Βόλλεϋ 2017/18
- BlackBlockAttack
- sourmenetes
- Moderator
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Εμεις ρολαρουμε πιο μετα:roll:Pablito έγραψε:Μου φαινεται οτι ειναι καλυτερος ο γαυρος φετος απο εμας.. ειδικα στους κεντρικους, αυτος ο γερμανος ειναι κτηνος. Το ιδιο ισχυει και με το διαγωνιο τους τον Αλεξιεφ
Όταν θα πρέπει θα καρφώσει... Αν όχι θα πάρεις διαγώνιο για να πάρεις το 4ο συνεχόμενο... Pablito σχετικά εύκολα δεν το λες... Τους το δώσαμε το σετ... Ο Αλεξίεφ δεν είναι διαγώνιος είναι ακραίος...
- potamda
- Bet Guru 2023
Δυστυχώς παίζουμε χωρίς διαγώνιο. Ο Γκομεζ ακόμα δεν μπορεί... Η ομάδα είναι πολύ καλή!
Ναι ακραιος λαθος μHOOL4IGAN έγραψε:Όταν θα πρέπει θα καρφώσει... Αν όχι θα πάρεις διαγώνιο για να πάρεις το 4ο συνεχόμενο... Pablito σχετικά εύκολα δεν το λες... Τους το δώσαμε το σετ... Ο Αλεξίεφ δεν είναι διαγώνιος είναι ακραίος...
- BlackBlockAttack
Αν φέρουμε έναν διαγώνιο επιπέδου Σεπεδα,πάλι τα @@ θα μας κλασουν.
Ο Χάρι δε μπορεί,δε ξέρω τι γίνεται.
Εκτός από οικονομικό θεωρώ ότι είναι και ηθικό το θέμα της μη αντικατάστασης του.
Όταν έρθει η ώρα θα παρουν σίγουρα τις σωστές αποφάσεις,είμαι σίγουρος.
Ο Χάρι δε μπορεί,δε ξέρω τι γίνεται.
Εκτός από οικονομικό θεωρώ ότι είναι και ηθικό το θέμα της μη αντικατάστασης του.
Όταν έρθει η ώρα θα παρουν σίγουρα τις σωστές αποφάσεις,είμαι σίγουρος.
Οι πάσες στον Γκόμεζ και τα πλασέ του στην συνέχεια είναι σα να δίνουμε ασίστ στον γαύρο... Θα αλλάξουν πολλά...
Ας δουνε πως θα παει ο Γκομεζ μεχρι τα Χριστουγεννα και ας κανουν το σωστο..αλλα χωρις διαγωνιο δουλεια δε γινεται
Θα κάνουν ότι πρέπει... Ο διαγώνιος του γαύρου μέχρι στιγμής που είναι;;; Ευτυχώς και αυτοί κάνουν λάθος κινήσεις... Σε αυτό το υλικό που έχουν αν είχαν και τον Αγκάμεζ τώρα ναι θα λέγαμε είναι το φαβορί... Δεν με τρομάζει ο γαύρος...
Ο Αλεξίεφ ωραίο σέρβις στο πέταλο την έστειλε...
Ο Αλεξίεφ ωραίο σέρβις στο πέταλο την έστειλε...