαδική άμυνα τους κρατάς αβλεπι.

Ας τους πάρω έναν έναν.

Ο γκριφιν είναι ποιοτικός παίκτης και σίγουρα πρέπει νσ μείνει. Είναι άσος; Με την έννοια του άσου του Ευρωπαίου όχι. Θα σκοράρει αρκετά με σουτ και διεισδύσεις ωστόσο πολλές φορές θολώνει και στην επίθεση μπλοκάρουμε. Θέλει έναν ακόμα καλό άσο δίπλα του με έφεση στην οργάνωση και στην άμυνα. Τον κατσιβελη θα ηθελα.

Ο λοβ. Αξιοπρεπεστατο σουτ και έκρηξη. Οργάνωση κάπως καλύτερη από τον γκριφιν. Για μένα να μείνει.

Τέρνερ. Στο πρώτο μισό έλεγα ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν μπορεί το παλικάρι. Με εξέπληξε θετικά. Αν και δεν είναι αθλητικός έχει σώμα για μισ ματς με τα περισσότερα δυάρια της λίγκας. Πρέπει να ποντάρουμε σε αυτό το Μις Μάτσ. Αν μπορούμε να τον βγάζουμε σε καταστάσεις να βάζει πλάτη στον αντίπαλο θα γράφει πολύ καλύτερα νούμερα. Για μένα να μείνει. Το έχω ξαναγράψει. Ο Πολ Πιρς των παμφτωχων.

Ο Κάρτερ παρόλο που είναι μεγάλος σε ηλικία είναι στεγνός και δεν νομίζω να έχει σωματικά προβλήματα. Στην άμυνα με εξέπληξε με τάπες στο τελευταίο ματς. Το σουτ του είναι άριστο και αξιόπιστο. Αν μπορούσαμε να πάρουμε και τον Χάρη Γιαννόπουλο δίπλα του θα ήταν ιδανικό.

Μπιτς. Μακριά Πραγματικά. Δεν κάνει για μπάσκετ το παιδί. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σουτάρει τρίποντα. Στην άμυνα δεν βοηθάει στην επίθεση δεν μπορεί να γεμίσει την ρακέτα. Έναν σαν τον καντερ θα ήθελα. Να έχει κάποιο σουτ αλλά να μπορεί να παίξει και από κοντά. Στην τελική καταλαβαίνω ότι το σύγχρονο 4αρι πρέπει να μπορεί να παίξει και λίγο από έξω αλλά είσαι ψηλός διάολε. Πρέπει να έχεις και μια κίνηση από μέσα.

Κονατε. Δυνατός μπροστά και πίσω. Τυπικό πρόβλημα Αμερικανού. Δεν παίζει με πλάτη καθόλου. Μόνο με πρόσωπο. Επίσης δεν παίζει καθόλου πικ εν ρολ. Αν πιστεύουν οτι μπορούν να του δουλέψουν αυτά τα δύο να μείνει. Αν όχι ας πάμε στον επόμενο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Πέραν της άμυνας, θές σίγουρα τρίποντο από τα γκαρντ (Love και Griffin βάζουν ένα ανα δύο ματς), θές σίγουρα δημιουργία από τα γκαρντ (δίνουν οι 2 τους 6.9 ασσιστ ανά ματς αλλά ρε φίλε εγώ π.χ. προχτες με τον Κολοσσό δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΙ ΑΣΣΙΣΤ από τον Γκρίφιν), και θές ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ στη θέση των Beech-Κακλαμανάκη να τελειώνουν τα ματς.

δλδ εγώ όπως είσαι με ΤΡΕΙΣ παίκτες (αντί Beech-Konate-Νώντα) θα ήμουνα ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Οι μόνοι παίχτες που θα άλλαζα είναι
Μπιτς
Κονατε
Νωντας
Καμπεριδης
Μαργαριτης (αν φύγει)

Για Μπιτς και Κονατε λίγο πολύ τα είπατε, τον δεύτερο δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο Λύκος

Οι Έλληνες πρέπει να αντικατασταθουν με καλύτερους Έλληνες αν και εκεί θα παίξει μεγάλος ανταγωνισμός εν Ελλάδι

Οπως και να έχει τα δεδομένα είναι ότι θα έχουμε αύξηση του μπάτζετ, σχετικά σταθερό κορμό και σταθερό coach

Του χρόνου πάμε για ακόμα καλύτερη σεζόν!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η αύξηση του μπάτζετ δε νομίζω να παίξει μεγάλο ρόλο. Όλες οι ομάδες θα πάρουν χρήμα που σημαίνει ότι θα έχουμε οριζόντιες αυξήσεις στο κόστος των παικτών που παίζουν για Ελλάδα.
Πραγματικά δε θέλω να παρασυρθούμε και νομίζω ότι και για του χρόνου πρέπει να κάνουμε ομάδα με στόχο τη σωτηρία. Από κει και πέρα, όπως είδαμε και φέτος, τα playoff είναι κοντά.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Και Τσαλμπούρη ξεχνάτε παιδιά. Το απόλυτο μηδενικό.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Ειστε λαθος με καμπεριδη ακουω οτι θα ειναι απο τους πρωτους που θα ανανεωσουν και με συμβολαιο ανω του ενος ετους τετοιο παικτη για ρολιστα με τριποντο και καλη αμυνα που θα βελτιωνετε με τα παιχνιδια δεν βρισκεις ευκολα μην παιρνουν τα μυαλα σας αερα ποιον να φερουμε για τριαρι και τι καλυτερο θα κανει ας πουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”