Ξερεις να τρωςΖαντός έγραψε:Ή αμφότερα (merenda + bueno)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξερεις να τρωςΖαντός έγραψε:Ή αμφότερα (merenda + bueno)
Σοβαρευτείτε.Gospi έγραψε:Ξερεις να τρωςΖαντός έγραψε:Ή αμφότερα (merenda + bueno)
Συμφωνω και επαυξάνω ο κατσελης είναι εγγύηση και ποιοτητα και ΠΟΣΟΤΗΤΑΖαντός έγραψε:Μπουγάτσα και λοιπά ΜΟΝΟ από τον Κατσέλη.
Gospi έγραψε:Ξερεις να τρωςΖαντός έγραψε:Ή αμφότερα (merenda + bueno)
barlow4 έγραψε:Οι κοιλιοδουλοι δεν έχουν πατρίδα.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Πείτε ρε ότι την τρώτε με μαχαίρι και πηρουνι. Και το κακάο σε ποτήρι
εγω δουλευω απεναντι απο τα δικαστηρια γ αυτο ξερω την περιοχηSunAce16 έγραψε:Είστε κάποιοι από τους συνομιλητές Βαρδαριώτες, Νεοσταθμήτες, Παλαιοσταθμήτες, παιδιά των παλιών ξυλάδικων ή των Λαχανόκηπων;
paokfreedom έγραψε:Συμφωνω και επαυξάνω ο κατσελης είναι εγγύηση και ποιοτητα και ΠΟΣΟΤΗΤΑΖαντός έγραψε:Μπουγάτσα και λοιπά ΜΟΝΟ από τον Κατσέλη.
Ούτε θέρμανση δεν αναβεςΑποστόληςΑ έγραψε:Προσπάθησα πολύ, επί χρόνια, να δώσω τον δέοντα βαθμό σοβαρότητας σ' αυτό το τόπικ και μέσα σε 5 λεπτά το ξεσκίσατε. Δηλαδή ο Ζαντός που σας έφερε εδώ.
SunAce16 έγραψε:Είστε κάποιοι από τους συνομιλητές Βαρδαριώτες, Νεοσταθμήτες, Παλαιοσταθμήτες, παιδιά των παλιών ξυλάδικων ή των Λαχανόκηπων;
εμενα η γιαγια μου μενει ξηροκρινηSunAce16 έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω απ' όσους γράφετε για τον Κατσέλη δεν είναι κανείς σας από την γειτονιά και εγώ που μεγάλωσα στα πέριξ αυτής είμαι ο μόνος που δεν έχω σταματήσει να δοκιμάσω ούτε μια φορά;
Χαχα καλό κι αυτό.