Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Εκτος αν οντως ισχυει αυτο ο εγραψε ο φιλος πιο πανω...
Ηξερε για την αποχωρηση απο την Τεταρτη και έχει κανει ηδη πλάνα για την επομενη μερα και νιωθει ανετος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηξερε για την αποχωρηση απο την Τεταρτη και έχει κανει ηδη πλάνα για την επομενη μερα και νιωθει ανετος...
Δεν θυμάμαι αν το άκουσα στο ράδιο ή το διάβασα, Κάποιος δημοσιογράφος έλεγε ότι ο ίδιος είχε διαπιστώσει ότι συνεργάτες του Λουτσέσκου πακετάριζαν για μετακόμιση και είχε ειδοποιήσει την ΠΑΕ σχετικά εδώ και αρκετές ημέρες
Καλα αν ισχυουν αυτα μιλαμε για τρελό τρυπημα απο τον ρουμανο...
προειλημμενη αποφαση που ανακοινωθηκε στην πουστια 3 μερες πριν τη προετοιμασια...
προειλημμενη αποφαση που ανακοινωθηκε στην πουστια 3 μερες πριν τη προετοιμασια...
Ολοι φευγουν γιατι εχουν προταση εδω πληρωσαν 2 μυρια για luce ολοι οι αλλοι απλως παραιτουνται σιγα μην του κυνηγησει η παε. Προφανως και ο vis track πηγε για τα λευτα οπως και ο σβούρας. Λογω καθαρα χρονικής στιγμής δεν πρεπει να υπάρχει πορτα γυρισμού σε κανεναν. Τώρα η εγω ειμαι τρελός αλλα δεν εχω δει αδιαφορια απο παε για μεταγραφες. Τη ακριβως θελετρ να φέρουμε και ο luce ποτε ζήτησε παίχτη και δεν ηρθε δεν θα μας βγάλουν τρελούς. Ο ιβαν τσιγκούνης δεν εχει δειξει οτι ειναι και με αυτα που ακουγοντσι από μερια mircea παίζει να τρελαθει να φέρει coach απο Braga να σκασει τα μυρια ρητρας του να αποστομωσει τους παντες. Τον εχω ικανό τον Ivan.Αρνουμε να πιστεψω οτι ο Razvan ζήτησε παίχτη και αρνήθηκε η ΠΑΕ. Ποιο πιθανον για φυγη καντουρι σαχοφ κανιας.
Paok24 μολις ανέβασε άρθρο επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος Φερειρα χαρακτηρίζοντας τα νέα ως ευχάριστα.
Δεν υπάρχει ρητρα, θέλει πολύ να ρθει στον ΠΑΟΚ, εξαιρετικές συστάσεις από ποδοσφαιρανθρωπους τις Πορτογαλίας το ρεζουμέ.
Θεωρώ ότι θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση και φαίνεται καλή περίπτωση.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει ρητρα, θέλει πολύ να ρθει στον ΠΑΟΚ, εξαιρετικές συστάσεις από ποδοσφαιρανθρωπους τις Πορτογαλίας το ρεζουμέ.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Τι να κάνει; να δώσει 12.5 για κάποιον που του προτείνει άλλος; όταν με τα ίδια φέρνει κονσεισαο; δεν είναι μλκς ο Ιβάν φίλε...
Ο φερειρα λέει δεν υπάρχει ρήτρα και αύριο πιθανό να παραιτηθεί ... άντε γιατί πραγματικά φαίνεται αξιόλογος , γνωστής με χρόνια παρουσία επαγγελματικό επίπεδο (η Μπράγκα μπ κ σπορτινκ μπ παίζουν β εθνική ) , με ωραίο τιμ από ότι είδα που τους έχει χρόνια μαζί του .. φέρε και το πουλεν του , τον βουκσεβιτς δωράκι..
Ο Φερέιρα είναι πολυτέλεια για τη λίγκα. Με δώδεκα μύρια ρήτρα βέβαια δύσκολα.
Φαίνετε αξιόλογος
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- episimos73
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα αναμένουμε τις ανακοινώσεις των δύο καινούριων παικτών και ίσως και του προπονητή. Ωραία μέρα τελικά, νέο ξεκίνημα με αισιοδοξία.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Εγώ πιστεύω ότι πρώτα θα ανακοινωθεί ο Προπονητής και το βράδυ οι παίκτες... Για να δούμε.
- Mauricio-8-
Στο wiki πάντως τους εμφανίζει ήδη παίκτες του ΠΑΟΚ το 16 πήρε ο Στοχ το 22 ο douglas.
Έχεις ψάξει καθόλου κανένα στατ από τη Μπράγκα??JohnDag έγραψε:Paok24 μολις ανέβασε άρθρο επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος Φερειρα χαρακτηρίζοντας τα νέα ως ευχάριστα.
Απ' ότι είδα στο τρανσφερμαρκτ δοκιμάζει κ με τρεις πίσω, αλλά το 442 με δύο εξαρια ειναι το αγαπημένο του
100% το δουλεύει ο Μπράνκο του προπονητή. Η επιλογή Πορτογάλου είναι καθαρά στοχευμένη και καθόλου τυχαία. Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα φέρουν τον Φερέιρα.
Να δούμε και μεταγραφικά τί σημαίνει αυτό.
Να δούμε και μεταγραφικά τί σημαίνει αυτό.
- Mauricio-8-
Το θέμα είναι πόσο μπορεί να αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός?Τι θα ζητησει ο Πορτογάλος?Παίζει με 4-4-2 αν θυμάμαι καλά!Κατι που σημαίνει αν τελικά έρθει αποκτηση και αλλου φορ χαφ γρήγορα αντε να δουμε.