Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
παντως και ρεαλ-μαντσεστερ ειχαν κλεισει εκπροθεσμα μια μεταγραφη και δεν τους ειχαν χαριστει. Οποτε αν ειμαστε χρονικα εκπροθεσμοι,δυσκολα. Μακαρι να πηγαν ολα καλα
- sourmenetes
- Moderator
Eτσι πιστευω και εγω, αφου υπογραφτηκε κανονικα απο την πλευρα μας, στα χρονικα περιθωρια της ΕΠΟ ..δεν νομιζω να εχουμε προβλημα
- Dimitris_L4
Μπορεις να πεις οκ οταν ειμαστε ΠΑΟΚ και αν δε δεις φωτο με φανελα και welcome??joshua έγραψε:Ότι είπα δηλαδή...Λογικά είμαστε οκ.
-
Και να χαλάσει κλάιν φέρνω πίσω τον Πούγγουρα ηρεμήστε και νανάκια...

Νομίζω και ελπίζω οτι θα είμαστε οκ..κριμα θα ναι τετοια μεταγραφη να χαλάσει γιατι οι μ@λ@κες απο το καζαν πίναν βοτκα
Ηρεμηστε παιδια τυπικο ειναι το ζητημα πιστευω. Ελεγχει μαλλον η ΟΥΕΦΑ αυτες τις μεταγραφες που εγιναν στο 90'.
Ξερουμε αν στον δανεισμο του Ενρικε μπηκε οψιον αγορας;
Ξερουμε αν στον δανεισμο του Ενρικε μπηκε οψιον αγορας;
Ρε μπελά που βάλαμε στο κεφάλι μας βραδιάτικα. Μία μεταγραφή χωρίς άγχος ρε @ουστη μου.Μέχρι το πρωί αγωνία. ΠΑΟΚ είσαι αφού. 

- P.A.O.K.jim
Ποιο sdna ρε φιλε βραδιάτικα τώρα...[/quote]
πάντως να ξέρεις δεν το έβγαλα απ το μυαλό μου και το αρδ24 το γράφει τώρα μακάρι να μην ξέρουν τί λένε[/quote]
Απο το μυαλό σου δεν το έβγαλες σίγουρα απλα πρόσεχε τι και ποιους διαβάζεις...[/quote]
??????????
πάντως να ξέρεις δεν το έβγαλα απ το μυαλό μου και το αρδ24 το γράφει τώρα μακάρι να μην ξέρουν τί λένε[/quote]
Απο το μυαλό σου δεν το έβγαλες σίγουρα απλα πρόσεχε τι και ποιους διαβάζεις...[/quote]
??????????