Tennis
- Μπαρκαρούτσος
Re: Tennis
Δηλαδή απαγορεύεται να ζήσουμε και να δουλέψουμε στο εξωτερικό; Αν είχε η Ελλάδα υποδομές για world-class τεννίστες, γιατί να πήγαινε έξω ο Τσιτσπάς;Grigorios_PAOK έγραψε:joshua έγραψε:Κανονικο παραληρημα εκτος των αλλων γεματο ψευδη...Ειδικα δε για το ποιον του χαρακτηρα του Τζοκοβιτς...
Ο δε χάρτινος αντιθετα ζει και γυμνάζεται στο εξωτερικό.
Εδώ δεν έχει υποδομές για πάρκινγκ.
Άρα και το Korac δεν είναι και κανένα ιδιαίτερο επίτευγμα.. μαστραπάς.Slayer έγραψε:Ε όχι και κορυφαίος ο ατιτλος (κανονικοί τίτλοι είναι μόνο 4 στο τένις)
Κάτσε, τώρα θα πει ότι ο Ηλίας Ηλιάδης είναι Γεωργιανός.bersekeros έγραψε:**** Ηλιάδης / τζούντο, Νικολαΐδης και Μουρούτσος / Tae Kwon DoGrigorios_PAOK έγραψε:Μαχλας, Ζήσης, Δελας , Ζαγορ, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς πριν αρχίσουν τις μλκς με την εθνική τους... Όλοι οι αρσιβαριστες Ο Νικολαΐδης ο τζουτοκα, ο μουροζος ο Τάε κβο ντο, και άλλοι παρα πολυ κάνανε γνωστή και περήφανη τη χώρα και με τις επιδόσεις τους και με το χαρακτήρα που έδειξαν...
Ο Τσιτσιπάς συμμετείχε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στο spot.
Ο Αντετοκούνμπο Νιγηριανός, ο Ιβάν Σαββίδης Ρώσος, αλλά ο Mustafa Kemal είναι Τούρκος.
Τί φάση κολλητός του είσαι και τον ξέρεις κι αυτόν?joshua έγραψε:γεματο ψευδη...Ειδικα δε για το ποιον του χαρακτηρα του Τζοκοβιτς...
https://novakdjokovicfoundation.org/
Ναι το έκανε από τα 20.joshua έγραψε:Όσο δε για τις φιλανθρωπίες ας φτάσει με το καλό ο Τσιτσιπας στο επίπεδο και στις απολαβές του και θα δούμε τι θα κάνει τότε εκτός και αν ο Σέρβος το έκανε από τα 20 του.

Το ψευδη πηγαινε στα του Τσιτσιπα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.Τωρα για τον Τζοκοβιτς οκ δεν το ηξερα,μπορει και εγω να ειμαι προκατειλημμενος μαζι του γιατι γενικα ειναι αχωνευτος.Μπραβο του.
- ΑποστόληςΑ
Άμα αποκηρύξεις Φεράρι και Μπάρτσα κάτι γίνεται. Τη Leeds στη χαρίζω...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ο μόνος σωστός εδώ μέσα είμαι εγώ!
- ΑποστόληςΑ
Είπες ότι θα 'φευγες για το πάρτυ, μην σε κρατάμε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μα γι αυτό είμαι σωστός: γιατί συνδυάζω όλα αυτά.

- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Άμα έχει και σφηνάκια υποβρύχιο ούζο με τη φωτιά που βάζουνε οι μπαρίστα,
να έρθω κι εγώ με τον Immemoric.
να έρθω κι εγώ με τον Immemoric.

- ΑποστόληςΑ
Κάθεστε και κρίνετε ένα παιδί που στα 21 του μπορεί και να κάνει καμία μαλακία.. εμείς στα 21 κάθε πρωί λιώμα ήμασταν στην Σαλόνικα φοιτητές... Τι έπρεπε να μας κάνουν; Λιθοβολισμό; Έχω τον χαίρομαι. Και όλο λέω Νταξ πυροτέχνημα θα είναι... Αλλά όλο με διαψεύδει. Αν δεν έπεφτε στην τριάδα του best big 3 all time θα είχε πολλές κούπες ήδη. Και μην βγάζετε κόμπλεξ επειδή είναι ΑΕΚ. Αν ήταν ΠΑΟΚ δεν θα σας πείραζε τίποτα έχω την εντύπωση.
- ΑποστόληςΑ
Ε όχι και Γεωργιανός ο Τζαρτζίλ!Μπαρκαρούτσος έγραψε: Κάτσε, τώρα θα πει ότι ο Ηλίας Ηλιάδης είναι Γεωργιανός.
- Μπαρκαρούτσος