70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από john4serres »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Σερραιε, σεμνά.
Είναι από τις σπάνιες φορές που σχολιάζω αρνητικά παίχτη μας και δει των ακαδημιών.
Ο συγκεκριμένος Μ έχει εξοργίσει με την εικόνα του με Β και Κ19, με την αλαζονεία του και το εγωιστικό παιχνίδι.
Προσβάλλει και τους προπονητές του και τους συμπαίχτες του.
Παρακολουθώ τις ακαδημίες από Κ9 + ...
και δεν δέχομαι να με προσβάλεις.

Υπόψη έχω δει στο εφηβικό από Παράσχο και μέχρι σήμερα.

Είσαι πολύ μικρός.

Σημ. Επισημαίνω ότι μου είσαι εξαιρετικά συμπαθής.
Έχετε βαλθεί να τον βγάλετε εκτός ομάδας, και δεν αναφέρετε καν τους αγωνιστικούς λόγους που ο Κούτσιας δεν "κάνει"

Επίσης, οταν σαν κριτήριο μου βάζεις το ύψος του παίκτη, τι να πω; Το γυρνάω σε χαβαλέ έστω και με καυστικό τρόπο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

John
και ο Ουαρντα
και ο Ζαμπα
έχουν μεγάλο ταλέντο,
αλλά δυστυχώς για την ομάδα μας
δεν έγιναν ποδοσφαιριστές χρήσιμοι.
Μακάρι ο Κουτσιας να με διαψεύσει και να εξελιχθεί διαφορετικά.
Όσες φορές τον είδα, δηλαδή όλες όσες υπήρχε τβ, η συμπεριφορά του ήταν εξοργιστικη.

Τον Γκαργκαλατσιδη τον είχες παρακολουθήσει??

Θεωρώ πως ήταν μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά δυστυχώς χάθηκε.
kos

Δημοσίευση από kos »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Αν είσαι 18 χρονών και νιώθεις μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχεις κάνει τίποτα ακόμα στην καριέρα σου...σάλτα και.
To oτι νιωθει μεγαλυτερο μεγεθος απο τον ΠΑΟΚ απο που ακριβως προκυπτει?
Έχει πόσους μήνες που εκβιάζει την ομάδα με τις δήθεν προτάσεις που έχει. Γιατί δηλαδή να νιώθει αδικημένος ο κουτσια που δεν πήρε χρόνο πέρσι και δεν νιώθει το ίδιο ο ντελιας για παράδειγμα?
Γιατί ο δεύτερος έβαλε κάτω το κεφάλι και όλοι από το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ τιμ λένε για το πόσο δουλεύει και κάνει αυτά που του ζητάει το τιμ?
Στον ΠΑΟΚ πέρσι ήταν βασικοί οι Μιχαηλίδης,τσιγγαρας,λυρατζης και έρχονται από πίσω για το ροτεισον φέτος οι Τσαούσης και ντελιας.
Οποίος αξίζει από τους μικρούς γίνεται μέλος της ομάδας και ειδικά φέτος με την αλλαγή στρατηγικής αυτές οι πιθανότητες αυξάνονται .
Αν ο κουτσια δεν μπορεί να είναι μέλος σε αυτό το πρότζεκτ μάλλον κάτι πολύ στραβά κάνει ο ίδιος και το περιβάλλον του

Μιλάμε για μια ομάδα που έβγαζε προς τα έξω ότι ο Βιερίνια δεν υπέγραφε ανανέωση γιατί ήθελε υψηλό συμβόλαιο.
Μιλάμε για μια ομάδα μέσα από την οποία δημιουργήθηκε ή στην καλύτερη δεν καταπολεμηθηκε ένα αρνητικό κλίμα κατά του "μισθοφόρου" Βιερίνια.
Τι ισχύει και τι δεν ισχύει για τον κουτσια δεν το ξέρει κανείς.
Άλλο την έχει δεί, άλλο εκβιάζει.

Μιλάμε για ένα 18χρονο που όλα του τα χρόνια έκανε πλάκα σε συνομηλίκους και μεγαλύτερους παίκτες ακαδημιών.

Θεωρώ ότι πρέπει να δοκιμαστεί. Θα είναι κρίμα να φύγει χωρίς να πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

kos έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="joshua"
renegade έγραψε:Αν είσαι 18 χρονών και νιώθεις μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχεις κάνει τίποτα ακόμα στην καριέρα σου...σάλτα και.
To oτι νιωθει μεγαλυτερο μεγεθος απο τον ΠΑΟΚ απο που ακριβως προκυπτει?
Έχει πόσους μήνες που εκβιάζει την ομάδα με τις δήθεν προτάσεις που έχει. Γιατί δηλαδή να νιώθει αδικημένος ο κουτσια που δεν πήρε χρόνο πέρσι και δεν νιώθει το ίδιο ο ντελιας για παράδειγμα?
Γιατί ο δεύτερος έβαλε κάτω το κεφάλι και όλοι από το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ τιμ λένε για το πόσο δουλεύει και κάνει αυτά που του ζητάει το τιμ?
Στον ΠΑΟΚ πέρσι ήταν βασικοί οι Μιχαηλίδης,τσιγγαρας,λυρατζης και έρχονται από πίσω για το ροτεισον φέτος οι Τσαούσης και ντελιας.
Οποίος αξίζει από τους μικρούς γίνεται μέλος της ομάδας και ειδικά φέτος με την αλλαγή στρατηγικής αυτές οι πιθανότητες αυξάνονται .
Αν ο κουτσια δεν μπορεί να είναι μέλος σε αυτό το πρότζεκτ μάλλον κάτι πολύ στραβά κάνει ο ίδιος και το περιβάλλον του

Μιλάμε για μια ομάδα που έβγαζε προς τα έξω ότι ο Βιερίνια δεν υπέγραφε ανανέωση γιατί ήθελε υψηλό συμβόλαιο.
Μιλάμε για μια ομάδα μέσα από την οποία δημιουργήθηκε ή στην καλύτερη δεν καταπολεμηθηκε ένα αρνητικό κλίμα κατά του "μισθοφόρου" Βιερίνια.
Τι ισχύει και τι δεν ισχύει για τον κουτσια δεν το ξέρει κανείς.
Άλλο την έχει δεί, άλλο εκβιάζει.

Μιλάμε για ένα 18χρονο που όλα του τα χρόνια έκανε πλάκα σε συνομηλίκους και μεγαλύτερους παίκτες ακαδημιών.

Θεωρώ ότι πρέπει να δοκιμαστεί. Θα είναι κρίμα να φύγει χωρίς να πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει.[/quote]
Όπως εμπιστευόμουν τότε αυτούς που μου έλεγαν ότι η μη ανανέωση βιερίνια δεν έχει καμία σχέση με το οικονομικό και έγραφα ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν να λασπώσουν το όνομά του Αντρέ, έτσι συνεχίζω να εμπιστεύομαι αυτός που μου λένε ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή συμπεριφέρεται με μηδενικό σεβασμό απέναντι στον σύλλογό...κ το γράφω ευγενικά
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τώρα ανακαλύψαμε προβλήματα συμπεριφοράς, φτάνει να μην παίξει. Ο Ζαμπα πηρε 100 ευκαιρίες,, όταν τόσα. Ο Τσολακ δεν εχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα. Λουτσεσκου δηλαδή δε μπορεί να πάει με Ολιβειρα και Κουτσια, που θα έχει την κ@βλα να αποδείξει πράγματα, αλλά είναι καλύτερα να πάει με ξενερωμενο τον Τσολακ; Ο Τσολακ δε με πείθει ακόμη και όταν είναι παθιασμένος, πόσο μάλλον τώρα. Ποιος δε μου λεει οτι δε θα εκβιασει τη μεταγραφή του με πολυ κακή απόδοση / αποκλεισμό; Σαν ΠΑΟΚ μας έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές.

Προσωπικά βλέπω ενα ταλέντο επιπέδου Τζολη να το στερείται η ομάδα και η εθνική Ελλάδος.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Τι να πει κανεις. Ειναι λυπηρο να δαιμονοποιουν καποιοι ενα 18χρονο παιδακι με τοσο ταλεντο.Ειτε δημοσιογραφοι ειτε ατομα της ΠΑΕ ειτε οπαδοι. Τραγικο πραγματικα. Το μονο που χρειαζονται αυτα τα παιδια ειναι καθοδηγηση και στηριξη. Πυροβολαμε τα ποδια μας. Εχει βαλει 10 γκολ σε 16 αγωνες στην Sl2 αλλα 14 με την Κ19 επαιξε με την εθνικη 21χρονων αν και 18 χρονων και σκοραρε. Χθες εβαλε αλλα 2 με την Πορτογαλια αλλα καποιοι θελουν να φυγει λες και ειναι η αιτεια ολων των κακων. Να παιζει ο Τευλορ και Μουργκ..... Ντραπητε λιγο. Δεν απευθυνεστε σε ηλίθιους. Ενας δεν υπαρχει να σταματησει αυτην την αδικια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε καλα τωρα, δεν ειναι και σπανιο φαινομενο τα φαντασμενα πιτσιρικια με τους λακαμαδες τους γονεις. Ποιον να πρωτοθυμηθουμε? Τον Τζανδαρη, τον Δημητριου, τον Σιαμπανη?
Χωρις να εχω εικονα τι παιζει με τον Κουτσια, δεν θα μου κανει εντυπωση αν τελικα αποδειχθει πως ισχυουν αυτα π ακουγονται...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

vs40 έγραψε:Τώρα ανακαλύψαμε προβλήματα συμπεριφοράς, φτάνει να μην παίξει. Ο Ζαμπα πηρε 100 ευκαιρίες,, όταν τόσα. Ο Τσολακ δεν εχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα. Λουτσεσκου δηλαδή δε μπορεί να πάει με Ολιβειρα και Κουτσια, που θα έχει την κ@βλα να αποδείξει πράγματα, αλλά είναι καλύτερα να πάει με ξενερωμενο τον Τσολακ; Ο Τσολακ δε με πείθει ακόμη και όταν είναι παθιασμένος, πόσο μάλλον τώρα. Ποιος δε μου λεει οτι δε θα εκβιασει τη μεταγραφή του με πολυ κακή απόδοση / αποκλεισμό; Σαν ΠΑΟΚ μας έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές.

Προσωπικά βλέπω ενα ταλέντο επιπέδου Τζολη να το στερείται η ομάδα και η εθνική Ελλάδος.
Παιδάκι που στα 16-17 του, βάζει ρήτρα συμμετοχών στο συμβόλαιό του κάτι δείχνει. Και αυτό που δείχνει μόνο θετικό δεν είναι. Βασικά ο τελευταίος που το έκανε αυτό κατέληξε να σκουπίζει τα καθίσματα στο σκουληκάου. Γιατί Μπερναμπέου με σκουληκάου ένα τσιγάρο δρόμος είναι στο τέλος.

Να κάτσει το παιδί να δείξει εμπιστοσύνη στην ομάδα, να κλείσει τα αυτιά του και να δουλέψει.

Ας παραδειγματιστεί από αυτούς που πέτυχαν, αλλά κυρίως από αυτούς που απέτυχαν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αντι ρε γμτ να πεθαινουν στην προπονηση. αυτοι εχουν στο μυαλο τους στην μεταγραφαρα και στην θεση του βασικού.
Αφου ξημεροβραδιαζονται που ξημεροβραδιαζονται στα σοσιαλ μιντια, ας ψαξουν να βρουν τι εκαναν οι παιχταραδες για να γινουν αυτο π εγιναν.
Σε κανεναν δεν χαρίστηκε η θεση στο ροστερ

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Για όλα φταίνε οι γονείς και ο περίγυρος.
Απο ΤΑΛΈΝΤΟ, να φάνε και οι κοτες, οπως και τόσοι και τόσοι άλλοι.
Κι εγώ όσες φορές τον είδα, την έχει δει κάπως και είναι ατομιστης πολύ.
Με αυτά τα μυαλά, δυστυχώς δεν.....

Ας κάτσει να δουλέψει, με το ΣΎΝΟΛΟ, στην Β ομάδα και αν παίξει εκεί ομαδικά,να δούμε τι θα γίνει....
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Με τον συγκεκριμένο δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Σέβομαι την άποψη τού Κώστα αφού μου λέει οτι παρακολουθεί από κοντά τα πράγματα ξέρει σίγουρα καλύτερα από εμένα και τον ακούω με προσοχή.

Έχω όμως να πω και το εξής. Μερικοί εδώ μέσα έχετε τόσο πρόβλημα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (διοίκηση, προπονητές, τ.διευθυντές κλπ) που όποτε υπάρξουν προστριβές μεταξύ τής ΠΑΕ και του οποιουδήποτε, παίρνετε αυτόματα το μέρος τού δεύτερου και απαξιώνετε τον ΠΑΟΚ.

Αν έχετε μόνιμη αντιπάθεια σε ότι είναι διοίκηση ΠΑΟΚ, ψάξτε πρώτα να βρείτε την αιτία. Αυτό δεν το λέω για όλους όσους κάνουν κριτική φυσικά αλλά σε αυτούς που το κάνουν επανειλημμένα και μονόπλευρα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάντως προχθές στο ράδιο άκουσα έναν παρουσιαστή να το θέτει σαν να πρόκειται για προσωπικό δεδομένο κ δεν γίνεται να ειπωθεί κάτι. Ίσως βέβαια να μην κατάλαβα καλά.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Gospi έγραψε:Αντι ρε γμτ να πεθαινουν στην προπονηση. αυτοι εχουν στο μυαλο τους στην μεταγραφαρα και στην θεση του βασικού.
Αφου ξημεροβραδιαζονται που ξημεροβραδιαζονται στα σοσιαλ μιντια, ας ψαξουν να βρουν τι εκαναν οι παιχταραδες για να γινουν αυτο π εγιναν.
Σε κανεναν δεν χαρίστηκε η θεση στο ροστερ

Και που ξέρετε εσείς εάν όντως πεθαίνουν ή όχι στην προπόνηση. Από κάποιους άλλους που τελειώνουν την προπόνηση με την ομάδα και μετά κάθονται σπίτι τους αυτοί μπορεί να συνεχίζουν και μετά. Ξέρετε και το πρόγραμμα τους μήπως?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο παίκτης καλά κάνει και είναι φιλόδοξος. Πιστεύει στις δυνατότητές του, γιατί τις έχει. Εμείς είμαστε φοβικοί, φοβικοί γονείς, φοβική κοινωνία. Θυμάμαι και τον ΑΑ που φοβότανε μην καούν οι νεαροί. Ο παίκτης καίγεται 100% αν δε του δώσεις τις ευκαιρίες του. Είδαμε πόσο τους καίνε οι Ολλανδικές ομάδες με Μ.Ο ηλικίας ρόστερ 23-25έτη.

Ο παίκτης προφανώς είδε ότι ευκαιρίες δεν παίρνει και πιέζει με τους δικούς του τρόπους. Λάθη μπορεί να έκανε, αλλά ήταν 17 ετών και με τεράστια δίψα να κάνει μεγάλη καριέρα. Που το κακό; Προτιμώ την έπαρση από το φόβο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε έπαρση; Τι να έχει ένας παίκτης για να προχωρήσει ή οποιοσδήποτε νέος στη ζωή του; Φόβο; Δειλία; Στα καλύτερά σου θέλεις να δείξεις πράγματα και να φτάσεις στα αστέρια.

Καλός, χρυσός ο Λουτσέσκου σε πολλά, αλλά είναι και αυτός Βαλκάνιος με παρόμοια κουσούρια και εμμονές. Τι παραπάνω έδωσε στην ομάδα ο Μουργκ, ο Τέιλορ, ο Τσόλακ; Ας έπαιρνε το χρόνο του Τσόλακ ο Κούτσιας, να βλέπαμε πόσα θα έγραφε. Παρομοίως από Λουτσέσκου δεν πήραν ευκαιρίες οι Λύρατζης, Τσιγγάρας, και ειδικά ο εξαιρετικός Κωσταντέλιας. Κάηκε και ο Λάμπρου για να παίζουν κάτι καλά παιδιά σαν τον Ζαμπά ή ο Μιστρίτσα φέτος. Με το ζόρι στο ναδήρ και κατόπιν πίεσης πήραν κάποιες ευκαιρίες οι Τσιγγάρας - Λύρατζης. Σε καμιά σοβαρή ομάδα δεν εξισώνονται οι νέοι/μετοχές με τους 30άρηδες σε προσδοκίες απόδοσης. Ο μικρός θέλει να πάρει ματς και μετά θα σου επιστρέψει αυτήν την επένδυση. Στην τελική γιατί να μη βάλεις τον Κωσταντέλια στο 70 ή στο 80, σε ματς που κλείδωσε και να επιλέξεις τον Χ,Ψ Καντουρί;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Συμφωνώ απόλυτα με τον αδερφό από επάνω

και στην τελική αν έχεις θέμα με τον χαρακτήρα του ή με το περιβάλλον του, πότε το ανακάλυψες ; ο κουτσιας είναι στην πρώτη ομάδα εδώ και τρία χρόνια σχεδόν

σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση λάθη πρέπει να έχει κάνει και ο κουτσιας ... το λένε πολλοί ... δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί θέλουν το κακό του ... ίσα ίσα

αλλά ο Λούτσε θα μπορούσε πέρσι να τον χρησιμοποιήσει τουλάχιστον σε 10 ματς ... το θέμα είναι ότι δεν τον είχε καθόλου στο πλάνο ... και χρησιμοποιούσε έναν παίχτη όπως ο τειλορ ο οποίος δεν υπάρχει πλέον στο ρόστερ ...

αυτά είναι να τρελενεσαι ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”