Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Βγαλε ανακοινωση οτι δε γουσταρουμε και δεν εχουμε αναγκη να μας ευνοουν και τελειωσε τον εποπτη.2 μετρα οφσαιντ δεν ειναι ανθρωπινο λαθος.Και ειναι η 2η φορά μετα τη χαλκηδονα στο κυπελλο.
τι ανακοίνωση ρε παιδιά ? σιγά μην απολογηθούμε κιόλας επειδή έκανε μαλακια ο ρέφερι ... δηλαδή οι άλλοι που περνούν πέναλτι στην ζούλα και είναι κοντά μας βαθμολογικά λόγο διαιτησίας τι πρέπει να γίνει ? καμια ανακοίνωση όλα καλά ...
- navigator11
Αυτά τα ... κιμπαριλίκια δε χρειάζονται. Θα συμμετέχουμε δηλαδή, οικεία πρωτοβουλία, στους τόνους λάσπη, που, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ οφφσάιντ ή ο,τι άλλου, έχουν ξεκινήσει να εκτοξεύουν εναντίον του ΠΑΟΚ του Σαββίδη εδώ και κοντά ένα 8 μηνο! Ενώ έχουν πάρει ήδη κουλα και γκει πιο πολλά σφυρίγματα και βαθμούς υπέρ τους για φέτος! Τη διάθεσή του για ... ξεκάθαρες λύσεις την έχει ήδη προτείνει ο Σαββίδης. Πρώτος και μόνος! Η ... ανταπάντηση - αντιπρόταση του κερατά του Σάββα είναι να φέρουμε ξένους διαιτητάς! Ο ανθυποτίγρης δε θυμάμαι να ακούστηκε να νιαουρίζει επί του ζητήματος κάτι ...
Αυτη ειναι η άποψή μου.Με ολες τις ομαδες πλην ΠΟΚ πρεπει να υπαρχει διαιτησια 50-50.Οταν παιζω με γαυρο θελω να βαλω γκολ 15 μετρα οφσαιντ,να μου δωσει πεναλτι αν πεσω στην περιοχη μου και να κοβει το γαυρο με οφσαιντ μετα απο καθε πλαγιο αουτ.Μεχρι να παρω πισω οσα μου εκλεψαν.
Παιδιά ειλικρινά συγγνώμη αλλά πάλι την ίδια νεοελληνική ΜΑΛΑΚΙΑ ακούω και βλέπω.
Το να ξεκαθαρίζω τη στάση μου αντρίκια, ζητώντας να μην ευνοούμαι και να τιμωρούνται όσοι με ευνοούν και με ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.
Είναι προστασία των συμφερόντων μας.
Είναι τιμιότητα.
Είναι απόδειξη οτι δε στήνουμε κανέναν και δε θα μας σύρουν στην εξίσωση με τους βρυκόλακες!!!
Το να ξεκαθαρίζω τη στάση μου αντρίκια, ζητώντας να μην ευνοούμαι και να τιμωρούνται όσοι με ευνοούν και με ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.
Είναι προστασία των συμφερόντων μας.
Είναι τιμιότητα.
Είναι απόδειξη οτι δε στήνουμε κανέναν και δε θα μας σύρουν στην εξίσωση με τους βρυκόλακες!!!
1 offside μετά από 20 αγωνιστικές δεν θα το θυμάται κανεις , μια ανακοίνωση θα την θυμούνται για πάντα. ετσι θα τους δωσεις και το δικαίωμα να πετάνε μαλακίες όπως αυτή που ειπε πριν λίγο ο πρεζέμπορας , λέγοντας για την διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ ότι το λέμε και μονοι μας ...
- kataramenos5
Ευχαριστουμε γι αυτο που ζησαμε σημερα το βραδυ.Τον γονατισες.
ΥΓ Γαυροι δε θελαμε να γινουμε ποτε.Μη προσπαθησεις να μας βαλεις στη θεση τους.
ΥΓ Γαυροι δε θελαμε να γινουμε ποτε.Μη προσπαθησεις να μας βαλεις στη θεση τους.
.kataramenos5 έγραψε:Ευχαριστουμε γι αυτο που ζησαμε σημερα το βραδυ.Τον γονατισες.
- navigator11
Δε νομίζω ότι η μέχρι τώρα εικόνα της σεζόν μπορεί να δικαιολογεί παραινέσεις τέτοιου τύπου στον Ιβάν. Δεν το γράφω κακοπροαίρετα, εννοείται αυτό. Απλά θεωρώ άδικο απέναντι στον Σαββίδη να γίνονται υπαινιγμοί. Μιλάω για μέχρι σήμερα, έτσι; Δε νομίζω ότι στη ζυγαριά της όποιας εύνοιας αναφορικά με τους 3 ο ΠΑΟΚ έρχεται πρώτος! Στόχος σαφώς και δεν είναι στο τέλος να έρθει πρώτος και με διαφορά. Προφανώς ...
kataramenos5 έγραψε:Ευχαριστουμε γι αυτο που ζησαμε σημερα το βραδυ.Τον γονατισες.
- potamda
- Bet Guru 2023
Εάν βγάλουμε ανακοίνωση για ένα διαιτητικό λάθος υπέρ μας, μην περιμένετε από την επόμενη μέρα να ξαναπάρουμε σφύριγμα. Όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις θα τις δίνουν στον αντίπαλο. Δηλαδή σε αδικώ με κράζεις, σε ευνοώ πάλι με κράζεις, άρα ένα και το αυτό. Δε θα σε υπολογίζει κανένας. Και φυσικά μιλάω για τα ανθρώπινα λάθη...
Σε όλο τον κόσμο το φυσιολογικό είναι αυτό που ζούμε φέτος. Σφυρίγματα υπέρ και εναντίον όλων των ομάδων, με τους δυνατούς να παίρνουν τα σπόρια. Εμείς στο πρωτάθλημα πρώτη φορά ευνοηθήκαμε και μας πιάσανε οι τύψεις; Ας βάζαμε αυτογκόλ να ξεκινούσαμε από το 1-1.
Η πιο καλή, όχι τέλεια, λύση είναι το var που από πέρσι ζήτησε ο Ιβάν. Νομίζω εκεί πρέπει να εστιάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση αν είναι να βγει.
Σε όλο τον κόσμο το φυσιολογικό είναι αυτό που ζούμε φέτος. Σφυρίγματα υπέρ και εναντίον όλων των ομάδων, με τους δυνατούς να παίρνουν τα σπόρια. Εμείς στο πρωτάθλημα πρώτη φορά ευνοηθήκαμε και μας πιάσανε οι τύψεις; Ας βάζαμε αυτογκόλ να ξεκινούσαμε από το 1-1.
Η πιο καλή, όχι τέλεια, λύση είναι το var που από πέρσι ζήτησε ο Ιβάν. Νομίζω εκεί πρέπει να εστιάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση αν είναι να βγει.
- navigator11
Σαφέστατα κι είναι έτσι. Να είμαστε και λίγο υποψιασμένοι! Εδώ οι άλλοι ακόμα και σήμερα, στην καταμέτρηση, που έχουν επιδοθεί, βάζουν μέσα στη λίστα τους του Μακ με Ατρόμητο και του Βαρέλα με δελλα. Είπαμε, αγαθοί και καλοπροαίρετοι κακό δεν είναι να είμαστε. Αλλά, επειδή φέτος δε δείχνουμε αγωνιστικά διατεθειμένοι να αυτοκτονήσουμε, δε βρίσκω λόγο να το δοκιμάσουμε σε άλλο επίπεδο.
Όταν αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ βγάλαμε ανακοίνωση;
Όχι, γιατί λοιπόν να βγάλουμε τώρα;!
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, γιατί λοιπόν να βγάλουμε τώρα;!
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk