22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... veron.html
αν δεν με απατα η μνημη μου...καπως ετσι δεν αποχαιρετουσατε στη κεντρικη σελιδα και τον κονσεισαο, πριν 2 μηνες περιπου?
μου φαινεται πιο πολυ εμεις θελουμε να φυγουν...και κατοπιν ντεμεκ: σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου, δεν θα σε ξεχασουμε, κλπ, κλπ...
απλα ας μην προτρεχουμε...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Έτσι ακρίβώς είναι εχέμιθε. Ας μήν προτρέχουμε!
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Το πιο σημαντικό όταν ξεκινάει μια σεζόν σε μια ομάδα είναι να μοιραστούν οι ρόλοι σε κάθε παίκτη σχετικά με το πόσο τους υπολογίζει και τι περιμένει από αυτούς ο προπονητής. Εν προκειμένω φέτος ο Βερόν προορίζεται για συμπληρωματικός παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο συμπληρώνοντας την τριάδα στα χαφ.
Έγραψα και άλλη φορά ότι φέτος η χρονιά θα έχει περίπου 50 παιγνίδια (30 πρωτάθλημα, 6 play off, 10 στο Europa league αν περάσεις στους ομίλους, και 5-6 ακόμα στο κύπελλο ανάλογα που θα φτάσεις αφού οι αγώνες φέτος είναι μονοί) και θα χρειαστεί να μοιραστούν οι συμμετοχές σε 2 ισάξιες ενδεκάδες για να είναι όλοι οι παίκτες φρέσκιοι. Αντικειμενικά ο Βερόν λόγω της προβληματικής φυσικής του κατάστασης θα έπαιρνε 15-20 παιγνίδια μάξιμουμ και σε κάποια από αυτά θα χρησιμοποιούνταν για ένα ημίωρο ως αλλαγή. Το ζήτημα ήταν αν θα δεχόταν αυτό τον ρόλο και αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί με όρεξη ώστε όταν έπαιζε να μην έπεφτε η ποιότητα της ομάδας. Από ότι έδειξε δεν του αρέσει κάτι τέτοιο και ούτε προσπάθησε με την αγωνιστική του συμπεριφορά να δείξει ότι αξίζει θέση στο βασικό σχήμα καθώς η απόδοση του αλλά κυρίως η θέληση του να παίξει ήταν απογοητευτικές.
Αυτό που εκνεύρισε περισσότερο τη διοίκηση ήταν η προκλητικά αδιάφορη στάση του στα παιγνίδια όπου πήρε τις ευκαιρίες δείχνοντας ότι δεν θέλει να είναι συμπληρωματικό εξάρτημα. Και η διοίκηση καταβάλλει μεγάλο αγώνα για να κρατήσει ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια χωρίς μουρμούρες από τους παίκτες για το χρόνο συμμετοχής τους.
Αντικειμενικά όσο και αν αρέσει στους περισσότερους από εμάς η τεχνική του κατάρτιση όπως η πάσα με το εξωτερικό φάλτσο, ή το σωστό κράτημα της μπάλας και το σωστό μοίρασμα της είναι φανερό πως συνολικά υστερεί έναντι και του Sorlin, και του Φωτάκη, αλλά και του Ivic στους περισσότερους τομείς. Αυτοί ήταν και οι λόγοι άλλωστε που δεν στέριωσε ποτέ ούτε σε μικρές ομάδες στο campionato όπως η Siena. Όταν πρωτοήρθε πέρσι σε σχέση με την ένδεια που υπήρχε στα χαφ (Baiano, Gonzalez, Mπαλάφας, Ηλιάδης) η τεχνική του έβγαζε μάτια και τα media αλλά και οι περισσότεροι από εμάς περνάγαμε στο ντούκου τα ελλειπή τρεξίματα του μιας που η ομάδα ήταν γεμάτη από γρήγορες "σαρδέλες" και διψάγαμε όλοι για λίγη ποιότητα.
Στην πορεία του πρωταθλητισμού όμως οι αδυναμίες άρχισαν να φανερώνονται όλο και περισσότερο. Η αδυναμία του να απειλήσει την εστία (προσωπικά θυμάμαι μόνο ένα σουτ του που βρήκε στόχο και απέκρουσε ο Blazic σε ένα ματς στη Λειβαδιά) αλλά και η αδυναμία του να ανταπεξέλθει σε ένα πιο γρήγορο τέμπο παιγνιδιού έσπρωχναν την ομάδα στην αναζήτηση παικτών με τέτοια χαρακτηριστικά.
Μια βασική παράμετρος που ψάχνει η διοίκηση στις μεταγραφές έχει να κάνει με παίκτες που βάζουν την ομάδα πάνω από το εγώ τους. Και αυτό φαίνεται ότι δεν μπορεί και δεν θέλει κιόλας να το κάνει ο Βερόν. Προσωπικά στη θέση του έχοντας τη στοιχειώδη αυτογνωσία θα ήμουν ικανοποιημένος να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ που σφύζει από υγεία αυτή τη στιγμή και οι προοπτικές του για τα επόμενα χρόνια είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνες. Αφού γνωρίζει τις αδυναμίες του και τις έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις το λογικό θα ήταν να τις αποδεχτεί και να συμβιβαστεί με έναν συμπληρωματικό ρόλο που στην τελική δεν θα εκθέτει και τον ίδιο. Και όμως δεν προτίθεται να το κάνει και αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την Αργεντίνικη νοοτροπία (την οποία θαυμάζω) η οποία διακατέχεται πάντοτε από μια αίσθηση ανωτερότητας και κινείται αρκετές φορές στα όρια μεταξύ αλαζονίας και υπέρμετρης ματαιοδοξίας και φιλαρέσκειας. Τέτοια αντίληψη δεν έχει ευτυχώς ο Filomeno, του οποίου ο συγκαταβατικός χαρακτήρας δεν τον οδηγεί σε γκρίνιες για το ότι αγωνίζεται αριστερά σε μια θέση που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να προσφέρει. Αυτή η αγωνιστική νοοτροπία του στυλ "δε με βάζεις βασικό δεν τρέχω" δυστυχώς φανερώνει ανωριμότητα και μου θυμίζει όμορφη γυναίκα που την έχεις καλομάθει για κάποια χρόνια και όταν αλλάζουν οι συνθήκες δεν δέχεται να προσαρμοστεί και στο ελάχιστο και σου κάνει προκλητικό πόλεμο νεύρων αρνούμενη να κοιμηθεί πια μαζί σου.
Αυτό που θεωρώ δεδομένο είναι πως αν φύγει θα αντικατασταθεί άμεσα από τη διοίκηση. Προσωπική μου άποψη και από αυτά που γνωρίζω αλλά και από αυτά που βλέπω είναι πως η διοίκηση θα κινηθεί για έναν αριστερό εξτρέμ με ικανότητα να αγωνίζεται και ως δεύτερος επιθετικός εξαιτίας της ταχύτητας και της διεισδυτικότητας του σε στυλ Regeiro στα καλά του.
Το τι μένει να κερδίσουμε εμείς ως κόσμος από αυτή την υπόθεση είναι όμως εξίσου σημαντικό. Η επόμενη λεπτή εγχείριση νοοτροπίας του κόσμου αφορά το γκρέμισμα των τοτέμ και της πρωσοπολατρείας. Όσο ακόμα ο λαός διακατέχεται από μια επαρχιώτικη τάση προσωπικής αποθέωσης νέων παικτών και δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία του συνόλου και των μονάδων που το αποτελούν, το οποίο είναι πάνω από όλα όπως λέει και το σλόγκαν, τόσο η ομάδα θα αδυνατεί να κάνει το επιπλέον βήμα που απαιτείται στις συνθήκες πρωταθλητισμού. Και η αποπομπή του Βερόν είναι ένα τέτοιο δείγμα νοοτροπίας που προσπαθεί να χαμηλώσει τους προσωπικούς παιάνες και να συντονίσει μια ορχήστρα στην οποία το κάθε όργανο έχει το ρόλο του. Και όποιος βιρτουόζος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό μπορεί να παίζει μόνος του στη βεράντα ή σε κάποια πανηγυρτζίδικα επαρχιώτικα μουσικά σχήματα που αποθεώνουν τα τσαλίμια και τα ντέφια αλλά ΟΜΑΔΕΣ με την κυριολεκτική έννοια δε θα γίνουν ποτέ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αδερφε βλεπεις πολυ ορθολογικα τα πραγματα.καλος κι αγιος ο βερον,θα μπορουσε να μας δωσει πολυτιμες υπηρεσιες περι τα 20 το πολυ ματς σε ολες τις διοργανωσεις,αλλα,αν δεν προτιθεται να πολεμησει για τη θεση,ακομα κι αναπληρωματικος,δε χωραει στην ομαδα.παντως για 15-20 αγωνες σαν λυση παγκου εγω τον θεωρω εξαιρετικη επιλογη.

σε συγχαιρω για τη νοοτροπια σου φιλε.καιρος ειναι να κανουμε,περαν των αγωνιστικων,και τετοιου ειδους αλματα,ολοι ανεξαιρετα.μονον τετοιες κρυσταλλινες οπτικα προσεγγισεις των πραγματων απο ολους μπορουν να προασπισουν τα συμφεροντα της ομαδας απο ποικιλα φερεφωνα της εντυπης-ραδιοφωνικης δημοσιογραφιας!γιατι σιγουρα θα απασχολησει το θεμα,καλοπροαιρετα παντα,τπτ μυστακοφορους,γενειοφορους κλπ εκπροσωπους του ενλογω κλαδου,ουδεμια αμφιβολια εχω.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Ωραιος αδερφε olivares. Γενικα μου αρεσει αν θελει καποιος να πει κατι σοβαρο, να επιχειρηματολογει κιολας. Αυτο εκανες.

Βασικα δε θελω να αφιερωσω χρονο και λεω απλα πως ο παικτης Βερον εχει θεση στο ροστερ μας. Δεν ειναι σαρδελα οπως ο τελευταιος ακατανομαστος που εφυγε δανεικος και σιγουρα εχει καλα στοιχεια για θεση σε ευκολα παιχνιδια οπως τα λεμε. Μην ξεχναμε καπιες μπαλιες τρυπα περυσι και γενικα σταθερη παρουσια σε ολα τα ματς. Οκ, εχει θετικα και αρνητικα, τα ξερουμε ολοι, δε χρειαζεται να μπουμε σε διαδικασια. Το θεμα ειναι να θελει και ο ιδιος. Αν καποιος δεν αισθανεται ανετα σε μια δουλεια, το καλυτερο ειναι να βρεθει λυση να φυγει. Οσο αρρωστος κι αν ειμαι, θελω να τα βλεπω αντικειμενικα. Για ολους τους παιχτες, δεν παρχει ΠΑΟΚ, Μπαρτσες κλπ...ετσι το βλεπω εγω. Κακα τα ψεματα, το ποδοσφαιρο ειναι ζωη, ειναι λατρεια και ολοι θελουν να παιζουν. Και αν φτασουμε στο σημειο να πει κανεις......μα απο το πουθενα τον εφερε ο Ζησης και μιλαει και σουμουτου......απλα νομιζω και στην Καβαλα παει, απλα θα γουσταρει να κανει αυτο που αγαπα. Να παιζει ποδοσφαιρο.

Υ.Γ. Δλδ που να αφιερωνα και χρονο....
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο Βερον δε φαινεται καν να εχει τη στοιχειωδη αυτογνωσια. Εκτος του οτι "βεντετιζει", αρνουμενος να συμβιβαστει με ρολο μη βασικου, δεν ανγνωριζει καν τη μειωμενη του αποδωση στο 2ο γυρο περσι. Δειτε την τελευταια του συνεντευξη, οπου ουτε λιγο ουτε πολυ λεει οτι η αποδοση του ηταν ιδια καθ'ολη τη διαρκεια της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ερώτηση:Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Veron έχει "στραβώσει" με το να κάθεται στον πάγκο?Επειδή το είπε η gazzeta?

Υπάρχουν αποδείξεις ότι όντως ο Veron δημιούργησε προβλήματα πάνω σε αυτό το θέμα?Μονοι μας βγάλαμε συμπέρασμα , μονοι μας aποφασίσαμε , μονοι μας τον διώξαμε.Συγγνώμη κιόλας , ίσως λόγο του ότι μένω μακριά να μην έχω και την καλύτερη πληροφόρηση , αλλα μου φαίνεται πολύ δύσκολο ένας παίχτης ο οποιος δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτε , να άλλαξε έτσι ξαφνικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι , το μονο που έχω να πω είναι πως εάν δεν είχαμε Veron πέρσι στο ξεκίνημα , θα τον είχατε "διώξει" ήδη τον Muslimovic!Τα πιο πολλά , αν όχι όλα , goal του Ζλάταν προήρθαν από assists του Veron!

Με το που έπεσε ο Veron ήρθαν τα μαύρα σύννεφα της ανησυχίας για δυστοκία στην επίθεση , μιας και ήταν ο μονος που συνέδεε την υπόλοιπη ομάδα με τον Ζλάταν.

Βεβαια , ποδοσφαιριστές σαν τον Veron , όχι μονο στον ΠΑΟΚ δεν χωράνε πλέον αλλα ούτε και στο "συγxρονο" ποδόσφαιρο (τρομάρα μας)...

Δυστυχώς για να παίξεις ποδόσφαιρο στις μέρες μας πρέπει να είσαι robot...Η δεξιοτεχνία και η τεχνική πάνε περίπατο σιγά σιγά.Εάν δεν τρέχεις σαν κατοστάρης δεν έχεις πλέον θέση πουθενά.Δεν είναι τυχαίο που ολόκληρος Ροναλντίνιο έφυγε διωγμένος από τη Barca και ακόμα να καθιερωθεί στη Milan!Αυτούς τους παίχτες θέλαμε φέτος κι αυτούς πήραμε.Vitolo , Φωτάκης είναι σκυλιά maura...Τρεχαλατζήδες που λέει κι ο Αλέφαντος

Εν κατακλείδι , fυσικά και δεν με χαλάει καθόλου η φυγή του εφόσον πρόκειται για το καλο του ΠΑΟΚ...Αλλα η λάσπη και το θάψιμο με ενοχλούν.Δεν βιάζομαι να χαιρετίσω μιας και ο παίκτης είναι ακόμα περιουσιακό στοιχειο του ΠΑΟΚ.

P.S....Αυτή η γελοιότητα με τις κωλοτούμπες με ψυχαγωγεί αφάνταστα..."Sergio αρχηγάρα για πάντα ΠΑΟΚAΡΑ!!!" - "Garcia παιχταρά μας , μείνε σε μας μαλλιά μας!!!"....Αυτοί δεν είναι αργοί παίχτες δηλ.?Αλλα είπαμε...δυο μετρα και δυο σταθμά δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Από ότι ξέρω σε ένα ημίχρονο αρνήθικε να προπονηθεί και ζήτησε απο τη παε επαφή και ξυς ταρχι.
Και όπου υπάρχει καπνος...

Τέσπα για να ελλατώσουμε και τις κωλοτούμπες,
είδωμεν...

ΥΓ: Πάντως αν τον δώσουμε τσάμπα είναι μαλακία..
Άν θέλει να φύγει ας βρεί ομάδα να πλερώνει.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Olorin έγραψε:Ο Βερον δε φαινεται καν να εχει τη στοιχειωδη αυτογνωσια. Εκτος του οτι "βεντετιζει", αρνουμενος να συμβιβαστει με ρολο μη βασικου, δεν ανγνωριζει καν τη μειωμενη του αποδωση στο 2ο γυρο περσι. Δειτε την τελευταια του συνεντευξη, οπου ουτε λιγο ουτε πολυ λεει οτι η αποδοση του ηταν ιδια καθ'ολη τη διαρκεια της χρονιας.
Ο Βερόν ο άχρηστος που έτσι και δεν ερχότανε ο κύνδινος ήταν ορατός για την Β' Εθνική.
Συνεχίστε έτσι.
Όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πει ότι λύθηκε το συμβόλαιο με τον τάδε παίκτη, μίλα πες όχι μόνο έσυ και οι υπόλοιποι. ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ σκουληκιάρικα ΜΑΤΙΑ. ΕΠΙΤΕΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!

Και για τον Κονσεϊσάο τα ίδια λέγανε, ο παππούς που θέλει μόνο ενδεκάδα κι άλλα διάφορα άρε ΛΑΕ...Ωσανά λέγανε στον Ιησού και του στρώνανε βάγια για να περάσει...και ο ίδιος ο ΛΑΟΣ έλεγε άρων-άρων Σταύρωσων Αυτών.

Δεν γιατρεύεται η κατάσταση.

ΥΣ. Δεν τα έχω μαζί σου. Αγανάκτηση απλά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αυτη την στιγμη ο Βερον ειναι η 7η μας επιλολη στα αμυντικα χαφ μετα τους Γκαρσια , Σορλεν ,Βιτολο , Αμπουμπακαρι ,Φωτακη και Ιβιτς ...Περνει 300.000 και αυτα που λενε οτι εκανε νερα δεν τα ειπε μονο το γκαζετα αλλα και το γκολ και οι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ...Δεν νομιζω να λενε ψεματα ...
Οκ ο παιχτης ηταν ο πιο ποιοτικος τοτε με τα λιμα που ειχαμε το 2007/08 σε αυτο το ροστερ ομως που εχουμε αυτην την στιγμη ειναι απο τις τελευταιες μας επιλογες στην θεση που αγωνιζεται
Πρεπει να καταλαβαιτε οτι η ομαδα ανεβαινει/ανεβηκε επιπεδο !!Ομαδα δεν εχει ενδιαφερθει για την αγορα του λετε οι της διοικησης να ειναι τοσο γκαο μπιο δλδ ... ? Προταση δεν εχει ερθει και συμφωνω με το να τον αφησουνε ελευθερο και να γλυτωσουμε 300.000 με την προυποθεση ομως οτι θα ερθει καποιος παιχταρας οχι για τα αμυντικα χαφ ( θα εχουμε 6 με τους 5 να ειναι παιχταραδες ) ) αλλα για εξτρεμ !! Το λεω απο τις αρχες εχουμε 3 καθαρα εξτρεμ Κονσε-Κουτσι και Βιερι ...Χρειαζομαστε μια εξτρεμαρα που να μπορει να παιξει και στον αξονα ...Αυτη ειναι η θεση που πιστευω οτι ειμαστε ελλειπης οπως και του δεξιου μπακ αλλα προτεραιοτητα πιστευω οτι εχει αυτη του εξτρεμ !!

Ο Βερον κατεμε ειναι ενας παιχτης με πολυ καλη τεχνικη και κρατημα μπαλας αλλα εχει πολλα αρνητικα καταρχην ειναι πολυ αργος ( και ο Γκαρσια ειναι αργος αλλα ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ,και ο Σορλεν δεν θα πω οτι ειναι αργος αλλα μετριος αλλα ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ) ,δεν κανει καλα μαρκαρισματα , δεν εχει αντοχες και παθος , δεν ειναι " αθλητης " συμφωνα με τα εργομετρικα του και το κυριοτερο δεν εχει νοοτροπια νικητη ... Ειναι παιχτης του αν δεν νικησουμε ας μην χασουμε ...
Κατεμε ειναι ενας μετριος παιχτης και ψηφισα το σκετο θελω να φυγει για καθαρα αγωνιστικους λογους ... Οπως επισης απο το ροστερ που εχουμε δεν με αρεσει ο Σναουτσερ ο Ιβιτς ο Αναστασακος και δεν ηθελα να ανανεωσει ο Κονσε !!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν γνωρίζω κατά πόσον ο Βερόν βεντετίζει, μουρμουρίζει, γκρινιάζει, ή θέλει να παίζει μπάλλα μόνον αν ξεκινάει βασικός.
Αν τα παραπάνω ισχύουν έχουμε πολύ σοβαρή εξέλιξη, γιατί χαλάει το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, που είναι όλα τα λεφτά.
Αυτό που ξέρω είναι ότι, πράγματι, ο Βερόν όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε μια όαση, μέσα στην ποιοτική έρημο των υπολοίπων χαφ της ομάδας και συνέβαλε πρωταρχικά στην αναβάθμισή της.
Δεν ξεχνώ ότι στον πρώτο γύρο, πέρυσι, ήταν μακράν ο πολυτιμότερος παίκτης μας, αλλά και το ότι στον β΄ γύρο είχε σημαντική - και ανεξήγητη - πτώση στην απόδοσή του!
Από κει και πέρα ο προπονητής είναι ο αρμοδιότερος να κρίνει το τι μέλλει γενέσθαι και θα συμφωνήσω με οποιαδήποτε εξέλιξη.
Κάποια αθλητική εφημερίδα των Αθηνών πάντως, σήμερα, γράφει ότι ο Ηλιάδης είναι αυτός θα πάει στον Ηρακλή και όχι ο Βερόν.
ΥΓ : Η ανάλυση του Olivares είναι εξαιρετική!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Εφ'όσον έχουμε την πολυτέλεια
να μην εξαντλούμε κάθε πιθανότητα
να βρούμε το κουμπί τού Ρ.Μ. Βερόν

για να παραμείνει είτε ως βασικός
είτε ως παγκίτης (στο όνομα τού βάθους)

και να μην μας πολυσκάει το γεγονός οτι
θα φύγει για άλλες πολιτείες

ε τότε, πραγματικά και το εννοώ,
είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ελπίζω να ισχύσει το "όλοι πωλούνται, κανείς δεν ξεπουλιέται"

πρέπει οπωσδήποτε να τσιμπήσουμε φράγκα για τον βερόν αν φύγει.
με τίποτα ελεύθερος!!!!!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Αρε κολκάδες και ΣΙΑ φάπες που θέλετε...

ρε παιδιά ξέρετε κανέναν που να έχει συμβόλαιο 300.000 € και να βεντετίζει?

σας έχει δείξει δείγματα ο Santos πως δεν παίρνει κεφάλια σε κρούσματα απειθαρχίας?

τους κολκάδες να ακούτε και θα πάτε μπροστά.....

το πρωτάθλημα ο Ζαγοράκης θα το φέρει όχι οι Κολκάδες.. Ξυπνήστε!!!!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Realcon, , δεν προκειται περι κωλοτουμπας. Αλλο πραγμα ειναι αυτο. Κωλοτουμπα ειναι οταν τη μια Κυριακη λες αλλα και την αλλη αλλα, χωρις λογο. Οταν βγαινουν στο φως καινουρια στοιχεια τοτε εγω ΝΑΙ αλλαζω αποψη αν χρειαζεται. Δε θα μεινω με τις ιδιες αποψεις επι 30 χρονια. Αν και στην περιπτωση Βερον δεν αλλαξα αποψη. Ακομα πιστευω οτι, οπως λες, ηταν ο καλυτεροπς μας παικτης οταν ηρθε και ακομα θαυμαζω την τεχνικη του και το στυλ του. Οπως επισης ακομα πιστευω οτι ειναι ενας πολυ ελλιπης παικτης. Βασικος σον 4ο ΠΑΟΚ αλλα αναπληρωματικος στο φετινο ΠΑΟΚ. Εγω δε θα ειχα κανενα προβλημα να μεινει ο Βερον, εφοσον αποδεχτει και αυτος το ρολο του. Αλλα οπως φαινεται αυτο δεν μπορει να το κανει.

Και δε χρειαζεται να μου το πει ο Κολκας οτι κανει παραπονα ο παικτης και δεν προσπαθει. Τα ΜΑΤΑΚΙΑ μου το λενε! Αυτο βλεπω εγω. Επισης βλεπω και την κοιλια του, δε χρειαζεται να μου πει κανενας αν την εχει η οχι, τη βλεπω. Και απο εκει καταλαβαινω ποσο προσπαθει επισης. Ας χασει τη μπυροκοιλια και να μεινει και μια δεκαετια στον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”